TRI DEE PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRI DEE PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.790.465

Publication

25/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302898*

Neergelegd

21-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0548790465

Benaming (voluit): TRI DEE PROJECTS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9031 Gent, Weegbreestraat 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 21 maart

2014,

BLIJKT DAT:

De heer VANLERBERGHE Dieter Arthur Octaaf, geboren te Roeselare op 25 mei 1978, wonend te 9031 Gent

(Drongen), Weegbreestraat 1;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "TRI DEE

PROJECTS".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel :

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle

adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het aankopen en verkopen van onroerende goederen.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- De groot- en kleinhandel, import en export, het kopen en verkopen, huren en verhuren van paarden en bemiddeling in verband met paarden.

- Het trainen, africhten, houden en fokken van paarden.

- De exploitatie van paardenrenbanen en maneges, het verhuren en ter beschikking stellen van stallen en boxen, het onderhoud en voeding van paarden.

- Het organiseren van rij-opleidingen.

- Het organiseren van sportwedstrijden in verband met paarden, zowel jumping, dressuur, military en racewedstrijden als om het even welke andere wedstrijden.

- De uitbating van een dekstation en een kunstmatige inseminatie-eenheid en paardenfokkerij;

- Elke activiteit die enigerlei wijze verband houdt met paarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het organiseren en het aannemen in de ruimste zin van het woord van onderlinge weddenschappen en weddenschappen tegen vaste notering op sport-, mega- en andere evenementen alsook beursnoteringen en nationale en internationale paardenwedrennen, door middel van alle mogelijke kanalen en middelen, zowel via weddenschapskantoren, telefoon-, gsm- en internetverbindingen, interactieve en digitale televisie, alsook via alle instrumenten van de informatiemaatschappij.

- Het uitbaten van een bed & breakfast, waaronder onder meer wordt begrepen: het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt van de gasten.

- Het verwerken van landbouwproducten.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De zetel is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Weegbreestraat 1 (gerechtelijk arrondissement Gent).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), samengesteld door inbreng in geld, volledig volstort.

De instrumenterende notaris heeft bevestigd dat een bedrag van 25.000,00 euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE76363132526995 bij de ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 maart 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Dieter Vanlerberghe, voornoemd.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op dertig juni van het volgend.

Het eerste boekjaar loopt tot 30 juni 2015.

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede maandag van de maand december om 16.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Luik B - Vervolg

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 18.12.2015 15698-0048-012

Coordonnées
TRI DEE PROJECTS

Adresse
WEEGBREESTRAAT 1 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande