THUISZORGWINKELS MIDDEN-VLAANDEREN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISZORGWINKELS MIDDEN-VLAANDEREN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.323.985

Publication

11/07/2013
ÿþ mod 11.1



I it_'Il ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-2 JULI 2013

RECHTBA 1

KOOPHANDEL taENT

Ondememingsnr: 0536.33 . %S'

Benaming (voluit) : THUISZORGWINKELS MIDDEN VLAANDEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark 1

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

ij

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bart Van de Keere, geassocieerd notaris,;

zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `V YLLEMAN-VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE; NOTARISSEN' met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-Dorp 102, op 1 juli 2013 dat :

j; 1°

de vereniging zonder winstoogmerk "PATRIMO MIDDEN-VLAANDEREN", met zetel te; 9000 Gent, Martelaarslaan 17, met ondernemingsnummer 0409.681.478. De vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht door de algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Volkszorg op 23 oktober 2003. De statuten werden; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 december 2003 onder= nummer 03134574.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij beslissing van de algemene vergadering :j van 10 maart 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 april] daarna onder nummer 08060853.

- de vereniging zonder winstoogmerk "THUISZORGWINKELS MIDDEN-VLAANDEREN",! met zetel te 9052 Zwijnaarde, industriepark 1, met ondernemingsnummer 0401.079.360. De vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht door de algemene vergadering van de, vereniging zonder winstoogmerk Rerum Novarum Gent op 24 mei 2004. De statuten!

j: werden gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 juli 2004 onder;

; nummer 04110779.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij beslissing van de algemene vergadering! ji van 31 augustus 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7; 1, oktober daarna onder nummer 04141266.

i!- de vereniging zonder winstoogmerk "Zorgend vrijwilligerswerk" met zetel te 9000 Gent,

Martelaarslaan 17, met ondernemingsnummer 0821.003.248. !:

De voormelde vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht blijkens onderhandse;;

akte op 27 november 2009. De statuten werden gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch!

Staatsblad van 9 december 2009 onder nummer 09173940.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

;i 2° de benaming van de vennootschap is : THUISZORGWINKELS MIDDEN

VLAANDEREN

3° de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9052 Gent-Zwijnaarde, Industriepark 1

4° het doel van de vennootschap is :

! 1. Het nemen, het bevorderen en steunen van aile initiatieven die het behoud en del;

; bevordering van de gezondheid beogen, !~

ij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.t

}jQOr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

2. Het promoten van en bekendheid geven aan sanitaire en paramedischel hulpmiddelen; het doen van voorstellen om die hulpmiddelen te verbeteren of om nieuwe te ontwerpen en het gebruik ervan aan te leren, ten einde zo bij te dragen tot de verbetering der levensvoorwaarden van zieken en gehandicapten om deze zo veel mogelijk onafhankelijk te maken van hun omgeving, het in bereik brengen van sanitaire en paramedische hulpmiddelen en uitrusting, ten einde de motorische beweeglijkheid en fysieke geschiktheden van de belanghebbenden te verbeteren.

3. Materiële en morele steun verlenen aan organisaties, diensten en initiatieven met een gelijkaardig doel.

Zij mag bezitten, hetzij in eigendom, hetzij in genot, alle goederen, roerende en onroerende, nodig voor haar doel.

4. het beheren en verhuren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen die hierop betrekking hebben.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen en dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

5° Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op elf miljoen achthonderd tweeënnegentig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 11.892.250,00), Het is bij de oprichting volledig geplaatst, en verdeeld in zevenenveertigduizend vijfhonderd negenenzestig (47.569) gelijke aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde. 60 Het maatschappelijk kapitaal wordt deels gestort door inbreng in geld en deels door inbreng in natura.

A. INBRENG IN NATURA

1. Verslag van de bedriifsrevisor

De heer Frank Verhaegen, bedrijfsrevisor bij DELOITTE bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, aangesteld door de ; oprichters, heeft een verslag opgesteld waaruit blijkt dat de inbreng in natura en waardering ervan een werkelijk en volwaardig activabezit vertegenwoordigt en dat zijn beschrijving aan de vereisten van de rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt.

Om te voldoen aan de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen wordt het besluit van het verslag van 26 juni 2013, welk verslag na ondertekening "ne varietur" door de comparanten en de notaris aan deze akte gehecht blijft, alhier letterlijk opgenomen

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Thuiszorgwinkels Midden-Vlaanderen CVBA, bestaat uit alle activa en passiva die behoren tot de bedrijfstak gerelateerd aan het aanhouden van alle vastgoed voor het uitbaten van thuiszorgwinkels van Thuiszorgwinkels Midden-Vlaanderen VZW, met een inbrengwaarde van 7.808.000 EUR, alsook uit een inbreng vanwege Patrimo Midden-Vlaanderen WW betreffende vastgoed voor het uitbaten van thuiszorgwinkels en aandelen aangehouden in Escapo CVBA, Cuyt Orthopedie CVBA en Hulpmiddelencentrale NV met een inbrengwaarde van 4.084.000 EUR. De inbreng in geld van de WW Zorgend Vrijwilligerswerk bedraagt 250 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Bijiagen btJhet'$etgtstà 5tan§blàit =72rQ7/2D13 - Annexes dü 1Vlónitëür bèrgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor., behoudenaan het

Belgisch Staatsblad

osod 11.1

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methodes van waardering

redelijk en niet arbitrair zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methodes van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 47.568 aandelen van de

vennootschap Thuiszorgwinkels Midden-Vlaanderen CVBA zonder vermelding van nominale waarde (31.232 aandelen voor Thuiszorgwinkels Midden-Vlaanderen VZW en 16.336 aandelen voor Patrimo Midden-Vlaanderen VZWj. De vergoeding van de inbreng in geld bestaat uit 1 aandeel van de vennootschap Thuiszorgwinkels Midden-Vlaanderen CVBA zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding."

Verslag van de oprichters

De oprichters hebben het belang van de inbreng in natura uiteengezet in een verslag van 1 juli 2013, opgesteld in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, welk verslag na ondertekening "ne varietur" door de comparanten en de notaris aan deze akte gehecht blijft.

2. Inbreng van de bedrijfstak

De voornoemde vereniging THUISZORGWINKELS MIDDEN-VLAANDEREN verklaart inbreng te doen in de alhier op te richten vennootschap van een geheel van alle actieve en passieve, lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen die verband houden met de bedrijfstak, en zoals hierna omschreven, niets uitgezonderd behalve met uitzondering van het aspect `ZORGTRAJECT'.

De ingebrachte activa en passiva zijn beschreven in het hierboven vermeld verslag van de revisor.

Dit verslag omvat de volgende activa en passiva :

Activa

Immateriële vaste activa 72.719 10

Materiële vaste activa 6.077.139,96

A. Terreinen en gebouwen 4.111.834,1 3

B. Installaties, machines en uitrusting 59.214,54

C. Meubilair en rollend materieel 195.577, 60

E. Overige materiële vaste activa 1.790.213,9

Financiële vaste activa 818,61

Vorderingen op meer dan één jaar 11.791,73

Vcorraad 986.642,48

Vorderingen op ten hoogste één jaar 1.810.205,96

A. Handelsvorderingen 1.599.981,67

B. Overige vorderingen 218.224,0

Liquide middelen 1.255.781,85

Overlopende rekeningen 519.283,02

10.734.382,71

Passiva

Voorzieningen voor risico's en kosten 486.056,93

Schulden op meer dan één jaar 1.000.000,00

Handelsschulden 470.430,k 6

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 861.515,20

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 25.864,35

Diverse schulden 81.736,07

2.925.602,71

De totale netto boekwaarde van de aan de ingebrachte bedrijfstak verbonden activa en passiva bedraagt zeven miljoen achthonderd en achtduizend zevenhonderd tachtig (¬

7845t73Q,Q0),_.afger_anc.geuen niljoga ec tlord rde eçhtdu. e.od.(E 7.0 000,QQ).

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

De voorgenomen oprichting door middel van inbreng in natura van voormelde

bedrijfstak gaat vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt retroactief in voege op 1 januari' 2013. De nieuw uit te geven aandelen nemen deel aan het bedrijfsresultaat van de nieuw opgerichte vennootschap THUISZORGWINKELS MIDDEN-VLAANDEREN en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2013.

Opmerking :

- voor wat betreft de onroerende goederen, voormeld onder `terreinen en gebouwen'

wordt verwezen naar hetgeen hierna wordt uiteengezet onder punt 3 B.

voornoemde `schulden op meer dan één jaar' hebben betrekking op de schuld

ingevolge akte houdende hypothecair mandaat, verleden voor ondergetekende notaris op 22 september 2011, jegens VDK Spaarbank, geregistreerd te Gent 6 op 27 september i 2011, boek 6139, blad 95, vak 6.

i De voornoemde oprichters verklaren van de inhoud van voormelde akte en een kopie hiervan In hun bezit te hebben.

3. Inbreng van de onroerende goederen

AI Voornoemde vereniging zonder winstmerk PATRIMO MIDDEN-VLAANDEREN,

hierna inbrenger genoemd, verklaart de hierna beschreven onroerende goederen in te

brengen :

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN :

1. STAD OUDENAARDE, ACHTSTE AFDELING, BEVERE

een handelseigendom, gelegen te Oudenaarde-Bevere, Deinzestraat 156, kadastraal bekend onder sectie A, volgens titel en op heden nummer 70/D, met een oppervlakte volgens kadaster op heden van 2.471 vierkante meter.

2. STAD GENT, TWEEËNTWINTIGSTE AFDELING, GENTBRUGGE, TWEEDE AFDELING In een gebouwencomplex gelegen te Gent-Gentbrugge, aan de Land Van Rodelaan 11, 13-17, kadastraal bekend onder sectie B, volgens titel en op heden nummers 330/R12 en 330/P/2, met een totale oppervlakte volgens kadaster op heden van 3.698,00 vierkante meter :

De winkelruimte en het achterliggend magazijn, gelegen op het gelijkvloers van het gebouw, bestaande uit :

a. in privatieve en uitsluitende eigendom :

de eigenlijke winkelruimte en het eigenlijk magazijn, alsmede het privatief gebruiksrecht op de gehele oppervlakte van het perceel grond, zijnde het voormeld kadastraal nummer 330/P/2, met uitzondering van het in rood gearceerde deel, aangeduid als `appartementsgebouw' op het plan dat gehecht werd aan de hierna vermelde basisakte.

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

zevenhonderd negenentwintig/duizensten (729/1000sten) in de gemene delen,

waaronder de grond

3. STAD DEINZE, EERSTE AFDELING

- In een appartementsgebouw, op en met grond, gelegen te Deinze, Markt 76,

kadastraal bekend onder sectie B, volgens titel en op heden nummer 7391G, met

een oppervlakte volgens titel van 207 vierkante meter :

De winkelruimte op het gelijkvloers met huisnummer 76 bus 1 omvattende :

a. in privatieve en uitsluitende eigendom :

de eigenlijke winkel, achterliggende stook- en wasplaats, W.C., doorgang vanaf

de huidige poort, berging

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

28/100sten in de gemene delen, waaronder de grond

- een magazijn met kantoorruimte, gelegen achter voormelde winkelruimte, kadastraal bekend onder sectie B, volgens titel deel van nummer 7391F, en op heden nummer 739/L, met een oppervlakte volgens kadaster op heden van 207 vierkante meter

BI Voornoemde vereniging zonder winstoogmerk THUISZORGWINKELS MIDDEN-VLAANDEREN, hierna tevens inbrenger genoemd, verklaart de hierna beschreven onroerende goederen in te brengen :

4. STAD AALST, EERSTE AFDELING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij liëf ffëlgisclï Sfâatsbrad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden den het Belgisch Staatsblad

De voornoemde vereniging THUISZORGWINKELS MIDDEN VLAANDEREN

verklaart de hierna vermelde opstallen (zonder de grondt in te brengen

Een kantoorgebouw gelegen te Aalst, Sint Jorisstraat 27, op de hoek van de Sint Jorisstraat en de Hopmarkt, kadastraal bekend onder sectie A, volgens titel nummer 1057/C en 9951E en op heden nummer 1057/D, op een perceel met een oppervlakte volgens kadaster op heden van 410 vierkante meter.

De voornoemde vereniging THUISZORGWINKELS MIDDEN VLAANDEREN doet eveneens inbreng in de vennootschap van hun erfpachtrecht, hen toegestaan blijkens de hierna vermelde akten vermeld onder de oorsprong van eigendom en onder de hierna vermelde lasten en voorwaarden.

5. STAD GENT, VIERENTWINTIGSTE AFDELING, ZWIJNAARDE

Een nijverheidsgebouw, met alle afhangen en aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Zwijnaarde, Industriepark-Zwijnaarde 1, kadastraal bekend onder sectie B, volgens titel en op heden nummer 337/L, met een oppervlakte volgens kadaster op heden van 3.480 vierkante meter.

6. GEMEENTE EVERGEM, TWEEDE AFDELING

Een te slopen handelshuis, met alle afhangen en aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Evergem, Asschout 14, kadastraal bekend onder sectie F, volgens titel en op heden nummer 535/A, met een oppervlakte volgens kadaster op heden van 440 vierkante meter.

B. INBRENG IN GELD - BANKATTEST

Het overige maatschappelijk kapitaal is gestort door de voornoemde comparant sub 3, de vereniging Zorgend Vrijwilligerswerk, die verklaart inbreng te doen in geld van tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00) waarvoor 1 gelijk aandeel wordt toegekend, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort.

De voormelde som van tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE24 8939 4401 1038, bij VDK bank, te Gent, Sint-Michielspiein 16, afgegeven door voornoemde instelling op27 juni 2013, hetwelk mij is overhandigd om aan deze akte gehecht te worden.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Voor voorschreven inbreng door :

- voornoemde vereniging 'PATRIMO MIDDEN-VLAANDEREN' voor een waarde van vier miljoen vierentachtigduizend euro (¬ 4.084.000,00), waarvoor zestienduizend driehonderd zesendertig (16.336) gelijke aandelen worden toegekend, zonder nominale waarde

- voornoemde vereniging 'THUISZORGWINKELS MIDDEN-VLAANDEREN' voor een waarde van zeven miljoen achthonderd en acht duizend (¬ 7.808.000,00), waarvoor éénendertig duizend tweehonderd tweeëndertig (31.232) gelijke aandelen worden toegekend, zonder nominale waarde

- voornoemde vereniging 'Zorgend vrijwilligerswerk' voor een waarde van

tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00), waarvoor één (1) gelijk aandeel wordt toegekend,

zonder nominale waarde.

AAN DELEN VERHOIJ DING

- de voornoemde vereniging PATRIMO MIDDEN-VLAANDEREN bezit 16.336

aandelen

- de voornoemde vereniging THUISZORGWINKELS MIDDEN-VLAANDEREN bezit

31.232 aandelen

- de voornoemde vereniging Zorgend Vrijwilligerswerk bezit 1 aandeel

7° de duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

8° al De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke

personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen

volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te

bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder

zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod il .1



natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwcordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

bl Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn i (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de i algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

cl De algemene vergadering kan met gewone meerderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van deze vennootschap opdragen. Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd, deze die behoren tot de courante activiteiten van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking, gelet op de aard en de belangrijkheid.

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop.

d/ Iedere zaakvoerder of minstens twee leden van het dagelijks bestuur hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

In afwijking van het voorafgaand kan de zaakvoerder niet zonder de toestemming van een lid van het dagelijks bestuur besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- en verkopen van onroerende goederen van en door de vennootschap, de vestiging van een hypotheek.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

9° a) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31

december van ieder jaar.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de Wet van 17 juli 1975 en haar uitvoeringsbesluiten.

b) De zaakvoerder maakt elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de waarderingsregels die door de raad van bestuur zijn vastgesteld.

c) Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maken de bestuurders de jaarrekening op.

d) De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op conform het artikel 95 en 96 van het wetboek van vennootschappen.

Indien een commissaris benoemd is in de vennootschap, worden hem de jaarrekening en het jaarverslag door de bestuurders overhandigd ten minste één maand voor de jaarvergadering. Deze commissaris maakt het controleverslag op.

e) Voor de gewone algemene vergadering die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, wordt aan de vennoten met de oproeping een exemplaar gezonden van de jaarrekening en van het jaarverslag en van het eventueel

controleverslag van de commissaris.

:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aertzten van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

F

mod 11.1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10° Wettelijke reserve - Winstuitkering - Omzetdividend

a) Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

b) Aan de vennoten kon vervolgens, op voorstel van de zaakvoerder, uit de netto winst van het boekjaar een rente op het gestorte bedrag van hun aandelen toegekend warden.

c) Jaarlijks wordt verder de winst onder de vennoten verdeeld of het verlies aan hen omgeslagen naar evenredigheid van hun inbreng, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De winst kan evenzeer geheel of deels worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

d) Het bedrijfsoverschot, na aftrek van de bedrijfskosten, lasten, afschrijvingen, reserves en, in voorkomend geval de rente toegekend zoals hierboven vermeld, mag ook worden uitgekeerd onder de vorm van een restorno aan de vennoten naar verhouding van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan. Deze verhouding wordt voor het opmaken van de jaarrekening vastgesteld door de raad van bestuur.

e) De betaling wordt gedaan op het tijdstip en op de wijze bepaald door de zaakvoerder binnen een jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft besloten. 11° De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar door of namens het bestuursorgaan worden bijeengeroepen op een door hem te bepalen dag en uur met uitsluiting van een zondag, een wettelijke feestdag of een zaterdag binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en bij gewone meerderheid van stemmen te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om bij versterkte meerderheid van stemmen over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats In België, aangewezen in de oproeping.

12° Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering. Zij hebben ieder één

stem per volgestort aandeel.

a) De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

ln de gewone en in de bijzondere vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. (de helft plus één stem)

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b) De buitengewone algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig over een wijziging in de statuten beraadslagen en besluiten wanneer het onderwerp van de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk is aangegeven in de oproepingsbrief en wanneer degenen die aan de vergadering deelnemen ten minste over de helft van de stemrechten beschikken. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig. De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

















Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van

de stemmen heeft verkregen.

Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen

;' die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen

beschouwd.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Eerste boekjaar en eerste iaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Buitengewone algemene vergadering

De comparanten beslissen om

- het aantal zaakvoerders vast te stellen en over te gaan tot de benoeming ervan,

- alsook de leden van het dagelijks bestuur vast te stellen

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het

bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het

uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

1.het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

2.te benoemen tot zaakvoerder, de heer Stany Haers, geboren te Assenede-

Bassevelde op 30. september 1961, met rijksregisternummer 61.09.30-229.21,

wonende te 9968 Assenede-Bassevelde, Sint-Sebastiaanstraat 6, hier aanwezig en die

verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een

maatregel die zich daartegen verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de

bepalingen opgenomen in de statuten.

3. te benoemen tot leden van het dagelijks bestuur :

- de voornoemde heer Stany Haers

- de voornoemde heer Steven Van de Velde

- de voornoemde heer Marc Van Huffel

Gebruik makende van zijn machten verklaart de zaakvoerder als bijzonder

gevolmachtigde aan te stellen met de macht elk afzonderlijk te handelen : mevrouw

Stephanie Serbruyns, geboren te Gent, op 22 december 1976, wonende te 9070

Destelbergen, Neerheide 53

voor volgende welbepaalde doeleinden :

- het voeren van alle communicatie en het vervullen van alle handelingen met en voor

de diensten van het ondernemingsloket en BTW, met het oog op de inschrijving

- indiening van offertes openbare instellingen

- alle handelingen voor DIV (inschrijving, ...)

- alle administratieve handelingen

- alle handelingen betreffende de directe en indirecte belastingen

- het openen, wijzigen en stopzetten van permanente opdrachten en domiciliëringen

- het doen van dagelijkse betalingen

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

Voor beredeneerd uittreksel

Afgeleverd voor registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

Bart Van de Keere

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte

- bankattest

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 26 juni 2013

- verslag van de oprichters

~Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16552-0036-039

Coordonnées
THUISZORGWINKELS MIDDEN-VLAANDEREN

Adresse
INDUSTRIEPARK 1 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande