THUISVERPLEGING PEGGY HURCKMANS

Société en commandite simple


Dénomination : THUISVERPLEGING PEGGY HURCKMANS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.495.660

Publication

09/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

101

1 1837

GRIFFIE RECif: ~ANK

V~º% N100 PF:ANEML

2 7 NOV 2Q13

QE/NË e"" t..~Cxriffi,MDE

Ondernemingsnr :3(4e, t a 66c

Benaming ~1

(voluit) : THUISVERPLEGING PEGGY HURCKMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kruïsbeeldstraat 15, 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte opgemaakt op 1 oktober 2013 blijkt dat mevrouw Peggy Hurckmans, wonende te 9220 Hamme, Kruisbeetdstraat 15 en de heer Frans De Witte, wonende te 9220 Hamme, Evangeliestraat 15,-op 1 oktober 2013 een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt THUISVERPLEGING PEGGY HURCKMANS.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9220 Hamme, Kruisbeeldstraat 15.

Mevrouw Peggy Hurckmans is de beherende vennoot. De heer Frans De Witte is de stille vennoot.

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën :

- de beherende vennoot doet een inbreng ln speciën van 950,00 euro, waarvoor zij 95 % van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

- de stille vennoot doet een inbreng in speciën van 50,00 euro, waarvoor hij 5 % van het vennootschapsvermogen ontvangt.

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, als kapitaal geplaatst en bijeengebracht 1.000,00 euro.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf 1 oktober 2013. De vennootschap wordt niet; ontbonden door overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een; vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts worden ontbonden unaniem besluit van alle vennoten.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten bij dubbele meerderheid van zowel de stilte als de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap; Deze winst komt toe aan alle vennoten.

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij dubbele meerderheid van zowel stille als beherende vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele-reserveren,

Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Dit wordt gedragen' door de beherende vennoten.

Bij vereffening van de vennootschap wordt het nettoresultaat van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of de consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten ieder volgens hun aandeel in het vermogen van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot, mevrouw Peggy Hurckmans, die haar functie persoonlijk uitoefent en zich niet kan laten substitueren.

Zij is individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die vennootschap betreffen, mits ze. binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering,

De heer Erik Hilgert wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving van de vennootschap in del Kruispuntbank van Ondernemingen en de toekenning van een BTW-nummer bij de bevoegde belastingdiensten; te bekomen en aile dienstige formaliteiten dienaangaande te verrichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
THUISVERPLEGING PEGGY HURCKMANS

Adresse
KRUISBEELDSTRAAT 15 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande