VADOMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VADOMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.742.442

Publication

17/04/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van Ce1201-unkf Ar FIE RECHTBANK VAN

Kru-IPHANnEi Gpje

Vo beho aan BeIg. Staatt

Mena

07 APR. 201k

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0453742442

Benaming

(voie : VADOMA

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 9250 VVaasmunster, Heidestraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit PV opgemaakt door notaris Sven Heyvaert te Hamme op 31 maart 2014 voor registratie blijkt dat: buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap VADOMA volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de invoering van de euro.

2. De vergadering beslist om de statuten aan de passen aan het Wetboek van vennootschappen. De vergadering beslist om in de statuten volgende wijzigingen aan te brengen:

- in artikel een van de statuten wordt de volgende zin toegevoegd: "De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van de. vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd van de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "N.V."

- in artikel twee van de statuten worden de woorden In België" vervangen door "in het nederlandstalig landsgedeelte of tweetalig Brussel"

- artikelen zes, zeven en acht van de statuten wordt vervangen door:

Artikel 6. - KAPITAALSVERANDERINGEN.

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden in één of in verschillende malen bij beslissing van de algemene vergadering, met inachtneming van voorwaarden vereist voor wijziging van statuten en met inachtneming van de hiernavolgende bepalingen.

a)Kapitaalverhoging

Er wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen betreffende kapitaalverhogingen en meer in het bijzonder: naar het voorkeurrecht in geval van een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

b)Vermindering van kapitaal

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het kapitaal, dan vermeldt de. oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden.

Moet de vermindering geschieden door terugbetaling aan de aandeelhouders dan mag deze terugbetaling eerst gebeuren twee maanden nadat het besluit van de algemene vergadering neergelegd is en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 74 van het wetboek van vennootschappen. In geen geval mag de vermindering van kapitaal nadeel brengen aan de rechten van derden..

De kapitaalvermindering mag niet tot gevolg hebben dat het geplaatste kapitaal wordt teruggebracht tot: beneden het minimum vereist bij artikel 439 van het wetboek van vennootschappen Dergelijke vermindering kan wel geschieden tot aanzuivering van geleden verliezen en onder de opschortende voorwaarde van een daaropvolgende verhoging van het kapitaal tot het voormelde minimum,

- Artikelen negen tot en met dertien worden vervangen door

Artikel 7, - AARD VAN DE EFFECTEN.

De effecten (aandelen en andere) zijn aan toonder of op naam, naargelang de voorkeur van de aandeelhouder. De vennootschap zal gedematerialiseerde effecten kunnen uitgeven, hetzij door kapitaalverhoging, hetzij door omruiling van de bestaande effecten op naam of aan toonder in gedematerialiseerde effecten. Elke aandeelhouder zal de omruiling kunnen vragen, op eigen kosten, hetzij in, effecten aan toonder, hetzij in effecten op naam, hetzij in gedematerialiseerde effecten. Een effect aan toonder wordt door minstens twee bestuurders ondertekend; de handtekeningen mogen door naamstempels worden vervangen.

Artikel 8.  EFFECTEN IN ONVERDEELDHEID.

Wanneer één of meer effecten (aandelen en andere) toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon niet een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang dergelijke aanwijzing niet gebeurd is blijven aile aan het effect verbonden rechten geschorst.

Is een effect met vruchtgebruik bezwaard dan wordt de uitoefening van het aan dit effect verbonden stemrecht geschorst totdat de blote eigenaar en de vruchtgebruiker één van hen beiden of een derde schriftelijk hebben aangewezen om dit recht ten aanzien van de vennootschap uit te oefenen.

Artikel 9.

De rechten en verplichtingen aan een aandeel verbonden volgen deze, in welke handen het aandeel ook overgaat. De schuldeisers, erfgenamen of rechtsopvolgers van een aandeelhouder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te laten leggen op de papieren of documenten van de vennootschap, noch de inventaris te doen opmaken van het maatschappelijk vermogen, er de veiling of verdeling van vragen of zich op enige wijze met het bestuur in te laten. Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten houden aan de inventarissen, jaarrekeningen en beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 10.- UITGIFTE VAN OBLIGATIES.

De vennootschap kan te allen tijde obligaties of andere al dan niet door een hypotheek gewaarborgde effecten die een lening belichamen, creëren en uitgeven bij besluit van de raad van bestuur. Deze bepaalt de uitgiftevoorwaarden en -prijs, de wijze en duur van de aflossing en/of de terugbetaling en alle andere bijzondere voorwaarden.

Maar indien het de uitgifte van converteerbare obligaties of inschrijvingsrechten betreft, kan dat besluit slechts genomen worden door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften, dit onder voorbehoud van de bevoegdheden die de statuten aan de raad van bestuur zouden verlenen met betrekking tot het toegelaten kapitaal.

De effecten of obligaties aan toonder worden rechtsgeldig ondertekend door twee bestuurders en die handtekeningen kunnen worden vervangen door stempels.

- artikelen veertien tot en met tweeëntwintig worden vervangen door:

Artikel 11. - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door de Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, aandeelhouders of niet. In de gevallen voorzien door artikel 518 §1 van het wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan. Zij warden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 §3 van het wetboek van vennootschappen niet wijzigt mag de duur van hun mandaat niet langer zijn dan zes jaar.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering ; zij zijn herbenoembaar.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet. Elke bestuurder kan eveneens ontslag nemen mits schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon die hij vertegenwoordigt mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Vaal- de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - VACATURE.

Wanneer een mandaat van bestuurder vacant wordt hetzij door overlijden, hetzij door ontslag of anderszins, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien; in dat geval gaat de algemene vergadering in haar eerste bijeenkomst over tot de definitieve benoeming ; de aldus aangestelde bestuurder voltooit het mandaat van degene die hij vervangt.

Artikel 13, - VERGADERINGEN - VOORZITTERSCHAP.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, bij afwezigheid wordt de voorzitter vervangen door een gedelegeerd-bestuurder, aangeduid door de andere bestuurders,

De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of de gedelegeerd-bestuurder zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist. Hij vergadert eveneens op verzoek van minstens twee bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

Artikel 14. - BESLUITVORMING.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de Raad van Bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen. Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Elk bestuurder kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of ander foto-telegrafisch, af elk ander communicatiemiddel, aan één van zijn collega's, drager van een gedrukt document, opdracht geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt in deze omstandigheden als aanwezig aangerekend. Een bestuurder kan slechts één medelid vertegenwoordigen.

De besluiten van de Raad van Bestuur warden met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen ; bij staking van stemmen heeft degene die de vergadering voorzit beslissende stem.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden in notulen vastgelegd en ondertekend door minstens de meerderheid van de leden die aan de beraadslaging hebben deelgenomen. De schriftelijk gegeven volmachten

o worden bij de notulen gevoegd. Kopieën of uittreksels, voor te leggen bij een rechtspleging of anderszins, worden ondertekend door de voorzitter of de gedelegeerd-bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Artikel 15- DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden, Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 16, - SALARIS.

Aan de Bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 17, - TEGENSTRIJDIG BELANG. "

Behoudens ln de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder of een Rd van het directiecomité die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, of van het directiecomité behoort, dit mede te delen aan de andere leden voor deze een besluit neemt, en dient de raad van bestuur of het directiecomité en de vennootschap de voorschriften van artikel 523, respectievelijk 524 ter van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Artikel 18, - INTERN BESTUUR.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die dienstig of nodig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die volgens de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Dergelijke verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 19. - EXTERN BESTUUR.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden hetzij door de Voorzitter of de gedelegeerd-Bestuurder, die afzonderlijk mogen optreden, hetzij door twee bestuurders, die gezamenlijk moeten optreden.

De voorzitter en gedelegeerd-bestuurder, aan wie volgens voorgaand lid de algemene individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend, worden benoemd door de Raad van Bestuur bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Een uittreksel van dit besluit wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Gedelegeerde leden treden individueel of gezamenlijk op in uitvoering van een besluit van de Raad van Bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden door de Raad van Bestuur aangesteld ; alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De volmachtdragers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmachten. Alle rechtsvorderingen als eiser en als verweerder worden door de Raad van Bestuur, op vervolging van een der bestuurders, vervolgd.

Artikel 20, - DAGELIJKS BESTUUR.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de Raad van Bestuur zal de handtekening van één bestuurder of van de daartoe aangestelde gevolmachtigde volstaan om ontlasting te geven aan het Bestuur van spoorweg, post, telegraaf, telefoon, postcheque en andere besturen. Deze opsomming is niet limitatief maar enonciallef.

Artikel 21. - BEKENDMAK1NG VAN BENOEMING OF AMBTSBEËINDIGING.

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en het directiecomité en hun ambtsbeëindiging worden bekendgemaakt door neerlegging in hun vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en door publicatie ervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet blijken of die personen ieder afzonderlijk of gezamenlijk of als college moeten optreden. Dezelfde regels betreffende openbaarmaking van benoeming en ambtsbeëindiging gelden voor personen die samen met een bestuurder bevoegd zijn de vennootschap als orgaan te vertegenwoordigen.

Artikel 22. - VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS,

De bestuurders zijn persoonlijk niet verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig artikels 527 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

- de tekst van artikel 26 van de statuten wordt vervangen door:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake benoeming en ontslag van bestuurders, de vaststelling van hun salaris, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de bestuurders, het verlenen van kwijting aan de bestuurders, het vaststellen en goedkeuren van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst Zij is eveneens bevoegd om te beraadslagen en besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren wanneer deze in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, te besluiten tot vervroegde ontbinding, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel en omvorming van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm,

- artikelen negenendertig tot en met drieënveertig van de statuten wordt vervangen door:

Artikel 39. - BOEKJAAR - JAARRE KEN I NG,

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op een april van elk jaar om te eindigen op eenendertig maart van het volgend jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de Raad van Bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het wetboek van vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Artikel 40. - BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst worden ten minsten één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering die er gelijk welke bestemming aan kan geven, De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de Raad wordt de bevoegdheid verleend met inachtneming der wettelijke voorschriften, interim dividenden Ut te keren.

- in artikel vierenveertig van de statuten worden de woorden "artikel 103 van de vennootschappenwet" vervangen door "artikel 535 van het Wetboek Vennootschappen.

- in artikel achtenveertig van de statuten worden de woorden "de artikelen 181, 182 en 183 van de vennootschapswet" vervangen door "de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek Vennootschappen".

- in artikel 50 van de statuten worden de woorden "de artikelen 77, 80 en 10 van de vennootschappenwet" vervangen door "artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen"

3. de algemene vergadering beslist om de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te Waasmunster, Heidestraat 38."

4. De algemene vergadering neemt kennis van en bespreekt het recent ingevoerde artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen. Dit artikel voorziet immers dat, mits naleving van een aantal cumulatieve basisvoorwaarden, belaste reserves zoals ten laatste op 31 maart 2013 door de vennoten goedgekeurd kunnen uitgekeerd worden aan een tarief van 10% roerende voorheffing. Betreffende basisvoorwaarden houden, onder meer, in dat de ontvangen dividenden onmiddellijk moeten worden gebruikt om een kapitaalverhoging door te voeren en dat er gedurende 4 jaar na beslissing tot kapitaalverhoging geen kapitaalverminderingen mogen plaatsvinden, tenzij de bijkomende roerende voorheffing wordt betaald, zoals voorzien in voormeld artikel 537 WIB.

De algemene vergadering besluit om, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, over te gaan tot de uitkering van een tussentijds bruto dividend ten bedrage van honderd en zevenduizend euro (¬ 107.000,00), welke zal aangerekend worden op de beschikbare reserves zoals deze blijkt uit de jaarrekening afgesloten per 31/03/2013 en goedgekeurd door de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten gehouden op 7 september 2013.

In overeenstemming met de door elk van de aandeelhouders gehouden deelneming in de vennootschap wordt

-Een bruto dividend van vierennegentigduizend honderdzestig euro (E 94160,00) toegekend aan mevrouw Vandem aele Odette;

-Een bruto dividend van twaalfduizend achthonderd veertig euro (E 12.840,00) toegekend aan mevrouw De Cock Machiël;

Eerste kapitaalverhoging

De vergadering stelt voor, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal te verhogen met achtenvijftigduizend vijfhonderd en twee euro komma vier cent (E 58.502,04) om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro komma zesennegentig cent (¬ 30.986,69) op negenentachtigduizend vierhonderd achtentachtig euro komma drieënzeventig cent (E 89.488,73) door inbreng in speciën ter waarde van zesennegentigduizend driehonderd euro (E 96.300,00) die enerzijds wordt toegewezen aan het kapitaal ten bedrage van achtenvifftigduizend vijfhonderd en twee euro komma vier cent (E 58.502,04) en anderzijds wordt de resterende waarde van zevenendertigduizend zevenhonderd zevenennegentig euro komma zesennegentig cent (¬ 37.797,96) toegewezen aan de uitgiftepremies.

Deze inbreng zal deels toegewezen worden aan het kapitaal ten bedrage van achtenvijftigduizend vijfhonderd en twee euro komma vier cent (¬ 58.502,04) en zal vergoed worden door de creatie van tweehonderd zesendertig (236) nieuwe aandelen, die volledig volgestort zijn.

De inbreng wordt verwezenlijkt als volgt:

-mevrouw Vandemaele Odette verklaart een inbreng te doen van vierentachtigduizend zevenhonderd vierenveertig euro (E 84.744,00);

D

Annexes du-noniteur belge

BijIffg-eff -bij- het-Bèlgieh-StântSblà-d":17/0472014

-mevrouw Do Cock Machiël verklaart een inbreng te doen van elfduizend vijfhonderd zesenvijftig euro (¬ 11.556).

Deze inbreng zal deels toegewezen worden aan het kapitaal ten bedrage van achtenvijftigduizend vijfhonderd en twee euro komma vier cent (¬ 58.502,04) en vergoed worden door de creatie van tweehonderd zesendertig (236) nieuwe aandelen, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die volledig volgestort zijn en die toebedeeld worden ais vole:

-aan mevrouw Vandemaele Odette tweehonderd en acht (208) aandelen

-aan mevrouw De Cock Machiël achtentwintig (28) aandelen

De resterende waarde van zevenendertigduizend zevenhonderd zevenennegentig euro komma zesennegentig cent (¬ 37.797,96) wordt toegewezen aan de uitgiftepremies.

Tweede kapitaalsverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met zevenhonderd zevenennegentig euro komma zesennegentig cent (E 37.797,96) om het te brengen van negenentachtigduizend vierhonderd achtentachtig euro komma drieënzeventig cent (E 89.488,73) tot honderdzevenentwintigduizend tweehonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (E 127,286,69), door incorporatie van het volledige bedrag van de uitgiftepremies in het kapitaal zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

5. De vergadering beslist om artikel vijf van de statuten te vervangen ais volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzevenentwintigduizend tweehonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 127.286,69). Het is verdeeld in driehonderd éénenzestig (361) aandelen, zonder vermelding van waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst

6. De vergadering verleent aan de gedelegeerd bestuurder de nodige machten voor de uitvoering van de

hierboven genomen beslissingen en tot coördinatie van de statuten over te gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Sven Heyvaert tegelijk bij deze neergelegd expeditie van de akte en gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 31.10.2013 13653-0348-011
17/07/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE- PEC1 i (BANK

VAN KUUi'E'i.='l;;ai_L

-8 JULI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0453.742.442

Benaming

(voluit) : VADOMA

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Heidestraat 38 - 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING

De Cock Machiël, Wittepaalstraat 11, 9051 Afsnee wordt vanaf 10 maart 2012 herbenoemd tot bestuurder voor de duur van zes jaar.

Vandemaele Odette, Heidestraat 38, 9250 Waasmunster wordt vanaf 2 november 2012 herbenoemd tot afgevaardigd bestuurder voor de duur van zes jaar.

Vandemaele Odette

Afgevaardigd bestuurder

" 13110

tI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 01.02.2013 13028-0364-009
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 01.02.2013 13028-0316-009
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.09.2010, NGL 27.10.2010 10590-0391-010
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 05.09.2009, NGL 29.09.2009 09786-0112-010
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 06.09.2008, NGL 30.04.2009 09129-0355-010
03/06/2008 : DEA007353
04/10/2007 : DEA007353
27/09/2006 : DEA007353
05/10/2005 : SNA007353
07/10/2004 : SNA007353
06/05/2004 : SNA007353
08/01/2003 : SNA007353
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 29.09.2015 15616-0471-010
08/02/2001 : SNA007353
26/11/1994 : SNA7353

Coordonnées
VADOMA

Adresse
HEIDESTRAAT 38 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande