THOMAS VANDEVOORDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THOMAS VANDEVOORDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.439.143

Publication

26/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.02.2014, NGL 24.02.2014 14046-0018-010
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.01.2013, NGL 19.02.2013 13039-0032-009
15/02/2011
ÿþmotl 2.1

;t r C~

Ondernemingsnr: d 0 31 `1 ~ 1 \ 1-(b

Benaming : T.M. PROJECTS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Bontestraat 48

9900 Eeklo

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte, verleden voor Meester Philip BAUWENS, notaris met standplaats te Sint-Laureins,

op éénendertig januari tweeduizend en elf.

BLIJKT :

1° Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de

naam "T.M. PROJECTS".

2° Dat de maatschappelijke zetel gevestigd is te Eeklo, met ais eerste adres Pastoor Bontestraat

48.

3° Dat de vennootschap een aanvang neemt te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van

het uittreksel van de oprichtingsakte, zoals wettelijk voorzien, en voor onbepaalde duur werd

opgericht.

4° Dat de identiteit van de oprichters luidt als volgt :

1. De Heer VANDEVOORDE Thomas Marijn Anne-Marie, zaakvoerder, geboren te Eeklo op acht maart negentienhonderd zesentachtig, wonende te Eeklo, Pastoor Bontestraat 48, ongehuwd.

2. Mevrouw CLEMMINCK Monika Alma Petrus, arbeidster, geboren te Waregem op éénentwintig

november negentienhonderd negenenzeventig, wonende te Eeklo, Pastoor Bontestraat 48,

ongehuwd.

5° Dat het maatschappelijk kapitaal dertig duizend euro (¬ 30.000,00) bedraagt.

Dat de oprichters hebben verklaard en erkennen :

ii - dat het maatschappelijk kapitaal van dertig duizend euro (¬ 30.000,00) volledig geplaatst is, en

verdeeld is in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, met een breukwaarde van

één/driehonderdste (1/300ste) ieder.

- dat op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, die ze volledig hebben volgestort, zoals

hierna gezegd.

- dat het maatschappelijk kapitaal gestort is ten belope van dertig duizend euro (¬ 30.000,00).

6° Dat het maatschappelijk kapitaal als volgt is samengesteld :

Inbreng in geld.

a. De Heer Thomas VANDEVOORDE, voornoemd, heeft ingetekend op honderd éénenvijftig (151) aandelen, en betaalde hierop vijftien duizend honderd euro (¬ 15.100,00).

b. Mevrouw Monika CLEMMINCK, voornoemd, heeft ingetekend op honderd negenenveertig (149) aandelen, en betaalde hierop veertien duizend negenhonderd euro (¬ 14.900,00).

7° Dat het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het.eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging, zoals wettelijk voorzien, van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met dertig september tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichters sedert één januari tweeduizend en elf bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

8° De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het ii resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtname van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11024955'

11111

bel ai Be Sta

NEERGELEGD 0 3 FEB. 2011

REC6~tfeeK VAN KOOPHA\!JE TF rrj-r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor" bnhoudep aan het Belgisch Staatsblad

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

9° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Bezoldiging en duur van de opdracht.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Statutaire zaakvoerder.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van aile vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Ais onbezoldigd statutair zaakvoerder is aangesteld de Heer Thomas Marijn Anne-Marie VANDEVOORDE, zaakvoerder, wonende te Eeklo, Pastoor Bontestraat 48. Hij heeft zijn opdracht aanvaard, onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De algemene vergadering kan evenwel steeds beslissen een door haar te bepalen bezoldiging toe te kennen.

Intern bestuur - beperkingen.

Voor zover er meer dan één zaakvoerder is kan de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, opleggen dat de zaakvoerders bij meerderheid moeten optreden voor het verrichten van bepaalde handelingen of reeksen van handelingen.

Behoudens dergelijke beperkingen beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Een vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering van de opdracht wanneer de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Zaakvoerder.

10° De verschijners verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

11° Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven werd als volgt : De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen, tot doel :

- Alle bouwwerkzaamheden, met inbegrip van metsel- en betonwerken, grondwerken, slopings-en restauratiewerken; het coördineren van bouwwerken, het optreden als bouwpromotor en de aankoop, oprichting, de verbouwing, de ruiling, de afbraak, de heropbouw, de tegeldemaking, het verkavelen, het beheer, de verkoop, de verhuur, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en van onroerende goederen in oprichting of in staat van afwerking.

- Alle vormen van handel drijven in bouw- en afbraakmaterialen alsook alle verrichtingen doen die nodig zijn bij het beheer van een onroerend of roerend vermogen.

- Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in het algemeen zowel technisch, administratief als commercieel met betrekking tot alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

12° De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december van ieder jaar te achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december tweeduizend en twaalf te achttien uur.

Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Stemrecht .

Elk aandeel geeft recht op één stem.

13° De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering drieduizend euro (¬ 3.000,00).

14° Voormelde inbreng in geld is gedeponeerd bij de Naamloze Vennootschap FORTIS BANK. VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris Philip BAUWENS met standplaats te Sint-Laureins.

Tegelijk hiermede neergelegd :

1. Afschrift van de oprichtingsakte.

2. Bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-byhoudro aan het Belgisch Staatsblad

01/06/2015
ÿþOndememingsnr : 0833,439.143

Benaming (voluit) : T.M. PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Bontestraat 48

9900 Eeklo

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op zes mei tweeduizend en vijftien door notaris Philip BAUWENS met; standplaats te Sint-Laureins.

"Geregistreerd 9 blad(en), 0 verzending(en) op het Registratiekantoor Gent 2 op 13 mei 2015. Register 5; Boek 0 Blad 0 Vak 9367. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger",

BLIJKT

Dat op zelfde datum werd gehouden, De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "T.M. PROJECTS", met maatschappelijke zetel te Eeklo, Pastoor Bontestraat 48,

BTW BE 833.439.143 RPR Gent.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op éénendertig januari tweeduizend en elf, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien februari daarna, onder nummer 11024955,

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordigers sedertdien niet meer, gewijzigd zijn geworden.

En dat zelfde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben', beraadslaagd, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen :

Eerste Besluit. - Wijziging van de maatschappelijke benaming.

De benaming van de vennootschap "T.M. PROJECTS" wordt vervangen door "THOMAS VANDEVOORDE". Tweede Besluit. - Wijziging van doel.

Na herhaalde kennisname en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder, de dato vijf mei laatst, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva de dato éénendertig maart laatst, wordt beslist het doel van', de vennootschap te wijzigen als volgt

Aan de bestaande doelomschrijving worden volgende activiteiten toegevoegd :

Het uitvoeren van alle mogelijke aannemingswerken inzake het optrekken, het bouwen, verbouwen, voltooien en restaureren van gebouwen en alle mogelijke werken van inrichting inzake gebouwen en allee mogelijke bouw werkzaamheden;

- Het bouwen en oprichten van alle mogelijke bedrijfsgebouwen, het slepen van gebouwen en andere'

bouwwerken;

Het uitvoeren van metsel en voegwerken;

Het ruimen en bouwrijp maken van bouwterreinen, het opkuisen van gebouwen dit zowel van binnen als

van buiten;

Het leegmaken van gebouwen, het ontmantelen van gebouwen, het verwijderen van aile mogelijke'

inrichtingen en inboedels van gebouwen;

- Alle mogelijke afbraakwerken;

- Het isoleren en aile mogelijke isolatiewerken;

Het leggen van kabels, pijpen en diverse leidingen inzake water, gas- en elektriciteitsvoorzieningen;

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovcort

verder in hout of kunststof of metaal;

Het stellen van handelingen inzake sanitair, centrale verwarming en alle lood- en zinkwerken;

- Het leggen van alle mogelijke vloeren en bedekken van muren;

Het uitvoeren van stukadoors- en pleisterwerken, schilderwerken en behangwerken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

iLi~j3 s'

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 0 MEI 2015

RECHTBAnIffle LOOPwntunn Tr G-EN

IMINNUNI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Lu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- Het uitvoeren van alle mogelijke timmerwerken en schrijnwerken met in het bijzonder: de montage van buiten- en binnen schrijnwerk van hout, kunststof, metaal en andere materialen : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

- De bouw en montage van serres, veranda's en andere constructies in hout, kunststof of metaal;

- Het uitvoeren van alle mogelijke betonwerken;

- Het produceren en verkopen van beton en alle mogelijk bouwstoffen bouwmaterialen.

- Het verhuren van alle mogelijk machines, materiaal, kranen, mixers, stellingen, enzovoort, in de ruimste zin

van het woord.

- De handel zowel in aanneming als in onder aanneming van bouwmaterialen en gelijkaardige producten;

- Het vervoer, de levering en productie van deze producten;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan en de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten,

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle manieren en de modaliteiten die haar het best schijnen.

I. ln België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan -- en verkoop, de huur -en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële landbouw of immobilieënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en Financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

II. Hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersrnaatschappij, management-vennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten betreffende beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning  en inschrijvingsregime onderworpen zijn en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden en betreffen onder meer

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals : - Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service  fiats, rusthuizen, winkels, horeca -uitbatingen en vakantie - oorden; vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur', nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

- De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

Onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden ais makelaar of bouwpromotor in de

meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit

van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en /of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-s behouden aan het Belgisch Staatsblad

L' oor-e behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en lof besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin,

- Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie

ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs  en financieel beheer, bouw en

stabiliteitsstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Derde Besluit. -- Boekjaar - Jaarvergadering.

a. het huidig boekjaar, lopende tot dertig september tweeduizend en vijftien, wordt verlengd tot dertig juni

tweeduizend en zestien.

b, de volgende boekjaren lopen voortaan van één juli tot dertig juni van het daarop volgende jaar.

c. de jaarvergadering zal voortaan plaatsvinden op de derde dinsdag van de maand december om achttien

uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag cp

hetzelfde uur gehouden.

Vierde Besluit.  Wijziging en aanpassing van de statuten.

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap, mede ingevolge wat voorgaat te wijzigen als volgt













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge a. Vervanging van artikel 1 : het woord T.M.` PROJECTS' door 'THOMAS VANDEVOORDE'.

b. Toevoeging in artikel 4, na de zin van het derde streepje, van volgende rubrieken

- Het uitvoeren van alle mogelijke aannemingswerken inzake het optrekken, het bouwen, verbouwen, voltooien en restaureren van gebouwen en alle mogelijke werken van inrichting inzake gebouwen en alle mogelijke bouw werkzaamheden;

- Het bouwen en oprichten van alle mogelijke bedrijfsgebouwen, het slopen van gebouwen en andere

bouwwerken;

- Het uitvoeren van metsel en voegwerken;

- Het ruimen en bouwrijp maken van bouwterreinen, het opkuisen van gebouwen dit zowel van binnen als

van buiten;

- Het leegmaken van gebouwen, het ontmantelen van gebouwen, het verwijderen van aile mogelijke

inrichtingen en inboedels van gebouwen;

- Aile mogelijke afbraakwerken;

- Het isoleren en alle mogelijke isolatiewerken;

- Het leggen van kabels, pijpen en diverse leidingen inzake water, gas- en elektriciteitsvoorzieningen;

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort

verder in hout of kunststof of metaal;

- Het stellen van handelingen inzake sanitair, centrale verwarming en alle lood- en zinkwerken;

- Het leggen van alle mogelijke vloeren en bedekken van muren;

- Het uitvoeren van stukadoors- en pleisterwerken, schilderwerken en behangwerken;

- Het uitvoeren van alle mogelijke timmerwerken en schrijnwerken met in het bijzonder: de montage van

buiten- en binnen schrijnwerk van hout, kunststof, metaal en andere materialen : deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

- De bouw en montage van serres, veranda's en andere constructies in hout, kunststof of metaal;

- Het uitvoeren van alle mogelijke betonwerken;

- Het produceren en verkopen van beton en alle mogelijk bouwstoffen bouwmaterialen.

- Het verhuren van alle mogelijk machines, materiaal, kranen, mixers, stellingen, enzovoort, in de ruimste zin

van het woord

- De handel zowel in aanneming als in onder aanneming van bouwmaterialen en gelijkaardige producten;

- Het vervoer, de levering en productie van deze producten;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan en de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur-- en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een ' gelijkwaardige handel niet aantasten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle manieren en de mcdaliteiten die haar het best schijnen.

1. in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan -- en verkoop, de huur  en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;





Op de laatste blz. van Luïk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t mod 11.1



r Woorr behouden aan het Belgisch Staatsblad

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële landbouw of immobilieënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en Financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Il. Hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheeremaatschappij, management-vennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten betreffende beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning  en inschrijvingsregime onderworpen zijn en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, ais voor rekening van derden en betreffen onder meer

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals : - Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

- Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service  flats, rusthuizen, winkels, horeca  uitbatingen en vakantie - oorden; vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

- De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

- Onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en /of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en /of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- Advies, bijstand en knowhow verlenen In alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs  en financieel beheer, bouw en stabiliteitsstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

c. artikel 21, eerste paragraaf, der statuten, zal voortaan luiden als volgt

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand december van ieder jaar te achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

d. artikel 25, eerste paragraaf, der statuten, zal voortaan luiden als volgt

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Vijfde Besluit. - Coördinatie van de Statuten.

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

















VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. De instrumenterende notaris BAUWENS.



Tegelijk hiermede neergelegd :

1. Expeditie van de akte van statutenwijziging.

2. bijzonder verslag van de zaakvoerder.

3. Gecoördineerde tekst van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 31.08.2016 16517-0364-014

Coordonnées
THOMAS VANDEVOORDE

Adresse
PASTOOR BONTESTRAAT 48 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande