VALOMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALOMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.756.914

Publication

10/03/2014
ÿþOndememingsnr : 0537.756.914

Benaming (voluit) : Valomi

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Moretuslei 518 B - 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel - benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 06/02/2014

Er wordt besloten vanaf 08 februari 2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen van naar: Oude Zandstraat 49 te 9120 Beveren,

Met ingang vanaf 08 februari 2014 wordt de heer Mendels Ronald, Jules Moretuslei 618 B, 2610 Antwerpen, benoemd tot bijkomend zaakvoerder.

Van Loo Anne-Marie

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ModAOF ti.t

s 1 r{ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neetgefegd ter mie) van de Rechtbank van Koophrrnt7er! Antwerpen

: ei n FER. 2e.!.;

Griffie

09/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

'E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tI.3!H.171,211.!

V, beh aa; Bel Staa I1I





19

" í

+~r ~' t,.:~'~ ~:~

~ t

4'F~~1 tçgo,)IiCrlJdel

Griffie K 7 POL ne

Ondernemingsnr: 0537.756.914

Benaming

(voluit) : VALOMI

(verkort) :

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : 2610 Antwerpen (Wilrijk), Jules Moretuslei 518 b

(volledig adres)

Onderwerp akte :' rechtzetting

ln de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 30/08/2013 onder nummer 13304828 van het uittreksel van de akte oprichting van de BVBA'Valomi", met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Jules Moretuslei 518 b, RPR Antwerpen 0537.756.914, verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op 28/08/2013, geregistreerd

' dient onder punt 9/ de laatste zin gelezen te worden als:

"Naar mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist",

Voor verbeterend uittreksel

Notaris Michel Wege

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304828*

Neergelegd

28-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537756914

Benaming (voluit): Valomi

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen, Jules Moretuslei 518 bus b

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op achtentwintig augustus tweeduizend dertien, in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam  Valomi . 2/ zetel: 2610 Antwerpen (Wilrijk), Jules Moretuslei 518/b; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichter: Mevrouw VAN LOO Anne-Marie Louisa Frans, geboren te Mortsel op twintig november duizend negenhonderdtweeënzestig, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Jules Moretuslei 518/b.

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig volgestort op een bijzondere rekening bij KBC.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichter.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen. 9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: mevrouw VAN LOO Anne-Marie voornoemd.

Haar mandaat is bezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Vervaardigen, handel, de in- en uitvoer en vertegenwoordiging van confectie-artikelen van alle aard.

- Ambulante handel.

- Import- en export, aankoop en verkoop, groot en kleinhandel, promotie, distributie, vertegenwoordiging in textielproducten in de meest brede zin van het woord: kledingstukken, linnengoed, kledingaccessoires, lederwaren, schoenen, fantasie- en cadeauartikelen, elektrische huishoudtoestellen, huishoudartikelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

onderhoudsproducten, feestartikelen, papierwaren, kantoorartikelen, cosmetica, fruit, groenten, bloemen en planten , dit alles in de meest brede zin van het woord.

- Handel via webshop en postorder.

- Vertegenwoordiging en commissiehandel van alle goederen.

- Koerierdienst.

- Alle industriële, commerciële, financiële of burgerlijke handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken : alle onroerende goederen of handelszaken verwerven, vervreemden, huren of verhuren.

- Deelnemingen in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. - Functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Alle overige zakelijke dienstverlening

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

12/ gewone algemene vergadering: de derde woensdag van de maand juni om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: Boekhoudkantoor  Malschaert-Verbraeken te 2070 Zwijndrecht, R. Orlentstraat 25, en haar gevolmachtigden, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 30.07.2015 15362-0048-016

Coordonnées
VALOMI

Adresse
OUDE ZANDSTRAAT 49 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande