UNIFLY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : UNIFLY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 635.520.937

Publication

17/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313470*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

13-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0635520937

Benaming (voluit) : Unifly

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Technologiepark-Zwijnaarde 3

9052 Gent

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uit een akte, verleden voor ons, meester Katrien VAN KRIEKINGE, notaris te Beersel, op 12 augustus 2015, blijkt dat :

1. De heer MEULEMAN Koen Daniel Jozef, geboren te Oudenaarde op 25 november 1974, rijksregisternummer 74.11.25 093-12, echtgenoot van mevrouw KETELS Mieke Beatrice, wonende te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 103.

2. De heer SCHRAUWEN Hans, geboren te Antwerpen op 9 april 1983, rijksregisternummer 83.04.09 187-53, ongehuwd, wonende te 2900 Schoten, Tarwestraat 25.

3. De heer VAN SWALM Andres, geboren te Brasschaat op 9 februari 1986, rijksregisternummer 86.02.09 203-86, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 58/101.

4. De heer VERSTAEN Jürgen Joris, geboren te Waregem op 2 december 1976, rijksregisternummer 76.12.02 319-40, ongehuwd, wonende te 8570 Anzegem, Grote Leiestraat 2/A201.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam  Unifly .

Het kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De tweehonderd (200) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer MEULEMAN Koen, wonende te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 103, titularis van veertig (40) aandelen

2. De heer SCHRAUWEN Hans, wonende te 2900 Schoten, Tarwestraat 25, titularis van vijftig (50) aandelen

3. De heer VAN SWALM Andres, wonende te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 58/101, titularis van vijfenvijftig (55) aandelen

4. De heer VERSTAEN Jürgen, wonende te 8570 Anzegem, Grote Leiestraat 2/A201, titularis van

vijfenvijftig (55) aandelen

Totaal tweehonderd (200) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD

EURO (¬ 61.500,00).

Bankattest: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde

inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap

in oprichting bij KBC.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

STATUTEN

HOOFDSTUK I - NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam  Unifly .

Artikel 2. ZETEL

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Gent (Zwijnaarde), Techologiepark - Zwijnaarde 3.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. de veiligheid van het civiele en/of militaire luchtverkeer, zowel nationaal als internationaal, in al zijn vormen te waarborgen in het luchtruim met inachtneming de beginselen van gelijkheid, continuïteit en veranderlijkheid, overeenkomstig de Overeenkomst van Chicago en zijn bijlagen en normen telkens naar best vermogen om de opdrachten ten aanzien van die veiligheid uit te voeren volgens de standaarden van veiligheid, kwaliteit en productiviteit vergelijkbaar met deze van de meest performante Europese luchtverkeersdiensten, door in de mate van het mogelijke de I.C.A.O.-aanbevelingen toe te passen.

2. De vluchtinlichtingenverstrekking met het doel adviezen en inlichtingen te verstrekken die nuttig zijn voor een veilige en doeltreffende uitvoering van de vluchten voor zowel bemand als onbemande vluchten.

3. Het bouwen van een alarmdienst met het oog op het waarschuwen van de reddingsdiensten wanneer luchtvaartuigen de hulp nodig hebben van opsporings- en reddingsdiensten en teneinde aan die reddingsdiensten de nodige medewerking te verlenen.

4. Het luchtruim te optimaliseren door middel van ondersteuning aan

luchtverkeersleidingsdiensten.

5. Optimaliseren en professionaliseren van de onbemande luchtvaartsector met maximale intergratie in de bestaande klassieke luchtvaart.

6. Samenwerking met diverse organisatie en overheidsinstellingen op het thema van luchtverkeersleiding, privacy en veiligheid.

7. Het verder ontwikkelen van technologie inzake veiligheid van de luchtvaart en derden, privacy, zowel nationaal als internationaal.

8. Onderzoek en verzamelen van gegevens betreffende de luchtvaartuigen, hun besturing, hun bewegingen en de waarneembare gevolgen ervan.

9. Studies, onderzoeken, projecten opzetten, bevorderen of coördineren op technisch, economisch, ecologisch, sociologisch en juridisch gebied van aard om de bevordering, de milieuvriendelijkheid en de veiligheid van het gebruik van luchtvaartuigen te verzekeren

10. Optreden als exploitant van terreinen voor luchtvaartuigen

11. Het onderrichten in alle materie betreffende de luchtvaart aan particulieren, vennootschappen, organisaties en overheden.

12. Assisteren van het gebruik van onbemande vliegtuigen door piloten en aanverwante scholen, producenten, verdelers, operatoren in overeenstemming van wetgeving opgesteld door de nationale en internationale autoriteiten bevoegd voor deze materie maar ook ter verbetering en professionalisering van bedrijfsprocessen.

13. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en/of organisaties, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management en consulting.

14. Het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaand; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de klant; ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

15. het begeleiden en ondersteunen van klanten bij het implementeren van vooraf uitgewerkte plannen

16. het uitvoeren van creatieve diensten voor klanten op contractbasis of als onderdeel van een begeleidingstraject zoals hierboven beschreven.

17. het aankopen van diensten en/of producten van derden om deze ter beschikking te stellen aan klanten

18. het verkopen van diensten en/of producten aan professionele klanten

19. het aanleggen, tot oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

aankoop, verkoop, bouw, verbouw, binnenhuisinrichting en decoratie, huur, verhuur, ruil, verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer op het productief maken, van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

20. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële' handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan meer bepaald, bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen ondernemingen, in België of het maatschappelijk doel samenvalt of verband houdt tot de realisatie ervan.

Zij kan aan alle vennootschappen leningen toestaan en zich voor deze borg stellen, zelfs door haar goederen in hypotheek te geven.

De vennootschap mag tevens alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor de rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of welke wijze dan ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Uitvoering geven aan opdrachten in verband met het leiding geven aan organisaties ter realisatie van de vooropgestelde objectieven, gerelateerd aan change management activiteiten.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK II - KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. OPROEPING TOT BIJSTORTING

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 7. AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap.

Artikel 8. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders mag op de wijze en met de meer¬derheid vereist voor het wijzigen van de statuten, beslissen dat de overdraagbaarheid van de aandelen tijdelijk beperkt of uitgesloten wordt, wanneer dit verantwoord is op grond van het belang van de vennootschap.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 10. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door een bestuurder.

Artikel 11. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Artikel 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door één bestuurder, hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Indien deze persoon tevens bestuurder is van de vennootschap, zal hij de titel van gedelegeerd-bestuurder dragen.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 13. CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van juni om 11u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 15. OPROEPING

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 16. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 17. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

Artikel 18. BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De verslagen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen. Deze verslagen worden in een speciaal register bijgehouden. De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn gegeven.

Artikel 19. BERAADSLAGING

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering wanneer alle personen die opgeroepen dienen te worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met éénparigheid van stemmen besloten wordt.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Artikel 20. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21. MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 22. PROCESSEN-VERBAAL

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een bestuurder.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING

Artikel 23. BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel 24. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 25. INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 26. VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 27. Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL III - SLOTBEPALINGEN

Artikel 1. BENOEMINGEN

a) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot bestuurders

benoemd: 1/ De heer Andres Van Swalm, voornoemd.

2/ De heer Jürgen Verstaen, voornoemd.

3/ De heer Hans Schrauwen, voornoemd.

4/ De heer Koen Meuleman, voornoemd..

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van tweeduizend éénentwintig.

De bestuurders zullen hun mandaat gratis uitoefenen.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris benoemd.

Artikel 2. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2016.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien overeenkomstig de statuten.

Artikel 3. OVERGANGSBEPALING

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de raad van bestuur gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Tijdelijke onvervreemdbaarheid van de aandelen

De comparanten stellen een tijdelijke onvervreemdbaarheid van de aandelen in, uiterlijk tot de eerste jaarvergadering van 2017.

De algemene vergadering kan deze tijdelijke onvervreemdbaarheid op elk moment opheffen indien zij vaststelt dat het belang hiervan niet meer aanwezig is.

Artikel 4.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Martelarenlaan 38:

1/ De heer Nick Berckmans,

2/ Mejuffrouw Edine Dirkx.

Artikel 5. RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd, te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

- tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer Andres Van Swalm, voornoemd.

- tot gedelegeerd-bestuurder: de heer Andres Van Swalm, voornoemd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Katrien VAN KRIEKINGE. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
UNIFLY

Adresse
TECHNOLOGIEPARK-ZWIJNAARDE 3 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande