TS - BUSINESS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : TS - BUSINESS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.034.459

Publication

06/01/2015
ÿþ~T Mod Word 11.1

0.l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

111

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 3 DEC. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.034.459

Benaming

(voluit) : TS-Business Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Biesvijverstraat 10 - 9790 Wortegem-Petegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Diverse

Bij beslissing van de zaakvoerder dd. 14 november 2014 wordt met ingang van 17 november 2014 de maatschappelijke zetel overgebracht naar Kasterstraat 15B te 8572 Anzegem.

Met ingang van 1 augustus 2013 fungeert de heer Geert Schiettecatte vermeld in de oprichtingsakte dd. 05 september 2011, niet meer als stille vennoot. Zijn aandelen werden overgedragen aan een andere stille vennoot.

De zaakvoerder, mevrouw Sofie Ternoot, verleent volmacht aan Dirk De Baere van Accountantskantoor Bekaert NV met kantoor gevestigd te 9700 Oudenaarde, Meersbloem Leupegem 50, alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige bekendmakings- en andere formaliteiten aangaande voorgaande besluiten te vervullen,

Tegelijk hierbij neergelegd: volmacht

Dirk De Baere,

Accountantskantoor Bekaert

gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/09/2011
ÿþ Motl 2.D

.Z'b 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

i) 5 SEP, 2011 Griffie

+11139743'

Voc behoL aart. Belgi Staats

Ondernemingsnr : 0 % 3 9.0 3 tt.. 11-

Benaming

(voluit) : TS - Business Consulting

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Biesvijverstraat 10 - 9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

TS  Business Consulting Comm.V

Biesvijverstraat 10

9790 Wortegem-Petegem

OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

1.Mevrouw Ternoot Sofie

Biesvijverstraat 10

9790 Wortegem-Petegem

Geboren te Zottegem op 5 april 1983, nationaal nummer 83.04.05-046.23

Voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, hierna " de beherende vennoot" genoemd;

2.De heer Schiettecatte Geert

Biesvijverstraat 10

9790 Wortegem-Petegem

Geboren te Oudenaarde op 25 juni 1977, nationaal nummer 77.06.25-025.11

Hierna de stille vennoot genoemd,

is een gewone commanditaire vennootschap gevormd onder de benaming

"TS - Business Consulting" en onder de volgende voorwaarden:

TITEL I. OPRICHTING

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen hetgeen volgt.

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm.V) op.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Naam en Zetel

De naam van vennootschap luidt : TS - Business Consulting

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Biesvijverstraat 10

Vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap en comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal  plaatsing en storting van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 2.000,00 en is volledig geplaatst en vertegenwoordigd 200 volstorte aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet. Zij hebben zich onvoorwaardelijke verbonden tot de inbreng, welke als volgt zal gebeuren.

Inbreng

De oprichter sub. 1 heeft ingetekend op 195 aandelen en betaalt hiervoor EUR 1.950,00;

De oprichter sub. 2 heeft ingetekend op 5 aandelen en betaalt hiervoor EUR 50,00;

Samen 200 aandelen wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen. De stortingen

werden verricht op een bankrekening op naam van de Comm.V TS - Business Consulting in oprichting.

Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng komen als volgt aan de comparantern toe :

Comparant sub.1 verkrijgt 195 aandelen ;

Comparant sub.2 verkrijgt 5 aandelen .

TITEL Il. STATUTEN

Art. 1 Naam en Zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap. De gewone commanditaire vennootschap draagt als naam TS - Business Consulting.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Biesvijverstraat 10, in het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats mits toestemming van alle vennoten.

Art. 2 Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Het optreden als tussenpersoon in de informatica-, technologie- en telecommunicatiesector; het vertegenwoordigen van ondernemingen uit vermelde sectoren op beurzen en evenementen, d.m.v. klantenbezoek en ambulante handel.

-Het aanbieden van allerhande producten en diensten aan consumenten en ondernemingen d.m.v. telefonische verkoop, klantenbezoek, ambulante handel en deelname aan beurzen en evenementen

..f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Het optreden als tussenpersoon inzake handel in goederen en diensten, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

-De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export,de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

-Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

-Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het nemen van participaties in ander vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

-De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen en verenigingen; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Art. 3 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder, zal een stille vennoot optreden als voorlopige bewindvoerder, die niet verder aansprakelijk zal zijn dan voor de uitvoering van zijn opdracht.

Art. 4 Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen.

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

Art. 5 Maatschappelijk Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 2.000,00 vertegenwoordigd door 200 volstorte aandelen. Het kapitaal ten belope van EUR 2.000,00 wordt gevormd door storting in liquide middelen.

Art. 6 Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Wordt tot de hoedanigheid van zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, Mevrouw Ternoot Sofie.

De zaakvoerder kan evenwel middels lastgeving haar bevoegdheden delegeren aan personen binnen of buiten de vennootschap of zich door derden laten bijstaan, onverminderd haar verantwoordelijkheid als zaakvoeder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Zij kan alle daden van beheer en beschikking stellen.

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van kredieten, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Art. 7 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 1 augustus 2011 en zal afgesloten worden op 30 juni 2013.

Ieder jaar binnen de 6 maanden na afsluiting van het boekjaar zal een inventaris, een balans en een winst-

en verliesrekening worden opgemaakt.

Art. 8 Algemene Vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden binnen de 6 maanden na het afsluiten van het boekjaar, hetweze de derde zaterdag van december om 14 uur.

Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet deze alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder.

Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Elk aandeel heeft recht op één stem. De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid, behoudens voor specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Art. 9 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Art.10 Ontbinding en vereffening

ln geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Deze heeft de bevoegdheden die de Vennootschapswet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten of hun rechtsopvolgers hun inbrengen

terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

TITEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar vangt aan op 1 augustus 2011 en eindigt op 30 juni 2013.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3.Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt, aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichtingen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die daaruit voorvloeien vanaf 1 juli 2011.

Voor-bhcceden aan 1iet Belgisch Staatsblad

4.Wordt met eenparigheid van stemmen benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 6 van de statuten, mevrouw Temoot Sofie, wonende in de Biesvijverstraat 10 te 9790 Wortegem-Petegem, die dit mandaat aanvaardt. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudend andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Aldus opgemaakt te Wortegem-Petegem op 26 augustus 2011.

De beherende vennoot, De stille vennoot,

Ternoot Sofia Schiettecatte Geert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TS - BUSINESS CONSULTING

Adresse
BIESVIJVERSTRAAT 10 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande