THUISVERPLEGING ERIC JACOBS & C°

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING ERIC JACOBS & C°
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 821.252.379

Publication

06/10/2014
ÿþM°d 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 5 SEP. 2014

Griffie

AFDELING DENDERMONDE

Ondernem ingsn r : 0821.252.379

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Eric Jacobs & C°

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Wanzeiesteenweg 16, 9260 Serskamp

Onderwerp akte : Doelwijziging - wijziging maatschappelijk boekjaar - wijziging datum algemene vergadering - aanneming nieuwe statuten - gecoördineerde statuten - machtiging

Uit de notulen van de bijeenkomst van het bestuursorgaan van Thuisverpleging Eric Jacobs & C° Comm.V d.d. 15 september 2014 gehouden om 20 uur op de zetel van de vennootschap, blijkt, geldig beraadslagend met eenparig goedvinden vastgesteld, dat het volgende werd beslist:

BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

Eerste beslissing.

De algemene vergadering beslist het voorstel van het bestuursorgaan te volgen en het maatschappelijk doel te wijzigen, zodat het doel voortaan luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

L ZOWEL VOOR EIGEN REKENING ALS VOOR REKENING VAN DERDEN:

-In het algemeen, de uitoefening van activiteiten in verband met gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening;

-De uitoefening van de verpleegkunde en het verlenen van verpleegkundige en medische zorgen en alle diensten in de ruimste zin die daarmee kunnen verband houden in het algemeen en de thuis verpleegkunde en aanverwante disciplines in het bijzonder. Hierbij kunnen alle verpleegactiviteiten geschieden op voorschrift van een geneesheer of op verzoek van een patiënt, in een praktijk ingericht door de vennootschap, in een rust- of bejaardentehuis, in om het even welke verplegings- of verzorgingsinstelling of bij de patiënten thuis. De medische handelingen zullen enkel door de gediplomeerde verple(e)g(st)er  beherende venno(o)t(en) of door al of niet zelfstandig aangeworven gediplomeerde verpleegkundigen worden uitgeoefend; de activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap met inachtname van de normale vergoeding voor het gepresteerde werk (de honoraria voor deze prestaties zullen worden geïnd door de vennootschap), ongeacht de verdeling van de aandelen;

-Zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, en/of leasen van aile medische en therapeutische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en de volledige structuur voor de uitoefening van voormelde activiteiten, kortom van een volledige materiële infrastructuur in verband met voornoemd doel, om deze ter beschikking te stellen van de verple(e)g(st)er venno(o)t(en)of van de al of niet zelfstandig aangeworven gediplomeerde verpleegkundigen, en zodoende materiële voorwaarden en middelen te scheppen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken; de aan- en verkoop van aile accessoires, verzorgingsproducten, voorwerpen, middelen en medicijnen en toebehoren die met de activiteit van verzorging samengaan; het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen; Het scheppen van mogelijkheden om de werkende verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde activiteiten teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken, zoals het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het bijwonen en organiseren van lessen, colloquia, cursussen, opleiding, studiereizen, lessencycli, symposia en congressen, het uitgeven van boeken en publicaties, enzovoort;

-Het afsluiten van overeenkomsten met verpleegkundigen voor de verwezenlijking van voornoemde activiteiten.

-Onderneming voor paramedische activiteiten;

-Klein  en groothandel in verzorgingsproducten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Tussenpersoon in de handel;

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

II. UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING;

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen; en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

D.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij daartoe geschikt acht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussen-komst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De algemene vergadering is gemachtigd het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen. Tweede beslissing

De vergadering beslist de afsluitingsdatum van het boekjaar te wijzigen naar 31 december van elk jaar. Het huidig boekjaar wordt verlengd van 30 september 2014 tot 31 december 2014.

De jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden de derde vrijdag van de maand juni van elk jaar om 14 uur op de zetel van de vennootschap.

Derde beslissing

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan.

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.0 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Getekend, het bestuursorgaan,

Mevr. Maaike Jacobs

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Verslag van het bestuursorgaan gehouden 15 september 2014;

.. Verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden 15 september 2014:

- De gecodrdineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2013
ÿþ" . ----- d uiod Word i s.1

f44. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111







GRIFFIE RECi-i1-BANK

VAN KOOPHANDEL

- 9 APR, 2013

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0821.252.379

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING ERIC JACOBS & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : G.G.V.

Zetel : Wanzelesteenweg 16, 9260 WICHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming beherend vennoot - zaakvoerder

Op de Algemene Vergadering van 21 maart 2013 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om Eric, Jacobs te ontslaan als beherend vennoot / zaakvoerder en dit met ingang vanaf 1 april 2013. Er wordt kwijting verleend voor zijn beleid van de afgelopen periode. De heer Jacobs aanvaardt zijn ontslag.

Ook wordt met éénparigheid van stemmen beslist om Maaike Jacobs te benoemen tot beherend vennoot/ zaakvoerder en dit ook vanaf 1 april 2013.

zaakvoerder

Eric Jacobs

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
THUISVERPLEGING ERIC JACOBS & C°

Adresse
Zetel : Wanzeiesteenweg 16, 9260 Serskamp

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande