THUISVERPLEGING RABAEYS KOEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING RABAEYS KOEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.576.266

Publication

23/09/2013
ÿþmod 11.1

tY,.r1`i;.c

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111111

*13199509*

NEERGELEGD

12 -09- 2013

RECHTBANK VAN

KO.CgrWDELTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o 5 3 2 6.2. 66-

Benaming (voluit) : THUISVERPLEGING RABAEYS KOEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ertveldesteenweg 44B

9968 Assenede (Oosteeklo)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bart Van de Keere, geassocieerd notaris, zaakvoerder' van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "WYLLEIVIAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102 op 9 september 2013, dat

1° de heer RABAEYS Koen, geboren te Eeklo op 4 maart 1985, met rijksregisternummer 85.03.04-305.23, echtgenoot van mevrouw DHOOGE Mikal Martha Yvonne, geboren te Eeklo op 15 mei 1989, wonende te 9968 Assenede (Oosteeklo), Ertveldesteenweg 95, een besloten: vennootschap met beperkte aansrpakelijkheid heeft opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: "THUISVERPLEGING RABAEYS KOEN".

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9968 Assenede (Oosteeklo), Ertveldesteenweg 44B.

4° Deze vennootschap heeft tot doel:

1) het uitoefenen van de verpleegkunde en de thuisverpleging waaronder ondermeer wordt verstaan:

A) het observeren, het herkennen, en het vastleggen van de gezondheidsstatus zowel op

psychisch, fysisch als sociaal vlak;

- het omschrijven van verpleegproblemen;

- het bijdragen aan de medische diagnose door de arts en aan het uitvoeren van de:

voorbeschreven behandeling;

- het informeren en adviseren van de patiënt en zijn familie;

- het voortdurend bijstaan, uitvoeren en helpen uitvoeren van handelingen waardoor de

verpleegkundige het behoud, de verbetering en het herstel van de gezondheid van gezonde en zieker

personen en groepen beoogt;

- het verlenen van stervensbegeleiding bij verwerking van het rouwproces;

B) de technische-verpleegkundige verstrekkingen waarvoor geen medisch voorschrift nodig is,' alsook deze waarvoor wel een medisch voorschrift nodig is.

Die verstrekkingen kunnen verband houden met de diagnosestelling door de arts, de uitvoering van een door de arts voorgeschreven behandeling of met het nemen van maatregelen inzake preventieve geneeskunde.

C) De handelingen die door een arts kunnen worden toevertrouwd binnen de wettelijke grenzen.

2) Het beheer en het ter beschikking stellen aan de verplegers/verpleegsters van de volledig materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve als financiële organisatie die nodig is of nuttig zijn om de uitoefening van de praktijk als verpleegkundige waar te maken.

3) het geven van opleidingen en seminaries betreffende verpleegkundige activiteiten;

4) het prcduceren, het verwerken, het bewerken, de aan- en verkoop, het herstellen en het onderhoud van alle goederen dienstig voor de verpleegkundige sector;

5) het verlenen van alle diensten die met het bovenstaande ook maar enigszins verband

houden.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste biz. van I uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vodr-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11,1



De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00$) en wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZES EN TACHTIG (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zes én tachtigste (11186ste) van het kapitaal.

6° voornoemde heer RABAEYS Koen doet inbreng in geld van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder volledig gestort, in totaal ten beiope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

7° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

8° a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

b) De algemene vergadering kan met unanimiteit van stemmen een of meerdere statutaire zaakvoerders benoemen.

" Wordt hierbij met unanimiteit van stemmen tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: voornoemde heer RABAEYS Koen, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden door de algemene vergadering mits dit besluit met unanimiteit van de stemmen van alle vennoten genomen wordt, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Het statutair zaakvoerderschap eindigt tevens van rechtswege wanneer de statutaire zaakvoerder overlijdt of krachtens een definitieve rechterlijke uitspraak juridisch handelingsonbekwaam geworden is.

Ingeval de statutair zaakvoerder overlijdt, krachtens een definitieve rechterlijke uitspraak juridisch handelingsonbekwaam wordt of op zijn verzoek wordt ontslagen, zal mevrouw DHOOGE Mikal Martha Yvonne, geboren te Eeklo op 15 mei 1989, wonende te 9968 Assenede, Ertveldesteenweg 95, van rechtswege het mandaat van statutair zaakvoerder uitoefenen, mits persoonlijke aanvaarding van het mandaat. Indien één van deze voorwaarden zich vervult, zal de betrokkene, als blijk van aanvaarding van het mandaat van statutair zaakvoerder, zorgen voor de publicatie van het einde van het mandaat van de bestaande statutair zaakvoerder en voor de publicatie van de ingang van het mandaat als statutair zaakvoerder in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

c) Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) .kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

d) ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.





































Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

9° a) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van ieder jaar.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen vbór de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting_

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

10° Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelatep.aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

11° a)De gewone algemene vergadering, `jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand november van elk jaar om tien uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

Vorr, behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r ,

r

Vo'6r-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annekes du Moniteur belge

mod 11.1

12° a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Eerste boeklaar en eerste iaarvergaderinq

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in november 2014.

Lastgeving

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge artikel 15 van de statuten, verklaart de zaakvoerder ais bijzonder gevolmachtigde aan te stellen met de macht afzonderlijk te handelen, Accountantskantoor Wauters, vertegenwoordigd door mevrouw BOONE Maria, te 9968 Oosteeklo, Oosteeklodorp 90B, voor volgende welbepaalde doeleinden: het voeren van alle communicatie en het vervullen van aile handelingen met en voor demodiensten van het ondernemingsloket en BTW, met het oog op de inschrijving.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

Bezoldiging zaakvoerder

Ingevolge de mogelijkheid door artikel 14 van de statuten geboden, beslist de comparant, In buitengewone algemene vergadering, om het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd te maken. Aan de zaakvoerder wordt onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap, Het bedrag zal voor het eerst worden vastgelegd op de algemene vergadering die zal plaatsvinden in november 2014,

Voor beredeneerd uittreksel

Afgeleverd voor registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel

Bart Van de Keere

Geassocieerd Notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte oprichting;

- bankattest

np de laatste blz van i.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

. bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING RABAEYS KOEN

Adresse
ERTVELDESTEENWEG 44B 9968 OOSTEEKLO

Code postal : 9968
Localité : Oosteeklo
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande