THUISVERZORGING DE BRUYNE KAROLIEN

BV CVBA


Dénomination : THUISVERZORGING DE BRUYNE KAROLIEN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 441.626.548

Publication

30/04/2014
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE FtEChiiiPâK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 7 APR. 2014

AFDEL~DERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr :0441.626.548

Benaming (voluit) :THUISVERZORGING DE BRUYNE KAROLIEN

(verkort): *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Oude Bruglaan 3 bus 1, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :kapitaalsverhoginq door inbrenq in natura  doelsuitbreidinq

statutenwijziginq

Uit een akte verleden voor mij, notaris Jean Matthys te Lokeren, op 27

maart 2014, geregistreerd te Lokeren op 28 maart 2014, boek 137, blad 62,

vak 9, twee bladen, geen verzendingen, ontvnagen 50 e, de otnvanger

(getekend R. Roose), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THUISVERZORGING

DE BRUYNE KAROLIEN", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Oude

Bruglaan 3 bus 1, is samengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

Kennisname verslag bestuursorgaan mbt voorgenomen dividenduitkering en

kapitaalverhoging

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 24 maart 2014 met betrekking tot kapitaalverhoging door inbreng in natura. De voorzitter wordt ontslagen voorlezing te geven van dit verslag.

Tweede beslissing:

Kennisname toekenning dividend

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013 werd

beslist om over te gaan tot dividenduitkering in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992. Meer bepaald werd beslist tot goedkeuring van een tussentijds

dividend voor een bruto-bedrag van honderd negenenzestig duizend euro (E

169.000,00), met afhouding van het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zestien duizend negenhonderd euro (E 16.900,00), als volgt: -aan mevrouw Karolien De Bruyne, voornoemd, honderd vierenveertig duizend zevenhonderd negenennegentig euro twintig cent (E 144.799,20) onder de vorm van een schuldvordering in het voordeel van mevrouw De Bruyne Karolien lastens de vennootschap.

-aan de heer De Bruyne Kris, voornoemd, drieduizend zeshonderd vijftig euro

veertig cent (E 3.650,40) onder de vorm van een schuldvordering in het

voordeel van de heer De Bruyne Kris lastens de vennootschap.

-aan mevrouw De Paepe Marie-Claire, voornoemd, drieduizend zeshonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

vijftig euro veertig cent (C 3.650,40), onder de vorm van een schuldvordering in het voordeel van mevrouw De Paepe Marie-Claire lastens de vennootschap.

Derde beslissing:

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

a) De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor EDO, bedrijfsrevisoren, te Merelbeke, Guldensporenpark 100, van 24 maart 2014 over de inbreng in natura hierna voorzien, over de wijze van aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie. Alle vennoten, aanwezig in persoon of vertegenwoordigd als voormeld, erkennen een exemplaar van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen, hierna letterlijk overgenomen:

"De inbreng in natura bij de kapitaalsverhoging in de CVBA THUISVERZORGING DE BRUYNE ICAROLIEN, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de CVBA THUISVERZORGING DE BROYNE ICAROLIEN verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto honderd tweeënvijftig duizend honderd euro (152.100 E) voor een inbrengwaarde van honderd tweeënvijftig duizend honderd euro (152.100 ¬ ).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Alhoewel het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid sowieso geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen door middel van een inbreng in natura, wordt een uitgifte van nieuwe aandelen achterwege gelaten, omdat alle aandeelhouders proportioneel intekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen Inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de CVBA THUISVERZORGING DE BRUYNE KAROLIEN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Het verslag van het bestuursorgaan en het revisoraal verslag zullen neergelegd worden op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

b) Hierbij besluiten alle voormelde vennoten om de voormelde schuldvorderingen die zij verkregen uit voormelde dividenduitkeringen, onmiddellijk in het kapitaal van de vennootschap in te brengen (dus tijdens het laatste belastbaar tijd" erk dat afsluit voor 01 oktober 2014).

Voorbehouden. . aan het

eïg'si~ict Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Bijgevolg wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met een totaal bedrag van honderd tweeënvijftig duizend honderd euro Ce 152.100,00), om het te brengen van negentien duizend euro (e 19.000,00) op honderd eenenzeventig duizend honderd euro (e 171.100,00) via voormelde inbreng in natura, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Op de kapitaalverhoging van honderd tweeënvijftig duizend honderd euro (E 152.100,00), wordt ingeschreven als volgt:

- door mevrouw De Bruyne Karolien, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van honderd vierenveertig duizend zevenhonderd negenennegentig euro twintig cent (C 144.799,20). Er worden haar geen nieuwe aandelen toegekend,

- door de heer De Bruyne Kris, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van drieduizend zeshonderd vijftig euro veertig cent (E 3.650,40). Er worden hem geen nieuwe aandelen toegekend,

- door mevrouw De Paepe Marie-Claire, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van drieduizend zeshonderd vijftig euro veertig cent (£ 3.650,40). Er worden haar geen nieuwe aandelen toegekend.

De vergadering stelt vast met verzoek daarvan akte te willen verlijden, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot honderd eenenzeventig duizend honderd euro (£ 171.100,00), gesplitst in zevenhonderdhonderd (750) aandelen zonder nominale waarde, doch elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigende.

c) De vergadering beslist, in navolging van de hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst: "Artikel 5:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting, respectievelijk terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. Het kapitaal mag evenwel nooit minder bedragen dan negentienduizend euro, Het vaste gedeelte van het kapitaal wordt gevormd door dit minimumbedrag en kan niet worden gewijzigd dan bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de voorschriften voor een statutenwijziging. Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt honderd eenenzeventig duizend honderd euro (171.100 E) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Historiek Kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap op 01 augustus 1990 bedroeg het kapitaal 42.000 BEF vertegenwoordigd door 42 aandelen met een nominale waarde van duizend frank (1000 BEF) per aandeel.

Bij de kapitaalsverhoging op 28 oktober 1993 werd het kapitaal gebracht op zevenhonderd vijftigduizend BEF (750.000 BEF) met creatie van zevenhonderd en acht (708) nieuwe aandelen met een nominale waarde van duizend frank per aandeel, om het totaal aantal aandelen te brengen op zevenhonderd vijftig (750) .

Bij kapitaalsverhoging op 11 juni 2001 werd het kapitaal gebracht op zevenhonderd zesenzestig duizend vierhonderd achtenvijftig Belgische Frank (766.458 BEF) zonder creatie van nieuwe aandelen. Vervolgens werd het kapitaal omgezet in negentienduizend euro (19.000 E) en de aandelen met

Voor-

behouder

aan het

teigisc~t

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

nominale waarde werden omgezet in aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bij kapitaalsverhoging van 27 maart 2014 werd het kapitaal gebracht op honderd eenenzeventig duizend honderd euro (171.100 ¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen."

d) De vergadering erkent en de vennoten verklaren door ondergetekende notaris in kennis te zijn gesteld van alle voorwaarden die door artikel 537 W.I.B. 1992 worden gesteld om van het verlaagd tarief van tien procent roerende voorheffing te kunnen genieten.

Onder meer werden de vennoten gewezen op:

- de bepaling dat het aldus verhoogde kapitaal in principe gedurende acht jaar behouden moet blijven. Indien het kapitaal toch verminderd wordt in de periode van acht jaar, wordt de kapitaalvermindering belast als een dividend. Voor vennootschappen die als kleine vennootschap in de zin van artikel 15 W.Venn. worden beschouwd, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van vier jaar worden behouden.

- de anti-misbruikbepalingen.

De vennoten verklaren te weten dat ten laatste binnen de vijftien dagen na de toekenning of betaalbaarstelling van de belastbare inkomsten de aangifte van de roerende voorheffing en de storting ervan dient te gebeuren (art. 85 K.B. W.T.S. 1992) en de vergadering geeft opdracht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van het voorgaande.

Vierde beslissing

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel van de uitbreiding van het maatschappelijk doel opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering erkent tevens kennis gekregen te hebben van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31/12/2013.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtsbank van koophandel.

Onmiddellijk hierna besluit de vergadering om volgende activiteiten toe te voegen aan het doel van de vennootschap:

"- het uitoefenen van een coordinerende functie tussen verschillende thuiszorgdiensten."

De vergadering besluit dienovereenkomstig deze tekst aan artikel 3 van de statuten toe te voegen.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Van Coile & partners, te 9031 Drongen, Boelenaar 1 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Boor-

" behouden

áan'fiet'

*~efgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft

opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Jean Matthys

Samen hiermee neergelegd: gecoordineerde statuten, uitgifte van akte dd.

27/03/2014;verslag zaakvoerder dd. 24/03/2014, revisoraal verslag dd.

24/03/2014.

-w Voor-

behoRden

áan het?

eereai

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13385-0484-013
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12366-0323-013
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 08.07.2011 11277-0176-013
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 10.06.2010 10169-0308-013
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 03.07.2009 09358-0162-010
28/04/2015
ÿþ MA 1M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



}





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 APR. 2015

AFDELING DEN9ONDE I

Ondernemingsnr :0441,626.548

Benaming (voluit) :THUISVERZORG1NG DE BRUYNE KAROLIEN (verkort):

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9160 Lokeren, Oude Bruglaan 3/1

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : DOELSWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 26 maart 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THÛISVERZORGING DE BRUYNE RAROLIEN", bijeengekomen is en met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

1. Kennisname en goedkeuring verslag van de zaakvoerder waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel wordt gegeven; bij dit verslag is een staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend veertien van de vennootschap gevoegd.

2. Doelswijziging als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend

in eigen naam en voor eigen rekening:

o Het beheer van onroerend vermogen, zodat zij in verband alle verrichtingen vaan aankoop, bouw, veranderingen, inrichting, verhuring-onderbuur, ruil en verkoop van alle onroerende rechten uitvoeren

o Het beheer (huur en verhuur, aan- en verkoop evenals onderhoud) van senioren- en serviceflats en aanbieden van diensten aan senioren

o Verkopen van medisch materiaal, hulpmiddelen en alle soorten van materialen voor de verzorging en comfort van personen.

o Alle mogelijke diensten te verlenen aan personen in senioren- en serviceflats met in het bijzonder voor personen met een lichamelijke en mentale beperking

o Instaan voor de begeleiding, animatie en verzorging van personen met in he G bijzonder mensen met lichamelijke en mentale beperkingen

o Verstrekken van verpleegkundige zorgen in de tijdelijke of definitieve gemeenschappelijke woon- of verblijfplaats van bejaarden of minder-validen en aan huis.

o Het uitoefenen van een coordinerende functie tussen verschillende thuiszorgdiensten

o Personenvervoer met in het bijzonder het vervoer van mensen met lichamelijke beperkingen

Annexes du Moniteur belge

28/04/2015

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

o Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, ze kan in dat verband alle deelnemingen verwerven of valorisen.

o Verhuren en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties.

o De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelsfondsen en alle roerende en onroerende goederen en rechten

o Alle licenties, brevetten en merken nemen en uitbaten, alle zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken valoriseren

o De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger

o De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden en deelnemen in ondernemingen of vennootschappen welke hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of welke de ontwikkelingen van haar onderneming rechtstreeks os onrechtstreeks kunnen bevorderen.

o De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand."

De vergadering beslist, in navolging daarvan tot vervanging van artikel 4 van de statuten door de voormelde tekst.

Vervanging van artikel 4 van de statuten.

3. Volmacht voor de coördinatie van de statuten en voor de administratieve formaliteiten.

4. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

5. Bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN COILE & PARTNERS", met zetel te 9031 Drongen, Boelenaar 1 om alle formaliteiten met betrekking tot inschrijving, eventuele wijziging of schrapping te vervullen in het ondernemingsloket, alsook alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de BTW-administratie en alle andere administraties, voor zoveel als nodig, evenals voor het bekomen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

vestigingsattesten en welkdanig registratie en/of erkenningsnummer en de

aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

Voor analytisch uittreksel,

Getekend, Jean Matthys, Notaris. Samen hiermee neergelegd: kopie akte,

bijzonder verslag zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva.

Voor-

behouden

aan hot

lifgr i

Staatsblad

26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 19.06.2008 08261-0206-010
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 29.06.2007 07302-0241-011
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 27.06.2006 06335-1950-013
20/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 18.07.2005 05511-3151-013
14/07/2005 : SNT000198
23/06/2004 : SNT000198
25/06/2003 : SNT000198
15/06/2002 : SNT000198
04/09/2001 : SNT000198
27/11/1993 : SNT198

Coordonnées
THUISVERZORGING DE BRUYNE KAROLIEN

Adresse
OUDE-BRUGLAAN 3, BUS 1 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande