VALENTIJN DE BRABANDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALENTIJN DE BRABANDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.903.420

Publication

21/05/2014
ÿþ"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de apte . y~

GRIFFIE RECHTSANK VAN KOOPHANDEL GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111§1§11

O 9 MEI 201/1

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0837903420

Benaming

(voluit) : Valentijn De Brabander

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Galgstraat 17, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverpiaatsing

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER OP DATUM VAN 15 APRIL 2014

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres en dit vanaf 1 mei 2014:

Dendermondebaan 66 A, 9240 Zele, België.

De Brabander Valentijn

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0509-008
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 27.06.2013 13224-0379-008
28/07/2011
ÿþOndernemingsnr : S e3OS . L1

Benaming

(voluit) : Valentijn De Brabander

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS, Galgstraat 17

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 13 juli 2011 dat

De Heer DE BRABANDER Valentijn Walter M, geboren te Sint-Niklaas op 30 mei 1989, ongehuwd, identiteitskaart nummer 590-5132349-08, nationaal nummer 890530 26560, wonende te Sint-Niklaas, Galgstraat 17.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht:

`onder de naam Valentijn De Brabander, met zetel in het gerechtelijke arrondissement Dendermonde te 9100 Sint-Niklaas, Galgstraat 17 en met een onbeperkte duur;

*het doel van de vennootschap is zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals, alle onroerende transacties en verrichtingen in de breedste zin, met inbegrip van onroerende leasing.

-Als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren van bouwvoltooiingswerken voor onderaannemers.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

-Het inrichten en houden van voordachten, bijeenkomsten, cursussen, seminaries, met betrekking tot vastgoed en aanverwante materies.

-Expertise (gerechtelijke en buitengerechtelijk) bij onroerende goederen.

-Het opstarten of overnemen van franchising in verband met vastgoedbemiddeling.

-Het beheer van haar patrimonium, dat zowel roerende als onroerende goederen kan bevatten bij de oprichting ingebracht of later verkregen.

-Het uitvoeren van openbare of private werken, meer bepaald in bouwwerken, bestaande uit: alle ruwbouwwerken, het waterdicht maken van bouwwerken, dakwerken, metsel- en betonwerken, slopingswerken, grond- en nivelleringswerken, voegwerken en gevelreiniging, vloeren en tegelzetting (in diverse materialen), het plaatsen van schrijnwerk in hout, metaal of kunststof, het uitvoeren van schilderwerken en behangwerken, elektriciteitswerken en sanitaire werken, het plaatsen van centrale verwarming, het optreden als coordinator in de bouw in het algemeen (in de zin van opvolging van bouwwerken). Evenals het laten uitvoeren van bovenstaande werken door derden.

-De verzorging van dieren, voornamelijk paarden, opleiden en trainen van ren-, draf-, spring- en dressuurpaarden, deelnemen aan wedstrijden.

-Het fokken van paarden bedoeld voor landbouw en sport, het uitbaten van de infrastructuur hiervoor vereist.

-Het inrichten, verwerven en het uitbaten van inrichtingen voor ontspanning, vrijetijdsbesteding en sportbeoefening van alle aard, daarin onder andere, doch niet beperkend begrepen, het inrichten, verwerven en uitbaten van manèges en rijscholen.

-De uitbating van fokkerijen en stoeterijen.

-De groot- en kleinhandel in dieren, in uitrustingsgoederen voor de beoefening van sport, in alle sportartikelen, in landbouwgrondstoffen, landbouwuitrusting, strooisels, veevoeders en meststoffen allerlei.

-Het inrichten en organiseren van paardenveilingen; het verlenen van assistentie en het leveren van vertaalwerk voor veilingen georganiseerd door derden.

-Het inrichten en organiseren van jumpings en andere paardenwedstrijden; het verlenen van assistentie bij jumpings en wedstrijden georganiseerd door derden.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d

b

mi

ANA

r

Vt behc aar

Baat Staat

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r1P:c Tra. =4:4!

Z+1 tFF,~ ~ ~..!~

*11116414*

VAN KOOPHANDEL

1 5. 07. 2011

DENDERMONDE

t,àrrtf3e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

s

Voor-

(}yhouden aán het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook zaakvoerder(s)opdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

-waarvan het kapitaal:

`achttienduizend zeshonderd (18.600) euro bedraagt;

*volledig in geld geplaatst werd;

*ten belope van 12.400,00 euro volstort werd;

verdeeld is in 186 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde heer Valentijn De Brabander ten belope van 18.600,00 euro, die stortte ten belope van 12.400,00 euro, waarvoor hem 186 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

- De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij CENTEA onder nummer 860-1137986-61, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 12 juli 2011, dat aan de notaris werd overhandigd.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2012);

- met jaarvergadering op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap, (de eerste jaarvergadering heeft plaats in juni 2013);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot gewone onbezoldigde zaakvoerder werd aangesteld

voornoemde heer Valentijn De Brabander " -

`met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 °/Q) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergade-'ring met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

" het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

" wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

VOLMACHT

De oprichter verklaart volmacht te geven aan VM CONSULT VOF te 9112 Sinaai, Edgard Tinelstraat 41 N3 met recht van indeplaatsstelling, tot het vervuNen van alle formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -- NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VALENTIJN DE BRABANDER

Adresse
GALGSTRAAT 17 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande