TRANSRUMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSRUMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.849.457

Publication

27/03/2013
ÿþMad PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

1 2013

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort): 0839849457 TRANSRUMA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

risde-laat5te b

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9520 Sint-Lievens-Houtem, Benedenstraat 8.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Buitengewone algemene vergadering - Ontbinding -

invereffeningstelling

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever te Gentbrugge op 20 februari 2013, geregistreerd te Gent, 2de registratiekantoor op 26 februari nadien, boek 246, blad 48 vak 18, drie rollen, geen verzendingen. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00) De eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. HAEGEMAN, dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA Transruma met zetel te 9520 Sint Lieven-Houtem, Benedenstraat 8, de volgende beslissingen heeft genomen :

Ontslag wordt verleend van de voorlezing van het verslag, opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde extern accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 31/1/2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van :

a) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding en gelijktijdige vereffening moet uitspreken. Aan dit verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 311112013.

b) Verslag van de bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerdersraad over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. De inhoud van het verslag luidt als volgt :

"BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 par. 1 W. Venn., hebben wij de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 januari 2013, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRANSRUMA aan een nazicht onderworpen en dit met het oog op de ontbinding.

Er werd een voorziening aangelegd voor de kosten die verbonden zin aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals voorgeschreven door artikel 28 § 2 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

De staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRANSRUMA, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9520 Sint Lievens Houtem, Benedenstraat 8, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 31 januari 2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening

r.-van" Luik- Bvermelden-: -Recta i -Naam -en-hoedanigheid-varr de" l nstrumenterend e-notaris,- hetzij" van-de perso(a)n(en) --bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 ,,e

,,,i ' .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

houdend met de vooruitzichting van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van 10.385,01 EUR en een resultaat van de periode oprichting- 31 januari 2013 van 557,17 EUR.

Onder voorbehoud van enige navordering vanwege de fiscale administraties mocht daartoe aanleiding ontstaan, kunnen wij besluiten dat, in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, de boekhoudkundige staat opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRANSRUMA, afgesloten op 31 januari 2013, met een balanstotaal van 10.385,01 EUR en een netto actief van 6.757,17 EUR blijkens de uitgevoerde controlewerkzaamheden, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, een volledige, getrouwe en juiste weergave betreft van de toestand van de vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Kalken, 18 februari 2013.

Roels, Crie! & C°, BV ovv BVBA

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Luc CRIEL

(getekend)

Bedrijfsrevisor."

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 178 § 1 van het Wetboek van Vennootschap, gehouden is.

Ontbinding en gelijktijdige vereffening

"

De enige aandeelhouder verklaart uitdrukkelijk de BVBA TRANSRUMA te ontbinden en te vereffenen.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

De enige aandeelhouder verklaart dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat:

- er géén passiva zijn volgens de opgemaakte staat van activa en passiva, behoudens de voorziening voor vereffeningskosten en een minimale provisie voor te betalen vennootschapsbelasting.

- het resterend actief teruggenomen wordt door de aandeelhouders zelf,

- hij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

De vennootschap houdt op te bestaan, te rekenen vanaf 20 februari 2013. Aan de zaakvoerder wordt kwijting gegeven voor zijn bestuur voor de afgelopen periode.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste 5 jaar worden bewaard vanaf de publicatie van het besluit van de vereffening op het adres van de zetel van de vennootschap.

Volmacht formaliteiten

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor Romain Van Bever BVovvBVBA met zetel te 9230 Wetteren, Mozen 2, evenals zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

%,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

-akte ontbinding & vereffening

-verslag zaakvoerder

-verslag bedrijfsrevisor + staat van actief & passief

-kopij oprichtingsakte

Luik B - Vervolg

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flI1II k1Lmuu~a~a~u~~uu~l

" iaioiasa

NEERGELEGD

Z 5 -05- iOr1

VAN

E GENT

' Ondernerningsnr : 0839 849 457

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Wittewalle 101 te 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder en wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd maandag 14 mei 2012:

1. ONTSLAG ZAAKVOERDER

Met éénparigheid van stemmen wordt het ontslag als zaakvoerder van de heer De Bock Rudy aanvaard door alle aanwezige aandeelhouders. Het ontslag als zaakvoerder gaat in vanaf heden 14 mei 2012 hetgeen door hem wordt aanvaard.

2. KWIJTING AAN DE ONTSLAGNEMENDE ZAAKVOERDER,

Met éénparigheid van stemmen wordt kwijting verleend aan de heer De Bock Rudy voor het bestuur gedurende het lopende boekjaar vanaf 30 september 2011 tot datum huidige bijzondere algemene, vergadering.

3. OVERDRACHT VAN AANDELEN

Met éénparigheid van stemmen werd overeengekomen en wordt bevestigd door de overlatende aandeehouder dat de aandelen op naam van De Bock Rudy (50 aandelen) volledig werden overgedragen, welke deze stelling door de nieuwe aandeelhouders wordt bevestigd.

De overdracht werd geregeld in een afzonderlijke overeenkomst voor overdracht (verkoopovereenkomst van aandelen) en werd overgeschreven in het daartoe voorziene aandelenregister.

4. WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

In toepassing van de statuten beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 14 mei 2012 te verplaatsen:

van: Wittewalle 101 te 9000 GENT

naar: Benedenstraat 8 te 9520 Sint Lievens Houtem

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 1410512012.

VAN DEN BERGHE Marnix

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TRANSRUMA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11305862*

0839849457

Neergelegd

03-10-2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Wittewalle 101

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats te Gentbrugge, op dertig september tweeduizend elf, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat :

1) De heer VAN DEN BERGHE Marnix, geboren te Gent op dertien februari duizend negenhonderdvierenzeventig, rijksregister nummer 740213-203-05, gehuwd met mevrouw BUYSE Katrien, wonende te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Benedenstraat 8.

2) De heer DE BOCK Rudy, geboren te Gent op dertien april duizend negenhonderdtweeënzestig, rijksregister nummer 620413-049-18, gehuwd met mevrouw Valcke Gwenny, wonende te 9000 Gent, Wittewalle 101.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met benaming TRANSRUMA met zetel te 9000 Gent, Wittewalle 101.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekeningen met derden, zowel als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

¢' Het aannemen, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, zo privaat als openbaar, zo geheel als gedeeltelijk van alle prestaties met betrekking tot nationaal- en internationaal wegtransport, koerierdiensten, verhuur, klein- & groothandel, in- en uitvoer. Zij mag tevens alle diensten presteren die verband houden met wat vooraf gaat en dit alles in de ruimste zin van het woord.

Om dit doel te bereiken zal zij alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, ondermeer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen van alle roerende en onroerende goederen.

Met andere woorden de vennootschap mag alles doen om haar maatschappelijk doel bereiken, te bevorderen, of te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Doel

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : TRANSRUMA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgen stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

¢' het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, erfpacht en opstalrecht, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, patrimoniumvennootschap.

¢' Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

¢' Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoelt door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 100 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderdzesentachtig (186) per stuk, als volgt:

- door Van Den Berghe Marnix, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) of voor 50 aandelen ,

- door DE BOCK Rudy, voornoemd, negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) of voor 50 aandelen ,

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de vierde vrijdag van november. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Werden benoemd tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

De heer VAN DEN BERGHE Marnix, voornoemd.

De heer DE BOCK Rudy, voornoemd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op dertig juni tweeduizend dertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de 4e vrijdag van november 2013 om 9.00 uur.

Herneming Verbintenissen

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 juli 2011.

Volmacht

De heren Van Den Berghe Marnix en De Bock Rudy, beiden hier aanwezig, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerders, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer VAN BEVER Romain van BVBA BOEKHOUDKANTOOR VAN BEVER, met zetel te 9230 Wetteren, Van Cromphoutstraat 3, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte oprichting

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRANSRUMA

Adresse
BENEDENSTRAAT 8 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande