VALUE ADD REAL ESTATE, AFGEKORT : VARE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VALUE ADD REAL ESTATE, AFGEKORT : VARE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.999.970

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 18.02.2014 14038-0594-010
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 07.01.2015 15002-0389-011
12/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~...~~lEGD

1111111W11111,111111111

- 3 APR. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDF{h eGENT

Ondernemingsnr : 0832.999.970

Benaming

(voluit) : Value Add Real Estate

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Comercaatsweg 16A, 9980 Sint-Laureins

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen bestuurders

Uit een besluit van de bijzondere algemene vergadering op 22-03-13 blijkt het volgende:

De heer Van de Keere Jan en de heer Raemdonck Mans hebben hun ontslag ingediend als bestuurders, welke wordt aanvaard.

Tevens leggen zij hun mandaat neer van gedelegeerd bestuurder en is Jan Van de Keere ook niet langer voorzitter van de Raad van Bestuur.

In hun plaats worden ais nieuwe bestuurders van de vennootschap worden aangesteld: - Qubix BVBA - BE 0880 516 015, met als vaste vertegenwoordiger Van de Keere Jan; - W & O NV - BE 0898 613 641 - met als vaste vertegenwoordiger Raemdonck Mans. welke eveneup aanvaard wordt.

Beide bestuurders worden tevens benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap Qubix bvba, met als vaste vertegenwoordiger Van de Keere Jan, wordt voorzitter van

de Raad van Bestuur.

De termijn van deze benoemingen eindigt na de algemene vergadering in het jaar 2017.

De Coster Roland, wonende te Weibroekdreef 8B, 9880 Aalter, wordt aangewezen om de publicatie in het Belgisch Staatsblad te verzorgen evenals om de aanpassing KBO te verzorgen.

Qubix bvba

vertegenwoordigd door Van de Keere Jan

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 19.02.2013 13039-0052-008
01/02/2011
ÿþmodal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : Value Add Real Estate NV

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Comercaatsweg 16/A

9980 Sint-Laureins

Onderwerp akte :NV: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 17/01/2011 blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters

1. de Heer VAN DE KEERE Jan André Gislaine, geboren te Assenede op drieëntwintig oktober

negentienhonderd zeventig, echtgenoot van Mevrouw CORNELIS Heidi, geboren te Eeklo op tien

december negentienhonderd tweeënzeventig, wonend te 9980 Sint-Laureins, Comercaatsweg 16 A.

2. de Heer RAEMDONCK Hans, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke

samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Waarschoot op zestien oktober negentienhonderd

zevenenvijftig, wonende te 9070 Destelbergen (Neusden), Haagstraat 3.

De oprichters hebben hun inbreng volledig volstort.

Naam :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij wordt opgericht onder de naam "Value Add Real Estate NV", afgekort "VARE NV".

Het uithangbord van de zaak is `VARE' genaamd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9980 Sint-Laureins Comercaatsweg 161a.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

- Het aankopen, ruilen, verkopen, renoveren, huren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen. Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en, eventueel de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen ; verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen, verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technische uitrustingen van de gebouwen) ; alle materialen kunnen kopen ; alle ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn ;

- Trading in de meest ruime zin ;

- Het verrichten van raadgevende diensten in de organisatie, het beheer en de communicatie van ondernemingen en organisaties ;

II. VOOR EIGEN REKENING

- Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer ;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111.11,11.!!1.1111111F11111110irim1729uwiAuiiiiu~

6*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

2 e i~C'J. 2A

Ondememingsnr : Q "16 9) -+a 9 ~ ~Q

~--f----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod2.t

kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De diensten beschreven in de wet van 13 april 1995 op de handelsagentuur worden uitdrukkelijk uitgesloten evenals de activiteiten die betrekking hebben op de activiteiten bedoeld in artikel 3§2 van de wet van 22 maart 1993 met betrekking tot het statuut van en het toezicht op de kredietinstellingen en of de daarmee verbonden activiteiten, alsook activiteiten in de verzekeringssector.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het één en het ander overeenkomstig en binnen de perken van de wet.

Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEENZESTIG DUIZEND EURO (62.000,00 Euro).

Het is verdeeld in ZESHONDERDTWINTIG (620) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volledig volgestort.

Deze inbreng in geld, te weten het bedrag van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij BNP Paribas Fortis bank op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 001-6311567-47.

Jaarverqaderinq

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand december, om 14 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Bestuur:

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat , de regels betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt. Vertegenwoordiging van de vennootschap

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders. Zij worden gedelegeerde bestuurders genoemd. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

De gedelegeerde bestuurders worden benoemd door de Raad van Bestuur bij beslissing genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mpd 2.1

a,L

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de gedelegeerd bestuurder voor het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders of door een gedelegeerd bestuurder.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

De algemene vergadering kan beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen, dit overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Overgangsbepalingen :

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één oktober tweeduizend en tien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

3. Benoeming bestuurders.

Onmiddellijk hebben de aandeelhouders met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot

eerste bestuurders:

1. De heer Van de Keere Jan, voornoemd.

2. De heer Hans Raemdonck, voornoemd.

Beiden aanwezig en aanvaardend.

4. Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

5. Volmacht :

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, Kruispuntbank voor ondernemingen, Belasting over de Toegevoegde Waarde-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de heer De Coster Roland, boekhouder-fiscalist, wonende te Weibroekdreef 8b, 9880 Aalter, met recht van indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslist de raad van bestuur de bestuurders, met eenparigheid van stemmen, te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

- tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer Jan Van De Keere, voornoemd.

- tot gedelegeerd bestuurders: de heer Van de Keere Jan, voornoemd en De heer Hans Raemdonck, voornoemd.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

19/01/2011

Terzelfdertijd neergelegd:

- Uitgifte van de akte ;

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 27.01.2016 16031-0564-008
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 10.12.2016, NGL 31.01.2017 17035-0516-009

Coordonnées
VALUE ADD REAL ESTATE, AFGEKORT : VARE

Adresse
MANDEWEG 28 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande