URMAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : URMAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.187.172

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.03.2014, NGL 31.07.2014 14402-0257-015
02/01/2015
ÿþ4 Moùwosd 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~

GR~ÉCNSL3AN}( VAN KOOPHANDEL GENT

1 9 DEC. 2014

AFDELIN8g~~bERMONC)F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0420.187.172

Benaming

(voluit) : URMAR

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg naar Oudegem 188 - 9308 Gijzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Op de algemene vergadering van 06.03.2014 werd de beslissing genomen waarbij

de heer Urbain Cherrette, mevrouw Lutgard Cherrette en de heer Rudy Cherrette

als bestuurder werden herbenoemd.

De heer Rudy Cherrette wordt herbenoemd als gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat loop tot de jaarvergadering van 2020.

Rudy Cherrette

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.03.2013, NGL 25.07.2013 13360-0223-014
26/01/2015
ÿþmod 11.1

'~: j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III

15013

Ondememingsnr : 0420.187.172

Benaming (voluit) : URMAR

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg naar Oudegem 188 9308Aalst (Gijzegem)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Heleen DECONINCK te Erpe op 22 december 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders.

Eerste Beslissing: Kennisname van de notulen van de raad van bestuur van 1 maart 2014 houdende omzetting toonderaandelen in aandelen op naam

De vergadering besluit neemt kennis van de notulen van de raad van bestuur de dato 1 maart 2014, waaruit blijkt dat alle aandelen van de vennootschap inmiddels op naam zijn van de aandeelhouders in de verhouding zoals hiervoor gemeld.

Tweede Beslissing : Gewiizigde aard van de aandelen  aanpassing statuten

De vergadering beslist dan ook de statuten in die zin aan te passen teneinde alle verwijzingen naar de vroegere aandelen aan toonder te vervangen door de toepasselijke artikelen inzake aandelen op naam zoals hierna bepaald in de nieuw aan te nemen statuten.

Derde beslissing : Aanneming nieuwe statuten

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, omzetting van het bedrag van het kapitaal in euros alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en van alle verwijzingen naar de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen en de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt.

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL -- DOEL  DUUR

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "URMAR".

ARTIKEL TWEE -- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9308 Aalst (Gijzegem), Steenweg naar

Oudegem 188.

ARTIKEL DRIE -- DOEL

De vennootschap heeft tot doel: de aankoop, verkoop, opslag, klein- en groothandel bij zelfbediening of anderszins van algemene voedingswaren, eetwaren, textiel, biomen, dranken, melkproducten, groenten, fruit en vleeswaren, Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen in, de roerende of onroerende goederen te verrichten, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van', haar maatschapppelijk doel.

Zij zal zelf mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel en dit door inbreng, versmelting of borgstelling of hoe dan ook.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ANK

KOOPHANDEL

1 4 JAN. 2015

AFDEDINGDEND MONDE

mod 11.1

u

ARTIKEL VIER DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

TITEL II  KAPITAAL

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdenvijfduizend driehonderdvierenvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 105.354,75).

Het wordt verdeeld (414) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één vierhonderd veertiende (1/414de) van het kapitaal vertegenwoordigen,

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarverga-dering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering,

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN  OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten,zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

w

Voor-

blhouden1

ean het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

rv " Voor-

behou{den

'am het'

Belgisch

Staatsblad

De beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

ln die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten,

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn:

hetzij door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, doch enkel voor transacties

die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) niet overschrijden,

hetzij door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd

door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die In overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste donderdag van de maand maart om achttien uur,

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

w Voorbehouden

áain het Belgisch Staatsblad

Schriffeliike besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

ARTIKEL NEGENTIEN  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING  STEMRECHT

ledere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats In de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

TITEL VI  BOEKJAAR -- WINSTBESTEDING

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden

aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Onder nettoactief moet worden verstaan; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden váór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.









Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 t.1

~ ., Voorbehouden

aars het

Belgisch Staatsblad

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING  OMZETTING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootsohap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vierde beslissing : Machtiging

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren en voor het coördineren van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging - coordinatie statuten.

Getekend Heleen DECONINCK, instrumenterend notaris,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.03.2012, NGL 24.07.2012 12357-0354-016
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.03.2011, NGL 29.07.2011 11381-0497-014
23/03/2011 : DE049688
03/08/2010 : DE049688
01/07/2009 : DE049688
08/07/2008 : DE049688
28/06/2007 : DE049688
28/07/2006 : DE049688
02/08/2005 : AA049688
19/08/2004 : AA049688
26/03/2004 : AA049688
27/05/2003 : AA049688
16/10/2002 : AA049688
19/03/2002 : AA049688
20/10/2001 : AA049688
10/11/2000 : AA049688
02/04/1999 : AA049688
13/10/1995 : AA49688
01/02/1994 : AA49688
27/01/1993 : AA49688
01/01/1992 : AA49688
29/08/1990 : AA49688
01/01/1986 : AA49688

Coordonnées
URMAR

Adresse
STEENWEG NAAR OUDEGEM 188 9308 GIJZEGEM

Code postal : 9308
Localité : Gijzegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande