TRANSPORT VAN THIENEN LUC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORT VAN THIENEN LUC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.641.567

Publication

20/09/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I

" iais)sss*

NEERGELEGD

1 1 SEP. 2012

RECHTBANK VAN

ICOOPHANUffiXE GENT

Ondernemingsnr : 6E0433.641.567

Benaming (voluit) : LUC VAN TRIENEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Gontrode Heirweg 152

9090 Melle

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere op 6 september 2012 (nog te.: registreren) dat:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRANSPORT LUC VAN THIENEN", met zetel te 9090 Melle, Gontrode Heirweg 152, rechtspersonenregister, te Gent en ondernemingsnummer 0433.641,567, BTW-plichtig, na beraadslaging unaniem de volgende'.; beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing

De vergadering verklaart voorafgaandelijk kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap de dato 30 juni 2012 en van het verslag van Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot, bedrijfsrevisor Wendy Van der Biest, de dato 5 september 2012, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, bij welk eerstgenoemd verslag een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd per 30 juni 2012.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"De Burg. CVBA Moore Stephens Verscheiden, bedrijfsrevisoren met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA Transport Luc Van Thienen, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2012 heeft opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 16.207,31 en een netto actief van ¬ 16,207,31.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28§2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 lot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerder heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2012 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd. Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van leveranciers werden ontvangen.

Ondergetekende maakt eveneens een voorbehoud met betrekking fat de boekhoudkundige waarde van de erfpachtovereenkomst waar er een onderschatting van het netto-actief is vastgesteld van ¬ 14.959, 05.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 41.1

, Voor- behouden aan het Belgisch staatsblad

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de ontbinding van de vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 5 september 2012."

Er worden geen opmerkingen geformuleerd met betrekking tot deze verslagen, behoudens hetgeen volgt:

Het verslag van de bedrijfsrevisor maakt een voorbehoud met betrekking tot de boekhoudkundige waarde van de erfpacht, waar een onderschatting van het netto-actief is vastgesteld van ¬ 14.959,05.

Comparanten merken op dat ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op heden en voorafgaandelijk dezer, voormeld recht van erfpacht dat aan de vennootschap is verleend, met ingang van heden met wederzijdse instemming vervroegd is beëindigd, dat de grondeigenaar wegens de vervroegde beëindiging van de erfpacht aan de vennootschap een vergoeding is verschuldigd van ¬ 14.959,05, en dat deze vordering van de vennootschap, die niet blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012, geen invloed heeft op de vennootschapsbelasting aangezien er voldoende overgedragen fiscale verliezen zijn.

Tenslotte merken comparanten op dat de in het kader van de vereffening van de vennootschap voorgenomen uitkering van activa ten bedrage van ¬ 16.207,31, vermeerderd met de vergoeding voor de vroegtijdige beëindiging van de erfpacht ten bedrage van ¬ 14.959,05, wel aanleiding geeft tot roerende voorheffing ten bedrage van ¬ 1.116,64, aangezien er een fiscale uitkering geschiedt die het fiscaal gestort kapitaal (¬ 20.000,00) overstijgt met ¬ 11166,36, en dat de aangifte roerende voorheffing zal worden ingediend binnen de 15 dagen na het verlijden van onderhavige akte ontbinding  vereffening.

Bevestiging door de notaris

Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing

De vergadering beslist unaniem tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit te rekenen vanaf heden.

ingevolge de ontbinding neemt de vergadering kennis van de beëindiging van rechtswege van het mandaat van de statutair zaakvoerder, de heer Luc Van thienen, voornoemd.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat:

- er luidens de staat van activa en passiva bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, geen passiva zijn. Behoudens hetgeen hierboven is opgemerkt inzake nog aan te geven roerende voorheffing, zijn alle schulden van de vennootschap vereffend en geldt voormelde staat van activa en passiva van 30 juni 2012 ais vereffeningsrekening;

- de vennootschap geen onroerend goed bezit en dat het resterend actief van de vennootschap bij wijze van overgang ten algemene titel naar het vermogen van de vennoten terugkeert, in verhouding tot hun aandelenbezit;

- het een eenvoudige vereffening betreft, waarvoor geen vereffenaar is aangeduid; en

- aile vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Bijgevolg zijn alle voorwaarden vermeld in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, vervuld en is de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk.

Indien er na heden toch nog een schuld van de vennootschap zou ontstaan, verkaart de heer Luc Van thienen, voornoemd, uitdrukkelijk zich persoonlijk borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van de vereffening in geen enkel opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van eventuele

" derden  schuldeisers,

Vervolgens verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering besluit tenslotte nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste 5 jaar bewaard worden op volgend adres: Gontrode Heirweg 52, 9090 Melle.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moi 11.1

Volmacht

Met het oog op de wijzigingen die ingevolge onderhavige akte moeten worden aangebracht aan de inschrijving van de vennootschap bij de fiscale administraties, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Registratiecommissie, de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op aile latere wijzigingen die nog aan die inschrijvingen zouden moeten worden gebracht, met inbegrip van eventuele schrappingen van die inschrijvingen, wordt volmacht verleend aan Moore Stephens Verschelden, Deinsesteenweg 114, 9031 Drongen, C.V.B.A.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant, met standplaats Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van het proces-verbaal van ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening van "

6 september 2012

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van 30 juni 2012 houdende voorstel tot ontbinding

Verslag van de bedrijfsrevisor inzake de staat van activa en passiva bij het voorstel tot ontbinding van "

5 september 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- k

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.03.2012, NGL 16.06.2012 12176-0082-009
29/03/2011 : GE150494
31/08/2010 : GE150494
21/08/2009 : GE150494
09/09/2008 : GE150494
28/06/2007 : GE150494
11/07/2006 : GE150494
31/10/2005 : GE150494
13/07/2005 : GE150494
22/07/2004 : GE150494
23/06/2003 : GE150494
26/07/2002 : GE150494
12/06/2001 : GE150494
04/08/1999 : GE150494
28/02/1990 : GE150494
01/01/1989 : GE150494

Coordonnées
TRANSPORT VAN THIENEN LUC

Adresse
GONTRODE HEIRWEG 152 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : Gontrode
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande