TRENDSCO.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRENDSCO.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.838.289

Publication

22/05/2013
ÿþ mari 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD



10 1'4E1 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT Gratte

1111 V uNM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0503.838.289

Benaming (voluit) : TrendsCo.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meulesteedsesteenweg 396

9000 Gent

Onderwerp akte :Rechtzetting publiciteit oprichting

In de publicatie van de oprichting van de bvba TRENDSCO. de dato 15/2/2013 werd vermeld dat de heer

Yves Gryson nog ¬ 29.489,51 dient te volstorten op zijn inbreng en de heer Rony Heymans nog ¬ 17,494,55

Dit dient als volgt te worden rechtgezet:

- de heer Heymans Rony dient op zijn inbreng nog ¬ 29.489,51 te volstorten

- de heer Gryson Yves dient op zijn inbreng nog ¬ 17.494,55 te volstorten.

Fabienne Claeys Bouuaert, geassocieerd notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2013
ÿþ mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

K '

(Dni\

E

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1,1" " " " " " " " " " " " "

LNEERGELEGD ~ 5 FEB, 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDGriirueENT



mellgoem

Ondernemingsnr ; 5 0 3. 22 ?. 2 89

Benaming (voluit) : TrendsCo.

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meulesteedsesteenweg 396

9000 Gent

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Fabienne CLAEYS BOUUAERT, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 31 januari 2013, voor registratie, dat:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TwoKids, met zetel te 9000 Gent, Karel Lodewijk Dierickxstraat 36, BTW BE0832.133.306 RPR Gent.

2. De heer GRYSON, Yves Roland, geboren te Menen op 2 juli 1967, wonende te 9000 Gent, Zomerstraat 42.

3, De heer HEYMANS Rony Jean Romanie, geboren te Dendermonde op 26 maart 1963, wonende te 9000 Gent, K.L. Dierickxstraat 36.

3, De BV Mediaklink Holding B.V., vennootschap opgericht naar Nederlands recht, met zetel te 4361AL Westkapelle, gemeente Veere, Kloosterstraat 13, Nummer BV 1458964.

4. de heer GEKIERE, Lieven, geboren te Tielt op 19 juni 1976, wonende te 9810 Nazareth, Room baardstraat 18.

5. De heer CAMMAERT, Maarten Suzanne Guy Maria Jozef, geboren te Ronse op 14 december 1980, wonende te 9820 Merelbeke, Sallemeulekouter 43 .

6, De heer DE WEIRDT, Dieter Henri Antoinette, geboren te Deinze op 19 mei 1982, wonende te 9870 Zulte, Bokstraat 45.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam: `TrendsCo." ZETEL: 9000 Gent, Meulesteedsesteenweg 396.

DOEL: be vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke- of rechtspersoon, in België of in het buitenland:

- Alle verrichtingen te ondernemen die verband houden met het adviseren, het begeleiden, het ondersteunen en ontwikkelen van uitgeef-activiteiten, marketing-activiteiten, communicatie-activiteiten,; opleidingen, telkens in de ruimste zin van het woord,

Algemene adviesverlening en studies aan bedrijven en overheid, en dit op het vlak van communicatie,: organisatie, financieel management, productie(processen), IT en automatisatie (zowel op software ais; hardware vlak), interne en externe rapportering,

Het uitvoeren van algemene en specifieke audit activiteiten.

Wetenschappelijke, technische, markttechnische, juridische en andere kennis en kunde ter beschikking stellen met betrekking tot communicatie-, publicatie- en uitgeefactiviteiten in de meest uitgebreide betekenis. Zij kan dit doen middels elk denkbaar medium, bestaand of nog te ontwikkelen.

Het uitvoeren van financiële, juridische, IT-gerelateerde diensten, administratief-organisatorische opdrachten, in het algemeen operationele bijstand bij de leiding van vennootschappen.

Het uitvoeren van management taken in vennootschappen en ondernemingen.

Het verstrekken van advies en het verlenen van bijstand aan het beheer van vennootschappen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van

brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of

ondernemingen _-- _ .

Op de laatste blz. van Lu1K BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het oprichten van andere vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere' vennootschappen of ondernemingen,

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, omvattende alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Publicatie van boeken, tijdschriften en multimedia in de ruimste zin van het woord, gebaseerd op bestaande technologie en informatiedragers, en op alle nog te ontwikkelen technologie en informatiedragers.,

Het organiseren van evenementen en het inrichten van beurzen in onder meer (doch niet uitsluitend) de volgende domeinen: communicatie, uitgeven, marketing, adviesverlening, productie-technische processen, R&D,

DUUR: Onbepaald

KAPITAAL: honderdenzesduizend achthonderdtwintig euro (¬ 106.820,00), vertegenwoordigd door 10.682

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1110,682sbe van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volstort ten belope van ¬ 25,000,00.

De bvba TwoKids dient op haar inbreng nog ¬ 22.978,84 te volstorten

De heer Gryson Yves dient op zijn inbreng nog ¬ 29.489,51 te volstorten

De heer Heymans Rony dient op zijn inbreng nog ¬ 17.494,55 te volstorten

De BV MediaKlink Holding dient op haar inbreng nog ¬ 6.640,88 te volstorten

De heer Gekiere Lieven dient op zijn inbreng nog ¬ 1.738,74 te volstorten

De heer Cammaert Maarten dient op zijn inbreng nog ¬ 1.738,74 te volstorten

De heer De Weirdt Dieter dient op zijn inbreng nog ¬ 1,738,74 te volstorten.

Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : speciën.

BANKATTEST

Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank.

BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- De heer Rony Heymans, wonende te 9000 Gent, K.L. Dierickxstraat 36

die verklaarde deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor emstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college,

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Yr ~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

BOEKJAAR: van 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

JAARVERGADERING: eerste zaterdag van december om 10.00 uur, Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2014,

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014,

SLOTBEPALINGEN

e. het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op 5;

b, werd benoemd tot statutaire zaakvoerder; de heer Rony Heymans,

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

- de bvba Twokids, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Rony Heymans, voornoemd;

de bv Mediaklink Holding, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Lianne Maria Van Klinken,

wonende te 4361AL Westkapelle (Nederland), Kloosterstraat 13;

- de bvba Gekiere.com, met zetel te 9810 Nazareth, Roombaardstraat 18, BTW BE0824.760.514 RPR Gent,

{net als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven Gekiere, voornoemd;

de bvba NERI, met zetel te 9000 Gent, Zomerstraat 42, BTW 8E0821.593.760 RPR Gent, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Yves Gryson voornoemd;

c. het mandaat van de zaakvoerders zal niet vergoed worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering;

d. er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Fabienne Claeys Bouuaert, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

4 4 "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2015
ÿþfYflf ' ( ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mai PUF 11.1

i

IIII

Ondernemingsnr : 0503.838.289

Benaming (voluit) : Trendsco,.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meulesteedsesteenweg 396, 9000 Gent, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder Tekst :

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 18 december 2014 gehouden op de maatschappelijke zetel om 10u werden volgende beslissingen genomen:

1) Ontslag als zaakvoerder van Neri BVBA met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zomerstraat 42, BTW 6E0821.593.760 RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de heer Yves Gryson.

2) Ontslag als zaakvoerder van Mediaklink Holding B.V. met maatschappelijke zetel te 4361AL Westkapelle, Kloosterstraat 13, nummer BV 1458964, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Lianne Maria van Klinken.

Rony Heymans Zaakvoerder

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nám ën hóèdáni lïeid ïïán dë instrüméritëréndë riofáris, hétzi`vari dé érsb o n en

g 1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

IR 111I

ICI

NEERGELEGD

3 0 UT 2015

RECHTBANK VAN

KOOPEitdNDELCiefiréN?_

13/05/2015
ÿþBCr3arEEi7g ., . TrendsCo.

i 4,71 , c+r rt Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Getal Meulesteedsesteenweg 396, 9000 Gent, België

Oruderi erri(en) akte Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

j~l.cAP

Tijdens de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de zetel van de vennootschap op 22 april 2015 werd beslist om het ontslag van BVBA Gekiere.com met ondernemingsnummer 0824.760.514, vast vertegenwoordigd door Lieven Gekiere te aanvaarden en dit met ingang van 22 april 2015.

Rony Heymans

Zaakvoerder

Mol POP 17.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grill raa-de-akt

©rid'ïneriiinosii 0503.838.289

Recto' r.=4i,i`s #$S2.Ii'..iil7t1i,Dí:0ltElE"iiC" -tl

1,} . _ . r .: 1 Ji' r-,;,c..,yzif

Coordonnées
TRENDSCO.

Adresse
MEULESTEEDSESTEENWEG 396 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande