TOVRON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOVRON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.402.069

Publication

04/09/2014
ÿþ;nad 11.1

Ondernemingsnr 0639.402.069

Benaming (voluit) : TOVRON

(verkort:

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Parelhoenstraat 50

9000 Gent

Onderwerp akte :ONTBINDING INVEREFFENINGSTELLING  SLUITING

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 25 juli 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor Oudenaarde op 5 augustus 2014, 4 bladen geen verzendingen. Boek 005, blad 086, vak 017. Ontvangen: vijftig euro. Getekend, de ontvanger, S, DE SMET, blijkt het volgende:

Eerste beslissing  verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde revisor overeenkomstig artikel 181,§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is eed staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen,

Tweede beslissing  ontbinding

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf, heden.

Derde beslissing  beëindiging mandaat van de zaakvoerder en bijzondere kwijting

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het: mandaat van de zaakvoerder, de heer VERBEKE Tom.

De vergadering beslist volledige kwijting en décharge te geven aan voormelde zaakvoerder de heer VERI3EKE Tom voor de uitoefening van haar mandaat en de door haar vervulde opdrachten, te rekenen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met heden.

Vierde beslissing  sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de balans van 30 juni 2014 die tevens geldt als de vereffeningsrekening welke hierbij uitdrukkelijk door de aandeelhouders wordt goedgekeurd.

De vergadering beslist dan ook om geen vereffenaar aan te stellen.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, en dat is voldaan aan de voorwaarden in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, voor een ontbinding en vereffening van de vennootschap in 1 akte, meer bepaald:

10 dat geen vereffenaar wordt aangeduid;

2° dat er luidens de staat van activa en passiva de dato 30 juni 2014 geen passiva meer zijn;

3° dat alle vennoten aanwezig zijn op deze algemene vergadering.

Derhalve beslist de vergadering de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Mocht er na heden toch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan of blijken te bestaan, verklaart dej enige vennoot, voornoemd, uitdrukkelijk zich persoonlijk, hoofdelijk en solidair borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van deze vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

De comparant erkent dat ondergetekende notaris hem voldoende heeft gewezen op zijn aansprakelijkheid hieromtrent.

Vijfde beslissing  bewaring boeken en bescheiden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

II

11111E01

NEERGEL

RECKOOPIl

NK VAN e TE GENT

26 A116. 20111

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

_

De vergadering beslist dat de boeken en de bescheiden vade verMootschap zulledworden naergelegd

bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de heer VERBEKE Tom.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor-behouqen, aan het Belgiscb Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laetste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 12.02.2014, NGL 28.02.2014 14056-0530-009
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 22.03.2013 13072-0128-009
29/09/2011
ÿþ mod 2.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ide iii iii ni i w s viii i iu NEERGELEGD

*11147032*

19 SEP. 2011

RU: l ,'i'13. 1',XN KO()i'il:t\ I)IaFalai' GENT









Ondernemingsnr: 0$3%" oCb

Benaming : TOVRON

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parelhoenstraat 50

9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael -- De Brauwere" te Gent op acht september tweeduizend en elf, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

De heer VERBEKE Tom Johan Romanie Dirk, geboren te Gent op 9 november 1972, wonende te 9000 Gent, Parelhoenstraat 50, echtgenoot van mevrouw Ester Van Oostveldt, gehuwd te Gent op 25 november 2000 onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Annelies Wylleman te Sleidinge op 8 november 2000, welk stelsel niet is gewijzigd tot op heden.

De naam van de vennootschap luidt: "TOVRON".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Parelhoenstraat 50.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s). De vennootschap heeft tot doel:

Advies  en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

Advies- en dienstverlening inzake automatisering, ICT, communicatie, telefonie en multimedia; inzake integrale kwaliteitszorg en diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen; inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake product-management, design en vormgeving; inzake publiciteit en marketing; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

Het optreden als managementvennootschap; het beheren van vennootschappen, het optreden als holding, het verrichten van alle managementactiviteiten van holdings.

Het uitbaten van een onderneming voor elektrotechniek, elektriciteit, elektronica, mechanica, werktuigkunde, systeemontwikkeling, diverse technische installaties; Het plaatsen van elektrische en elektrotechnische installaties, al dan niet aan gebouwen; Het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en installaties op zonne-energie; het plaatsen en toepassen van diverse installaties op basis van nieuwe energiebronnen, groene energie en milieuvriendelijke technieken; het plaatsen van installaties voor verwarming, klimaatregeling en ventilatie; het plaatsen van alarm- en beveiligingsinstallaties, installaties voor domotica, telefonie, videofonie en automatisering; het plaatsen van diverse technische installaties; Dit alles omvat benevens de plaatsing, tevens de ontwikkeling, de vervaardiging, de demontage, de herstelling en het onderhoud.

In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren bouw, metaal en elektriciteit, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle onderhoudswerken, renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen, in coördinatie met onderaannemers;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

et

Bijlal

mod 2.1

Het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheidscoördinator; de coördinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren; het optreden als deskundige in materies inzake veiligheid, milieu-en energie.

Advies- en dienstverlening inzake automatisatie, mechanica, elektriciteit en elektronica; Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten. Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen,

begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in

diverse vormen.

Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning.

De groot- en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, elektrische apparaten, mechanica en mechanische onderdelen, elektronica, telefonie, telecommunicatieapparatuur, audio, video, verlichting, domotica, hard- en software, ICT, diverse technische installaties, bouwmaterialen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdinges instaan voor aile managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

i behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Stnsltsbl - 2 /OWI2OI I - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Voor-

/ behouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Dit alles is aldus niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/1005°) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort te belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOVRON", in oprichting bij AXA Bank.

De heer Tom Verbeke dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot en al dan niet statutair.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor onbepaalde duur werd tot gewone zaakvoerder benoemd:

De heer Tom Verbeke, wonende te 9000 Gent, Parelhoenstraat 50.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.











































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

/ behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende

van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid

van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober van ieder jaar en eindigt op dertig

september van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van huidige akte op de griffie van de

rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 30 september 2012.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand maart om 11 uur 30. Indien die

dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 11

uur 30.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het

jaar 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de

inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 0810912011, met bankattest.

Op de Laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TOVRON

Adresse
PARELHOENSTRAAT 50 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande