THUISVERPLEGING STEFFI JOURET

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING STEFFI JOURET
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 560.924.274

Publication

12/09/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bfl

Staat. ILUMMI

Gent

Afdeling Oudenaarde

3" 'SEP. gilie

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ;

Benaming

(voluit) THUISVERPLEGING STEFFI JOURET

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Kouterstraat 58, 9500 Geraardsbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Uit de onderhandse akte dd I augustus 2014, blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire vennootschap.

- Naam en rechtsvorm: "Thuisverpleging Steffi Jouret", met ais rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder! de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap".

Zetel: Kouterstraat 58, 9500 Geraardsbergen

Duur De vennootschap werd opgericht vanaf heden en voor onbepaalde duur.

- De oprichter: Mevrouw Steffi Jou ret, wonende te Kouterstraat 58, 9500 Geraardsbergen, werkend vennoot.

- Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt -TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 E). Het is volledig volstort en verdeeld in 200 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Doet De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden; de inrichting van een verzorgings- en verpleegdienst voor zieken en bejaarden, vervoer van zieken, gewonden en bejaarden en in bijkomende orde, de verkoop van medisch en paramedisch materiaal. Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële als roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Verder mag de vennootschap aile transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen,1 bouwen, verbouwen, verkavelen, verkopen, huren en verhuren.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, onder meer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in opl januari en eindigt op 31 december van dat jaar.

Op de laatste blz. van Luik P. vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



"

- Winstverdeling: Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds rrietinachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1) Eerste boekjaar: Heden tot 31 december 2015

2) Eerste Algemene Vergadering: 2de zaterdag juni 2016

3) Zaakvoerder: Mevrouw Steffi Jouret wordt benoemd als zaakvoerder. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4) Er werd geen commissaris benoemd.

5) Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting: De oprichters verklaren volgens het artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juni 2014.

6) Volmacht: Er wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Boekhoudkantoor Bockstael J., Edingseweg 319, 9500 Geraardsbergen, of aan één van haar lasthebbers samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeptaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW- nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van aile procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte.

Mevrouw Steffi Jouret

Werkend vennoot - zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015
ÿþ MM Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111.1!)111,1 1,11111,11 XVI

Gent

Afdeling. OUdenearde y

21 ME! 2015

Griffie

Ondememingsnr : 0560.924.274

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING STEFF1 JOURET

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KOUTERSTRAAT 58 - 9500 GERAARDSBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 24/03/2015:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Klakvijverstraat 40 bus 3 te 9506 Grimminge,

Jouret Steffi

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
THUISVERPLEGING STEFFI JOURET

Adresse
KOUTERSTRAAT 58 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande