VALBUSKO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALBUSKO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.272.490

Publication

10/02/2014
ÿþCooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 9451 Haaltert (Kerksken), Terlicht 25

OMZETTING - KAPITAALVERHOGING IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB/92 - AANNEMING NIEUWE STATUTEN - WIJZIGING BESTUURSORGAAN

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, notaris Frédéric Bauwens te Haaltert, op achtentwintig januari tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VALBUSKO, met zetel te 9451 Haaltert (Kerksken), Terlicht 25, opgericht bij akte, verleden voor notaris Jean-Marie Wambacq te Aalst op elf juli negentienhonderd zevenentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 juli erna, onder nummer 87-07-02/104, waarvan de statuten laatst gewijzigd zijn bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, opgesteld door notaris Marc Bauwens te Haaltert op negenentwintig september negentienhonderd negenennegentig, bekend gemaakt als voormeld op negentien oktober erna, onder nummer 99-10-19/479, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0431.272.490, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1. Vaststelling van de uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd uitgedrukt in" euro en

achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (EUR 18.592,01) bedraagt.

2. Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

3. Vervanging van het bestaand aantal aandelen

De vergadering beslist het totaal aantal uitstaande aandelen, zijnde vijfenzeventig (75) te vervangen door zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen door elk bestaand aandeel te splitsen in tien. Het kapitaal wordt voortaan vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen.

4-5,Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag, opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 10 januari 2014 opgemaakt door de BVBA J, Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op éénendertig oktober tweeduizend dertien.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, luiden ais volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we de staat per 31 oktober 2013 onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht bestond voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie_ Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de balans.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 869.956,86 euro, dit is 851.364,85 hoger dan het maatschappelijk kapitaal dat 18.592,01 euro bedraagt.

Het netto-actief is hoger dan het minimum kapitaal voor een BVBA, zijnde 18.550,00 euro,

Oudenaarde, 10 januari 2014

Op de laatste blz. van I uik B vermelden . Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTB&NK

VAN KOOPHANDEL

IIIHIIIJIIII I IIII IIMI

*19038391*

i

3 0 JAN 2014

C:'iffie

DFNDFwakriQNDIE

Mal Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr . 0431,272A90

Benaming

(voluit) : VALBUSKO

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA J. Vande Moortel & Co,

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer

Bert De Clercq

Bedrijfsrevisor"

6. Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De duur en de zetel zullen hetzelfde zijn als deze van de huidige vennootschap, evenals alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten,

De besloten vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap ingeschreven is in het Rechtspersonen register te Dendermonde,

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op éénendertig oktober tweeduizend dertien.

De vergadering beslist verder dat elk aandeel van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt uitgewisseld tegen één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle verrichtingen, die sedert deze datum werden gedaan door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

7 Wijziging van het doel van de vennootschap, overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist om overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen de statutaire doelsomschrijving te vervangen door de tekst vermeld in de nieuw aan te nemen statuten door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zoals opgenomen in beslissing 13.

8. Kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van zeven euro negenennegentig cent (EUR 7,99) zodat het gebracht wordt van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (EUR 18.592,01) op achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen

9. Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Kapitaalverhoging met vijfhonderd éénennegentigduizend driehonderd euro (EUR 591.300,00), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00) te verhogen tot zeshonderd en negenduizend negenhonderd euro (EUR 609.900,00), door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De kapitaalverhoging zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

10. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting

Inschrijving op de kapitaalverhoging voor het volledige bedrag van vijfhonderd éénennegentigduizend driehonderd euro (EUR 591.300,00) met de gelden voortkomend uit voornoemde tussentijdse dividenduitkering,

De voorzitter verklaart en de vennoten op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100 %).

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap.

De vennoten aanvaarden dat in ruil voor de gedane geldinbreng de fractiewaarde van de bestaande aandelen die hen toebehoren evenredig wordt verhoogd.

12. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

Vaststelling dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd en negenduizend negenhonderd euro (EUR 609.900,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

13. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "VALBUSKO".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9451 Haaltert (Kerksken), Terlicht 25.

De vennootschap heeft tot doel

De uitbating van een onderneming voor algemeen schrijnwerk; het vervaardigen, plaatsen en herstellen van alle binnen- en buitenschrijnwerk, zowel in hout, metaal, aluminium, kunststof als in alle andere materialen; het vervaardigen, plaatsen en herstellen van onder meer (niet limitatief) : keukens, keuken- en badkamermeubelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

kantoormeubelen, maatmeubelen, deuren en ramen, trappen, plafonds, wanden, kasten, veranda's, tuinhuizen, carports, parket en andere vloerbekledingen, garagepoorten, luiken, glaswerk, enz.;

Het uitvoeren van dakwerken en isolatiewerken; chapewerken en bevloeringen, stukadoors- en bezettingswerken, het plaatsen van valse scheidingswanden en gipswanden, het uitvoeren van diverse activiteiten in de sector eindafwerking erº% renovatie; het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden en opruimwerkzaamheden; klusjesdienst; het uitvoeren van elektriciteitswerken; het uitvoeren van allerhande technische installaties; onderneming voor metaalconstructie, smeedwerk; het plaatsen van zonnepanelen en milieuvriendelijke installaties en technologieën;

Het uitvoeren van alle activiteiten i.v.m. interieur en decoratie, vormgeving, binnenhuisinrichting, binnenhuisarchitectuur en totaalinrichting, gaande van het ontwerp tot de effectieve realisatie; de coördinatie en begeleiding van totaalprojecten;

In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren bouw, metaal en elektriciteit, al dan niet in coordinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle onderhoudswerken, renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen, in coördinatie met onderaannemers;

Algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemer; de coördinatie van werken op. de werf; Onderneming in onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, kopen, renoveren en verkopen van onroerend goed; bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij.

Consultancy en dienstverlening in de bouwsector, in bouwtechnische aangelegenheden, in het algemeen inzake technische aangelegenheden; het optreden ais toezichthoudende instantie, veiiigheidscoardinator; de coördinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises.

Consultancy en adviesverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer, inzake technische aangelegenheden, inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake product-management, design en vormgeving; inzake PR, publiciteit en marketing; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, diverse zakelijke dienstverlening.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in bouwmaterialen, schrijnwerk, deuren en trappen, meubelen, interieurartikelen, bouwmaterialen en aanverwante artikelen, tevens in fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en vcor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten;

De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op vccrwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, .van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

AI deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België ais in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of 71",e'

in deelneming en samenwerking met derden,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duurt

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd en negenduizend negenhonderd euro (609.900,00 E).

e " Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

eDe niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt

met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

eq doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

ó - vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

r+ volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

et Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is eveneens geldig vertegenwoordigd door een bijzondere volmachtdrager die hiertoe et

et speciaal werd aangesteld door de zaakvoerders.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

et voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

14. Benoeming van twee niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens heeft de vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur; de heer Danny De Kock en mevrouw Chrtistelle Piens, beiden wonend te 9451 Haaltert (Kerksken), Hofstraat 12, die aanvaarden.

De al dan niet bezoldiging van hun mandaat zal beslist worden door de gewone algemene vergadering. 15.AKteren van het ontslag van de raad van bestuur van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de benoeming van twee niet-statutaire zaakvoerders is een einde gekomen aan het bestuurdersmandaat van de heer De Kock Danny en mevrouw Piens Christelle, voornoemd.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de voornoemde bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering verleent hen decharge voor de uitvoering van hun mandaat tot op éénendertig oktober tweeduizend dertien, datum van de afsluiting van voormelde staat van activa en passiva. Voor de resterende periode, zal er decharge verleend worden aan voormelde bestuurders, door de volgende jaarvergadering.

Door voornoemd ontslag is tevens een einde gekomen aan het mandaat als gedelegeerd bestuurder van de heer De Kock Danny.

16. Machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen Bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

17. Volmacht administratieve formaliteiten

Bijzondere volmacht aan A&B Partners Oudenaarde cvba, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26,

met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten - waaronder doch niet beperkt tot

ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds - te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

2. Bankattest.

3.Verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief dd. 31/10/2013,"

4.Verslag van de bedrijfsrevisor.

FREDERIC BAUWENS NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

1 Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

16/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 10.12.2013 13681-0446-013
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 27.06.2012 12227-0297-015
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 06.07.2011 11270-0451-015
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 16.07.2010 10317-0444-014
29/07/2009 : DE056814
13/08/2008 : DE056814
10/09/2007 : DE056814
21/12/2006 : DE056814
05/09/2006 : DE056814
28/09/2005 : AA056814
06/08/2004 : AA056814
13/08/2003 : AA056814
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 29.09.2015 15616-0559-014
19/10/1999 : AA056814
06/01/1999 : AA056814
18/04/1991 : AA56814
01/01/1989 : AA56814
10/08/1988 : AA56814

Coordonnées
VALBUSKO

Adresse
TERLICHT 25 9451 KERKSKEN

Code postal : 9451
Localité : Kerksken
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande