TIFFA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIFFA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.326.881

Publication

20/05/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

BE

Sta

neergelegd/ontvangen op

0l3 Eiml 20111

er griffie van de FQ rlandstalige

Ondernemingsnr : 0544.326.881 Benaming

(voluit) : TIFFA

re-ctitbank van-koopharsdei-Brussel

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : Landsroemlaan 75 te 1083 Ganshoren

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel + benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 30/04/2014

De maatschappelijke zetel te 1083 Ganshoren, Landsroemlaan 75 wordt verplaatst naar Provincieweg 493 te 9550 Herzele vanaf 30/04/2014.

Ontslag zaakvoerder:

de [eden van de algemene vergadering aanvaarden het ontslag van Meneer Govaert Robert Victoor , met

ingang vanaf 30/04/2014

Benoeming zaakvoerder

De leden van de Algemene Vergadering beslissen om vanaf 30/04/2014 Mevrouw Govaert Blaejette

wonende te Herzele Perrestraat 2, te benoemen als zaakvoerder.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering opgeheven om 10u30,

Govaert Blaejette

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/01/2014
ÿþ Motl 2.0

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

tflussa

1-3 JAN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 5 c C4. 3 L. Ó 8/

Benaming

(voluit) : TIFFA BVBA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : 1083 Ganshoren, Landsroemlaan 75

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

. 9

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 6 januari 2014 blijkt dat:

1.De heer HOLLEBEKE Martin, uit de echt gescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke; samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9270 Kalken, Heirweg 21.

2."ABC Serv BVBA", Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid, niet zetel te 9000 Gent, Francisco Ferrerlaan 133/4.

Opgericht blijkens akte verleden voor mij notaris op 14 november 2013, gepubliceerd in de Bijlagen van het' Belgisch Staatsblad van 29 november 2013, onder nummer 2013-11-29/ 0179329

Hier vertegenwoordigd door: de zaakvoerder de heer HOLLEBEKE Martin, vcomoemd, blijkens de:

oprichtingsakte verleden voor notaris Carmen de Vuyst op 14 november 2013, een besloten venncotschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht onder de naam 'TIFFA BVBA',

- met maatschappelijke zetel te 1083 Ganshoren, Landsroemlaan 75, hebbende als doel:

De vennootschap heeft in België en in het buitenland ais doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1. Vennootschappen vertegenwoordigen in het algemeen bestuurd. Voeren van het algemeen management, administratie, marketing en financieel beheer voor bedrijven.

2. Het wassen, Knippen, verven, onduleren, enzovoort van haar bij mannen, vrouwen en kinderen, schoonheidszorg, het verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; het; aanvragen van make-up, enzovoort huidverzorging en epileren; manicure en pedicure.

Het uitbaten van haarkapper- en schoonheidssalons en nagelstudio, en alle nevenactiviteiten op het gebied; van het kappersvak en totale lichaamsverzorging, inclusief de nagelverzorging en het aanbrengen van gel- en acrylnagels voor zowel dames ais heren, en de uitbating van gezondheids-, relaxatie- en; lichaamsverzorgingsinstituten en massagesalons, zonnebank- en fitnesscentra.

De import en export, groot- en kleinhandel in/van alle reukwaren, kappersproducten, kappersbenodigdheden en schoonheidsverzorgingsartikelen. De import en export, groot- en kleinhandel alle; producten die in haarkapper- en schoonheidssalons kunnen verkocht worden (zoals shampoo, gel, parfums, cosmetica), alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, geschenkartikelen, toilet- en drogisterijartikelen, artikelen van edele metalen, horloges en sieraden, ondergoed en lingerie, schoeisel en artikelen van Ieder.

Het ontwerpen en inrichten van kap- en schoonheidssalons en lichaamsverzorgingszaken; het geven van instructies en lessen en demonstratie-evenementen op het gebied van het kappersvak en de totale lichaamsverzorging; organiseren/houden van beurzen en modeshows,

3. Het uitbaten van bloemenwinkels, groot- en kleinhandel , import en export van/in (snij)bloemen en; (kamer)planten, gedroogde- en kunstbloemen, zaden, kunstmeststoffen, sproeistoffen enzovoort. Het decoreren - van feestzalen, woningen, appartementen en kerken.

4. Uitbating van detailhandels in schoenen en kleding voor heren, dames en kinderen en baby's, strand- en: badkleding, aanverwante lederwaren, lingerie, ondergoed, fantasiejuwelen, kiedingaccessoires, modeboeken en geschenkartikelen.

5. Groothandel, import en export in kleding, inclusief sportkledij in kledingaccessoires, schoeisel, bontwaren, lederwaren en reisartikelen.

6. Algemene bouwonderneming, optrekken van gebouwen in coördinatie met onderaannemers:

- het verrichten van alle metsel- en betonwerken;

- het bouwrijp maken van terreinen, waaronder het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, alle: grondwerken, het ruimen van bouwterreinen, grondverzet, de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage; van bouwterreinen, het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties;

- burgerlijks en utiliteitsbouw; het optrekken van ruwbouw van gebcuwen en de structuur van civieltechnische werken inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken, de; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene coördinatie van werkzaamheden op de bouwwerf; de verbintenissen aangaan ais bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technisch uitrustingen van gebouwen); het uitvoeren van (veiligheids)coárdinerende functies voor en op alle bouwwerken in de rulste zin van het woord: algemene bouwkundige en civieltechnische werken zoals het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen en appartementen volgens de formule "sleutel op de deur", het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen niet celstructuur, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen enzovoort; het optrekken van ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoort.

- dakbedekking van bouw van dakconstructie; de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, enzovoort.

- de bouw van speel-en sportterreinen, zwembaden, enzovoort.

- onderneming voor aile overige werkzaamheden in de bouw en algemene bouwinstallatie, zoals het bouwen van stellingen, het bouwen van funderingen (inclusief heien), het boren en aanleggen van waterputten, het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting, het uitvoeren van metselwerk, het aanbrengen van chape, het bouwen van schoorstenen, het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, het aanleggen herstellen en onderhouden zwembaden, vijvers en waterlopen , het bouwen hertellen en onderhouden van wegen en uitvoeren van voegwerken, het bouwen van koelkamers, kluizen enzovoort.

- onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, voor de installatie van elektrisch verwarmingsinstallaties;

- loodgieterswerk installatie in gebouwen en andere bouwwerken van verwarming, klimaatregeling, ventilatie, apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling);

- het afwerken van gebouwen; stukadoorswerk (aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk, inclusief het aanbrengen van een hechtgrond, aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken; het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, schrijnwerk van hout, kunststof of metaal, vloerafwerking en wandbekleding (plaatsen van vloer- en wandtegels, aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gebouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, plaatsen vloerbedekking van hout of andere materialen, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en ander houten vloerbedekking, tapijt, linoleum, rubber of kunststof, plaatsen van behang), schilderwerk (waaronder het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten); glaszetten, onderneming voor plaatsen van ramen, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van aile doorschijnende en doorzichtig materiaal;

- de installatie van particuliere zwembaden;

- gevelreiniging van nieuwe gebouwen na beëindiging van bouwwerkzaamheden;

- timmer- en schrijnwerk van hout of van kunststof;

onderneming voor het ontwerpen van binnenhuisinrichting;

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende-, onroerende, burgerlijke, nijverheids- commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houdend met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook de opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op twintig december om 18uur.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 30 juni 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter . griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan

ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. SLOTBEPALINGEN - De verschijners hebben bovendien besloten:

a, het aantel zaakvoerders vast te stellen op één,

b. te benoemen tot deze functie: De heer GOVAERT Robert Victoor, geboren te Hillegem op 7 september 1950, nationaal nummer 50.09,07 217-07, uit de echt gescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke " samenwoning te hebben afgelegd, identiteitskaart nummer 590-9193129-77, wonende te 1090 Brussel, , Broustinfaan 34/RCBV,

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden,

e. geen commissaris te benoemen

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

* uitgifte oprichtingsakte

Carmen de Vuyst

Voór-

behouden aan het Belgisch

Staats blad

"













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2014
ÿþ Mod2.9

fl = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 11111 11111 III1 11111 1I1I IliI II1I 11111111

*14220596*

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 8 NOV. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0544.326.881

Benaming

(voruit) : TIFFA

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Provincieweg 493 - 9550 Herzele

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 01/05/2014

Benoeming zaakvoerder

De leden van de Algemene Vergadering beslissen om vanaf 01/05/2014 Mevrouw Manssens Vanessa

wonende te Herzele - Provincieweg 385, te benoemen als zaakvoerder,

Haar mandaat is onbezoldigd.

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering opgeheven om 10u30.

Manssens Vanessa

Zaakvoerder

Bijlagen bij het1èTgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2015
ÿþ fectl 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 4 FEB. 2015 Griffie

Onderrmerningsnr : 0544.326.881

" Benaming

(voluit) : TIFFA BVBA

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Provincieweg 493-9550 HERZELE

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit her verslag van de algemene vergadering van 10-01-2015

Benoeming zaakvoerder

De leden van de algemene vergadering beslissen-om vanaf 10-01-2015 Dhr De Schamphelaere Ronald,; wonende te 9280 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 1160, te benoemen als zaakvoerder

Het mandaat is onbezoldigd" Worden ontslagen als zaakvoerders : Govaert Blaejette, Perrestraat 2, Herzele en Manssens Vanessa,- Provincieweg 385, Herzele

DE SCHAMPHELARE RONALD

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge'

Op de laatste biz. van I uik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TIFFA

Adresse
PROVINCIEWEG 493 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande