THUISVERPLEGING BAEYENS M.

Société en commandite simple


Dénomination : THUISVERPLEGING BAEYENS M.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.322.230

Publication

20/04/2011
ÿþ"

Maa 2.1

ILdr _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 11111101IIIIIIM1111111

GRIFFE EEC1-i'i"8,ANK

VAN KOOPHANDEL

B APR 2011

' ~i'3í~

r,n~'t~` .t7`~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :â15- 3 110

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Baeyens M.

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Baron Tibbautstraat 38, 9290 Overmere

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend en elf.

Heden op 24 maart 2011

ZIJN SAMENGEKOMEN MET DE BEDOELING EEN VENNOOTSCHAP OP TE RICHTEN ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP:

mevrouw Baeyens Monique, geboren te Aalst op 17/02/1960 wonende te Overmere, Baron Tibbautstraat 38, treedt op als werkende vennoot.

mevrouw Redant Sara, geboren te Aalst op 21/11/1986 wonende te Erpe Mere, Kapelleveldstraat 8

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "Thuisverpleging Baeyens M." met maatschappelijke zetel Baron Tibbautstraat 38 (9290) Overmere, België en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achtduizend vierhonderdvijftig Euro (8.450,00 £), verdeeld in 845 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Mevrouw Baeyens Monique doet een inbreng van 8.350,00 en krijgt hiervoor 835 aandelen. Mevrouw Redant Sara doet een inbreng van 100,00 en krijgt hiervoor 10 aandelen

Hoofdstuk 1. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: "Thuisverpleging Baeyens M.".

De zetel der vennootschap is gevestigd te Baron Tibbautstraat 38 te Overmere.

De vennootschap heeft tot doel

- Thuisverpleging

- Alle handelingen die verband houden met de totale lichaamsverzorging

- Aan- en verkoop van verzorgingsproducten

- het beheren van een onroerend patrimonium en de aankoop, verkoop, verhuur, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren; dit alles in de ruimste zin,

- administratieve dienstverlening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderdéénen-negentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

ARTIKEL 4. - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf heden. De vennootschap wordt niet

ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, ondercuratelestelling, onbekwaamverklaring, of vereffening van een vennoot.

Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten.

Bij staking van de stemmen, overweegt de stem van de werkende vennoot of vennoten

Hoofdstuk II. KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5. - Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 8.450,00 euro, verdeeld in 845 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/845e van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volgestort.

ARTIKEL 6. - De aandelen zijn steeds op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen, dat op de zetel der vennootschap gehouden wordt en bevattende:

I. de juiste aanduiding van elke vennoot en van het getal hem toebehorende aandelen;

2. de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden;

3. de gedane stortingen.

De overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

ARTIKEL 7.  Er zijn twee soorten vennoten: werkende en stille. Vennoten kunnen natuurlijke personen of rechtspersonen zijn.

Een stille vennoot verbindt alleen zijn inbreng en houdt zich niet bezig met de werking van de vennootschap. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

-de controle van de vennootschap

-het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder

-de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa.

-Het stemrecht in de algemene vergadering

Een werkende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, zowel deze ontstaan tijdens zijn/haar bestuur als voorbeen, en dit tot zijn/haar ontslag als werkend vennoot. Dit ontslag wordt door de vennootschap onverwijld bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien een werkend vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, onder curatele wordt gesteld of in vereffening gaat, moet hij worden opgevolgd door één enkele natuurlijke of rechtspersoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de natuurlijke persoon of rechtspersoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten, benoemd onder de vennoten, en die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn niet ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden voor activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De werkende vennoot is hoofdelijke aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Hoofdstuk HI. BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL 8.  Mits eenparige toestemming van alle vennoten kan een niet vennoot als zaakvoerder aangesteld worden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van de stille en werkende vennoten die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaar-making alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

.l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Als zaakvoerder wordt aangesteld, voor een onbeperkte duur, die aanvaardt: mevrouw Monique Baeyens.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie of faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft geen ontbinding der vennootschap tot gevolg; in dat geval wordt door de algemene vergadering voorzien in de vervanging der zaakvoerder en bepaalt zij hij gewone beslissing de duur van zijn hernieuwbaar mandaat.

Voornoemde zaakvoerder mevrouw Baeyens Monique bevestigt dat de aanvaarding van haar taak haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nr 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

ARTIKEL 9. - De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, moet zich voegen naar de wettelijke bepalingen terzake.

ARTIKEL 10. - Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking der statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen. Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken der vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van het college der zaakvoerders niet vereisen of niet wenselijk maken. Samen handelend kunnen de zaakvoerders eveneens bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband. De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door het college van zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn. Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking der statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 11. - Wanneer dit wettelijk vereist is, zal de algemene vergadering de controle op de financiële toestand en de jaarrekening aan één of meer door haar te benoemen commissarissen opdragen; deze commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar en kunnen op straf van schadevergoeding tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen. De algemene vergadering bepaalt het aantal en de vergoedingen der commissarissen. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Hoofdstuk IV. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 12.  De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden op de derde vrijdag van de maand Mei, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zaI de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer een der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren.

Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van schriftelijke volmacht.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, komt uitsluitend toe aan haar of hem, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan het persoonlijk of gemeenschappelijk vermogen.

ARTIKEL 13. - Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn gedaan, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet zijn geschied, geschorst.

ARTIKEL 14. - De algemene vergaderingen worden} voorgezeten door de oudste zaakvoerder; wanneer de zaakvoerder niet tevens de enige vennoot is, is het deze laatste die de vergadering voorzit.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, wat ook het aantal der aanwezige en geldig vertegenwoordigde aandelen zij. Wanneer echter moet gestemd worden over een wijziging der statuten, verhoging of vermindering van het kapitaal, ontbinding of verlenging der vennootschap, samensmelting met andere vennootschappen, dan is de vergadering slechts regelmatig samengesteld indien de aanwezige en vertegenwoordigde vennoten samen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zonet moet een nieuwe algemene vergadering worden gehouden, die echter geldig zal beslissen wat ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten zij. Maar in elk geval is voor het nemen van genoemde beslissingen een meerderheid van drie/vierden der uitgebrachte stemmen vereist - behalve ingeval van ontbinding indien het vermogen der vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door éénvierde der op die vergadering uitgebrachte stemmen, en ingeval van wijziging van het maatschappelijk doel, in welk geval een wijziging alleen dan aangenomen is, wanneer zij tenminste vier/vijfden van de stemmen heeft verkregen.

ARTIKEL 15. - De processen-verbaal of notulen der algemene vergaderingen worden getekend door de voorzitter der vergadering en de vennoten die het wensen. De afschriften en uittreksels ervan worden getekend door de zaakvoerder, behalve wanneer de beraadslagingen der algemene vergadering bij authentieke akte zijn vastgelegd.

ARTIKEL 16. - Wanneer de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, zal deze de bevoegdheden uitoefenen die door de wet worden toegekend aan de algemene vergadering; hij zal ze niet kunnen delegeren. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de

algemene vergadering, worden opgetekend in een register dat wordt bijgehouden op de zetel der vennootschap.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Hoofdstuk V. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 17. - Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op alsook de jaarrekening en het jaarverslag, voor zover dit wettelijk verplicht is. De jaarrekening moet in bijzonderheden en bij name de schulden opgeven van de vennoten aan de vennootschap en van de vennootschap aan de vennoten. De inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag (voor zover wettelijk verplicht) worden aan de commissaris overgemaakt, tenminste één maand voor de jaarvergadering en samen met het verslag van de commissaris aan de vennoten toegestuurd terzelfdertijd als de oproeping tot die vergadering. Is er geen commissaris dan wordt de inventaris met de jaarrekening en het gebeurlijke jaarverslag aan de vennoten toegestuurd minstens vijftien dagen vbór de jaarvergadering. De jaarvergadering hoort de verslagen der zaakvoerder, eventueel deze van de commissaris, beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekening en doet daartoe uitspraak, bij afzonderlijke stemming, over de ontlasting van aansprakelijkheid der zaakvoerder; dit laatste zelfs indien de enige vennoot tevens zaakvoerder is. De nodige neerleggingen geschieden zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 18.  De jaarrekening en resultatenrekening worden voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die beslist over de goedkeuring evenals over de bestemming en verwerking van het `te bestemmen winstsaldo' of het `te verwerken verliessaldo' , doch steeds met in acht name van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Hoofdstuk VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 19. - De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechtelijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met gewone meerderheid. In geval van staking van stemmen overweegt de stem van de beherende vennoten.

De vennootschap blijft na ontbinding ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

ARTIKEL 28. - Ingeval van ontbinding zal een algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding bepalen; bij ontstentenis van dergelijke benoeming zal de vereffening gebeuren door de zorgen van de zaakvoerder.

Het nettoprovenue van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder vennoten a rato van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering, die na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

In geval van faling, kennelijk onvermogen, burgerlijke of geestelijke onbekwaamheid of overlijden van een der vennoten, of een verklaring van één der vennoten dat hij de vennootschap wil verlaten, zal de vennootschap niet ontbonden worden of de ontbinding niet kunnen worden veroorzaakt, maar zal de vennootschap verder gezet worden tussen de andere vennoten en gebeurlijke afstandhouders of ovememers van de aandelen of erfgenamen van de overleden vennoot.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK VII. VERWIJZINGEN.

ARTIKEL 29. - De vennoten willen zich volkomen schikken naar het Wetboek van vennootschappen, en. derhalve zullen de bepalingen van dit Wetboek waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, worden beschouwd als zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit Wetboek als zijnde ongeschreven geacht. De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vernield ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling van het Wetboek van vennootschappen. Aldus zullen statutaire clausules die wetsbepalingen geheel of gedeeltelijk overnemen, al dan niet in identieke verwoordingen, ophouden van kracht te zijn wanneer de wetsbepalingen, waarvan zij de inhoud overnemen, worden opgeheven of versoepeld.

FUEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. De vennootschap begint te werken vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de neerlegging in het vennootschapsdossier; boekhoudkundig loopt het eerste maatschappelijk boekjaar vanaf 1 april tot en met éénendertig december tweeduizend en elf.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

3. Voor de uitvoering van onderhavige statuten kiest elke zaakvoerder, commissaris en vereffenaar woonplaats in de zetel der vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem behoorlijk kunnen worden gedaan.

4. Als zaakvoerder wordt aangeduid mevrouw Baeyens Monique wonende te Baron Tibbautstraat 38 te 9290 Overmere. Zij heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om de vennootschap te vertegenwoordigen.

Gedaan te Overmere op 24/03/2011

Getekend door

Werkend vennoot: Baeyens Monique

"

Coordonnées
THUISVERPLEGING BAEYENS M.

Adresse
BARON TIBBAUTSTRAAT 38 9290 OVERMERE

Code postal : 9290
Localité : Overmere
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande