TIERRA SABROSA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TIERRA SABROSA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.910.787

Publication

07/03/2012
ÿþ Metl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 FEU. 2012

>itrCll-l'l'B:1"44K VAN

>¬ COUPH:0011Fd, TE CENT



DhIltllI U IllhIl IIII I CII I f

*12051498*

be

a

B~ st~

®e(-1 6e'v.?)*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TIERRA SABROSA

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Lindekouterstraat 28, 9030 Mariakerke

Onderwerp akte : Oprichting

Op 07 december 2011 zijn samengekomen :

De heer Van Hecke Tim , wonende te Vurstjen 39, 9940 Evergem

De heer Dejonghe Karel wonende te Biezekapelstraat 1b, 9000 Gent

De heer Dauwe Bart, wonende te Lindekouterstraat 28, 9030 Mariakerke

Mevrouw Teirlinck Katia, wonende te Vurstjen 39, 9940 Evergem

met het oog op het oprichten van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten als volgt worden

vastgesteld.

Artikel 1: Naam

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming " TIERRA SABROSA".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9030 Mariakerke, Lindekouterstraat 28. De zetel mag niet

worden verplaatst zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft als doel :

I.Voor eigen rekening :

" de groot- en kleinhandel , import en export, distributie van alcoholische dranken

" proeverijen, het organiseren en faciliteren van degustaties

" uitbaten van mobiele coctailbars

" videoreportages

-recepties verzorgen

-organisatie van evenementen, beurzen, seminaries, en andere manifestaties

" management en beheer van bedrijven, zowel op het vlak van de administratie, financieel, organisatorisch, productie, marketing ,.....

" het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere''. roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerende vermogen in de ruimste zin van het woord

" het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden,' het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren,huren, verkavelen, prospecteren' en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel; in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich. borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot. zouden hebben van deze onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris. hetzij ven de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Il.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden,

" de vennootschap kan en mag alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondeme-'mingen

" het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur;

" het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoe-'fe-'nen van opdrachten en functies;

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

.het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

" de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

" het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

" Het optreden als tussenpersoon in de handel.

" Het verlenen van administratieve diensten aan derden, fysieke personen of vennootschappen.

" Het optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschappen.

" De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Het beheer van roerende en onroerende goederen die toebehoren aan de vennootschap of die de vennootschap zal aanwerven gedurende haar activiteit in de ruime zin van het woord

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter en hetgeen bepaald is in de artikelen 8 en 9 kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 5: Kapitaal  aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, elk met een fractiewaarde van een duizendste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

-door de heer Van Hecke Tim : driehonderd euro (300,00 EUR)

-door de heer Dejonghe Karel : tweehonderdzestig euro (260,00 EUR)

-door de heer Dauwe Bart : tweehonderdzestig euro (260,00 EUR)

-door mevrouw Teirlinck Katia : honderdtachtig euro (180,00 EUR)

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

-Aan de heer Van Hecke Tim : 300 aandelen

-Aan de heer Dejonghe Karel : 260 aandelen

-Aan de heer Dauwe Bart : 260 aandelen

-Aan mevrouw Teirlinck Katia :180 aandelen

Artikel 6: Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door drie zaakvoerders. De benoeming en het ontslag van de

zaakvoerders wordt beslist door de algemene vergadering.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord vereist van alle vennoten.

Artikel 7: Overdracht van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Indien de overdracht door de andere vennoten geweigerd wordt, zullen zij zelf de participatie moeten inkopen. De overdracht geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan 75% van de substantiële waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de substantiële waarde vastgesteld door een onafhankelijke deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Bij niet-betaling binnen de gestelde termijn kan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen de ontbinding van de vennootschap vragen.

Artikel 8: Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, zal de procedure voorzien in artikel 7 worden toegepast met uitzondering van de bepaling van de verkoopprijs, die in geval van overlijden bepaald wordt op 100% van de substantiële waarde.

Worden de erfgenamen niet tijdig betaald, kunnen zij eveneens de ontbinding van de vennootschap vragen. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 9: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari {01.01) en eindigt op eenendertig december (31.12) van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op 07/12/2011 en zal afgesloten worden op 31.12.2012. leder jaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 10: Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van alle vennoten wordt vereist.

Artikel 11: Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden telkens op 21 juni om 11.30 uur ten maatschappelijke zetei.

Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post moet afgegeven zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Van Hecke Tim of in zijn afwezigheid door de heer Dauwe Bart.

Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van de meerderheid van de vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 12: Ontbinding  vereffening

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Overgangsbepalingen

De algemene vergadering beslist de heer Van Hecke Tim, de heer Dejonghe Karel en de heer Dauwe Bart voor onbepaalde tijd te benoemen als zaakvoerders van de vennootschap. De zaakvoerders zijn niet bezoldigd.

f

Volmacht wordt verleend aan Boekhoudkantoor Bo-fis bvba, gevestigd te 9920 Lovendegem, Bredestraat Kouter 40 A om alle formaliteiten inzake neerlegging, publicatie Belgisch Staatsblad, inschrijving KBO, BTW, ... te vervullen.

Aldus opgemaakt te Lovendegem op 07/12/2011,

Van Hecke Tim Dejonghe Karel



Dauwe Bart Teirlinck Katia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch` Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2015
ÿþ Motl Word 1Lt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

931.1AARi2015

RECHTBe1K VAN

KOOPHeifiMTF GENT



~

N NI







Ondernemingsnr : 0843.910.787

Benaming

(voluit) : TIERRA SABROSA

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Lindekouterstraat 28, 9030 Mariakerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding van de vennootschap

Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen, de hierna volgende besluiten

Eerste besluit

De vergadering beslist, gezien het feit dat de vennootschap geen activiteiten meer heeft, over te gaan tot de

vervroegde ontbinding van de vennootschap met toepassing van artikel 184 §1 van het Wetboek van de

vennootschappen en spreekt haar definitieve ontbinding uit te rekenen vanaf heden. De voormelde vennoten bepalen dat alle tegoeden en schulden van de vennootschap naar verhouding van de participatie die zij in de voormelde vennootschap hebben ten bate of ten laste komen van alle vennoten.

Tweede besluit

a)De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerder, alhier aangehecht, dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap over tegaan. De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag voor het verlijden dezer en keurt thans dit verslag goed.

b)De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva, alhier aangehecht, afgesloten per 30 juni 2014 die gevoegd is bij het verslag van de zaakvoerder en keurt deze staat eveneens goed.

c)De vergadering stelt vast dat er geen schulden zijn ten aanzien van derden.

Derde besluit

De vergadering stelt het ontslag vast van de voornoemde zaakvoerders, de heer Van Hecke Tim, de heer Dejonghe Karel en de heer Dauwe Bart, en verleent hen hierbij kwijting en volledige ontlasting voor de door hen uitgeoefende opdracht.

Vierde besluit

Gezien de vennootschap geen schulden heeft jegens derden, spreekt de algemene vergadering ineens de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de VOF "TIERRA SABROSA", met zetel te 9030 Mariakerke, Lindekouterstraat 28, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Vijfde besluit

De algemene vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan Bo'fis boekhoudkantoor BVBA, Bilksken 6, 9920 Lovendegem om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge huidige akte.

Mariakerke 2 september 2014

Van Hecke Tim

Dejonghe Karel

Dauwe Bart

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TIERRA SABROSA

Adresse
LINDEKOUTERSTRAAT 28 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande