TONINA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TONINA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.291.076

Publication

20/05/2014
ÿþS

mod 11.1

-Welj ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Noor

behoui

aan h

Belgis

Staatst

(111111111!IIMIRIQV1

NEERGELEGD

08-45-2

RECHTBANK VAN

KOOPHANDroraffE GENT

r..

Ondernemingsnr : 0455.291,076

Benaming (voluit) : TON1NA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Tweebekenstraat 2

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael -- De Brauwere" te Gent op zesentwintig maart tweeduizend; veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "TONINA" (opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Van Cauwenberghe, te Deinze op 24 mei 1995), heeft beslist hetgeen volgt:

* De voorzitter heeft het verslag van de zaakvoerders voorgelezen. Dit verslag geeft een. omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag' hoort een staat van activa en passiva van de vennootschap, vastgesteld op 31 december 2013.

De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht, uitgebracht overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen door de voornoemde externe accountant over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

Het besluit van dit laatste verslag luidt als volgt:

"Besluit"

De staat van activa en passiva van de BVBA Tonina waarvan de maatschappelijke zetel gelegen; is te Tweebekenstraat 2 - 9052 Zwijnaarde, werd opgesteld door de zaakvoerders in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht Deze staat, afgesloten per 31i december 2013 zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt; voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeftl een balanstotaal weer van 481.284,12 euro en een netto actief van 124.278,14 euro dat door dei correcties herleid wordt tot 305.494,35 euro.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijkei professionele normen, blijkt dat deze staat van activa en passiva de toestand van de BVBA Tonina: volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes; zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening dragen.

, Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Opgesteld in drie originele exemplaren, één bestemd voor notaris Bael, één bestemd voor de onderneming en één voor het IAB,

Aarsele (Tielt), 21 maart 2014.

Declerck Nancy,

Accountant

lAB nr. 11,843.N.69"

* De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerkingen werden gemaakt; door de vennoot en zij heeft besloten zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn en heeft deze verslagen goedgekeurd.

* De vergadering heeft beslist tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf zesentwintig maart tweeduizend veertien.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Sf ât bTád - 2070512614 - Annexes du Moniteur belge

Bij lagen Tiïj liëf BèTgisch

. 1.

t ,q

1



r, , Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening vanaf' het vermelde ogenblik.

* De vergadering heeft beslist te benoemen tot vereffenaar:

Mevrouw Ina Van Poucke, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Tweebekenstraat 2.

Deze benoeming zal overeenkomstig artikel 184 § 1 van het wetboek van vennootschappen voorgelegd worden ter bevestiging aan de voorzitter van rechtbank van koophandel te Gent.

De opdracht van de vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. De vereffenaar mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. De vereffenaar mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt,

* Ten gevolge van de ontbinding, heeft de algemene vergadering kennis genomen van het ontslag van de zaakvoerders, met name de heer Toon Mareen, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Tweebekenstraat 2 en mevrouw Ina Van Poucke voornoemd.

* De algemene vergadering heeft verklaard volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerders van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van hun opdracht gedurende het lopende boekjaar.

* Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, heeft de vergadering beslist de

statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe

toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is werden opgeheven en

vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.

De vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is

in vereffening.

Haar benaming luidt: "TONINA".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen

rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

- een kleinhandelszaak in schoeisel, textielwagen en kleding, omvattende inzonderheid:

- huishoud-en tafellinnen;

- uitzet voor baby's en voor jongens en meisjes;

- kinderkleding;

- een kleinhandelszaak in artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting,

omvattende inzonderheid:

- meubelen, met uitsluiting van kantoormeubelen;

- meubileringsartikelen;

- gordijnen, tapijtwerk, beddegoed;

- verlichtingsartikelen;

- een kleinflandelszaak in speelgoed en in kinderartikelen, omvattende inzonderheid:

- speelgoed;

- kinderwagens, wiegen, bedjes, parken en meubelen voor zuigelingen en kinderen.

- het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, nemen en verlenen van allerlei

rechten van/op om het even welke onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor en in het

algemeen alle activiteiten verbonden aan ondernemingen in onroerende goederen;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig

beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door de aan-en verkoop, verhuring,

onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en

opbrengst;de vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

verkopen, huren, verhuren, renoveren, uitrusten, valoriseren en laten bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- Het beheer van roerend vermogen;

- Managementactiviteiten, zijnde het leveren van diensten en adviezen met betrekking tot bedrijfsbeheer, organisatie, personeelsbeleid, marketing, marktonderzoek, en alle juridische, fiscale, financiële, commerciële of industriële aangelegenheden, evenals het uitvoeren van al dan niet organieke mandaten bij andere vennootschappen;

- Holdingactiviteiten, of met name het behouden van participaties in andere vennootschappen, zonder onderscheid naar doel of activiteit van de onderneming, grootte van de participatie, vestiging van de vennootschap.

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduidingen fouter opsommend en niet limitatief zijn.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Gent (Zwijnaarde), Tweebekenstraat 2,

De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar gehomologeerd overeenkomstig artikel 183§3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België,

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal,

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7.

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap op dertig april om veertien uur. indien dit een wettelijke feestdag is zal de jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om veertien uur.

Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moeten worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vennootschapsdossier gevoegd. Artikel 12.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Bijlagen bij iét rielgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. , 'le' ~ >

V V -

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

* Met eenparigheid van alle stemmen werd beslist om aan de vereffenaar de nodige machten te verlenen tot het uitvoeren van de genomen beslissingen.

* Met eenparigheid van alle stemmen werd beslist om aan de vereffenaar en/of een door hem aan te duiden raadsman de nodige machten te verlenen, voor het indienen van het verzoekschrift bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging van zijn benoeming.

* Met eenparigheid van aile stemmen werd beslist om aan de vereffenaar elke machtiging en

volmacht te geven met macht tot indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen met betrekking

tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de belasting over de

toegevoegde waarde.

- Er blijkt uit een vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent van vijfentwintig april

tweeduizend veertien dat de benoeming van mevrouw Ina Van Poucke als vereffenaar van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TONINA" werd bevestigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van proces-verbaal van 26/03/2014, met verslag van de zaakvoerders en met verslag van

de accountant;

- Coördinatie van de statuten van 01/04/2014;

- Kopie homologatiebeslissing van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2014 : GE177650
24/12/2013 : GE177650
30/07/2013 : GE177650
06/08/2012 : GE177650
03/08/2011 : GE177650
06/10/2010 : GE177650
23/10/2009 : GE177650
03/07/2009 : GE177650
16/07/2008 : GE177650
27/07/2007 : GE177650
07/08/2006 : GE177650
20/07/2005 : GE177650
23/06/2004 : GE177650
25/06/2003 : GE177650
16/08/2002 : GE177650
25/12/2001 : GE177650
15/09/1999 : GE177650

Coordonnées
TONINA

Adresse
TWEEBEKENSTRAAT 2 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande