UTICON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UTICON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.644.416

Publication

10/02/2014
ÿþ Met YYON ! 1.]

< t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iii.iii,1111Ï111j1111!0i

V beh

aa

Bel Staf

MONITEUR B

0.3 -02- 2 BELGISCH STAA

LeEERGELlEGD

2014

C¬ ~T~t 1K VANN ~AN ~iTE GENT

Ondernemingsnr : 0845.644.416

Benaming

(voluit) : Uticon

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Crommenlaan 4 bus 501, 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige zaakvoerder dd. 20 december 2013.

Er werd beslist om met ingang vanaf 1 januari 2014 de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres: Dendermondesteenweg 333 bus 101, 9070 Gent (Destelbergen).

Er werd een bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Sara Burm en de heer Frank Dewael, do Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving; van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig; of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissing met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Frank Dewael

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/05/2012
ÿþMoC WoM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

13 Z MLI 2012

s RECHTBANK VAN

KOOPHANDZE í IE GENT



ti bet iw

aa

Be Sta:

I II





*12066625*



Ondernemingsnr Li (o L `'Ço

Benaming

(voluit) : Uticon

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Regus-gebouw, Zuiderpoort, Gaston Crommenlaan 4 bus 501 - negende

verdieping, Gebouw A - 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 26 april 2012 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

1, de besloten vennootschap naar Nederlands recht "UTICON INGENIEURSGROEP B.V.", waarvan de zetel, gevestigd is te Nederland, 5653MA Eindhoven, Beemdstraat 3, regelmatig ingeschreven in het! handelsregister van de Kamer van Koophandel van Brabant onder KvK-nummer 17098065; en

2 de besloten vennootschap naar Nederlands recht "UTICON CONTRACTING B.V.", waarvan de zetel gevestigd is te Nederland, 5653MA Eindhoven, Beemdstraat 3, regelmatig ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Brabant onder KvK-nummer 17098064.

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Uticon",

Zetel: Regus-gebouw, Zuiderpoort, Gaston Crommenlaan 4 bus 501, negende verdieping, Gebouw A, 9050 Gent.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

Het verlenen van adviesdiensten gericht op integrale projecten in de industrie en utiliteit, de uitoefening van een ingenieursbureau, waaronder begrepen het opstellen van haalbaarheidsstudies, (conceptuele) ontwerpen en berekeningen, engineering, begeleiding en projectmanagement op het gebied van: werktuigbouwkunde, procestechniek, energietechniek, elektro-, instrumentatie- en automatiseringstechniek, bouwkunde, gebouwconstructies, gebouw gebonden installaties, logistiek en projectmanagement.

De werving, selectie en detachering van technische arbeidskrachten.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële; tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Op-detaetste blz van Link B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

Kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten.

Interne bestuursbevoegdheden

De enige zaakvoerder kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of de statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn zullen zij als college alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of de statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het college van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en besluiten nemen indien ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Het college komt samen telkens ais de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als ten minste twee zaakvoerders erom vragen. ledere zaakvoerder kan, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt, met inbegrip van de digitale handtekening in de zin van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek, waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel zoals bedoeld in artikel 2281 van zelfde Wetboek, een ander lid van het college van zaakvoerders volmacht geven om hem op een welbepaalde vergadering van het college te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere zaakvoerders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van het college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder door 2 zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Bjjzondere volmachten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overschrijding van delegatiebevoegdheid. Jaarvergadering: op de tweede dinsdag van de maand april, om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur, De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake,

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van.bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij dodr vôorafgàande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte-werden volgestort, Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Volmachten: alle oprichters zijn in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door de heer Frank DEWAEL, geboren te Genk, op 2 maart 1984, gedomicilieerd te 3700 Tongeren, hinderstraat 62, ingevolge twee (2) onderhandse vormachten.

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de 100 aandelen werd in geld als volgt ingeschreven: 1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "UTICON

INGENIEURSGROEP B.V.", waarvan de zetel gevestigd is te Nederland, 5653MA Eindhoven, Beemdstraat 3, regelmatig ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Brabant onder KvK-nummer

17098065, ten beiope van negenennegentig aandelen; 99

2 De besloten vennootschap naar Nederlands recht "UTICON CONTRACTING B.V.", waarvan de zetel gevestigd is te Nederland, 5653MA Eindhoven, Beemdstraat 3, regelmatig ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Brabant onder KvK-nummer 17098064, ten belope van

een aandeel; 1

Elk aandeel werd volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank. ° Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder: de heer BRUIJNOOGE Simon Adriaan, geboren te Yerseke (Nederland), op 19 januari 1964, gedomicilieerd te Nederland, 4401 ND Yerseke, Grintweg 55, van Nederlandse nationaliteit (paspoort van het Koninkrijk der Nederianden nummer NW9HKFBF2) werd tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur.

Benoeming van de commissaris: werd tot commissaris benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015: - de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton, Lippens & Rabaey",

burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Lievekaai 21, met

ondernemingsnummer RPR Gent 8E0431.161.436, vertegenwoordigd door mevrouw Leen Defoer,

bedrijfsrevisor.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december ' 2013.

Eerste jaarvergadering: in 2014.

' VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. Twee volmachten werden aan de oprichtingsakte gehecht,

"

Voor-bghouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recta " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.04.2015, NGL 15.06.2015 15181-0567-020

Coordonnées
UTICON

Adresse
DENDERMONDESTEENWEG 333, BUS 101 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande