TRADING CONSULTING ENGINEERING (VERKORT) TCE

Divers


Dénomination : TRADING CONSULTING ENGINEERING (VERKORT) TCE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.998.728

Publication

25/07/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111M1,111111 8

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 5 Mit 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0460.998.728

Benaming (voluit): TRADING CONSULTING ENGINEERING

(verkort) TC E

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 9772 Wannegem-Lede, Cieskensstraat 4

Onderwerp akte: Ontbinding  in vereffening stelling  benoeming vereffenaar

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 6 juni 2014, met registratierelaas "geregistreerd drie bladen geen verz. te 1' reg. Kantoor Gent 2, op 18/6/2014. Boek 448 Folie 28 Vak 19. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). Vr. De e.a. inspecteur (getekend) S. DE GROOTE", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRADING CONSULTING ENGINEERING", afgekort "TCE", met zetel te 9772 Wannegem-Lede, Cieskensstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent, afdeling Oudenaarde met ondernemingsnummer 0450.998.728, bijeengekomen is en volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 24 april 2014 houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten op 31 maart 2014;

De vergadering neemt verder kennis van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, met zetel te 2850 Boom, Vrijheidsstraat 91, vertegenwoordigd door de heer DE MOL Johan, bedrijfsrevisor, over voormelde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 maart 2014.

De vergadering erkent volledig kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen en verklaart er tijdig een exemplaar met bijgevoegde staat van activa en passiva van ontvangen te hebben, dit alles overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt op 28 mei 2014, luiden als volgt:

"V. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA TRADING CONSULTING ENGINEERING een boekhoudkundige staat per 31 maart 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 609.773,86 en een netto-actief van 6500.492,21.

De vereffening is ingegeven door het feit dat er geen activiteiten meer zullen worden ontwikkeld.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar."

De beide voormelde verslag_en zullen samen met een expeditie van onderhavig ,proces-

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

verbaal neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig paragraaf 1 van vermeld artikel gehouden is.

Tweede besluit

De vergadering beslist tot ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRADING CONSULTING ENGINEERING", in het kort "TCE", en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Derde besluit

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna volgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de heer LOORE Jean Luc, voornoemd. De vennoten zullen besluiten over de kwijting van de zaakvoerder ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering of bij de sluiting van de vereffening.

Vierde besluit

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen en stelt aan tot deze functie: de heer LOORE Jean Luc, voornoemd.

De Heer LOORE Jean Luc alhier aanwezig, verklaart dit mandaat van vereffenaar te aanvaarden.

De notaris wij st erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn of haar benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering beslist een plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer LOORE Jean Luc, voornoemd, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd. Als subsidiaire plaatsvervangend vereffenaar wordt mevrouw LOORE Margaux, voornoemd, benoemd.

Mevrouw LOORE Margaux heeft voorafgaandelijk dezer bij document de dato 29 mei 2014 verklaard dit mandaat van plaatsvervangend vereffenaar te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. De vergadering verleent aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel tesamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Vilde Besluit

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 1V van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Yoor-

behouden

aan het

sétgr1

Staatsbiad

o - , " te

yoor. behouden aan. het

pelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur bielge

Luik B - vervolg

Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Bij beschikking de dato $ 2014 werd de benoeming van mevrouw Greta DE SMYTER, voornoemd, als vereffenaar, bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Oudenaarde, VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris »han VAN CAENEGEM.

Samen hiermee neergelegd:

Expeditie van het proces-verbaal van 6 juni 2014

Verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor

Kopie beschikking van de voorzitter van de rechtbank van koophandel dd 26 juni 2014 (bevestiging

benoeming vereffenaar)

16/10/2014
ÿþi

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0450.998.728

Gent

'Afdeling Oudenaarde

07 OM. 2114

Griffie

111E11!11I11111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Benaming (voluit): TRADING CONSULTING ENGINEERING

(verkort) : TCE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (in vereffening) Zetel: Cieskensstraat 4, 9772 Wannegem-Lede

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 24 september 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeengekomen is van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "TRADING CONSULTING ENGINEERING", afgekort "TCE", met zetel te 9772 Wannegem-Lede, Cieskensstraat 4, en dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het schriftelijk verslag van de vereffenaar over zijn vereffeningswerkzaamheden en van het plan van verdeling (inclusief de staat van actief en passief per 30 juni 2014), dat voor akkoord is voorgelegd aan de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde en waaromtrent de rechtbank bij beschikking van 22 juli 2014 beslist heeft om haar akkoord te verlenen.

De vereffenaar deelt mee dat er zich sinds 30 juni 2014 geen belangrijke gebeurtenissen hebben voorgedaan.

De algemene vergadering aanhoort de lezing van het verslag van de vereffenaar en neemt kennis van het goedgekeurde plan van verdeling.

In het verdelingsplan stelde de vereffenaar voor om het resterende netto-actief toe te bedelen aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, (...)

Tweede besluit

Nadat de vergadering kennis heeft genomen van de vereffeningsrekening (begrepen in het door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurde plan van verdeling), en van de resultatenrekening die haar door de vereffenaar wordt voorgelegd, beslist de algemene vergadering de vereffeningsrekening (inclusief de staat van actief en passief per 30 juni 2014) goed te keuren.

Derde besluit

De algemene vergadering verleent kwijting aan de gewezen zaakvoerder, de heer LOORE Jean Luc, voornoemd, voor de door hem vervulde opdracht als zaakvoerder gedurende de periode die gelopen heeft van 1 oktober 2013 tot 6 juni 2014.

De algemene vergadering ontslaat de heer LOORE Jean Luc voornoemd uit zijn functie als vereffenaar en verleent kwijting aan de vereffenaar voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Vierde besluit

De algemene vergadering beslist tot sluiting van de vereffening van de vennootschap. Deze sluiting van de vereffening heeft van rechtswege de overgang ten algemenen titel, uit kracht van de wet, van het gehele vermogen van onderhavige vennootschap aan haar vennoten pro rata parte, tot gevolg.

Tot het actief van de vennootschp_van de ontbonden en vereffende BVBA TRADING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



I

nnexes du Moniteur belge

16/10/2014

-4 Voorbehouden aan het

LefàiiEff Staatsblad

Luik B - vervolg

CONSULTING ENGINEERING zijn de hierna beschreven onroerende goederen begrepen: BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

L EEN PROCENT in BLOTE EIGENDOM en NEGENENNEGENTIG PROCENT IN VRUCHTGEBRUIK VOOR DE DUUR VAN 15 JAAR (te rekenen vanaf 30 augustus 2006) in: GEMEENTE KRUISHOUTEM/TWEEDE AFDELING/WANNEGEM-LEDE

Een woonhuis met afhangen, op en met grond, gelegen Cieskensstraat 4, gekadastreerd volgens titel en kadaster sectie A nummers 533/D en 53I/C met een totale oppervlakte volgens kadaster van zevenenveertig are eenenzeventig centiare (47 a 71 ca)

(---)

Ingevolge de sluiting van de vereffening van de BVBA TRADING CONSULTING ENGINEERING, afgekort `TCE', gaan de eigendomsrechten van deze vennootschap in het hiervoor beschreven onroerend goed te Wannegem-Lede, Cieskensstraat 4 na de vereffening, krachtens de wet, zuiver en eenvoudig, zonder enige tegenprestatie, over naar het vermogen van alle vennoten van de ontbonden en vereffende vennootschap, pro rata parte, dit is aan alle vennoten in onverdeeldheid naar verhouding van hun respectievelijke participatie in de vereffende vennootschap, zijnde elk voor driehonderd vijfenzeventig/zevenhonderdvijftigste (375/750ste), hetzij elk de helft:

* De in totaal negenennegentig procent (99%) vruchtgebruik die de vereffende vennootschap `TCE' in voormeld goed had, is ingevolge de sluiting van de vereffening van deze vennootschap vanaf heden van rechtswege beëindigd, in toepassing van artikel 617 Burgerlijk Wetboek.

* Het due procent (1%) blote eigendom dat aan de vereffende vennootschap TCE' toebehoorde, is door de loutere afgifte door de vereffenaar, ingevolge de sluiting van vereffening van de vennootschap, toegekomen:

- aan de heer LOORE Jean Luc, voor een half procent (0,5%);

- aan de burgerlijke maatschap "FAMILIE LOORE", voor een half procent (0,5%).

Derhalve behoort het onroerend goed, ingevolge de beëindiging van het vruchtgebruik en de overgang van de gerechtigheden van de vennootschap in eigendom krachtens de wet, vanaf heden toe aan:

i 1) De Heer LOORE Jean Luc: voor negenennegentig en een halve procent (99,50 %) in

I voile eigendom en een half procent (0,50 %) in vruchtgebruik

2) De burgerlijke maatschap "FAMILIE LOORE" voor een half procent (0,50%) in blote eigendom.

De vennoten van de vereffende vennootschap, de heer LOORE Jean Luc en de burgerlijke maatschap "FAMILIE LOORE" treden pro rata parte in alle rechten en plichten van de vereffende vennootschap aangaande het hiervoor beschreven goed te Wannegem-Lede, Cieskensstraat 4.

II. NEGENENNEGENTIG PROCENT VOLLE EIGENDOM IN:

STAD GENT Kouter 7/10

In een onroerend complex, genaamd "Residentie Kouterhof", bestaand uit een groep van gebouwen met privatieven op, onder en met grond gelegen te 9000 Gent, Kouter 7, 8/9 en 10, gekend ten kadaster volgens titel onder Gent, derde afdeling, sectie C, deel van nummers 881/G en 883/E en volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Gent, derde afdeling, sectie C nummer 881/H, met een oppervlakte volgens meting van zesendertig are twee centiare (36 a 02 ca):

De autostaanplaats nummer P55 van Blok E, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de autostaanplaats zelf, afgelijnd op de grond en voorzien van het nummer van de autostandplaats;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd

eenennegentig/honderdduizendsten (191/100.000sten) onverdeelde delen in de gemeenschappelijke gedeelten, waaronder de grond.

Dit zoals zelfde goederen opgenomen en beschreven staan in de basisakte van voormeld gebouw, verleden voor notaris Luc Jansen, te Gent op 21 februari 2008, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent op 14 maart daarna onder formaliteit 67-T-14/03/2008-04198, zoals gewijzigd blijkens wijzigende basisakte verleden voor zelfde notaris Lue Jansen op 23 april 2010, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent op 4 mei daarna formaliteit 67-T-04/05/201006344.

(" " .)

Ingevolge de sluiting van de vereffening van de BVBA TRADING CONSULTING

ENGINEERING, afgekort `TCE', ean de eigendomsrechten van deze vennootschap in het hiervoor

-4 Voorbehouden aan het

egisc

Staatsblad

Luik B - vervob

beschreven onroerend goed te Wannegem-Lede, Cieskensstraat 4, na de vereffening, krachtens de wet, zuiver en eenvoudig, zonder enige tegenprestatie, over naar het vermogen van aile vennoten van de ontbonden en vereffende vennootschap, pro rata parte, dit is aan alle vennoten in onverdeeldheid naar verhouding van hun respectievelijke participatie in de vereffende vennootschap, zijnde elk voor driehonderd vijfenzeventig/zevenhonderdvijftigste (375/ 750ste), hetzij elk de hen

* De in totaal negenennegentig procent (99%) volle eigendom die de vereffende vennootschap `TCE' in voormeld goed had, is door de loutere afgifte door de vereffenaar, ingevolge de sluiting van vereffening van de vennootschap, toegekomen:

- aan de heer LOORE Jean Luc, voor negenenveertig en een halve procent (49,5%);

aan de burgerlijke maatschap "FAMILIE LOORE", voor negenenveertig en een halve procent (49,5%).

Derhalve behoort het onroerend goed, ingevolge de overgang van de gerechtigheden van de vennootschap in eigendom krachtens de wet, vanaf heden toe aan:

1) De Heer LOORE Jean Luc: voor vijftig en een halve procent (50,50%) in volle eigendom

2) De burgerlijke maatschap "FAMILIE LOORE" voor negenenveertig en een halve procent (49,50 %) in volle eigendom.

De vennoten van de vereffende vennootschap, de heer LOORE Jean Luc en de burgerlijke maatschap "FAMILIE LOORE" treden pro rata parte in alle rechten en plichten van de vereffende vennootschap aangaande het hiervoor beschreven goed te Gent, Kouter 7/10.

Eigendom - Gebruik

De vennoten zullen de eigendom van beide hiervoor beschreven goederen hebben en het genot, door het vrij gebruik ervan, te rekenen van heden, op last voor hen er alle taksen en belastingen van te dragen en te betalen te rekenen van laatstgemeld tijdstip.

(- " .)

Vijfde besluit  BEWARING MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN

De vergadering beslist dat de boeken en maatschappelijke geschriften gedeponeerd en bewaard blijven

gedurende vijf (5) jaar op volgend adres: 9772 Wannegem-Lede, Cieskensstraat 4.

(,..)

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Johan VAN CAENEGEM.

Samen hiermee neergelegd:

- Expeditie van het_proces-verbaal van 24 september 2014

 kopie vonnis goedkeuring verdelingsplan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.01.2014, NGL 20.01.2014 14012-0223-015
13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.01.2013, NGL 11.02.2013 13030-0295-015
14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.01.2012, NGL 13.02.2012 12030-0094-015
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.02.2011, NGL 17.02.2011 11035-0434-015
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.01.2010, NGL 22.01.2010 10018-0321-015
26/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.01.2009, NGL 22.01.2009 09016-0210-015
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 20.01.2008, NGL 03.03.2008 08058-0158-013
15/10/2007 : GE170796
02/03/2007 : GE170796
03/03/2006 : GE170796
09/12/2005 : GE170796
17/02/2005 : GE170796
05/01/2005 : GE170796
09/09/2004 : GE170796
27/02/2004 : GE170796
13/02/2003 : GE170796
05/02/2002 : GE170796
15/10/1998 : GE170796
01/01/1997 : GE170796

Coordonnées
TRADING CONSULTING ENGINEERING (VERKORT) TCE

Adresse
Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (in vereffening) Zetel: Cieskensstraat 4, 9772 Wannegem-Lede

Code postal : 9772
Localité : Wannegem-Lede
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande