TONEELVERENIGING DE LEIEZONEN

Association sans but lucratif


Dénomination : TONEELVERENIGING DE LEIEZONEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 881.742.470

Publication

11/03/2014
ÿþiHOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 881.742.470

Benaming

(voluit) : TONEELVERENIGING DE LEIEZONEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : KLOOSTERSTRAAT 7, 9031 GENT (DRONGEN)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Op de algemene ledenvergadering van 23 april 2013 werd beslist volgende leden te ontslaan als

bestuurder:

- Michèle Keignaert

- Mich Depoorter

en te benoemen als bestuurder:

- Célin Mortier

- Ann-Sophie Sieeuwaert

Hilde De Buck

Bestuurder / Penningmeester

1111

*iaososea

1 bel

at

Be Sta,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

30/09/2011
ÿþt.

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111M11.1111jt1R11

NEERGELEGD

20 -09- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL UlfiffMT

Ondernerningsnr : 881.742.470

Etenatulrigi

(voluit) : TONEELVERENIGING DE LEIEZONEN

(verkort) :

Rechtsvorm: VZW

Zetel: KLOOSTERSTRAAT 7, 9031 GENT (DRONGEN)

Onclertmend akts : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Op de algemene ledenvergadering van 07 april 2011 werd beslist volgende leden te ontstaan als

bestuurder:

- Tom Mortier

en te benoemen als bestuurder:

- Dirk Dhaenens

Michèle K gnaert

Ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2015
ÿþ94SOD Z2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte

Illuunnels

Onderrtemingsnr : 881.742.470

Benaming

(voluit) : TONEELVERENIGING DE LEIEZONEN

(verkort) : QLZ

Rechtsvorm : VZW

Zetel : KLOOSTERSTRAAT 7, 9031 GENT (DRONGEN)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Door de Algemene Vergadering wordt op 29 april 2015 de nieuwe tekst van de stauten met éénparigheid van stemmen als volgt vastgelegd:

Art. 1. De vereniging draagt de naam: "Toneelvereniging De Leiezonen", met maatschappelijke zetel in het gerechtelijk arrondissement Gent, namelijk Kloosterstraat 7, 9031 Gent (Drongen).

Art. 2. De vereniging heeft tot doel:

Het organiseren en produceren van socio-culturele en andere activiteiten rond amateurtheater. De vereniging is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stelten voor zover deze in overeenstemming zijn met het maatschappelijk doel en voor zover de winst wordt gebruikt om dat doel te bereiken. Ook tot het, doel behoort het rationeel beheer en de instandhouding van onroerende goederen die eigendom zijn van de' vereniging, in overeenstemming met het doel waarvoor de vereniging is opgericht.

Art. 3. Het aantal leden is onbeperkt en mag niet minder zijn dan 3. De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Zij kan niet meer bedragen dan 200 euro.

Art. 4. Nieuwe leden dienen hun kandidatuur, mondeling of schriftelijk, te richten aan een lid van de raad van bestuur. De voltallige raad van bestuur beslist vervolgens, bij gewone meerderheid, over het al dan niet aanvaarden van deze nieuwe leden.

Art. 5. Elk lid van de vereniging is vrij uit te treden door het indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur. Een lid dat zijn bijdrage niet betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art, 6, Huidige of gewezen leden kunnen op geen enkel ogenblik aanspraak maken op de bezittingen van de vereniging.

Art. 7, De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum zes en maximum acht leden, en bevat minstens de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester, welke door de raad van bestuur worden verkozen,

Art. 8. De bestuurders worden voor een periode van vier toneelseizoenen benoemd door de algemene vergadering. Een toneelseizoen vangt aan op 15 augustus. De raad van bestuur moet om de 2 jaar voor de helft herkozen worden. De kandidaturen dienen, schriftelijk, aan de zetelende raad van bestuur gericht te worden. De mandaten zijn onbeperkt hernieuwbaar. De bestuurders worden niet bezoldigd voor hun mandaten in de raad van bestuur.

Art. 9. De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in al haar gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De raad van bestuur mag alle nodige wettelijke verbintenissen aangaan en handelingen uitvoeren om het maatschappelijke doel van de vereniging te realiseren.

Op de laatste blz. van B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

-5 AH. 2015

RECHTBANK VAN KOOpHANIelfire GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

iatOD 2,2

Luik B - Vervolg

Art. 10. De raad van bestuur beslist geldig indien minstens 75% aanwezig of vertegenwoordigd is. De , beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

Art. 11. De algemene vergadering wordt minstens één keer per toneelseizoen samengeroepen voor eind juni of wanneer ten minste een vijfde van de leden het vraagt of wanneer de raad van bestuur het nodig acht. De leden mogen zich door middel van volmacht laten vertegenwoordigen door een ander lid, met maximaal één volmacht per aanwezig lid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Art. 12, Voor een algemene vergadering worden alle" leden minimum acht dagen vooraf schriftelijk uitgenodigd. De uitnodiging vermeldt datum, uur, plaats en agenda van de algemene vergadering, evenals de gegevens van de vzw. Een voorstel, schriftelijk ingediend door om het even welk liid, kan op de agenda geplaatst worden. De notulen van de algemene vergadering liggen na elke bijeenkomst ter inzage bij de secretaris.

Art. 13. De algemene vergadering beslist over de volgende gevallen

wijziging van de statuten, uitsluiting van leden, benoeming en afzetting van de bestuurders, goedkeuring van de begroting en het financieel jaarverslag, ontbinding van de vereniging, toewijzing van het vermogen en de bezittingen van de vereniging.

De algemene vergadering beslist geldig bij gewone meerderheid. Voor het wijzigen van de statuten moeten ten minste twee derden van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wanneer een statutenwijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen bij eenparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Indien het quorum van aanwezigheden niet gehaald wordt, wordt een tweede vergadering bijeengeroepen met een minimumtermijn van 15 dagen; tijdens deze tweede vergadering is geen quorum voor aanwezigheden vereist.

Art. 14. Bij ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering onder haar leden één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de verenigingsvoorwaarden. Na aanzuivering van de schulden wordt het overblijvend actief overgedragen aan een andere, door de algemene vergadering aangeduide rechtspersoon met een maatschappelijk doel, gelijkaardig aan dat van de vereniging in vereffening.

Art. 15. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van een kalenderjaar,

Art. 16. Voor aile gevallen die niet voorzien zijn door deze statuten, wordt verwezen naar de huidig geldende wetten en decreten betreffende verenigingen zonder winstoogmerk.

Hilde De Buck, penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
TONEELVERENIGING DE LEIEZONEN

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 7 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande