UNITED CARSHOPS BELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNITED CARSHOPS BELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.002.319

Publication

16/05/2011
ÿþMai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

O MEI 2011

RECHTBANK VAN

KOOt'H:1NDEk TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : UNITED CARSHOPS BELUX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent, Oostakker, Schoonakker 13

Onderwerp akte : Oprichting

"UNITED CARSHOPS BELUX"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Te 9041 Gent, Oostakker, Schoonakker 13

OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent op achtentwintig april tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie; dat

De heer BANKEN Patrick Rudolf Maria, geboren te Sint-Doos-ten Node op 9 juni 1972, nationaal nummer 72.06.09143-74 en zijn echtgenote mevrouw DE WYN Nancy Aster Cecile, geboren te Sint Amandsberg op 25 juli 1973, nationaal nummer 73.07.25 07875, samenwonende te 9041 Gent, Oostakker, Schoonakker 13

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, blijkens de bepalingen van hun huwelijkscontract verleden voor notaris Alex De Wulf, te Oostakker, Stad Gent op 6 augustus 2003, ongewijzigd zoals verklaard, volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTS VORM - NAAM

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "UNITED CARSHOPS BELUX".

ZETEL

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9041 Gent, Oostakker, Schoonakker 13. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintig duizend euro (25.000,00), volledig volstort, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elke ééntweehonderd vijftigste (1/2505te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer BANKEN Patrick, voornoemd, ten belope van tweehonderd (200) aandelen;

- door mevrouw DE WYN Nancy, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen; Totaal: tweehonderd vijftig (250) aandelen.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van vijfentwintig duizend euro (¬

0 -n e o®u 3 4q



Luik B



111111 11II DI ll liii fl111 1101 Hi II

" 11073307"

Bijlagen bij het Bélgisch S't át"slilád - I670S/2UI1- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

25.000,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resu ltaatsbes te m ming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING-VEREFFENING

ONTBINDING

Bij vervroegde ontbinding heeft de Algemene Vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. De benoeming moet wel nog bevestigd worden door de rechtbank van koophandel. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

VEREFI-e.NING

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.. BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder is bevoegd om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verboden zijn of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Elke zaakvoerder beschikt alleen over de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsmachten, zonder enige beperking; de handtekening van één zaakvoerder bindt ten allen tijde in alle akten en overeenkomsten de vennootschap.

De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur of het uitvoeren van de besluiten opdragen aan een directeur of bijzondere lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in binnen- en buitenland

I. export, import, klein- en groothandel, koop, verkoop, installatie, huur, verhuur en leasing van auto-accessoires en telecom-accessoires;

2. consultancy, tussenkomsten en handelingen, studies, bemiddeling, beleid, de organisatie, de promotie en de marketing, de koop, verkoop, verhuring en leasing

" J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot automobiel- en telecomsector Het is de vennootschap ook toegestaan om zelf gemotoriseerde voertuigen aan te kopen en te verkopen indien dit de belangen van de vennootschap ten goede komt.

Het is de vennootschap toegestaan ook aan andere ondernemingen dan de automobiel- en telecombedrijven haar diensten te verlenen.

De hierboven weergegeven aanduiding en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkings-

verbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste maandag van de maand mei om 19uur op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint op de datum van 28 april 2011 en eindigt op 31 december 2012. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerders voor haar rekening hebben gesteld.

BENOEMING

Wordt benoemd tot eerste statutaire zaakvoerder:

De heer BANKEN Patrick, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173. l°his W. Reg.)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



o ~~ Pdeào te U50

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 28 april 2011







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
UNITED CARSHOPS BELUX

Adresse
SCHOONAKKER 13 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande