VAGANZA GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAGANZA GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.769.839

Publication

17/10/2014
ÿþ r Mod Word 11.1

N 1:)%! 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-8 OKT. 2014

AFDELladifteNDERMONDE

II*1,11111111115111

UI

1

bet az Be Sta;

Ondernemingsnr : îlq

Benaming

(voluit) : SdR CLEANING

(verkort) :

Rechtsvorm: VOF

Zetel: VERMORGENSTRAAT 30 A - 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTINGSAKTE

Oprichting: SdR Cleaning VOF

Op heden 01 oktober 2014 zijn partijen:

1.De Rijck Jason, geboren te Sint-Niklaas op 24 december 1991, wonende te heidestraat 15, 9170 de Klinge "België", rijksregisternummer: 91,12.24-251.54, identiteitskaartnummer: 591-5419984-17

2.Vercauteren Stefan, geboren te Sint-Niklaas op 07 augustus 1991, wonende te Klapperbeekstraat 90, 9100 Sint-Niklaas "België" rijksregisternummer: 91.08.07-123.82, identiteitskaartnummer: 591-5114569-55

Overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een VOF (vennootschap onder firma), waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld;

Hoofstuk 1- benaming, zetel, duur

Art,1 Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als

naam SdR Cleaning.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te vermorgenstraat 30a, 9100 Sint-Niklaas "België",

Deze mag worden overgebracht naar tedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving, De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Art.2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden (01-10-2014).

De bepalingen van artikel 39 ,3° -5°W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van he

vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Hoofstuk 2- Doel

Art.3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Lappen van ramen

-Professionele schoonmaak

-Industriële reiniging

-Algemene reiniging van gebouwen en terreinen

-Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen

-Professionele strijkdienst en reiniging van linnen en wasgoed

-Overige zakelijke dienstverlening

-Handelsbemiddeling

-Verhuur en verkoop van eigen onroerend goed

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Ç

r

-e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Handel in onroerend goed doch niet als makelaar

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, 'financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

Hoofstuk 3-. vennoten en kapitaal

Art.4 Vennoten

De vennoten zijn:

De Rijck Jason, voornoemd;

&

Vercauteren Stefan, voornoemd.

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap,

Art.5 Kapitaal

De Heer De Rijck Jason en de Heer Vercauteren Stefan, brengen elk in de vennootschap een som van 375 euro die gestort wordt op de bankrekening van de vennootschap. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vastgesteld op 750 euro.

Ar16 Overdracht

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen noch opdracht geven aan een derde die hem in de vennootschap vertegenwoordigd.

Bij weigering zijn de vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen of zelf een mogelijke overnemer te zoeken. De verkoopprijs is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van overdracht. De werkelijke waarde wordt door een bij onderling overleg gekozen deskundige bepaald indien de partijen op dit vlak niet overeenkomen. BU gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van een der partijen.

Hoofdstuk 4 - Bestuur en vertegenwoordiging

Art.7 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door 2 zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de

vennootschap. Tot zaakvoeders worden voor onbepaalde duur benoemd:

De Rijck Jason, voornoemd;

&

Vercauteren Stefan, voornoemd.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoeder moet bekendgemaakt worden gemaakt in bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art.8 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoeders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoeders dienen steeds gezamenlijk de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Hij mag enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

Hoofdstuk 5  Toezicht

Art.9 Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten, tedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Hoofdstuk 6 Algemene vergadering

Art.10 Bijeenroeping en agenda

ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen om over een wijziging van de statuten of andere punten te beraadslagen en te besluiten. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekend schrijven die hij ten laatste veertien dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de Heer De Rijck Jason, voornoemd, of in zijn afwezigheid door de oudste van de aanwezige vennoten, Zij zef gehouden worden ten maatschappelijke zetel. ledere vennoot heeft het recht op een stem.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkel vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat,

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de 3e woensdag van de maand Juni om 19 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermeldingen in uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is. De le jaarvergadering vindt plaats in 2016. De agenda van de jaarvergadering omvat minstens : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerders.

Hoofdstuk 7- Boekjaar, jaarrekening

Art.11 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van een januari tot eenendertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 1 oktober 2014 en eindigt het op 31 december 20151

Art,12 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepaling. Op

het einde van het boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op. Op

voorstel van de zaakvoeders beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan

het resultaat.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij worden verdeeld als volgt:

Aan de Heer De Rijck Jason, voornoemd, vijftig(50) procent;

Aan de Heer Vercauteren Stefan, voornoemd, vijftig (50) procent.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgekeerd, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst,

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Hoofdstuk 8  Ontbinding en vereffening

Art.13 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening

gedaan worden door een of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het wetboek van

vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het netto-vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten volgens de verhoudingen in art.12

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen

50% van het kapitaal belopen, maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het

deel van het uittredende lid over te nemen.

Art.14 Overlijden van een vennoot

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot váltir de tijd waarop de: vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 2. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vr het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig in artikel 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakt van de vennootschap.

De rekening zef betaalbaar en opeisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, erfgenamen van de vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Ongeacht het voorgemelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Hoofdstuk 9  VVoonplaatskeuze

Art.15 Adres buitenlandse zaakvoeders en vereffenaars

Ieder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoeder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar aile mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

Hoofdstuk 10 Bijzondere volmacht

Art,16 Bijzondere volmachten

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KoBoFisc met zetel te 9190 Stekene, Hellestraat 238, vertegenwoordigd door Mevr, Kockelbergh Vicky, wonende te 9190 Stekene, Hellestraat 238, met recht van indeplaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemersloket en de diensten van de Federale Overheidsdienst Financiën, teneinde alle aanvragen, instellingen, wijzigingen en schrappingen te vorderen

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met de onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegde

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 1 oktober 2014 in drie exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen, en een derde exemplaar dient om ter registratie aangeboden te worden.

De Rijck Jason Vercauteren Stefan

Oprichter Oprichter



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-betiouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

24/03/2015
ÿþi

15 791* 11111111

Mod Werd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ide akte , : l

KOOrI

1

f 2 Ui 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0563.769.839

Benaming

(voluit) : SDR CLEANING

(verkort) :

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VOF

Zetel : VERMORGENSTRAAT 30 A - 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN (WIJZIGING DOEL+ NAAM)

Heden, 19/02/2015, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van VOF SdR Cleaning, gevestigd te Vermorgenstraat 30 A, 9100 Sint-Niklaas.

1.Wijziging van het maatschappelijk doel

Deze buitengewone algemene vergadering beslist, met unanimiteit, om het maatschappelijk doel te wijzigen,

door de huidige tekst te vervangen door de volgende test:

De vennootschap heeft tot doel:

-Lappen van ramen

-Professionele schoonmaak

-Industriële reiniging

-Algemene reiniging van gebouwen en terreinen

-Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen

-Professionele strijkdienst en reiniging van linnen en wasgoed

-Handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen

-Handelsbemiddeling in farmaceutische producten en orthopedische artikelen

-Groothandel in parfumerieën en cosmetica

-Groothandel in toiletartikelen

-Kleinhandel in reukwerk en cosmetica

-Kleinhandel in toiletartikelen

-Overige zakelijke dienstverlening

-Handelsbemiddeling

-Verhuur en verkoop van eigen onroerend goed

-1-landel in onroerend goed doch niet als makelaar

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnernen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar In

andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene

vergadering genomen met unanimiteit.

2.Wijziging van de naam

Deze buitengewone algemene vergadering beslist, met unanimiteit, om de naam van de vennootschap te

wijzigen in 'VAGANZA GROUP'.

De Rijck Jason, Zaakvoerder Vercauteren Stefan, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 13.07.2016 16325-0404-011

Coordonnées
VAGANZA GROUP

Adresse
VERMORGENSTRAAT 30A 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande