TISAST IMMO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TISAST IMMO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 542.469.530

Publication

06/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFT lL I-{t=Lt-r L.ANK

VAN KOOPHANDEL

2 6 NOV, 2013

DEN~E~MONDE rr rra

13 8303fi

Ondernemingsnr : S~ , 1..I 69. S'3

Benaming

(voluit) : TISAST IMMO VOF

(verkort) :

behc aan Bel£ Staat

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KOLKSTRAAT 31, 9120 VRASENE (BELGIE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden, 25 november tweeduizend dertien

ZIJN VERSCHENEN

1,De heer Joos Rudi geboren te Sint-Niklaas op 03/02/1953 en met rijksregisternummer 53-02-03-105-59 2.Mevrouw Bea Heynderickx, geboren te Sint-Niklaas op 23/01/1954 en met rijksregisternummer 54-01-23080-90

3.Mevrouw Tina Joos, geboren te Sint-Niklaas op 18/10/1976 en met rijksregistemummer 76-10-18-234-19 4.Mevrouw Sara Joos, geboren te Sint-Niklaas op 27/05/1979 en met rijksregistemummer 79-05-27-050-58 S.Stefan Joos geboren te Sint-Niklaas op 09/02/1985 en met rijksregisternummer 85-02-09-077-94

I, OPRICHTING

INBRENG IN GELD

In de vennootschap wordt ingebracht:

" Door dhr, Rudi Joas, een som van 10.000,00 euro en ontvangt hiervoor 100 aandelen

" Door mevrouw Bea Heynderickx een som van 5.000,00 euro en ontvangt hiervoor 50 aandelen

" 0oor mevrouw Tina Joos een som van 5.000,00 euro en ont-vangt hiervoor 50 aandelen

" Door mevrouw Sara Joos een som van 5.000,00 euro en ont-vangt hiervoor 50 aandelen

" Hoor de heer Stefan Joos een som van 5.000,00 euro en ontvangt hiervoor 50 aandelen.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som van 30.000,00 (dertigduizend) euro.

II. STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de hierbij opgerichte vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1: Naam

De vennootschap is een vennootschap onder firma onder de benaming "TISAST IMMO".

Artikel 2; Duur

De vennootschap werd aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 3: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Vrasene, Kolkstraat 31.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 4; Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1.Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie;

2.Het ter beschikking stellen van management, het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen, alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

3.Dit voor alle handels-, nijverheids- of andere ondememin-gen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

4.Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheidene vormen aan derden, en dit op het vlak van organisatie, informatisering, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele hulp en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat, van concrete projecten, opleidingen en trainingen, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verscheidene wetgevingen.

5.0e aankoop en verkoop, import en export, verhuur leasing en installatie van allerhande goederen

6.Alle onrcerende verrichtingen en verhandelingen inzonderheid de verkrijging, en mee in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welk danige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten al dan niet met het oog op de wederverkoop en de verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen,

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk dcel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De opsomming is niet beperken zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel.

Artikel 5: Gerechtigheden

Het aandeel van iedere vennoot in het maatschappelijk vermogen wordt bepaald in evenredigheid met de waarde van de inbrengen die ieder van hen gedaan heeft. Aldus bezit de heer Rudi Joos als aandeel in de vennootschap een 100/300 deel, Mevrouw Bea Heynderickx een 501300 deel, Mevrouw Tina Joos een 50/300 deel, mevrouw Sara Joas een 50/300 deel en de heer Stefan Joos 501300 deel. De vennoten worden eigenaars van het maatschappelijk vermogen in voormelde verhouding en zullen in diezelfde verhouding delen in alle winsten en verliezen.

Bulten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 6: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7: Algemene vergadering

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste vijftien dagen vóór de algemene vergadering in de post moet hebben afgegeven. Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Rudi Joos of, in zijn afwezigheid, door de oudste der aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

ledere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen, behoudens statutenwijziging. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

De algemene vergadering zal jaarlijks plaatsvinden telkens op de derde zaterdag van de maand mei. Artikel 8: Inventaris, balans, winst- en verliesrekening

Ieder jaar op eenendertig december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend door iedere vennoot.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar start op 25 november 2013 en eindigt op 31 december 2014. Het eerste boekjaar zal

dus 14 maanden omvatten,

Artikel 9: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de heer Rudi Joos. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door de wetgeving betreffende de vennootschappen geregeld. De vereffenaar zal daarenboven het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de vergadering van vennoten hoeft te vragen.

Artikel 10: Verdeling van het maatschappelijk vermogen

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 5.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten. Ill. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

En onmiddellijk hebben de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

1. BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Het aantel zaakvoerders wordt vastgesteld op één. Wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap voor een onbepaalde duurtijd, te rekenen vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap: de heer Rudi Joos. Zijn mandaat is kosteloos behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. BEKRACHTIGING - OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 13bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, onder opschortende voerwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. Deze verbintenissen zullen geacht worden van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven. Het bovenstaande geldt eveneens voor zulke verbintenissen die worden aangegaan tussen

de datum van oprichting van de vennootschap en de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

V6br-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden te Vrasene, op de hierboven vermelde datum.

De heer Rudï Joos Mevrouw Bea Heynderickx Mevrouw Sara Joos

Mevrouw Tina Joos

De heer Stefan Joos





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
TISAST IMMO

Adresse
KOLKSTRAAT 31 9120 VRASENE

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande