TREND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TREND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.118.768

Publication

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 13.03.2013, NGL 30.04.2013 13111-0600-014
22/04/2013
ÿþr

Mari Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0421.118.768

Benaming

(voluit) : TREND

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 450A

(volledig adres)

Onderwem akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAP  EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 28 maart 2013, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de naamloze vennootschap 'TREND°, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 450A, RPR Gent, ondememingsnummer 0421.118.768, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : Fusievoorstel

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, voormeld, vertegenwoordigd ais voorzegd, verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 10 december 2012 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APM FASHION», en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap «TREND», met zetel te 9890 Gavere, Oude Herreweg 13, RPR Gent, ondernemingsnummer 0478,558.507, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de, griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, op 15 januari 2013 en de neerlegging werd bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2013 onder het nummer 13016153 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en op 28 januari 2013 onder het nummer 13016154 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

H. De enige aandeelhouder bevestigt uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een, afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van vennootschappen. De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te weten :

1 °de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is; 3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

lIl. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OVERNEMING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN 1, Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APM FASHION» en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 10 december 2012 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APM FASHION», en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap «TREND», met zetel te 9890 Gavere, Oude Herreweg 13, RPR Gent, ondernemingsnummer 0478.558.507, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, op 15 januari 2013 en de neerlegging bij uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2013 ' onder het nummer 13016153 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en op 28 januari 2013 onder het, nummer 13016154 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~é..re....

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur van de overgenomen vennootschap heeft er zich van vergewist dat tussen de datum van het fusieverslag en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de overgenomen vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APM FASHION", hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschap «TREND», voornoemd, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 september 2012. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap driehonderd achtendertig duizend achthonderd negenendertig euro negenennegentig cent (¬ 338.839,99) bedraagt.

Dcor deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen door de zaakvoerders van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

2. Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 oktober 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren] commissaris

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor/commissaris van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

A. Algemene beschrijving.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom : alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens :

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 aile handels en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 aile intellectuele rechten omvattende ondermeer : alle tekeningen, logo's, de fabrieks en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zullen de zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van het onroerend goed toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de naamloze vennootschap "TREND" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht, met uitzondering van hetgeen hierna wordt verklaard.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn

ar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

B. Aan bijzondere publiciteit onderworpen eigendomsovergang

In het door de over te nemen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend .goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden van overdracht hierna worden beschreven en die aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt (artikel 683 Wetboek van vennootschappen):

GEMEENTE MERELBEKE  EERSTE AFDELING

Een handelshuis met koer en voortuinstrook, op en met grond, gelegen Hundelgemsesteenweg 448, volgens titel, ten kadaster gekend onder de sectie A, deel van nummer 613 K, met een oppervlakte volgens in titel vermelde meting van twee are zeventig centiare (2a 70ca) en volgens uittreksel, uit de kadastrale legger, afgeleverd op 05 maart 2013, ten kadaster gekend, onder de sectie A, nummer 613 V, met een oppervlakte van tweehonderd zeventig vierkante meter (270 m2).

Oorsprong van eigendom

Voorbesohreven goed behoort toe aan de naamloze vennootschap "TREND", voornoemd, om het te hebben aangekocht jegens de naamloze vennootschap "N.V. IMMORENT", te Gent, blijkens akte verleden voor notaris Antoine Vanpeteghem, destijds te Merelbeke, en notaris Eric De Wulf, destijds te Gent (Oostakker), op 03 juli 1991, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent, op 26 juli daarna, boek 5102, nummer 13. Voorbeschreven goed behoort toe aan de voornoemde vennootschap "N.V. IMMORENT", om het te hebben verkregen ingevolge inbreng gedaan door 1) de heer DE MAERTELEIRE Antoine Corneel Raymond en zijn echtgenote mevrouw KEYMEULEN Liliane Irma, beiden te Merelbeke; 2) de heer DE MAERTELEIRE Raphaël Gilbert en zijn echtgenote mevrouw VAN DE VELDE Jeanne Alberta, beiden te Merelbeke en 3) de heer DE MAERTELEIRE Willy Gerard Franciscus en zijn echtgenote mevrouw VAN DEN BRAEMBUSSCHE Iris Hélène Mercedes, beiden te Merelbeke, blijkens proces-verbaal houdende kapitaalverhoging, opgemaakt door notaris Anne Pede, te Merelbeke (Bottelare), op 07 oktober 1986, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent, op 14 november daarna, boek 3948, nummer 1.

Voorbeschreven goed behoorde oorspronkelijk toe aan 1) de heer DE MAERTELEIRE Antoine en zijn echtgenote mevrouw KEYMEULEN Liliane; 2) de heer DE MAERTELEIRE Raphaël en zijn echtgenote mevrouw VAN DE VELDE Jeanne en 3) de heer DE MAERTELEIRE Willy en zijn echtgenote mevrouw VAN DEN BRAEMBUSSCHE Iris, allen voornoemd, om het te hebben aangekocht jegens de heer MARYNS Roger Joseph en mevrouw BOGAERT Mariette Felicie, beiden te Merelbeke, blijkens akte verleden voor notaris Antoine Vanpeteghem, destijds te Merelbeke, op 19 februari 1981, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent, op 20 maart daarna, boek 2777, nummer 21.

VOORWAARDEN

1, De overnemende vennootschap heeft de eigendom van voorbeschreven goed vanaf heden en het genot door het innen van de huurgelden eveneens vanaf heden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten van de over te nemen vennootschap voor wat betreft het eventueel bestaand huurcontract onverminderd de rechten die hij als koper kan doen gelden krach-'tens de wet.

Vanaf zelfde datum neemt de ovememende vennootschap te zijnen laste alle belastingen, taksen en bijdragen, welke dan ook;

2. Het goed wordt overgenomen in de staat waarin het zich bevindt zonder vrijwaring voor de gebreken van de bodem of ondergrond, met alle erfdienstbaarheden, voordelige en nadelige, zichtbare en onzichtbare, durende en niet durende, waarmee het belast zou zijn, waarbij de vennootschap vrijelijk kan beschikken maar op eigen kosten, risico's en gevaren, en zonder enige verhaalmogelijkheid tegen de over te nemen vennootschap. De over te nemen vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden of bijzondere lasten te hebben gevestigd in voor- of nadeel van het bij deze verkochte goed, en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden of bijzondere lasten.

3, De afmetingen worden niet gewaarborgd, het verschil in meer of min dat zou kunnen worden vastgesteld, zelfs indien het meer dan één/twintigste betreft, zal ten voor-of nadele komen van de overnemende vennootschap, zonder verhaalmogelijkheid.

De kadastrale inlichtingen worden enkel medegedeeld ter informatie.

Alle leidingen, apparaten, en meters die zich in de ingebrachte goederen bevinden en eigendom zijn van derden behoren niet tot het voorwerp van de overname, De vennootschap zal het nodige doen om de overname van water, gas en elektriciteit te bekomen.

4. Hypothecaire toestand:

Het goed is thans bezwaard met :

- een hypothecaire inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Gent, op 24 maart 2006, onder de formaliteit met nummer 68-1-2410312006-04496, voor een bedrag in hoofdsom van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) en vijfduizend euro (¬ 5.000,00) aanhorigheden, lastens de naamloze vennootschap "Trend", in het voordeel van de KBC Bank, blijkens akte verleden voor notaris Harold Poppe, te Gent, op 22 februari 2006;

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- een hypothecaire volmacht, ten bedrage van vijfhonderd tachtig duizend euro (¬ 580.000,00) in hoofdsom, ten voordele van de KBC Bank, blijkens akte hypothecaire volmacht verleden voor notaris Harold Poppe, te Gent, op 22 februari 2006.

Daarnaast werd er een pand op de handelszaken, dewelke uitgebaat worden te Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 448 en te Gavere, Kasteeldreef 50, gevestigd ingevolge onderhandse akte de dato 21 februari 2006, ten bedrage van vierenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 74.368,06), in het voordeel van de Belfius Bank.

Bij schrijven van 28 maart 2013 hebben de KBC Bank en de BELFIUS Bank hun akkoord met onderhavige fusie meegedeeld.

De overnemende vennootschap heeft bevestigd op de hoogte te zijn van de inhoud van voormelde brieven/e-mails.

De over te nemen vennootschap bevestigt dat bij haar weten het goed sinds 06 maart 2013, zijnde de toestand weergegeven in de hypothecaire staat afgeleverd op 12 maart 2013, door de instrumenterende notaris aangevraagd, aan geen enkele in- of overschrijving werd onderworpen.

De over te nemen vennootschap verklaart geen andere onherroepelijke volmacht tot hypothekeren te hebben getekend.

5. De ovememende vennootschap wordt geacht ten volle kennis te hebben genomen van de eigendomstitels betreffende het onroerend goed, waarbij ondergetekende notaris uitdrukkelijk vrijgesteld wordt er verder melding van te doen in deze akte.

De overnemende vennootschap zal in de plaats treden van de over te nemen vennootschap wat alle rechten en verbintenissen betreft die eruit voortvloeien, zonder enig verhaal tegen de over te nemen vennootschap, noch enige tussenkomst van hen.

6. De over te nemen vennootschap verklaart dat voorschreven goed niet het voorwerp uitmaakt van enige optie,

van enig beslag, faillissement, gerechtelijk akkoord of collectieve schuldenregeling.

ADMINISTRATIEVE TOESTAND

1. RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDENBOUW

a. Een kopie van het schrijven van de de gemeente Merelbeke de dato 05 maart 2013, werd aan de

overnemende vennootschap overgemaakt.

De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex

Ruimtelijke Ordening, zoals eveneens blijkt uit hierna vermeld stedenbouwkundige uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van deze

afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Merelbeke:

-18 februari 1986 tot het verbouwen van handel, horeca en diensten;

- 07 oktober 1991 tot het verbouwen van handel, horeca en diensten;

- 21 juni 2000 tot het verbouwen van handel, horeca en diensten;

- 26 juni 2008 tot het plaatsen van een reclame op gevel van bestaande winkel;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het onroerend goed volgens het plannenregister

en het gewestplan en volgens de brief van de gemeente Merelbeke de dato 05 maart 2013 woongebied is;

3° Dat, zoals blijkt uit het hypothecaire getuigschrift afgeleverd op 12 maart 2013, en de verklaring van de over

te nemen vennootschap, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1.

of 6.1.41 tot en met 6.1.43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

4° dat het goed niet zijn gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid

als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat er geen planbatenheffing verschuldigd is;

7° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte

as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 05 maart 2013 werd overgemaakt aan de overnemende

vennootschap.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de

vergunningsplichtige handelingen.

b.De overnemende vennootschap zal zich moeten schikken naar alle wetten en besluiten van de bevoegde

overheden met het oog op gebeurlijke onteigening, rocilijn, urbanisatie of bouwvergunning, zonder voor verlies

of onbruikbaarheid van grond, voor weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal tegen de Inbrenger

te kunnen uitoefenen of zijn tussenkomst of waarborg te kunnen inroepen.

c.De over te nemen vennootschap verklaart dat er haar voor het goed geen onteigeningsbesluit werd betekend,

en dat zij geen weet heeft van een geplande onteigening, enige voorlopige of definitieve

beschermingsmaatregel, getroffen in het kader van de wetgeving inzake ruimtelijke ordening en stedenbouw,

bescherming als monument, stads- en dorpsgezicht of ais landschap, met betrekking tot het onroerend goed,

behoudens hetgeen hierna wordt vermeld met betrekking tot het bouwkundig erfgoed.

d. De over te nemen vennootschap verklaart dat zij geen kennis heeft van enige bouwovertreding.

e. Met betrekking tot het onbebouwde gedeelte van het onroerend goed verklaart de instrumenterende notaris dat geen verzekering gegeven kan worden omtrent de mogelijkheid om op het goed te bouwen of er enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning gebruikt kan worden. in geen geval mag een gebouw of een dergelijke inrichting opgericht worden zonder voorafgaande vergunning.

2. VERKLARINGEN IN VERBAND MET DE BODEMTOESTAND

11 DIENST MILIEU

Een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel van de gemeente Merelbeke de dato 05 maart 2013, werd overgemaakt aan de overnemende vennootschap, waaruit blijkt dat er geen exploitatie- of milieuvergunningen werden afgeleverd voor risico-inrichtingen zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet en kolom 8 van bijlage 1 van VLAREM 1.

2/ BODEMDECREET

a) De over te nemen vennootschap verklaart dat er op de gronden voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

b) Het bodemattest wordt voorgelegd dat betrekking heeft op het onroerend goed en dat werd afgeleverd door

de OVAM op 26 september 2011, overeenkomstig artikel 101 paragraaf 1 van genoemd Decreet.

De inhoud van dit bodemattest luidt :

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

' Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

c) De over te nemen vennootschap verklaart met betrekking tot het onroerend geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) De instrumenterende notaris wijst er de over te nemen vennootschap er echter op dat :

-het voorgaande geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

-dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet onverminderd van toepassing blijven.

3/ BOUWKUNDIG ERFGOED

Het voorbeschreven goed is niet opgenomen in de 'Inventaris van het bouwkundig erfgoed' vastgesteld door het

Vlaams Instituut voor het Onroerend Erfgoed.

FISCALE VERKLARINGEN.

Na voorafgaandelijk lezing gegeven te hebben van artikel één en zestig, paragraaf zes en van artikel drie en

zeventig van het wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde, hebben wij, ondergetekende notaris

de vraag gesteld aan de over te nemen vennootschap of deze een belastingplichtige is voor de toepassing van

. voormelde belasting.

Op onze vraag heeft de over te nemen vennootschap geantwoord dat zij geen belastingplichtige is voor de

toepassing van voormelde belasting.

Verder heeft de over te nemen vennootschap verklaard binnen een termijn van vijf jaar voor het verlijden van

onderhavige akte, geen ge-bouw met betaling van de belasting over de toegevoegde waarde vervreemd te

hebben, noch deel uit te maken van een feitelijke of tijdelijke vereniging welke wegens haar werkzaamheden

de hoedanigheid heeft van belastingplichtige voor de toepassing van het wetboek van de belasting over de

toe-gevoegde waarde.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuiteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT: MACHTIGING TOT UITVOERING

De vergadering verleent aile machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen. VIERDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer VANOVENBERGHE Johan, te 9750 Zingem, i Weistraat 12B, om, namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de , "Kruispuntbank van Ondernemingen", het Belgisch Staatsblad, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en van de Nationale Bank van België.

VIJFDE BESLUIT:

Vermits aile aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 28 maart 2013

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2013
ÿþ~

Mad Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r....NEERGELEGD i 5 JAN. 2013



RECHTBANK VAN KOOPHANIbdffe GENT

Ondernemingsnr : 0421.118.768

Benaming

(voluit) : TREND

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel Hundelgemsesteenweg 450A - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel dd. 10 december 2012 m.b.t. een volgens artikel 676 van het Wetboek der Vennootschappen met fusie gelijkgestelde verrichting waarbij TREND, een naamloze vennootschap, gevestigd te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 450A, RPR Gent 0421.118.768, wordt overgenomen door APM FASHION, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 989D Gavere, Ouden Herreweg 13, RPR Gent 0478.558.507.

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in' overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen (hierna W. Venn.) zijn de bestuurders van de naamloze vennootschap TREND en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APM FASHION op 7 december 2012 samengekomen met het oog op het gezamelijk, opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke; Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn de volgende

" TREND

Naamloze Vennootschap

Maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 450A

Rechtspersonenregister te Gent

Ondernemingsnummer; 0421.118.768

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt voor notaris Harold,

Poppe te Gent op 28 december 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari

2006 onder nummer 06015155.

(overgenomen vennootschap)

Namens haar tekenen haar bestuurders:

-APM Fashion BVBA (gedelegeerd bestuurder), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Sigrid Houben

-Jetiro BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Bart Vanderschrick

-Antojo NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Sigrid Houben

" APM FASHION

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13

Rechtspersonenregister te Gent

Ondernemingsnummer : 0478.558.507

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Harold Poppe te Gent op 21

december 2004, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 2005, onder nummer

05009503.

(overnemende vennootschap)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

9

,r

5.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Namens haar tekenen haar zaakvoerders :

- Sigrid Houben

-JHC-Invest BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Frank Bamelis

VOORAFGAANDELIJKE TOELICHTING

De overnemende vennootschap is houder van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

De bestuurders en zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna : fusie) door te voeren waarbij liet hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 e.v. van het W. Venn. Ingevolge deze procedure verbinden de bestuurders en zaakvoerders van bovengenoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

BEDRIJFSECONOMISCHE MOTIVERING

De beoogde fusie kadert in de vereenvoudiging van de groepsvennootschappen hetgeen mede door de fusie zal kunnen leiden tot een globale betere solvabiliteit en transparantere balansstructuur.

IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De fusie zal worden doorgevoerd door

1.De Naamloze Vennootschap TREND (overgenomen vennootschap)

Maatschappelijke zetel ; 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 450A

Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, vertegenwoordiging, de groot- en kleinhandel

(daaronder begrepen de in- en uitvoer), de commissiehandel en de consignatie van:

al alle soorten textiel : witgoed, stoffen, zijde, gordijnen, meubilering en plastiekstoffen, kinderkledij,

modeartikelen, mercerie, dames- en herenkledij, breigoederen, kousen, sokken, schoenen, pantoffels,

reg enmantels, pelsmantels.

b/ alle soorten voedingswaren : zuivelprodukten, kruideniers- en koloniale waren, koffie, charcuterie,

vleeswaren, wijnen, dranken, confiserie, patisserie, biscuiterie, verse, gedroogde, geconserveerde en

ingevroren groenten en fruit, vis en visprodukten.

c/ alle fantasie- en diverse artikelen : keramiek, juwelen, parfumerie, toiletartikelen, lederwaren,

rookartikelen, kaders, boeken, papierwaren, schoolbenodigdheden en speelgoed, huishoudartikelen,

reisartikelen, strandartikelen en werktuigen, bricoleermateriaal, sportartikelen, goud- en zilversmederijartikelen,

hoveniersmateriaal, glas- en gleiswerk, borstels en vaatwerk, onderhoudsartikelen en apparaten,

electriciteitsartikelen en apparaten, fonoplaten, fotoapparaten en filmapparaten, films, radioapparaten, auto- en

fietsbenodigdheden, alsmede meubels.

Deze opsomming is niet limitatief,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband

houden of van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Het doel werd nadien uitgebreid met volgende :

- het zagen, schaven en machinaal bewerken van hout;

- de vervaardiging van houten dwarsliggers en houten palen voor luchtleidingen;

- de vervaardiging van niet ineengezette onderdelen en lamellen voor vloeren;

- het drogen van hout en het impregneren of chemisch behandelen met conserveringsmiddelen of andere stoffen, in combinatie met het zagen en bewerken van hout;p

- impregneren van hout;

- de vervaardiging van balken, liggers, kepers;

- de vervaardiging van houten staaflijsten en dakspanen;

- de vervaardiging van blokjes, lamellen, enz., samengevoegd tot panelen voor parketvloeren;

- de vervaardiging van pakkisten, kratten, trommels en dergelijke verpakkingsmiddelen van hout;

- de vervaardiging van laadborden, laadkisten en andere laadplateaus van hout;

- de vervaardiging van vaten, kuipen, tobben en ander kuiperswerk van hout;

- de vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloezieën, plinten, staaflijsten, enz., uit kunststof;

" s Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge - de vervaardiging van al dan niet isolerende vloer-, wand- of plafondbedekking van kunststof, op rollen of in

de vorm van tegels, platen, enz.;

- vervaardiging van stortklare beton;

- de vervaardiging van en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting (bv. voor

hoogovens, hijs- en hefwerktuigen, enz.);

- de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal : bouwketen, modulaire

tentoonstellingselementen, telefooncellen, enz.;

- vervaardiging van metalen ramen, deuren, wanden, enz.;

- de vervaardiging van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden;

- de vervaardiging en de montage van gesmede werkstukken voor de bouw ; trapleuningen, borstweringen,

enz.,

- het verven, graveren en bedrukken van metaal;

- de vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van diverse

technieken ; boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen,

lassen, enz,;

- de vervaardiging van hangsloten, grendeisloten en andere sloten, sleutels en ander hangend sluitwerk

voor gebouwen, meubels, voertuigen, enz;.

- de vervaardiging van machines en apparaten vor de klimaatregeling in besloten ruimten (airconditioning);

- de vervaardiging van ventilatoren voor niet-huishoudelijk gebruik;

- het ruimen van bouwterreinen;

- het grondverzet : graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties;

het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen;

- onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

- onderneming voor het aanbrengen van chape;

- onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

- onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

- onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden;

- onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders;

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

- isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

- de installatie van stores en zonneschermen;

- overige installaties (inclusief accessoires);

- het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz., in

metaal;

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in metaal;

- de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

- het schilderen van metalen constructies;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.;

- het reinigen van nieuwe gebouen na beeindiging van de bouwwerkzaamheden;

- projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële en industriële centra, hotels,

industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enz.;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.);

- het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

- het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters);

- het ontwerpen van publicitaire films;

- het ontwerpen van publicitaire artikelen;

- het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.;

- het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie);

- het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz.;

- het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke; - particuliere huishoudens met werknemers:

- voor huishoudelijke taken tewerkgesteld personeel;

- voor niet-huishoudelijke taken tewerkgesteld personeel;

- personeel tewerkgesteld in privé-domeinen en privé-tuinen.

41)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen ; zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid APM FASHION (overnemende vennootschap)

Maatschappelijke zetel 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13

Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in

het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon ;

- de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, in het bijzonder de werkzaamheden

uitgevoerd door een veiligheidscoördinator;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking enzoverder);

- het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer.

- de uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten. Onder projectontwikkeling wordt ondermeer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere' betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien.

Alsook de normale werkzaamheden van raadgevende ingenieurs zoals het ontwerpen, berekenen, in tekening brengen en detailleren van allerhande constructies in beton, staal, haut en allerlei andere materialen, voorgespannen beton en dergelijke, wegen, rioleringen, kunstwerken, zuiveringsinstallaties, in het algemeen alle studies betreffende burgerlijke bouwkunde en betreffende technische installaties aller aard, waaronder deze van elektrotechniek, meet- en regeltechniek en bedrijfsautomatisering, zo ook onderzoeken en expertises op al de voornoemde terreinen, alsmede het coördineren van binnen- en buitenlandse projecten hieromtrent.

Na voorafgaande studiewerk overgaan tot uitvoering van alles wat voorafgaat, deze werken leiden en dit voor eigen rekening en ook voor derden

De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten en materialen en materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten.

- het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en aile financiële operaties en onder meer

al het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing;

bl de vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw-voltooiingswerken door onderaannemers;

c/ het verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle ander verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Aangaande al het vorige handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

- de deelname, onder welke vorm ook, aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze dan ook.

- zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Aile activiteiten zoals onderzoek, advies, assistentie, die gericht zijn op de "managementsproblematiek" en consultancy waaronder onder meer :

al tussenkomsten die onder meer gericht zijn op de persoonspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, personeel-survey, coachen, organisatie, training en opleiding, alle activiteiten die in wetenschappelijke publicaties worden ondergebracht onder het trefwoord "management;

blalle activiteiten die gericht zijn op het materieel vergemakkelijken van voornoemde bezigheden zoals het ter beschikking brengen van de nodige ruimten en accommodatie door het huren, verhuren, kopen en verkopen van uitrustingen en immobiliën, evenals het vergemakkelijken van alle hiertoe noodzakelijke verplaatsingen van mensen die bij deze activiteiten betrokken zijn. Verder de aanwerving van het nodige personeel voor het uitvoeren van de hierboven voornoemde activiteiten en het ter beschikking brengen aan derden van personeel voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten;

cl studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

df alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

et het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporteren en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te den wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften. Dit alles

uitgezonderd de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan

vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, ais

tussenpersoon of vertegenwoordiger.

- de groothandel in kleding, inclusief sportkleding.

- de groothandel in kledingaccessoires, zoals handschoenen, dassen en ceinturen, paraplu's,

- de groothandel in schoeisel;

- de kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkledij, sportkledij en cerernoniekledij) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, Ieder, bont, enzoverder) voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment).

- de kleinhandel in onderkleding, lingerie, strand- en badkleding

- de kleinhandel in hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, enzoverder,

- de kleinhandel in schoeisel;

- de kleinhandel in lederwaren en reisartikelen van leer of van leervervangers.

- handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer

- de reparatie van gedragen textiel : (onzichtbaar) stoppen, hermazen, retoucheren, enzoverder,

- het ontwerpen van textiel, kleding, schoeisel, sieraden, meubelen en overige binnenhuisdecoratie, modeartikelen en overige persoonlijke en huishoudelijke artikelen.

- de kleinhandel in huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enzoverder.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken,

BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel activa als passiva, overgedragen aan de overnemende vennootschap per 1 oktober 2012. Beide vennootschappen hebben een staat opgesteld die werd afgesloten op 30 september 2012.

Vanaf 1 oktober 2012 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap,

VERKLARING PRO FISCO

De fusie zal gebeuren met toepassing van art. 211 W.I.B. 1992, art. 11 en 18 §3 W. BTW en art. 117 W. Reg.

NEERLEGGING

De bestuursorganen van respectievelijk de overnemende en de over te nemen vennootschap verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn. om, voor " elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de Algemene ; Vergadering van aandeelhouders die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen. Zij verklaren dat het bovenstaande fusievoorstel door. de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van zaakvoerders en bestuurders, zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

WAARVAN AKTE

Gavere, 10 december 2012.

Tegelijk hiermede neergelegd : ondertekend fusievoorstel

APM FASHION BVBA

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Sigrid Houben

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2012 : GE129163
31/05/2012 : GE129163
12/08/2011 : GE129163
10/05/2011 : GE129163
18/05/2010 : GE129163
02/06/2009 : GE129163
13/05/2008 : GE129163
07/05/2007 : GE129163
17/01/2006 : GE129163
16/06/2005 : GE129163
21/03/2005 : GE129163
09/08/2004 : GE129163
21/01/2004 : GE129163
09/07/2003 : GE129163
03/09/2002 : GE129163
02/09/2002 : GE129163
24/07/2001 : GE129163
24/07/1990 : GE129163

Coordonnées
TREND

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 450A 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande