THIRDEXPERT MANAGEMENT & CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THIRDEXPERT MANAGEMENT & CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.117.640

Publication

22/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.02.2013, NGL 16.05.2013 13121-0478-013
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.02.2012, NGL 18.04.2012 12090-0017-014
20/12/2011
ÿþw

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bel I II li IIIIIIIIAIIIIIVI ii

a: *11190760' NEERGELEGD

Bf

Sta





G CEC. 210il

4iE



hl7VYrl.-~..v~.r~1 ' . u~..~ ~ â

Ondernemingsnr : 0878 117 640

Benaming

(voluit) : THIRDEXPERT MANAGEMENT & CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Ertvelde, Zwaluwstraat 13

Onderwerp akte : wijziging der statuten:

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zelzate, op 02 december 2011, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 05/12/2011 , drie bladen geen verzendingen, boek 288 blad 5 vak 7. Ontvangen: 25 euro. (get.) Van den Broeke Dirk e.a. inspecteur ai., blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de integrale tekst van artikel vier de statuten door volgende tekst:

"Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het uitvoeren van management,-, consulting- en projectopdrachten ten behoeve van bedrijven, ondernemingen, instellingen en personen, zowel nationaal als internationaal. Het organiseren van voordrachten en opleidingen, zulks in de ruimste zin en al wat daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Voorts het deelnemen in, het uitvoeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen.

Het beheren en verstrekken van advies aan ondernemingen. Het voeren van marktonderzoek, het organiseren van de deelname aan beurzen en tentoonstellingen in binnen en buitenland, het op touw zetten en uitvoeren van publicitaire campagnes, het voeren van mailings in opdracht van derden.

Het ontwerpen van standen voor deelname aan beurzen. Het verzorgen en samenstellen van lay out voor het drukken van publicitaire folders.

Het ter beschikking stellen van de bedrijfslokalen voor het houden van marketing trainingen, informatievergade-'ringen en besprekingen.

Voorbereiden, realiseren en ter beschikking stellen van audio visuele middelen zoals diareportages, video opnames, geluidsbanden, fotomateriaal enz...

Het ontwikkelen van nieuwe projecten.

Het optreden als verkoopscommissionair in opdracht van derden.

Alle activiteiten met betrekking tot arbeidsbemiddeling of tewerkstelling, zoals voorzien in de vigerende regionale reglementeringen alsook activiteiten van om het even welke aard die verband houden met het human resources beleid.

Het leveren van diensten, verstrekken van advies en opleiding in verband met het vliegwezen. Het uitbaten van privatieve, commerciële, industriële of publieke diensten, lijnen, opdrachten en zendingen in verband met de luchtvaart.

Aan- en verkoop, verhuur, in- en uitvoer van luchtvaartuigen en hun toebehoren. Exploitatie, huur en verhuur van luchtvaartuigen, met of zonder piloot. Exploitatie van stallingen voor luchtvaartuigen. Het opbouwen en beheren van luchthavens, vliegvelden en luchtvaartclubs.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig, of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij kan zich borg stellen, aval verlenen, leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden in het algemeen mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden."

2. Wijziging van volgende artikelen van de statuten als volgt:

- de laatste alinea van artikel zes van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: "Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die door de blote eigenaar met eigen middelen verkregen worden, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Bij het einde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker evenwel ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die door de vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de oude bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen."

- de laatste alinea van artikel acht van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: "Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

- de zesde alinea van artikel negen van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: 'In dit geval zal de verkoopprijs als volgt vastgesteld worden:

Eike partij zal een bedrijfsrevisor aanduiden. Deze bedrijfsrevisoren zullen gebeurlijk een bijkomende bedrijfsrevisor kiezen, zodat het college steeds uit een onpaar aantal bedrijfsrevisoren zal bestaan.

Ingeval van onenigheid over deze aanduiding zal de laatste bedrijfsrevisor gekozen worden door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van de maatschappelijke zetel. Hetzelfde zal geschieden op aanvraag van de meest gerede partij ais een der partijen haar bedrijfsrevisor niet gekozen zou hebben binnen een termijn van 21 dagen na de aanzegging van het beroep op de bedrijfsrevisoren.

De bedrijfsrevisoren hebben als opdracht de waarde van de vennootschap te bepalen die als basis zal dienen voor de prijsbepaling voor de overdracht van aandelen.

De waardering zal moeten worden bezorgd binnen de twee maanden na de samenstelling van het college. Ingeval het nodig is, en op beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de bovengenoemde termijn met één maand verlengd mogen worden.

De waardering zal aan de partijen bij een met de post aangetekende brief bezorgd worden.

Elke partij draagt de kosten van zijn bedrijfsrevisor. De kosten van de eventueel bijkomend aangestelde bedrijfsrevisor worden door alle partijen voor een gelijk deel gedragen."

- in de laatste alinea van artikel 9 van de statuten wordt het woord aandeelhouders geschrapt en vervangen door het woord "vennoten".

- in de eerste zin van de eerste alinea van artikel 17 van de statuten wordt het woord commissaris-revisor geschrapt en vervangen door het woord "commissaris".

- de laatste alinea van artikel 17 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: "De vennoten kunnen zich daarbij laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

- schrapping en niet-vervanging van de woorden "van rechtswege en zonder bijzondere uitnodiging" in de eerste alinea van artikel 18 van de statuten.

- de integrale tekst van artikel 19 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: "De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bij-'eenge-'roepen worden door het bestuursorgaan of de commis-'sa-'ris-'sen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal verte-'genwoor-'digen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

3. Statutencoôrdinatie.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zelzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

eensluidend afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

- volmacht

- verslag van de enige zaakvoerder betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap met in

bijlage staat van actief en passief van de vennootschap

- statutencobrdinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.02.2011, NGL 05.05.2011 11103-0382-012
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.02.2010, NGL 16.07.2010 10316-0176-012
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.02.2009, NGL 08.07.2009 09376-0084-012
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.02.2008, NGL 27.03.2008 08083-0370-011
26/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.04.2007, NGL 24.04.2007 07121-0389-012
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.02.2015, NGL 08.06.2015 15165-0584-014
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.02.2016, NGL 03.03.2016 16056-0561-012

Coordonnées
THIRDEXPERT MANAGEMENT & CONSULTING

Adresse
ZWALUWSTRAAT 13 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande