V-ICT-OR DIENSTVERLENING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V-ICT-OR DIENSTVERLENING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.874.291

Publication

11/04/2014
ÿþmod11.1

f Mg` PeCel-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14079111*

Voor-behoudel

aan het

Select' Staatsbla

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

 1 OR, 2014

AFDELING ffihleRMONDE

Ondememingsnr 9

Benaming (voluit) :V-ICT-OR Dienstverlening

(verkort) :

Rechtsvorm Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Mosten 13

9160 Lokeren

Onderwerp akte :OPRICHTING

1: Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel ide, notaris te Hamme, op 28 maart 2014, dat er een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "V-ICT-OR Dienstverlening", met zetel te 9160 Lokeren, Mosten 13 werd opgericht door 1) de vereniging zonder winstoogmerk "VLAAMSE ICT Organisatie", afgekort "V-ICT-OR", met zetel te 9160 Lokeren, Mosten 13, ondememingsnummer 0479.740.422, RPR Dendermonde, 2) de heer DE WINTER Kenneth Daniël Marie-Jeanne, geboren te VVetteren op 1 september 1989, rijksregisternummer 89 !: 09 01 237 16, ongehuwd, wonende te 9260 Wichelen, Dorpstraat 60 en 3) de heer DE BACKER Kevin, geboren te VVetteren op 12 december 1984, rijksregisternummer 84 12 12 099 31, i! ongehuwd, wonende te 9230 VVetteren, Oordegemsesteenweg 261.

KAP1TAA1 - AANDELEN

I! Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt negentienduizend achthonderd EURO (¬ 19.800,00). Hiervan bedraagt het vast gedeelte negentienduizend achthonderd EURO (E 19.800,00). Het vast gedeelte van het geplaatst kapitaal is verdeeld in duizend negenhonderdtachtig (1.980) aandelen met een nominale waarde per aandeel van tien euro (¬ 10,00). Deze aandelen behoren tot de categorie A.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt:

- De vereniging zonder winstoogmerk "VLAAMSE ICT Organisatie", afgekort "V-ICT-OR", voornoemd, heeft ingetekend op duizend negenhonderdtwintig (1.920) aandelen categorie A, ten belope van negentienduizend tweehonderd euro (E 19.200,00).

De heer DE WINTER Kenneth, voornoemd, heeft ingetekend op dertig (30) aandelen categorie A, ! !! ten belope van driehonderd euro (E 300,00).

- De heer DE BACKER Kevin, heeft ingetekend op dertig (30) aandelen categorie A, ten belope van I! driehonderd euro (E 300,00).

Samen duizend negenhonderdtachtig (1.980) aandelen categorie A.

Verklaring en erkenning door de comparanten dat alle ingeschreven aandelen volstort werden voor een totaalbedrag van zesduizend zeshonderd EURO (¬ 6.600,00), in hogervermelde verhouding, zodat een bedrag van zesduizend zeshonderd EURO (¬ 6.600,00), ter beschikking van de vennootschap staat. Het in geld gestort bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de NV Belfius Bank te Brussel. Dit bankattest zal door ondergetekende notaris Michel Ide bewaard worden in het vennootschapsdossier,

gehouden op zijn kantoor. Voor het niet-volgestorte deel van het kapitaal verbonden de comparanten

zich dit vol te storten overeenkomstig de wettelijke voorschriften, en zoals bedongen in de statuten.

.1

STATUTEN:

:! ARTIKEL 1 - RECHTSVORM EN NAAM:

!I De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte

1i Aansprakelijkheid, Haar benaming luidt "V-1CT-OR Dienstverlening". De woorden "coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA" moeten in alle akten, facturen ! !i en documenten uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

ARTIKEL 2- WERKELIJKE ZETEL:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad





De werkelijke zetel kan warden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van net bestuursorgaan. De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3- DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 4- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1. als dienstenverlener onafhankelijk adviseren, begeleiden, stimuleren, en ondersteunen van de publieke sector in hun organisatie(-ontwikkeling) en uitvoering van automatiseringstaken

2. ais dienstenverlener onafhankelijke kwaliteitsaudit voorzien binnen de domeinen algemene werking, automatisering en klantgerichte dienstverlening, informatiebeheer, informatieveiligheid, veranderingsmanagement, organisatieautomatisering, administratieve vereenvoudiging en ICT-projecten,

3. vraaggericht en op maat een betrokken partner zijn voor de publieke sector als co-creatieve ontwikkelaar van kwaliteit waarbij het oplossend vermogen van deze sector bij automatisering wordt geactiveerd.

4, in samenwerking met koepel- en beroepsorganisaties binnen de sector, instaan voor het bereiken van een maximale administratieve vereenvoudiging, binnen bestaande procedures en software ten dienst van de sector, maar ook ruimer binnen nieuwe marktoplossingen

5, als dienstverlener projecten opzetten ten dienst van de publieke sector in samenwerking met de academische, de non-profit en profitsector,

6. De vennootschap kan overgaan tot elle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland; kortom zij mag alles doen wat dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bevorderen of ermee in verband staat.

Zij zal deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, en voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Zij kan hiertoe samenwerken onder vorm van deelneming, associatie of welke vorm dan ook, zowel in België als in het buitenland, met andere natuurlijke of rechtspersonen of met ondernemingen in het algemeen.

Zij zef mogen deelnemen aan het bestuur van andere vennootschappen.

De vennootschap mag aile handelingen verrichten zowel van roerende als van onroerende aard, die tot de verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij kan zich borg stellen voor haar vennoten of voor vennootschappen waarin zij een deelneming of een participatie bezit.

ARTIKEL 5- KAPITAAL:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Het vast gedeelte van het kapitaal mag nooit minder bedragen dan negentienduizend achthonderd EURO (¬ 19.800,00).

Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met

inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vennoten kunnen de gestorte gelden niet terugnemen en kunnen zich niet bevrijden van de door hen opgenomen volstortingsverplichting.

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt thans vertegenwoordigd door 1980 aandelen op naam met een nominale waarde per aandeel van tien euro (¬ 10,00); deze aandelen behoren tot de categorie A.

ARTIKEL 6- AANDELEN:

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen.

Zij luiden op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage is van de vennoten, en gehouden wordt overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B verrnelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

. ,

Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar.

Zij kunnen slechts worgen overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een persoon die de hoedanigheid heeft vereist om vennoot te kunnen worden, zoals bepaald door de statuten en/of het Huishoudelijk Reglement.

De aandelen worden opgedeeld in klassen, waarbij het vast gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen categorie K

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen op naam die behoren tot de categorie B en C. De onderscheiden rechten van de aandelen categorie A, B en C worden vastgelegd in huidige statuten en in het Huishoudelijk Reglement.

De aandelen van de categorie A kunnen enkel aangehouden worden door de oprichters van de vennootschap.

De aandelen van de categorie B zijn voorbehouden voor de bestuurlijke lichamen die door de overheid zijn ingesteld zoals ministeries, provincies, gemeenten, openbare centra voor maatschappelijk werk, agentschappen, politiezones,

Als aendelen van de categorie C komen vooral bedrijven en particulieren in aanmerking die actief zijn ais dienstverlener in deiCT-sector. Ook andere personen, verenigingen of vennootschappen kunnen vennoot worden, mits ze voldoen aan de voorwaarden zoals voorzien in het Huishoudelijk Reglement.

ARTeEL 7 - VENNOTEN:

7.t Aanduiding vennoten

Vennoot is de natuurlijke of rechtspersoon die ais dusdanig is opgetreden bij de oprichting of is aanveard door de algemene vergadering bij gewone meerderheid en als vennoot is ingeschreven in het register van aandelen.

Over de aanvaarding, uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

7.2. Plichten van de vennoten

De vennoten zijn gehouden tot de beroepsdiscretie en geheimhouding. Zij moeten zich onthouden van iedere daad en bedrijvigheid die rechtstreeks of onrechtstreeks de belangen van de vennootschap zou schaden of die onverenigbaar zou zijn met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennoten moeten:

- de statuten en het Huishoudelijk Reglement van de vennootschap naleven;

- zich onderwerpen aan de beslissingen van de algemene vergadering die hen aanbelangen. 7,3. Uittreding of uitsluiting

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door uittreding, uitsluiting, overlijden, onbekwaam verklaring, faillissement en kennelijk onvermogen.

Iedere vennoot kan om gegronde redenen worden uitgesloten, meer bepaald indien hij niet meer voldoet aan de voorwaarden voor de aanvaarding of om enige andere reden. Dergelijke redenen kunnen worden opgegeven in het Huishoudelijk Reglement.

Over de uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering steeds beslissend met een gewone meerderheid van de stemmen verbonden aan alle aandelen.

Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtneming van de bepalingen van artikel 370 van net Wetboek van Vennootschappen.

De vennoot wiens uitsluiting wordt voorgesteld, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan het orgaan van bestuur, binnen de maand nadat het gemotiveerde ultsluitingsvoorstel hem bij aangetekende brief is toegezonden.

Indien de vennoot in het geschrift waarin hij zijn opmerkingen kenbaar maakt, hierom verzoekt, moet hij worden gehoord.

Elk uitsluitingsbesluit moet met redenen worden omkleed.

Het uitsluitingsbesluit wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door het orgaan van bestuur.

Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt aangetekend in het register van aandelen. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

Vennoten mogen slechts uittreden of een gedeeltelijke terugbetaling van hun aandelen vragen in de eerste zes maanden van het boekjaar.

De uittreding blijkt uit de vermelding ervan in het register van vennoten naast de naam van de uittredende vennoot.

Deze uittreding kan geweigerd worden indien het de vereffening van de vennootschap tot gevolg heeft

Op de laatste blz. van luik q vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste bit. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

De uittreding of terugbetaling is alleen toegelaten in zover het kapitaal daardoor niet wordt

teruggebracht op een bedrag dat minder is dan het minimum bedrag van het vaste gedeelte van het Kapitaal.

Die terugneming of uittreding worden echter slechts ingewilligd in voor zover het vast gedeelte van het kapitaal vastgesteld bij de onderhavige statuten gehandhaafd blijft of er steeds 3 vennoten overblijven. De Raad van bestuur kan zich verzetten tegen de terugneming van aandelen en stortingen, alsmede tegen de uittreding indien de financiële toestand van de vennootschap daaronder zou lijden en kan soeverein daarover beslissen.

Bij onverdeelde eigendom van één aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten van de erfgenamen of de onverdeelde eigenaars te schorsen totdat zij één enkel persoon als titularis hebben aangewezen.

7.4. Bedrag uitkering

In aile gevallen van beëindiging van het lidmaatschap, alsmede bij terugneming van aandelen, wordt het scheidingsaandeel berekend op basis van de jaarrekening van het boekjaar waarin het lidmaatschap een einde neemt, rekening houdende met het op de aandelen werkelijk gestorte bedrag en de beschikbare reserves en zonder enig deel te geven in de wettelijke en onbeschikbare reserves.

Het scheidingsaandeel wordt, zo het verschuldigd is, ten laatste zes maanden na de goedkeuring van de jaarrekening over het jaar van de uittreding uitbetaald indien de scheidende vennoot aan zijn verplichtingen ten aanzien van de vennootschap heeft voldaan. De raad van bestuur kan tot vervroegde uitbetaling beslissen.

De vennootschap heeft steeds het recht de verbintenissen die de vennoot tegenover haar heeft op de terugbetaling te verrekenen.

Geen uitkering kan worden gedaan indien het netto-actief van de vennootschap door de uitkering zou dalen beneden het in de statuten bepaalde vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De Raad van Bestuur kan tevens beslissen de uitbetaling op te schorten, gelet op de financiële toestand van de vennootschap. Dit teneinde de continuïteit van de vennootschap niet in gevaar te brengen.

ARTIKEL 8- BESTUUR: ,

De leiding van de vennootschap berust bij een Raad van Bestuur van tenminste drie bestuurders die benoemd worden door de Algemene Vergadering.

Minstens de helft van de leden van de Raad van Bestuur moeten gekozen worden uit een lijst van Kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen categorie A. Het aantal kandidaten op deze lijst moet minstens gelijk zijn aan de helft van de te begeven mandaten, verhoogd met één. De raad van bestuur zal één van de bestuursleden aanstellen als voorzitter van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvcerder) wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Alles wat de ambtstermijn van de Raad van Bestuur betreft, wordt geregeld in een Huishoudelijk Reglement

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter of eventueel door zijn

plaatsvervanger, telkens de belangen van de vennootschap het vergen, of telkens de raad het nuttig oordeelt.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur moeten ook plaatshebben indien de helft van de bestuurders het vragen.

De oproepingen, die de agenda vermelden, moeten schriftelijk zijn en moeten verzonden worden ten minste drie dagen váár de vergadering. Ingeval van hoogdringendheid mag daarvan afgeweken worden en mogen oproepingen op kortere termijn, al dan niet schriftelijk, gedaan worden. De bestuurders kunnen zich laten vertegenwoordigen bij volmacht Deze volmacht drager moet een andere bestuurder zijn, of moet vooraf aanvaard worden door de andere leden van de raad van bestuur.

De Raad van Bestuur is slechts geldig samengesteld en kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De beslissingen worden geldig genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders,

- -.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

goor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-.

Indien één of meerdere bestuurders zich van de stemming onthouden, worden de beslissingen op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige leden van de raad. Bij staking van stemmen is de stem van hem die voorzit, beslissend.

Voor persoonskwesties is geheime stemming verplicht.

Een bestuurder die een rechtstreeks of zijdelings persoonlijk en met de vennootschap tegenstrijdig belang heeft bij een verrichting die in college moet worden goedgekeurd of bij de uitvoering ervan, dient dit te melden aan de overige bestuurders en de commissaris. Bovendien moet van dit belangenconflict melding worden gemaakt in de notulen. Het is de betrokken bestuurder niet toegelaten deel te nemen aan de beraadslaging en de stemming.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgenomen in notulen, ingeschreven of bijeengebracht in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige bestuurders. Afschriften of uittreksels, voor te brengen in of buiten rechte, moeten door twee bestuurders ondertekend worden,

8_ 1. Bevoeodheid:

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen of aan andere personen overdragen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd deze die behoren tot de courante activiteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is, alsmede verrichtingen voor een bedrag van maximum één/vierde van het vast kapitaal.

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en ieasingkontrakten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of de vervreemding van investeringsgoederen of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde één/vierde van het geplaatst kapitaal overtreft.

In geen geval moet een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder van enige voorafgaande machtiging doen blijken, mits zijn benoemingsbesluit op de vereiste wijze is bekendgemaakt. 8.2. Externe vertecenwoordioincismacht:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden als volgt;

-in zaken van dagelijks bestuur: door één gedelegeerd bestuurder;

-in zaken die het dagelijks bestuur overtreffen: ofwel door twee bestuurders, waarvan één tot gedelegeerd bestuurder benoemd.

ARTIKEL 9- CONTROLE:

Het toezicht op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen. Zo er geen commissaris wordt benoemd zal ledere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld. ARTIKEL 10- ALGEMENE VERGADERING:

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt aile vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in het Wetboek van Vennootschappen voorzien voor een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid,







mod11,1

Op de laatste blz. van LIA B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel categorie A recht geeft op drie stemmen; de aandelen categorie B en C geven recht op één stem.

Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Op de vergadering dient ten minste drie/vierden van het aantal stemmen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zo niet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste drie/vierden van de stemmen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, bestuurder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, bestuurder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ria ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld. De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand mei, om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.ledere vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die vennoot moet zijn, onverminderd de wettelijke voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. Het bestuur mag de vorm van de volmachten - die schriftelijk dienen te worden gegeven - bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.De bestuurder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover die mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. ARTIKEL 11 - BOEKJAAR - JAARREKENING - WINST:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van het bestuursorgaan de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Het bestuursorgaan stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. ARTIKEL 12 - ONTBINDING VEREFFENING:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

mod11.1

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap blijft na haar ontbinding - ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaatsvond - met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en

vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

ARTIKEL 13- KEUZE VAN WOONPLAATS:

Bij wijze van uitvoeringsmaatregel van het vennootschapscontract waartoe zij toetreden zijn de vennoten, obligatiehouders, bestuurders, ccmmissarissen en vereffenaars, die in het buitenland wonen, verplicht voor hun betrekkingen met de vennootschap in België woonplaats te kiezen. Komen zij deze verplichting niet na dan worden zij geacht van rechtswege domicilie te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap waar hun aile dagvaardingen, aanzeggingen en aanmaningen kunnen worden betekend en alle brieven en berichten mogen worden toegezonden. De vennoten worden geacht woonplaats te hebben gekozen op het adres dat in het register van aandelen wordt ingeschreven bij hun toetreding. Met latere adreswijzigingen wordt slechts rekening gehouden in zoverre de vennoten op eigen initiatief deze wijziging schriftelijk hebben meegedeeld aan het bestuur.

ARTIKEL 14:

Alle rechten en vorderingen van de vennoten of hun rechthebbenden aangaande hun vennootschapsrechtelijke rechten of de vereffening van hun aandeel, vervallen door verloop van twee jaar na beëindiging van het lidmaatschap of door verloop van drie maand na de sluiting van de vereffening, ingeval van ontbinding van de vennootschap.

ARTIKEL 15:

Bij huishoudelijk reglement mogen zonder andere beperking dan de gebiedende voorschriften van de wet en van de statuten, aile schikkingen warden getroffen nopens de toepassing van de statuten en de regeling van de zaken van de vennootschap in het algemeen, en kan aan de vennoten of hun rechthebbenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vennootschap wordt geacht. ARTIKEL 16:

Voor al wat niet voorzien is in de huidige statuten, wordt verwezen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

SLOTBEPALINGEN:

BEGIN EN EINDE EERSTE BOEKJAAR:

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op 31 december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016. OVERNAME VERBINTENISSEN - ARTIKEL 60 - WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN: Overname, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, van de verbintenissen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januan 2014.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS:

Beslissing om voor de eerste maal drie bestuurders aan te stellen en tot die functie te benoemen:

1) De vereniging zonder winstoogmerk "VLAAMSE ICT Organisatie", afgekort "V-ICT-OR" met zetel te 9160 Lokeren, Mosten 13, ondernemingsnummer 0479.740.422, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer VAN dER STOCK Eddy,

2) De heer DE WINTER Kenneth Daniël Marie-Jeanne, geboren te Wetteren op 1 september 1989, rijksregisternummer 89 09 01 237 16, ongehuwd, wonende te 9260 Wichelen, Dorpstraat 60,

3) de heer DE BACKER Kevin, geboren te Wetteren op 12 december 1984, rijksregisternummer 84 12 12 099 31, ongehuwd, wonende te 9230 Wetteren, Oordegemsesteenweg 261,

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

,

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

die allen hun benoeming hebben aanvaard.

De bestuurders werden benoemd vanaf 28 maart 2014 met dien verstande dat deze vanaf 28 maart 2014 tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen optreden ais volnnachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat deze vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Aan hen is vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden, zoals bepaald in artikel 8 van de statuten. De opdracht geldt voor onbeperkte duur.

Benoeming van vaste vertegenwoordiger.

Beslissing dat, ingeval de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V-!CT-OR Dienstverlening", voornoemd, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, de hierna vermeide natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap wordt aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name: de heer VAN dER STOCK Eddy Henri Paula, die dit mandaat aanvaardde. Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

COMMISSARIS - CONTROLERENDE VENNOTEN: Beslissing om geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

EERSTE BESLISSINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

De hiervoor aangestelde bestuurders, in raad verenigd:

-beslisten dat de werkelijke zetel van de vennootschap gevestigd is te 9160 Lokeren, Mosten 13; -stelden als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap aan, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen: voornoemde vereniging zonder winstoogmerk "VLAAMSE ICT Organisatie", afgekort "V-ICT-01r, met zetel te 9160 Lokeren, Mosten 13, ondernemingsnummer 0479.740.422, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer VAN dER STOCK Eddy, aan wie in die hoedanigheid vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend wordt, zoals bepaald in artikel 8.

-beslisten om aile bestuurders, en in het bijzonder de gedelegeerd bestuurder te verzekeren wat betreft juridische en financiële aansprakelijkheid.

KENNISGEVING: Ondergetekende notaris heeft de aandacht van de oprichters gevestigd op het feit dat er reeds dezelfde/gelijkaardige benamingen als deze van onderhavige vennootschap bestaan, en dat bijgevolg, krachtens artikel 65 van het Wetboek Vennootschappen met betrekking tot de maatschappelijke benaming van de vennootschap, de reeds bestaande vennootschappen met dezelfde/gelijkaardige benaming de benaming van onderhavige vennootschap zouden kunnen doen wijzigen indien er verwarring zou kunnen ontstaan, en schadevergoeding zouden kunnen eisen, indien daartoe grond bestaat. De oprichters verklaarden hierover voldoende te zijn ingelicht en verklaarden tevens ondergetekende notaris te ontslaan van iedere verdere verantwoordelijkheid, VOLMACHT: Er werd een bijzondere volmacht verleend aan de heer Johan Vincke, boekhouder-fiscalist, te 9220 Hamme, Sint-Annastraat 212 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten, teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.05.2016, NGL 14.06.2016 16178-0004-016

Coordonnées
V-ICT-OR DIENSTVERLENING

Adresse
MOSTEN 13 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande