URBAN GROUNDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : URBAN GROUNDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.714.696

Publication

14/03/2013
ÿþmod 11.1

[Luik B j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

NEERGELEG

Y- MAU 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANierleg GENT

Va beha ICI ICI

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr : 0524. . 11-1- 656

Benaming (voluit) : URBAN GROUNDS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Congreslaan 4

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op achtentwintig februari tweeduizend en twaalf, aangeboden ter registratie, dat de Heer Torrelle Timothy wonende te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 17/ BI 301 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "URBAN GROUNDS" heeft opgericht, waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Congreslaan 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen

van de zaakvoerder.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of i, voor gezamenlijke rekening met derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- alle bedrijvigheden met betrekking tot de algemene bouwondememing zoals: bouwen van stellingen, reinigen van gevels, slopingswerken, sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerken, waterdichtingswerken, voegwerken, dakdekken en isolatie tegen vochtigheid, thermische- en geluidisolering, glaswerken, centrale verwarming, optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) zonder dat opgenoemde werkzaamheden als beperkend dienen beschouwd te worden;

- alle studies en handelingen met betrekking tot alle mogelijke onroerende goederen en (zakelijke) rechten en tot alle mogelijke roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productlef maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren , de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag daarnaast alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven,

de vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij ;: wijze van inbreng in Speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk kapitaal identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd duizend euro nul cent (¬ 200.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie

waarde van één tweehonderdste (1/200ste) ieder.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei op de plaats en het uur aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon

Bevoegdheid

ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap îs gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zaakvoerder

Werd aangeduid als niet-statutair zaakvoerder, en dit met ingang van heden en voor de duur van de

vennootschap: de Heer Torrelle Timothy, voornoemd.

Werd aangeduid ais vervangend zaakvoerder ingeval van tijdelijke onbekwaamheid of overlijden van de

zaakvoerder, Mevrouw DE LUYKER Rita Maria Remi, wonend te 9000 Gent, Congreslaan 4.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op eenendertig december van

hetzelfde jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid,

Ontbinding  vereffening

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4. De vennootschap biijfit na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan, Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars maken in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 1 t.1

i'r

Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de tweede vrijdag van de maand mei tweeduizend vijftien,

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en veertien.

Volmacht

Werd aangesteld als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de plaatsstelling, Mevrouw De Luyker Rita, kantoor houdende te 9000 Gent, Congreslaan 4 ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwerrneulen

Gelijktijdige neerlegging:

- eensluidende tekst van de oprichtingsakte;

- bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

.i" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 01.09.2016 16538-0498-009

Coordonnées
URBAN GROUNDS

Adresse
CONGRESLAAN 4 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande