TIJGERSTRAAT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TIJGERSTRAAT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 555.733.685

Publication

09/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen alsmede het bijstand verlenen. De vennootschap kan daarbij de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen ;

- het aanhouden van participaties, deelbewijzen, aandelen en soortgelijke effecten in andere vennootschappen en ondernemingen ;

- het beheer, de ontwikkeling en coördinatie van onroerend goed projecten. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren, kopen en verkopen. Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

3. ZETEL

4. DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om op het even welke manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden of wijzigen.

Het maatschappelijk kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt tweeduizend euro (2000,00 EURO), en is

verdeeld over 20 deelbewijzen met een nominale waarde van honderd Euro (100 EURO).

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

Totaal: 2000,00 EURO

Vergoeding voor de inbreng

De oprichters verklaren dat deze inbreng in cash mogen vergoed worden door toekenning van deelbewijzen voor het bedrag, gelijk aan de waarde van de ingebrachte goederen. De oprichters verklaren de voornoemde inbreng te vergoeden door toekenning van maatschappelijke deelbewijzen, a rato van één aandeel voor elke fractie van 100 Euro in waarde ingebracht in natura of in speciën;

5. KAPITAAL  WINST/VERLIES DELING

- Door VALERIE GOETHALS COMM. V wordt een inbreng in cash gedaan voor een waarde van duizend Euro (1000,00 EURO);

- Door ANL INVEST BVBA wordt een inbreng in cash gedaan van duizend euro (1000,00~) ;

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Karel De Bondtlaan 48 te 9031 Drongen. De vennoten, samen beraadslagend, kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden, onder voorbehoud van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

De totale inbreng in cash, hiervoor vermeld, vertegenwoordigt een netto-waarde van 2000,00 Euro, waarvoor in

ruil 20 maatschappelijke deelbewijzen worden toegekend. De oprichters stellen vast dat alle inbrengen op gelijke wijze en volledig worden vergoed door toekenning van maatschappelijke rechten.

Aldus, als vergoeding op deze inbrengen heeft VALERIE GOETHALS COMM.V recht op 10 maatschappelijke deelbewijzen en ANL INVEST BVBA op 10 maatschappelijke deelbewijzen.

De 20 deelbewijzen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal dat aldus volledig werd ingeschreven. De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies:

- VALERIE GOETHALS Comm V. zal voor 50 procent (50%) delen in de winst en het verlies;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- ANL INVEST BVBA zal voor 50 procent (50%) delen in de winst en het verlies

6. BEHEER VAN DE VENNOOTSCHAP

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of de vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerders beschikken samen over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

7. OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen.

8. OVERLIJDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van alle zaakvoerders, zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 5 juni van ieder jaar, om 10 uur, ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 5 juni in het jaar tweeduizend zestien

Tevens moet een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De oproepingen geschieden via electronische mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vóór de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

- de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

- het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de bezoldigingen van de zaakvoerders;

- het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

- de wijziging van de statuten.

10. BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van oprichting tot en met 31 december 2015.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

11. STEMRECHT

Elk deelbewijs heeft recht op één stem.

12. WINSTVERDELING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparige akkoord van de vennoten wordt vereist. Indien geen unanimiteit wordt bereikt, wordt de winst gereserveerd in de vennootschap.

13. BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

15. VOLMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Worden tot zaakvoerders benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, VALERIE GOEHALS COMM. V met als vaste vertegenwoordiger Frank De Snoeck en ANL INVEST BVBA met als vaste vertegenwoordiger Sarah Keymeulen, die aanvaarden. De zaakvoerders uitoefenen hun mandaat onbezoldigd uit tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in

functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de

artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Worden aangeduid als gevolmachtigden om alle formaliteiten inzake inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel:

Overeenkomstig artikel 60 W. Venn., neemt de vennootschap, onder voorbehoud van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, alle verbintenissen die de oprichters namens de vennootschap in oprichting hebben aangegaan sinds 15 mei 2014.

- TAXIOMA BVBA, Poolse-Winglaan 94 te 9051 Sint-Denijs-Westrem.

Opgemaakt te Gent, op 28 juni 2014

Opgemaakt in drie originelen, waarvan elke partij verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Het derde exemplaar is bestemd voor de registratie.

14. ONTBINDING EN VEREFFENING

15. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Coordonnées
TIJGERSTRAAT

Adresse
KAREL DE BONDTLAAN 48 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande