TOELEN, KINDT & CO BEDRIJFSREVISOREN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOELEN, KINDT & CO BEDRIJFSREVISOREN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.811.197

Publication

18/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 9 JULI 2014

RECHTBAbt,V.eijAN

KOOPHANDEqrfLeGENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111M1,1.1jIllst,!11111111

Ondernemingsnr : 0543.811.197

Benaming (voluit) TOELEN, K1NDT & C° Bedrijfsrevisoren

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Burggraaf Henri de Spoelberchdreef 12

9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)

Onderwerp akte :DOELSWIJZIGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, vc36r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ; "TOELEN,KINDT & C° Bedrijfsrevisoren» in het frans 'TOELEN, KINDT & C° Réviseurs d'Entreprises" heeft! besloten:

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering heeft vastgesteld dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt: door de vennoten.

Het origineel van het verslag wordt getekend "ne varietur' door de Notaris en de cornparanten.

Het doel van de vennootschap te vervangen overeenkomstig het eerste agendapunt en bijgevolg artikel 3 van de statuten ln die zin als volgt aan te passen:

"Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het, buitenland: alle opdrachten uit te voeren die haar of haar vennoten werden toevertrouwd in hun hoedanigheid van lid van het Instituut der Beddjfsrevisoren en, op algemene wijze, alle controleopdrachten uit te voeren met lbetrekking tot de boekhoudkundige staten van ondernemingen, verricht in toepassing van of krachtens de wet. Hierbij wordt vooral verwezen naar de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en naar het Koninklijk Besluit van 30 april 2007.

; De werkzaamheden van bednifsrevisor worden uitgevoerd door of onder de effectieve leiding van fysische personen die de hoedanigheid hebben van bedresrevisor.

1De vennootschap mag bijgevolg alle werkzaamheden uitoefenen die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrerevisor.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile roerende, onroerende en financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel en die de verwezenlijkIng van haar doel beogen, dan wel toelaten of mogelijk maken.

De vennootschap mag, in acht genomen de cleontologische beperkingen van de plichtenleer, eigen aan het beroep van bednjfsrevisor, samenwerken met of deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel, alsook deelnemen in of samenwerken met dezen in het kader van interprofessionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen. De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenteer, eigen aan het beroep van bedrijfsrevisor, meewerken of deelnemen door fusie of andere vonnen van samenwerking met andere vennootschappen met een gelijkwaardig doel of personen met een gelijkwaardig statuut, en dit in binnen- en buitenland.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen stellen."

AANPASSING ARTIKEL 8 VAN DE STATUTEN"

Vervolgens aan artikel 8 in fine van de statuten volgende alinea toe te voegen:

"De meerderheid van de stemmen wordt gehouden door auditkantoren en/of wettelijke auditors.

De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar. Deze laatste heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar; in dat geval wordt het stemrecht opgeschort."

"-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

AANPASSING ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN

Artikel 11 van de statuten aan te passen en voor punt 1 "Overdracht en overgang van aandelen wanneer de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat" volgende tekst toe te voegen:

"De overdrachten en/of overgangen dienen te geschieden of aangepast te worden teneinde te beantwoorden aan de bepalingen van artikel 8 1. Aandelen  en in het bijzonder aan paragraaf 2 van deze."

AANPASSING ARTIKEL 12 VAN DE STATUTEN

Vervolgens aan artikel 12 in fine van de statuten volgende alinea toe te voegen:

"De meerderheid van de zaakvoerders moet bednjfsrevisor zijn. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder werd benoemd, is deze verplicht een vast vertegenwoordiger te hebben, natuurlijk persoon, die de professionele erkenning heeft als bedrijfsrevisor of wettelijk erkend auditor (buitenland)."

AANPASSING ARTIKEL 15 VAN DE STATUTEN

Tot slot artikel 15 van de statuten integraal te schrappen, en te vervangen door volgende twee artikels:

"Artikel 15: revisorale opdrachten aanstelling van een vertegenwoordiger

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap zal deze een vertegenwoordiger bednerevisor natuurlijke persoon benoemen. Deze bedrijfsrevisor natuurlijke persoon dient ais vennoot of anderszins aan de vennootschap verbonden te zijn en belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van het bedrerevisorenkantoor. Bij de uitvoering van deze revisorale opdracht, heeft de bedrijfsrevisor natuurlijke persoon die de vennootschap vertegenwoordigt alleen de handtekeningbevoegdheid voor rekening van het bednifsrevisorenkantoor.

Voor de vertegenwoordiger gelden dezelfde voorwaarden en dezelfde tuchtrechtelijke aansprakelijkheid als wanneer hij/zij die opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De vennootschap kan haar vertegenwoordiger enkel ontslaan ais het tegelijkertijd een opvolger aanstelt."

"Artikel 15 bis. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoeroter(s) in geval van overdreven volmacht." MACHTIGING VAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering heeft elke machtiging verleend aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering heeft aan de heer TOELEN Lucas, en mevrouw KINDT Patricia , mevrouw VAN LOOY Rita, mevrouw CASSIMON Inge, mevrouw VAN HOVE Grace of iedere andere medewerker van het kantoor Lenaerts Herennans, bijzondere volmacht verleend om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde voor zover als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGG1NG

- de uitgifte van de notulen, volmacht,

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

L V.00e-behouden -aan het Belgisch Staatsblad

15/01/2014
ÿþ nnexes du Moniteur belge

15/01/2014





Voorbehouden

aan het

Belgisch  Staatsblad

mod 11.1



111"'t á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi

,

NcERcr:i_EGQ'



- 6 JAN. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDElol:MENT

Ondernemingsnr : 0Ç13)4 .,dI-

Benaming (voluit) : TOELEN, KINDT & C° Bedrijfsrevisoren

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burggraaf Henri de Spoelberchdreef 12

iL 9831 Sint-Martens-[.stem (Deurle)

Onderwerp akte :OPRICHTINGSAKTE  BENOEMINGEN

Li Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 24 december; 2013, véôr registratie, dat :

i; 1. De heer TOELEN Lucas Alfons Ida, geboren te Kapellen op zes mei negentienhonderdvierenvijftig,: [Rijksregister nummer : 54.05.06-281.293, wonend te 2950 Kapellen, Graaf Henri Cornetlaan 5.

2. Mevrouw KINDT Patricia Marie Rita, geboren te Avelgem op zevenentwintig augustus;

:; negentienhonderdvierenvijftig, [Rijksregister nummer : 54.08.27-152.34], wonend te 9831 Sint Martens-Latem; (Deurle), Burggraaf H. de Spoelberchdreef 12.

i; een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte: ii aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam :

ii De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van beslotenL :; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "TOELEN, KINDT & C° Bedrijfsrevisoren", in; ? het frans "TOELEN, KINDT & C° Réviseurs d'Entreprises". i; Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websites en andere;

stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap - worden voorafgegaan of gevolgd;

door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Artikel 2 : zetel

,: De zetel is gevestigd te 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem), Burggraaf Henri de Spoelberchdreef 12, en de: ;i vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) ter bevoegde griffie van de rechtbank van! ;; koophandel.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord 'rechtspersonenregister' of de: L: afkorting 'RPR', gevolgd door de zetel van de bevoegde rechtbank van koophandel, moeten steeds voorkomen: op de in artikel 1 vermelde stukken.

Li De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar elke anderei ;: plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving.

Elke verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad; Li bekendgemaakt door toedoen van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder(s) maglmogen in België of in het buitenland, administratieve zetels, uitbatingzetels

agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten. i

Artikel 3.: Doel

i; De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België ais in het' buitenland:

De burgerlijke werkzaamheden van bedrijfsrevisor uit te oefenen, zoals omschreven door artikel 34 van de wet! :: van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle; iL hiermee verenigbare activiteiten, zoals alle opdrachten die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren; uitsluitend zijn toevertrouwd en op algemene wijze aile revisorale opdrachten met betrekking tot financiële; overzichten van ondernemingen, verricht met toepassing van en/of krachtens de wet.

De werkzaamheden van bedrijfsrevisor worden uitgevoerd door of onder de effectieve leiding van fysische :i personen die de hoedanigheid hebben om ze in eigen naam uit te oefenen conform de wet van 22 april 1999; ii met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

De werkzaamheden van bedrijfsrevisor worden uitgevoerd door of onder de effectieve leiding van fysische :: personen die de hoedanigheid hebben om ze in eigen naam uit te oefenen conform de wet van 22 juli 1953;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

houdende de oprichting van een Instituut der Bedrijfsrevisoren. De vennootschap mag bijgevolg alle

werkzaamheden uitoefenen die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen doen

die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of analoog doe! nastreven of waarvan het doel voor dat

van de vennootschap bevorderlijk kan zijn en voor deze ondernemingen managementsopdrachten en

bestuursmandaten opnemen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,

hypothecaire of andere waarborgen stellen.

De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenleer, eigen aan het

beroep van bedrijfsrevisor en/of aan het beroep van accountant, samenwerken met of deelnemen in andere

professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan

haar doel, alsook deelnemen in of samenwerken met dezen in het kader van interprofessionele

samenwerkingsverbanden of vennootschappen.

Artikel 4.: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II. - KAPITAAL  AANDELEN  OBLIGATIES.

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door

honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen werden genummerd van één (1) tot honderdzesentachtig (186).

Op deze honderdzesentachtig (186) aandelen wordt als volst ingeschreven in geld:

1. De heer TOELEN Lucas, voornoemd.

Eigenaar van drieënnegentig (93) aandelen. 93

2. Mevrouw KINDT Patricia, voornoemd.

Eigenares van drieënnegentig (93) aandelen. 93

TOTAAL: honderdzesentachtig (186) aandelen 186

Elk aandeel ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) is volgestort.

u

TITEL III. - BESTUUR -VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12.: Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

J

Artikel 14.: Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser

of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden.

u

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

Een/De zaakvoerder(s) is/zijn, overeenkomstig het gemeen recht, verantwoordelijk voor de voor de vervulling

van de hem/hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in zijn/hun bestuur. Artikel 17. : Tegenstrijdig belang

Indien een/de zaakvoerder(s) of een lid van het college van zaakvoerders, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang heeft van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, zal hij/zij zich moeten schikken naar de bepalingen opgenomen in artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen.

I__1

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN

Artikel 19.: Gewone algemene vergadering

Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede maandag van december om 19

uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

L2.1

Artikel 27. : Stemrecht

EIk aandeel geeft recht op één stem.

U

TITEL VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 32.: Boekjaar -Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juif en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt/maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, mede de jaarrekening

volgens de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerder(s) steltstellen bovendien een verslag op 'jaarverslag" genoemd, waarin hij/zij rekenschap geeftlgeven van zijnlhun beleid, voor zover dit verstag vereist is door het Wetboek van vennootschappen. Het verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in de artikelen 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, voor zover deze artikelen van toepassing zijn.

Ten minste één maand voor de datum waarop de eventuele commissaris(sen) zijn/hun omstandig verslag, 'controleverslag' genoemd (opgesteld volgens de voorschriften van artikel 143 en 144 van het Wetboek van vennootschappen), dienen voor te leggen  dit is vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering, overhandigt/overhandigen de zaakvoerder(s) hen de nodige stukken daartoe,

Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering mogen de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en de obligatiehouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de in artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen opgesomde documenten.

De zaakvoerder(s) leg(gen) binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in de artikelen 98, 100, 101 en 102 van het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

Wanneer de vennootschap, naast de bij artikel 98 van het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening in hun geheel op een andere wijze of een verkorte versie van dit laatste document verspreidt, zijn de bepalingen van de artikelen 104 en 105 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

TITEL VIL : BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Artikel 33.

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Artikel 38. : Verdeling

De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

L" " 1

DEEL III.: OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2015.

DEELIV : BENOEMI&GEN

1. Benoeming van de zaakvoerders

De comparanten verklaren dat de ondergetekende notaris hun aandacht gevestigd heeft op :

a) de beschikkingen van de wet van 19 februari 1965 met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van 10 januari 1977.

b) de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, zoals gewijzigd door latere wetten op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen.

c) de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van opdrachten in handelsvennootschappen.

De oprichters benoemen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen ais

zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1. De heer TOELEN Lucas Alfons Ida, geboren te Kapellen op zes mei negentienhonderdvierenvijftig, [Rijksregister nummer : 54.05.06-281.29], wonend te 2950 Kapellen, Graaf Henri Cornetlaan 5.

2. Mevrouw KINDT Patricia Marie Rita, geboren te Avelgem op zevenentwintig augustus negentienhonderdvierenvijftig, [Rijksregister nummer : 54.08.27-152.34], wonend te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Burggraaf H. de Spoelberchdreef 12.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun opdracht kan worden vergoed.

u

DEEL VJ : BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de grrffre van de rechtbank van koophandel - aan de heer TOELEN Lucas, voornoemd, en mevrouw KINDT Patricia , voornoemd, mevrouw VAN LOOY Rita, mevrouw CASSIMON Inge, mevrouw VAN HOVE Grace of iedere andere medewerker van het kantoor Lenaerts  Heremans, met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat 76 bus 6 met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 91.1

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; volmacht



Bijràgën bij liéfliélgiscliStaatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0375-011

Coordonnées
TOELEN, KINDT & CO BEDRIJFSREVISOREN

Adresse
BURGGRAF HENRI DE SPOELBERCHDREEF 12 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande