THUISVERPLEGING JENNIFER PLUYM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING JENNIFER PLUYM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.389.905

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 31.03.2014 14083-0079-012
27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 21.03.2013 13069-0517-012
10/08/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11304844*

Neergelegd

08-08-2011

Griffie

0838389905

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9890 Gavere, Kapellestraat 8

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gent op 3 augustus 2011, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat:

Mevrouw PLUYM Jennifer, geboren te Gent op zevenentwintig mei duizend negenhonderdzesenzeventig, rijksregister nummer 760527-016-29, wonende te 9890 Gavere, Kapellestraat 8.

Een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) heeft opgericht onder de benaming THUISVERPLEGING JENNIFER PLUYM met zetel te 9890 Gavere, Kapellestraat 8.

Doel

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- het verlenen van verpleegkundige verzorging en alle diensten die daarmee verband houden.

Verpleging op consultatie en aan huis van personen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, indien vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen. Paramedische activiteiten, exclusief kinesitherapeuten. Activiteiten in verband met gezondheidszorg. Het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici. De aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector. Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers.

- het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- overige zakelijke dienstverlening.

- de aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking ;

- het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen ;

- het in bewaring nemen van onroerende goederen, de specifieke activiteit van de onroerende promotie.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING JENNIFER PLUYM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

- dit alles in de hoedanigheid van hoofdhandelaar, dan wel als makelaar, bemiddelaar, agent of commissaris, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer en binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake.

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening ;

- alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

- de vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of zaakvoerder, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend

De vennootschap zal in het algemeen alle industriële, handels, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600

EUR)

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdzesentachtigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 186 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend door de enige vennoot voor de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per stuk, als volgt:

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van maart om 15.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan

niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wordt als statutaire zaakvoerder benoemd :

Mevrouw PLUYM Jennifer, voornoemd.

Zij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober en eindigt op dertig september van

ieder jaar.

Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en

afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

Mevrouw Pluym Jennifer, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan BVovvBVBA Het Accountantskantoor Soenen & Partners te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 55, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 december 2010.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte en eindigt op dertig september tweeduizend twaalf.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van maart 2013 om 15.00

uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING JENNIFER PLUYM

Adresse
KAPELLESTRAAT 8 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande