TRANSPORT VAN AVERMAET

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TRANSPORT VAN AVERMAET
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.685.304

Publication

05/04/2012
ÿþMod Word 11.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GfilPl~kF

VAN ltOrePi-1: " i' _ .__

2 G HARI 2012

DENDERet`fffre

11

° =iaosaess"

Onclernemingsnr : óu 4 6 S 309 Benaming

(voluit) : TRANSPORT VAN AVERMAET

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kapelstraat 60 Bus 1 te 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Tussen de ondergetekenden :

1,Van Avermaet Philip, geboren te Antwerpen op 28 januari 1972, en wonende Kapelstraat 60 Bus 1 te

9140 Temse.

2, Maes Emilienne, geboren te Beveren op 07 oktober 1954, en wonende Kapelstraat 60 Bus 1 te 9140_

Temse.

wordt een vennootschap onder firma opgericht, waarvan de statuten als volgt worden opgesteld.

Artikel 1 Naam, vestiging, doel

1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma en draagt de naam "Transport Van Avermaet ".

2.De zetel van de vennootschap is gevestigd Kapelstraat 60 Bus 1 te 9140 Temse maar mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

3.De vennootschap heeft tot doel

) het uitbaten van koerier- en pakjesdiensten in de meest ruime vorm, inhoudende, zowel nationaal ais internationaal, alle verrichtingen van vervoer en levering van documenten, pakjes, pakketten, stukken, onderdelen, voorwerpen en vracht allerhande (ongeacht de omvang of het gewicht ervan) alsmede alle verrichtingen die daarmee verband houden en dit met alle mogelijke transportmiddelen (daarin begrepen wagens, bestelwagens, aanhangwagens, camions, enzovoorts, al of niet uitgerust met koel- of andere, specifieke installaties):

-) de distributie van folders;

..) het uitoefenen van een expeditiebedrijf, goederenbehandeling en  bewaring, opslag, overslag en distributie van goederen en het vervullen van alle administratieve formaliteiten en diensten die daarmee in verband staan;

-) nationaal en internationaal goederenvervoer over de weg;

-) het bezit en het beheer van onroerende goederen en zakelijke rechten, alsmede de beschikking erover zoals onder meer het aankopen, het vervreemden, het verkavelen, het ruilen, het huren, het verhuren, het in: ; leasing nemen en geven, het verpanden en hypothekeren, het valoriseren ervan; het uitvoeren of laten uitvoeren van alle werken dienaangaande zoals het onderhoud, herstellen en veranderen ervan;

-) onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

.-) het vervaardigen van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

-) het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend en kan te allen tijde uitgebreid worden.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij

° het best geschikt zou achten.



Artikel 2  Duur, uitbreiding

1.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf de datum van oprichting. Het boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2012 en de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in mei 2011

2.De aandelen mogen op straffen van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met éénparig goedvinden van alle vennoten, behalve wanneer de overdracht plaatsvindt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en haedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

aan een vennoot. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de aandelen zelf over te nemen. De waarde van de aandelen wordt bepaald op moment van de overdracht en op basis van een waardebepaling voorgeschreven volgens het instituut van Accountants en belastingsconsulenten. Indien geen overeenkomst kan worden bekomen omtrent de prijs zal het IAB een deskundige aanduiden. Zijn beslissing zal bindend en definitief zijn voor alle partijen. Zijn ereloon is ten laste van beide partijen 50/50.

De overnameprijs is betaalbaar ten laatste binnen 3 maand na datum van verslag van de deskundige.

Artikel 3  Inbreng

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro te storten op rekening gehouden door de vennootschap. Dit maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Hierop wordt voor 75% ingetekend door de heer Van Avermaet Philip en voor 25% door mevrouw Maes Bmilienne zodat het volledige kapitaal is onderschreven.

Alle aandelen zijn op naam en dienen te worden ingeschreven in het register van de aandeelhouders dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Ingevolge art 203 en 204 W.Venn. volgt dat de vennoten niet persoonlijk kunnen veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang de vennootschap niet zelf is veroordeeld, doch dat de vennoten onder firma hoofdelijk aansprakelijk zijn voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit namens de vennootschap geschied is.

Artikel 4  Beheer, vertegenwoordiging

1.Als zaakvoerder wordt Van Avermaet Philip vanaf heden benoemd voor onbepaalde duur.

2.De zaakvoerder kan alle taken van dagelijks bestuur op zich nemen, zoals het ondertekenen van briefwisseling, het ontvangen van sommen en waarden, het afhalen van geconsigneerde stukken, het in naam van de vennootschap ophalen van alle al dan niet aangetekende brieven en colli bij post, douane of pakjesdiensten, alle verzekeringen afsluiten en alle inventarissen ondertekenen, alle stukken en kwijtingen ondertekenen, het sluiten van contracten (deze opsomming is niet exhaustief).

Artikel 5  Algemene vergadering

1.De algemene vergadering zal ieder jaar plaatsvinden op de derde woensdag van de maand mei om 20u. Elk aandeel geeft recht op een stem. De vennoot die niet persoonlijk aanwezig kan zijn op een algemene vergadering mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

2.De statuten, bezoldigingen en de verdeling van winsten en verliezen kunnen slechts gewijzigd worden bij bijzondere algemene vergadering. In dat geval moeten de beslissingen unaniem worden genomen.

Artikel 6 -- Bezoldigingen

1.Het mandaat van. de zaakvoerders is onbezoldigd.

2.Deze bezoldiging kan ten allen tijde in unanimiteit bij bijzondere algemene vergadering worden gewijzigd.

Artikel 7  Winst en verlies

Het gunstige overschot van de balans, na afhouding van alle onkosten, lasten en afschrijvingen, vormt het netto resultaat waarvan de verdeling bepaald wordt in de algemene vergadering, rekening houdende met de wettelijke schikkingen, inzonderheid met betrekking tot de aan te leggen wettelijke reserves.

Artikel 8  Beëindigen van de vennootschap

1.De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en eindigt op de datum dat de vennoten onderling tot ontbinding besluiten in een bijzondere vergadering.

2.Indien een van de vennoten overlijdt, kunnen de andere vennoten beslissen de vennootschap voort te zetten. In voorkomend geval, keren de voortzettende vennoten aan de erfgenamen van de overleden vennoot die daar aanspraak op zouden maken, zijn aandeel in de winst tot zijn overlijden uit aan de prijs bepaald conform art 2.2.

Artikel 9 - Geschillen

1.Alle geschillen tussen de vennoten, daaronder begrepen een of meer van hen enerzijds en de erven of andere rechtverkrijgenden, de curator of bewindvoerder van (van een) de anderen anderzijds, welke zijn ontstaan met betrekking tot de uitleg en toepassing van deze overeenkomst, zullen worden beslist door drie scheidsrechters, oordelend als goede mannen naar billijkheid in eerste en hoogste ressort. Een van de scheidsrechters dient de hoedanigheid van meester in rechten te beschikken, een dient een erkend accountant IAB te zijn.

2.Indien partijen omtrent de benoeming van de scheidsrechters geen overeenstemming bereiken binnen 1 maand na datum aangetekend schrijven ter kennisgeving van het geschil, zal de benoeming van de scheidsrechters op verzoek van de meest gerede partij geschieden door de Secretaris van de Kamer van koophandel waar de vennootschap onder valt ingevolge haar maatschappelijke zetel. De benoeming zal bindend zijn voor alle partijen. De benoeming zal rekening houden met lid 1 van dit artikel.

3.Een geschil is aanwezig indien een van de partijen aan de andere partij(en) bij aangetekende brief verklaart dat dit het geval is.

4.De scheidsrechters mogen zelf de procedure vaststellen. Hun beslissing moet genomen worden binnen 6 maanden na aanstelling, tenzij gegronde redenen aangehaald door de voorzitter van de scheidsrechters tot ' verlenging van deze termijn.

Opgemaakt in drievoud te Temse op 16 maart 2012.

Y ~

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Van Avermaet Philip Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en toedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2015
ÿþe

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsfata;

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 9 JULI 2015

AFDELING G i RMONDE

Ondernemingsnr : 0844.685.304

Benaming

(voluit) : TRANSPORT VAN AVERMAET

(verkort) .

1111

15 1446

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kapelstraat 60 B 1 te 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - vereffening - sluiting

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DD, 31/12/2014. 1.Ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening.

Aangezien er geen activiteiten meer verricht worden in de vennootschap wordt niet eenparigheid van' stemmen beslist om de ontbinding en de sluiting van de vereffening in een akte te laten plaatsvinden op 31 december 2014.

De staat van activa en passiva in de sluitingsbalans wordt unaniem goedgekeurd en wordt bij dit verslag

gevoegd.

Er blijkt aan aile voorwaarden van artikel 184 W,Venn voldaan te zijn, met name

-de vennootschap bezit geen onroerend goed;

-er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-er zijn geen passiva of worden alleszins door de zaakvoerder overgenomen;

-alle vennoten zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd;

-het resterend actief zal worden teruggenomen door de vennoten in verhouding tot hun inbreng,

Eventuele schulden of tegoeden die na de sluiting van de vereffening nog zouden blijken, zullen door de: aandeelhouders worden gedragen. Het netto-actief wordt verdeeld over de vennoten volgens hun aandelenbezit,

Aan de heer Van Avermaet Philip wordt eervol ontslag met kwijting verleend als zaakvoerder.

De vergadering beslist unaniem de vénnootschap hierbij te ontbinden en de vereffening hierbij te stuiten; zodat de vennootschap ophoudt te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden bij de heer Van Avermaet Philip, Kapelstraat 60 Bus 1 te 9140 Temse.

Aldus opgesteld te Temse op 31/12/2014.

Van Avermaet Philip

Zaakvoerder-voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRANSPORT VAN AVERMAET

Adresse
KAPELSTRAAT 60, BUS 1 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande