TOP SEALANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOP SEALANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.853.443

Publication

05/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-03-2015

Griffie

*15303912*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599853443

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

TOP SEALANTS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven Verbist, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 26 februari 2015, neergelegd ter registratie, dat:

1. de Heer VAN dER HAEGHEN Jürgen Alfie Solange, geboren te Gent op achttien februari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Molzelestraat 11.

2. Mevrouw HULS Grethl Silvana Marie-Paule, geboren te Hasselt op vier juni negentienhonderd eenentachtig, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Molzelestraat 11.

Volgende vennootschap hebben opgericht:

Vorm  Naam

De vennootschap wordt als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met handelsaard, opgericht onder de naam  TOP SEALANTS .

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven. Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer. Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Molzelestraat 11.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

Iedere verplaatsing van de vennootschapszetel zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door de zorgen van het bestuursorgaan.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam; zonder een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zal het bestuursorgaan zich gedragen naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

Onderwerp akte :

Molzelestraat 11 9041 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Bevoegdheden van het bestuursorgaan

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Indien er meerdere vennoten zijn, moet de enige zaakvoerder, vooraleer één van de handelingen vermeld in de voorgaande alinea te verrichten, een algemene vergadering samenroepen die hem een speciale volmacht dient te verstrekken om genoemde handelingen geldig te kunnen verrichten. Beperkingen inzake bevoegdheden kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen en gelden niet voor de statutaire zaakvoerder.

Maatschappelijk doel

De vennootschap wordt opgericht met als doel:

- verkoop van bouwmaterialen in de meest ruime zin van het woord;

- verkoop van lijmkitten, silliconen, schuim en BSP-profielen;

- klein- en groothandel in isolatiematerialen;

- isolatiewerkzaamheden;

- dakdekken en isolatie tegen vochtigheid;

- het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke leien, kunstleien, stalen platen en platen in asbestcement met uitzondering van non ferrometalen;

- het waterdicht maken van gebouwen: het plaatsen of waterdicht maken van zwembaden, vijvers, waterputten;

- het plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen;

- het bedekken van gebouwen met asfalt, teer en PVC;

- commerciële activiteiten, verkoop en aankoop in de meest ruime zin, detail-, klein- en groothandel; - het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties niet inbegrepen); het verlenen van borgstelling aan derden.

De vennootschap mag verder, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan, met inbegrip van de onderneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, beheren en verkopen, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Huur, verhuur, verkoop van immobiliën, roerende en onroerende goederen en aanverwante activiteiten.

Zij mag eveneens belang nemen, bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving en welke andere wijze ook, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van die aard zijn deze van de huidige te bevorderen.

De vennootschap is gerechtigd, rechtstreeks of onrechtstreeks deel te nemen in de werking van andere vennootschappen, borg te stellen, aval te verlenen, voorschotten en kredieten toe te staan en hypothecaire of andere waarborgen te verstrekken.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt jaarlijks gehouden op de tweede donderdag van de maand mei om 11 uur op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand mei 2017 om 11 uur.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld sinds 1 februari 2015 door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt, hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

- de Heer VAN dER HAEGHEN Jürgen, voornoemd, die aanvaardt;

- Mevrouw HULS Grethl, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Benoeming vaste vertegenwoordiger

Onmiddellijk hebben de zaakvoerders beslist te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de nieuw opgerichte vennootschap voor de uitoefening van de mandaten van zaakvoerder en bestuurder door de nieuw opgerichte vennootschap in een andere vennootschap, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: de Heer VAN dER HAEGHEN Jürgen, voornoemd, die aanvaardt.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W.Reg.)

Steven Verbist, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 26 februari 2015.

Coordonnées
TOP SEALANTS

Adresse
MOLZELESTRAAT 11 9041 GENT

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande