TRANSISTOR

Divers


Dénomination : TRANSISTOR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.654.676

Publication

17/07/2015
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Dapperheidstraat 2A, 9000 Gent

Onderwerp akte

TRANSISTOR vzw

Dapperheidstraat 2A, 9000 Gent (Gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen)

De hierna vernoemde personen:

Ken De Vylder, Oude Straat 2, 9140 Temse Patrick Deboes, Collegebaan 5, 9090 Melle Dirk Elst, Langesteenstraat 10, 9000 Gent

Zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zuilen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 onder de hierna volgende voorwaarden:

STATUTEN

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1  Naam

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: TRANSISTOR, verder de vereniging genoemd.

Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "zonder winstoogmerk" of de door de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

ARTIKEL 2  Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te Dapperheidstraat 2A, 9000 Gent en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3  Doel en activiteiten

De vereniging stelt zichzelf tot doel een transitie naar een duurzame (stedelijke) ontwikkeling op alle mogelijk denkbare manieren te ondersteunen. Transitie wordt begrepen als de structurele verandering van de samenleving noodzakelijk om een antwoord te bieden aan de problematiek van het gebrek aan duurzaamheid van de huidige samenleving. (VN commissie Bruntlandt, 1987: duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoefte van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen.) Duurzaamheid wordt hierbij 'breed' opgevat en slaat geenszins op een soort geïsoleerde `ecologische' realiteit. Het ecologische en het sociale worden begrepen als onlosmakelijk met elkaar verbonden en slechts in deze verwevenheid kan een structurele transformatie naar een werkelijk duurzame samenleving gedacht worden. Concreet denken we hierbij aan: afstappen van het groeimodel, versterken van lokale economie, draagkracht van de natuur respecteren, sensibiliseren binnen de problematiek van de aantasting van het natuurlijk kapitaal,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

" _~ 4. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

*15109139

III

NEERGELEGD

0 8 -07" .2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANiffTT GENT

Ondernemingsnr : 6 a

Benaming

(voluit) : TRANSISTOR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

lb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MDD2.2

Als bijzondere invalshoek wil de vereniging plekken inrichten, waar het denken en doen van duurzaamheid vrije ruimte krijgt en waar het zich vrij kan ontwikkelen. Plekken waar bestaande en nieuwe ideeën over en praktijken van duurzaamheid kunnen worden gepresenteerd, uitgelicht, uitgedacht, onderzocht, gecreëerd, samengebracht, gecombineerd, uitgetest, ... Deze plekken kunnen bij wijze van duiding benoemd worden als vrijplaats/ uitvalbasis) pleisterplaats! atelier/ labo/ ontmoetingsplek! zendmast/ bureau/ ... voor transitie-ideeën en -praktijken.

Voor het realiseren van een voldoende ingrijpende transitie zijn er zonder twijfel tal van samenhangende systeeminnovaties nodig (vernieuwingen op het niveau van technologieën, regels en organisatievormen). Dergelijke systeeminnovaties kunnen slechts het resultaat zijn van gecoördineerde inspanningen en initiatieven die uitgaan van de bestaande beslissingscentra. Transitie valt of staat met de financiële input, het creëeren van dwingende wetgevende kaders en de socio-economische hervormingen, waarover op het hoogste niveau beslist wordt. (top down)

Tevens gaan we er van uit dat initiatieven die ontspruiten aan de gemeenschap op hun manier ook belangrijk zijn. Meer nog, binnen de huidige context van systemische starheid, is de bewustwording en -making van de duurzaamheidsproblematiek en de zelfstandige ontwikkeling van een transitiepraktijk van onderuit allicht de enige hefboom die ons uit de systemische impasse kan lichten. Wie de ernst van de problematiek begrijpt, kan bij de overheden op ieder niveau, bij de bedrijfswereld, bij opiniemakers, bij de academische wereld, en bij alle andere invloeds- en beslissingscentra aandringen op het verdere onderzoeken van de problematiek en de beschikbare antwoorden en aansturen op de nodige structurele veranderingen.

Het creëren van 'andersoortige' plekken, waar transitie centraal staat, lijkt ons essentieel voor de noodzakelijk geïntegreerde ontwikkeling van de transitiegedachte en hiervoor wil TRANSISTOR zich inzetten. Er wordt van uitgegaan dat slechts aan de hand van een netwerk van dergelijke plekken transitie voldoende zichtbaarheid, veerkracht, diversiteit en inventiviteit kan ontwikkelen. Deze vrijplaatsen kunnen dus opgevat worden als vitaal in het tot stand brengen van een klimaat waarbinnen transitie daadwerkelijk kan worden aangevat.

Bij het inrichten, oprichten, tot stand brengen van dergelijke andersoortige plekken wordt in het bijzonder rekening gehouden met volgende vier bepalingen:

1. De vereniging wil niet zomaar bestaande ideeën en praktijken transponeren op iedere daarvoor geschikt geachte plek, maar wil een benadering hanteren die de plek centraal stelt. De concrete invulling van activiteiten zou dus voortvloeien, aan de ene kant, uit de interesse, de ervaring, de competenties van de mensen uit de buurt en van de mensen die het project mee ondersteunen, en, aan de andere kant, de mogelijkheden en/of pijnpunten van de buurt die worden vastgesteld of aangedragen. Iedere knoop in het netwerk van dit soort transitie-spots zou dus zijn eigenheid opbouwen overeenkomstig de context.

2. In functie van het karakter van vrijplaats van deze andersoortige plekken wil de vereniging bijzondere aandacht besteden aan de aanwezigheid van kunstenaars en de kunsten.

Parallel met de idee van een platform/werkplek voor transitie-ideeën, ontstaat de idee om deze andersoortige plekken tezelfdertijd in te richten als artistiek platform, nèt met de bedoeling de andersoortigheid van deze plekken te ondersteunen. Kunstenaars worden uitgenodigd om vanuit hun praktijk mee te denken over en mee te werken aan duurzaamheid. Net zo goed wordt hun loutere aanwezigheid op prijs gesteld en kunnen ze op deze plekken terecht om er een (tijdelijk) atelier in te richten. Er wordt van uitgegaan dat kunstenaars/kunst deze plekken kunnen injecteren met een gezonde dosis 'anders denken', (Kunstenaars slagen er vaak in andere perspectieven in gegeven situaties binnen te brengen) Evenzo zijn kunstenaars gepokt en gemazeld in het hanteren van beeldstrategieën en kan de loutere aanwezigheid van kunst(enaars) de franstiebeweging inspireren en instrueren.

3. In overeenstemming met de brede opvatting van duurzaamheid, enerzijds, en de wens mensen vertrouwd te maken met de concepten van duurzaamheid en een plek van ontmoeting en uitwisseling te generen, anderzijds, wil de vereniging ook ruimte creëren voor lokale organisaties om op een flexibele, vlotte manier activiteiten met sociale, culturele, educatieve, artistieke of economische meerwaarde te organiseren.

4. De vereniging wil tevens aan de hand van proefprojecten de mogelijkheid onderzoeken om tijdelijk leegstaande gebouwen of restruimtes in de stad in te zetten in de ontplooiing van een uitgebreid netwerk van transitiepunten.

De vereniging wil deze doelen realiseren door

1, zelf de nodige activiteiten te organiseren of mee te werken aan evenementen en activiteiten. In het

brede activiteitenpalet van de vereniging staat telkens het creëren van draagvlak voor transitie centraal;

2. actief te zoeken naar, de nodige bruggen te slaan met en netwerken te onderhouden met personen of bestaande en nieuwe transitie-organisaties die aansluiten bij haar doelstellingen;

3. op te treden ais moderator van alle belanghebbenden of ais facilitator van andere initiatieven;

c t t MOD2.2

Deze opsomming is niet exhaustief of limiterend.

De vereniging kan daartoe alle (types) rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.1

ARTIKEL 4  Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

TITEL LEDEN

ARTIKEL 5  Leden; aantal en inhoudelijke voorwaarden

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De eerste leden zijn de bovenaan deze oprichtingsakte vermelde oprichters. Ais voorwaarde voor het lidmaatschap is vereist dat men zich akkoord verklaart met de doelstelling van de vereniging.

De leden verbinden zich ertoe in de mate van het mogelijke te helpen bij en deel te nemen aan de activiteiten van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 6 -- Leden; procedure

Nieuwe leden worden aanvaard door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur.

ARTIKEL 7  Leden: lidgeld

De leden zijn geen lidgeld verschuldigd, maar kunnen wel vrijwillig giften doen of bijdragen storten. Bij het eindigen van hun lidmaatschap kunnen de leden en hun rechtsopvolgers geen recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane giften of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen.

ARTIKEL 8  Leden: einde

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Het ontslag zal één maand na dit schrijven ingaan.

De uitsluiting van een lid kan enkel door de algemene vergadering worden uitgesproken met de meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL Ill; DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 9  Aantal

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit twee personen zolang de vereniging slechts drie leden telt. Wanneer door toetreding van een nieuw lid de vereniging meer dan drie leden telt, zal er op worden toegezien dat de raad van bestuur drie leden telt. In alle gevallen zal het aantal leden van de raad van bestuur lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering,

ARTIKEL 10 -- Benoeming

De leden van de raad van bestuur worden onder de voorgedragen kandidaten van leden verkozen door de

algemene vergadering, voor hernieuwbare periodes van drie jaar. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 11 Voorwaarden en samenstelling

De raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een co-voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

lyiOD 2.2

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

ARTIKEL 12 -- Bevoegdheden van de bestuurders

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging, Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

ARTIKEL 13  Samenkomst

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, de co-voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de co-voorzitter, hierna gevolgd door de oudste van de aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 14  Aanwezigheidsquorum en stemming

De raad van bestuur beslist normaal, als collegiaal orgaan, bij gewone meerderheid van stemmen of dus met minstens de helft van de aanwezige stemmen. Onthoudingen en blancostemmen tellen hier niet meer

ARTIKEL 15  Notulen

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en een bestuurder. De originele notulen van de raad van bestuur worden samengebracht in een notulenboek.

ARTIKEL 16  Einde

Het mandaat van bestuurder kan te allen tijde worden herroepen door de algemene vergadering,

Het mandaat van bestuurder neemt evenwel van rechtswege een einde ingeval van overlijden, bankbreuk,

onbekwaamverklaring en onder bewindvoerstelling van de bestuurder.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden, Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

TITEL IV: DE ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 17  Samenstelling

De algemene vergadering vertegenwoordigt de leden; zij is als samengesteld uit de leden. Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken.

ARTIKEL 18  Bevoegdheden

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

het wijzigen van de statuten,

de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

de benoeming en de uitsluiting van een !id van de vereniging,

de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

het vaststellen van het aantal mandaten in de algemene vergadering per werkend lid

het vaststellen van het aantal bestuursmandaten

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2 ''.

alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 19  Samenkomst

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het lopend jaar, en dit binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het afgelopen boekjaar.

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 115 van de leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

De oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren schriftelijk minimum acht werkdagen voor het tijdstip van de algemene vergadering, De oproepingen bevatten de datum, uur en plaats van de vergadering, evenals de agenda.

ARTIKEL. 20  Besluitvorming

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en geldig vertegenwoordigde leden. Onthoudingen, blancostemmen en ongeldige stemmen tellen mee als (tegen)stem.

ARTIKEL 21  Statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doe! van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten,

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

ARTIKEL 22  Notulen

Van elke vergadering worden notulen gemaakt. De originele notulen van de algemene vergaderingen

worden samengebracht in een notulenboek. Een verslag van elke vergadering

wordt per mail opgestuurd naar de leden.

TITEL V: VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 23  Externe vertegenwoordigingsmacht via raad van bestuur, dagelijks bestuur en het orgaan van vertegenwoordiging

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vzw in en buiten rechte vertegenwoordigd door het orgaan van vertegenwoordiging. Dit bestaat uit minstens twee personen, zonder dat het nodig is van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur te doen blijken.

De raad van bestuur staat in voor de benoeming, het beslissen van de ambtsbeëindiging en de eventuele afzetting van de gevolmachtigden van de vzw in het orgaan van vertegenwoordiging. De termijn van benoeming van de gevolmachtigden vanuit de raad van bestuur bedraagt drie jaar. De volgende redenen kunnen leiden tot hun afzetting: het niet naleven van de statuten, het huishoudelijk reglement, beslissingen van de algemene vergadering en raad van bestuur. Deze opsomming is niet limitatief.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten omschreven door de raad van bestuur voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, Het betreft het benoemen en ontslaan van personeel, het

e

Luik B - Vervolg



M0D 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

---- ---------------- -- - -

afsluiten van overeenkomsten met externe consultants, financiële verrichtingen met bank- en'

kredietinstellingen, het indienen van bezwaarschriften en de handtekeningbevoegdheid bij het afsluiten van overeenkomsten die ter bekrachtiging zullen worden voorgelegd aan de raad van bestuur, Daarnaast omvatten de bevoegdheden van het orgaan van vertegenwoordiging eveneens alle handelingen van dagelijks bestuur.

ARTIKEL 24  Vertegenwoordiging in rechte

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vzw, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en handelingen. Hij kan optreden in alle rechtsgedingen, tegen of door de vzw gevoerd, Hij beslist autonoom over het al dan niet gebruiken van rechtsmiddelen, zoals bij wijze van voorbeeld verzet, beroep, cassatieberoep, annulatieberoep, verzoek tot schorsing, inclusief juridische acties in kort geding of op eenzijdig verzoekschrift.

TITEL VI: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 25

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar loopt van datum oprichting tot 31 december van het daaropvolgende jaar,

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het lopend boekjaar voor, Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

TITEL VII: ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 26

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 415 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden, Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging waarvan het doel zoveel mogelijk analoog moet zijn aan dit van de tegenwoordige vereniging en dat door de algemene vergadering zal worden aangeduid.

Titel IX: SLOT

ARTIKEL 27

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk,

Alle punten waarin bij de wet of bij deze statuten niet is voorzien, kunnen worden geregeld in een huishoudelijk reglement, dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en door de algemene vergadering bij gewone meerderheid moet worden goedgekeurd. De ontwerptekst wordt aan de leden toegezonden, samen met de oproeping.

Zijn benoemd tot bestuurders: Dirk Eist.

Ken De Vylder, Oude Straat 2, 9140 Temse Patrick Deboes, Collegebaan 5, 9090 Melle

Opgemaakt te Gent, op 10 maart 2015

Ken De Vylder. Patrick Deboes.

Coordonnées
TRANSISTOR

Adresse
Ken De Vylder, Oude Straat 2, 9140 Temse Patrick Deboes, Collegebaan 5, 9090 Melle Dirk Elst, Langesteenstraat 10, 9000 Gent

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande