V.D.B. ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.D.B. ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.609.830

Publication

22/09/2014
ÿþ mod 11.1

t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 1 SEP. 2014

AFDELINGef RMONDE

II III.I.J111.1111110 II

-J

Vo

beha aan Belp,

Staat

1. Ondernemingsnr : 0440.609.830

Benaming (voluit) :V.d.B. Engineering

Tweede blad (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hof Ter Eken 4

9270 Laarne

Onderwerp akte :Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelles Wylleman, geassocieerd notes in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VVYLLEMAN  VAN DE KEERE  VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 5 september 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.d.B. Engineering" en dat volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

a) De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerder van 25 augustus 2014, dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap over te gaan.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag v6ôr het verlijden dezer en keurt thans dit verslag goed.

b) De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva, afgesloten per 22 augustus 2014, die gevoegd is bij het verslag van de zaakvoerder en keurt deze staat eveneens goed.

c) Door de zaakvoerder werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Wemmel-Kaekebeke-BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door de heer Joseph Van Wemmel, aangesteld als bedrijfsrevisor, teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa en passive.

De conclusie van dit verslag van 27 augustus 2014 wordt alhier letterlijk overgenomen als volgt:

'De staat van activa en passive van de BVBA "V.D.B. ENGINEERING" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9270 Laarne, Hof Ter Eken 4, die werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 22 augustus 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op , basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de " vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van vijfhonderdtweeânvijftigduizend vierhonderdeenennegentig eur negen eurocent (662.491,09 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van twintigduizend honderdeenenzeventig eur eenenvijftig eurocent (20.171,61 EUR). Het netto-actief bedraagt vierhonderdzesenzeventigduizend negenhonderdenelf eur drieënzeventig eurocent (476,911,73 EUR).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg. ' van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut' van Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

'i. /

mod 11.1

-, Voorbehouden en het A Erelgisch Staatsblad

Bovendien willen wij erop wijzen dei de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van vierenveertigduizend vijfhonderdtweeënnegentig eur vijftig eurocent (44.592,50 EUR), die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Te Gent, 27 augustus 2014

Joseph VAN VVEMMEL

B edriifs revisor"

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering beslist, gezien het feit dat de vennootschap geen activiteiten meer heeft, over

te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap met toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en spreekt haar definitieve ontbinding uit te rekenen vanaf heden.

De vergadering bepaalt dat gehele vermogen van de vennootschap, na afhouding van de roerende voorheffing, ten bate en ten laste komt van de huwgemeenschap tussen voornoemde echtgenoten Ronny Van den Bulcke-Mia De Rycke en dat het vermogen van de vennootschap hierna beschreven onroerend goed omvat. De vennootschap geeft volmacht aan voornoemde heer Ronny Van den Bulcke tot betaling van de roerende voorheffing en van het netto-aandeel aan voornoemde echtgenoten Ronny Van den Bulcke- Mia De Rycke.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

GEMEENTE LAARNE eerste afdeling Laarne

Een woonhuis met grond staande en gelegen te Hof ter Eken 4, kadastraal bekend volgens titel als deel van 1111/E en volgens huidig kadaster onder nummer 1111/N, met een oppervlakte van 693 vierkante meter.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De voornoemde vennootschap "V.d.B. Engineering" heeft boven beschreven onroerend goed aangekocht jegens de heer Emiel Jozef DHONDT, te Laarne, blijkens akte verleden voor notaris Ignace Daelman, destijds te Laarne, op 5 september 1990, overgeschreven op het 1 e hypotheekkantoor te Dendermonde, op 14 september 1990, boek 6740, nummer 25.

ERFDIENSTBAARHEDEN

De boven beschreven onroerende goederen worden overgedragen met alle mogelijke erfdienstbaarheden die deze zouden kunnen bevoordeligen of benadelen.

De verkrijger treedt in alle rechten en plichten van de overdrager voor wat betreft de bijzondere voorwaarden en/of erfdienstbaarheden, vermeld in vorige eigendomstitels.

BODE IVIDECREET

a- Met betrekking tot het goed werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd op 13 augustus

2014, in overeenstemming met het Bodemdecreet. De inhoud van dit attest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

I Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: vvww.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.bekirondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

b- De voornoemde vennootschap verklaart dat op het goed bij haar weten, geen dergelijke inrichting gevestigd is of was, of geen dergelijke activiteit wordt of werd uitgevoerd.

c- De verkrijger verklaart dat hij voor het verlijden van huidige akte op de hoogte werd gebracht van de inhoud van hoger vermeld bodemattest. Voor zoveel als nodig verklaart de verkrijger onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die hij zou kunnen laten gelden op grond van het bodemdecreet. ,

De verkrijger wordt erop gewezen dat het bovenvermeld attest geen uitsluitsel geeft of het goed al dan niet is aangetast door bodemverontreiniging.

d- De vennootschap verklaart met betrekking tot het goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijger of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voorzover voorgaande verklaring door de vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, verklaart de vennootschap dat de overdrager tot géén vrijwaring zal zijn gehouden in dit verband.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

eed 11.1

.V, Voorbehouden On het AI Belgisch Staatsblad



e- Ondergetekende notaris bevestigt dat de bepalingen van "Hoofdstuk VIII, afdeling l" van het Bodemdecreet werden toegepast.

De notaris wijst de verkrijger er echter op dat dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

DERDE BESLUIT:

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerder, voornoemde heer Ronny Van den Bulcke, en verleent hem hierbij kwijting en volledige ontlasting voor de door hem uitgeoefende opdracht.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering beslist om de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de algemene vergadering goed te keuren.

VIJFDE BESLUIT:

De algemene vergadering spreekt ineens de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.d.B. Engineering", niet zetel te 9270 Laame, Hof Ter Eken 4, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist verder dat alle documenten en stukken van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het adres van voornoemde heer Ronny Van den Bulcke,

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT:

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap "A.A & T Group", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge huidige akte. De vergadering verleent volmacht aan voornoemde heer Ronny Van den Buicke om de genomen besluiten uit te voeren.

SLOTVERKLARINGEN

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passive en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een expeditie van dit proces-verbaal ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, worden neergelegd.

Ondergetekende notaris bevestigt bij deze, overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is om tot deze ontbinding over te gaan.

Voornoemde zaakvoerder, de heer Ronny Van den Bulcke, bevestigt bij deze, overeenkomstig artikel 184 §5 van het wetboek van vennootschappen, dat de voorwaarden van dit artikel cumulatief vervuld zijn. Daarbij bevestigt hij uitdrukkelijk dat de schulden aangegeven in de staat van actief en passief afgesloten op 22 augustus 2014 en in boven vermeld verslag van de bedrijfsrevisor inmiddels voldaan zijn, hetgeen bevestigd wordt in het besluit van boven vermeld verslag van de bedrijfsrevisor. Tevens verklaart hij dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen. Tot slot verklaart hij dat geen nieuwe niet-aangezuiverde schulden zijn ontstaan na de opmaak van boven vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte



Annelies Wylleman Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;

- verslag van de revisor;

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.01.2013, NGL 03.07.2013 13251-0583-014
17/04/2013 : DE045841
04/07/2012 : DE045841
22/07/2011 : DE045841
12/08/2010 : DE045841
02/03/2010 : DE045841
28/08/2008 : DE045841
13/08/2008 : DE045841
04/07/2006 : DE045841
15/07/2005 : DE045841
09/07/2004 : DE045841
01/08/2003 : DE045841
26/09/2002 : DE045841
09/09/2002 : DE045841
11/05/2001 : DE045841
21/07/2000 : DE045841
28/08/1996 : DE45841
02/08/1991 : GE158100
27/03/1991 : GE158100
06/06/1990 : GE158100

Coordonnées
V.D.B. ENGINEERING

Adresse
HOF TER EKEN 4 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande