TOM FORE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TOM FORE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.698.649

Publication

22/07/2014
ÿþgz

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I >~"GNITEU BELGE

!IIIJIJ//II/IJIIflhIJJIJflJ//I/IJJIJJI/i/i/ill/iii1

*14141249* GISCH ~TAATSBLA

Ondernemingsnr : 0835.698.649

Benaming

(voluit) : TOM FORE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Patersstraat 9 te 990® e2e9

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Blijkens de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 31 maart 2014 van Tom Foré V.O.F., waarop alle aandeelhouders aanwezig waren, werden volgende besluiten met éénparigheid genomen:

1. Kennisname voorafgaand informatief verslag van de zaakvoerder met toelichting aangaande het voorstel tot ontbinding, met staat van actief en passief van 31 maart 2014.

2. Ontbinding van de vennootschap per 31 maart 2014.

3. Onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 § 5 W.Venn. Er zijn geen schulden die de ontbinding en vereffening in één akte verhinderen, er wordt niet overgegaan tot de benoeming van een vereffenaar en de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten.

Er wordt verzaakt aan de termijn van één maand voorzien door artikel 194 W.Venn.

Voor het overige dienen er geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

Alle activa die de vennootschap in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet bekend op heden), worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Tom Foré en mevrouw Sofie Van Streydonck in hun hoedanigheid van vennoot en dit evenredig hun aandelenbezit, Hierbij wordt in het bijzonder verwezen naar de terug te vorderen BTW en het tegoed op klanten.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Tom Foré, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap de op de staat van activa en passiva vermelde tegoeden terug te vorderen, alsmede zelfs niet vermelde belastingen (directe of indirecte, van welke aard ook, alsmede andere heffingen of taksen In de meest ruime zin van het woord zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) te voldoen, aile administratieve enlof gerechtelijke procedures te voeren, terug te vorderen bedragen te innen en verschuldigde bedragen te voldoen. Daartoe zal de heer Tom Foré alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen kunnen afleggen, de nodige vorderingen kunnen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende venncotschap.

4. Ontslag van rechtswege van de zaakvoerder- kwijting aan de zaakvoerder voor het bestuur van de vennootschap sedert de laatste afsluiting tot op heden.

5. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijke bewaringstermijn bewaard worden op volgend adres van de heer Tom Foré en mevrouw Sofie Van Streydonck, Patersstraat 9, 9900 Eeklo.

NEERGELEGD

2 3 JUNI 2014

D

RECHiatie VAN KOOPHAN DEL TE GENT

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwcordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vcor-

behcleden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

6. De vergadering heeft vervolgens vastgesteld dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap TOM FORE V.O.F. definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar,

De heer Tom Foré, voornoemd, mag vanaf heden alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten stellen die na de sluiting van de vereffening nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening en/of door de wet zijn opgelegd.

Volmacht wordt verleend aan mevrouw ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen.

"

Foré Tom

zaakvoerder

19/03/2012
ÿþ Ma1 Wo[d 1i,1

die In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II!IuI!Iu IIlI I I II1111VII IIl

*12058669*



NEERGELEGD

D 7 -03- 2012

REc(aT~~. VAN~,OOPHA`ti e i`rE GENT

Ondernemingsnr : 0835.698.649

Benaming

(voluit) : TOM FORE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Vaartkant 5 te 9991 Maldegem (Adegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder d.d. 01 augustus 2011 wordt de maatschappelijke zetel vanaf 01 augustus 2011 verplaatst naar Patersstraat 9 te 9900 Eeklo.

Tom Foré

zaakvoerder

Bijlagen bij hèÏ Rèïgiscfi StaatsbTá 1-1970372012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

la Ii 11101011111 Hill 1111110110

" iloe~aeo*

NEERGELEGD

21 -04- 2011

RECHTBAPiK_V.AN KOOPHANDENMEIEGENT

Ondernemingsnr : fO . .tee

Benaming

(voluit) : TOM FORE

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Vaartkant 5 te 9991 Maldegem (Adegem)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden, op 22 maart 2011, zijn samengekomen de hierna vermelde personen:

- FORE Tom, geboren te Gent op 24 maart 1982, NN 82.03.24-077.73, identiteitskaart nr. 590-4899212-59, wonende te 9991 Maldegem - Adegem, Vaartkant 5.

- VAN STREYDONCK Sofie, geboren te Eeklo op 18 maart 1983, NN 83.03.18-208.46, identiteitskaart nr. 590-4634598-61, wonende te 9991 Maldegem - Adegem, Vaartkant 5. Zij gaan over tot de oprichting van TOM FORE VOF.

RECHTSVORM

Vennootschap onder firma.

NAAM

De vennootschap onder firma en heeft ais vennootschappelijke benaming: TOM FORE. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9991 Maldegem - Adegem, Vaartkant 5.

Deze mag zonder statutenwijziging overgebracht worden naar iedere andere plaats in het Nederlandstalige of tweetalig hoofdstedelijk gebied bij eenvoudige beslissing van de vennoten.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel: Projectbegeleiding in bouw-, constructie- en afwerkingsprojecten van onroerende goederen, aanneming van elektriciteitswerken en domotica, energiecoordinator en veiligheidscoördinator. Het vastleggen en organiseren van taken en middelen welke het comfort en het handelen van bejaarden in hun woonst vergemakkelijkt zodat zij met thuiszorg langer in hun woning kunnen verblijven. Het voeren van management van bedrijven, in het bijzonder logistiek management. Het ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden van zwembaden, installatie van filters en verwarming van zwembaden, jacuzzi en sauna. Publiciteitskantoor, grafisch ontwerpen en het verlenen van grafische diensten en drukkerij.

Tevens heeft de vennootschap tot doel: Het opbouwen en beheren van een onroerend en roerend patrimonium. Zij kan daartoe, wat het onroerende patrimonium betreft, onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren en dit zowel in volle eigendom in blote eigendom of door vestigen of verlenen van zakelijke rechten zoals erfpacht, opstal en vruchtgebruik. Zij kan eveneens onroerende leasing toestaan of aangaan.

Zij mag op om het even welke manier aile activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doe! kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

Zij kan participeren of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Alle verbintenissen ontstaan en alle rechten verkregen in de naam van de vennootschap in oprichting worden door de vennootschap overeenkomstig artikel 13 bis van de vennootschapswet overgenomen en aldus geacht vanaf de aanvang in hoofde van de vennootschap te zijn ontstaan. De aanvangdatum van exploitatie is 01 april 2011.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op

duizend euro (1.000,00 euro).

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De bij wijze van geldschieting in te brengen waarden bedragen vijfhonderd euro (500,00 euro) per vennoot.

Deze dienen binnen de maand volstortte worden.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering  rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1. aanvaarding van nieuwe vennoten,

2. goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst,

3. wijziging van statuten.

De beslissing van de algemene vergadering wordt genomen bij unanimiteit.

Iedere vennoot heeft recht op één stem.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van september om 14.00 uur op de zetel van de

vennootschap  of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid  tenzij unaniem anders wordt

beslist.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012. De algemene vergadering kan daarenboven in

buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de

vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende

brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen. De beraadslaging van de algemene vergadering

wordt in de notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de

vergadering hebben bijgewoond.

BOEKJAAR-JAARREKENING-RESULTAAT

Het boekjaar loopt van 01 april tot 31 maart van ieder jaar.

Op 31 maart van ieder jaar en voor het eerst op 31 maart 2012 wordt een inventaris en de jaarrekening

opgesteld overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige

afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen

verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan.

De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten

geboekt. Over de hoogte van de bezoldiging wordt door de vennoten unaniem beslist.

Van de nettowinst wordt vervolgens een deel gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het

vennootschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding

als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

ZAAKVOERDER

Met éénparigheid van stemmen worden als zaakvoerder benoemd: Tom FORE.

HIJ kan de titel voeren van zaakvoerder.

VOLMACHT

Met éénparigheid van stemmen wordt bijzondere volmacht verleend aan

mevrouw Ingrid Van Speybroeck, Albert De Keselstraat 2, 9991 Adegem voor de formaliteiten in

de KBO, activering van het BTW-nummer en de formaliteiten die dienaangaande moeten worden voldaan.

Geregistreerd vijf bladen, geen renvooien, te Eeklo op 04 april 2011, boek 6/146, blad 62, vak 7, ontvangen 25,00 EUR. Voor de eerstaanwezend inspecteur, de heer Alex Sierens, Financieel assistent.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte.

Tom FORE

zaakvoerder

Voor- behouden aaf;'het" à" Belgisch Staatsblad

Coordonnées
TOM FORE

Adresse
VAARTKANT 5 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande