VALUE SQUARE

NV


Dénomination : VALUE SQUARE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 885.750.253

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 16.12.2013, NGL 10.02.2014 14029-0476-070
12/06/2013
ÿþmod 11.1

f~. ~4 1~ , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie y

I=nrl= i=~



-3 l";T3 2C3

RECHTE AN K VAN

KOO}'F-IAlesrk: _ E GENT

iuu uiliiii uiu

130 8678*

i

Ondernemingsnr : 0885,750.253 "

Benaming (voluit) : Value Square 1

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Derbystraat 319 (Maaltecenter blok G)

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën met uitgifte van nieuwe aandelen - kapitaalverhoging door incorporatie van uitgiftepremie(s)-aanpassing van en/of wijziging aan de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) over voorgaande agendapunten - coördinatie van de statuten - Ontslag en (her)benoeming van bestuurders en gedelegeerd bestuurder(s) - vaststelling machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissing(en) - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Patrick PEEN, geassocieerd notaris te Kruibeke (Bazel), vervangende zijn ambtgenoot Lucas NEIRINCKX, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice IDE, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april 2012, op 16 mei 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "Value Square", met zetel gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Maaltecenter blok G, Derbystraat 319, ondernemingsnummer 0885.750.253, RPR Gent, de volgende beslissingen heeft genomen

Punt 1: Kapitaalverhoqinq

Beslissing om het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met honderdachtentwintigduizend zeshonderdenvier euro vijftig cent (¬ 128.604,50), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) tot vijfhonderdachtentwintigduizend zeshonderdenvier euro vijftig cent,(¬ 528.604,50) door het creëren l; van tweehonderddertig (230) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als de reeds bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

II Op deze tweehonderddertig (230) nieuwe aandelen zal in geld ingeschreven worden tegen de prijs van duizend zeshonderd euro (¬ 1.600,00) per aandeel, waarvan :

-vijfhonderdnegenenvijftig euro vijftien cent (¬ 559,15) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal honderdachtentwintigduizend zeshonderdenvier euro vijftig cent (¬ 128.604,50) en;

-duizend veertig euro vijfentachtig cent (¬ 1.040,85) als uitgiftepremie, hetzij in het totaal tweehonderdnegenendertigduizend driehonderdvijfennegentig euro vijftig cent (¬ 239.395,50). Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd procent (100 %), hetzij in totaal driehonderdachtenzestigduizend euro (¬ 368.000,00). Punt 2 - Verzakinq uitoefening voorkeurrecht:

Individuele verklaring door alle aandeelhouders te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe aandelen op naam, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Punt 3 -- Inschriivinq op de kapitaalverhoginq en volstortinq van de nieuwe aandelen a) Vervolgens verklaring door een aandeelhouder volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Naamloze Vennootschap "Value Square", en En te schrijven op de tweehonderddertig (230) nieuwe kapitaalaandelen op naam van de vennootschap, tegen de hoger gestelde voorwaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voer- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



b) Verklaring door de voorzitter en erkenning door de vergadering dat de nieuwe aandelen, waarop aldus werd ingeschreven, volgestort zijn,

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal honderdachtentwintigduizend zeshonderdenvier euro vijftig cent (¬ 128.604,50);

-en daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100%), hetzij in het totaal tweehonderdnegenendertigduizend driehonderdvijfennegentig euro vijftig cent (¬ 239.395,50),

c) De inbrengen in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening gehouden op naam van de Naamloze Vennootschap "Value Square", voornoemd, zoals blijkt uit het attest, afgeleverd door KBC Bank de dato 14 mei 2013 welk attest bewaard zal blijven in het dossier gehouden op het kantoor van notaris Ide.

Punt 4 - Realisatie kapitaalverhoging

Vaststelling door de vergadering en vraag aan de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën daadwerkelijk werd gerealiseerd.

De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën over een maatschappelijk kapitaal van vijfhonderdachtentwintigduizend zeshonderdenvier euro vijftig cent (¬ 528.604,50) vertegenwoordigd door vierduizend tweehonderddertig (4.230) kapitaalaandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. De statuten worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna vermeld.

Punt 5 -- Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie". Beslissing om het bedrag van de uitgiftepremie hetzij tweehonderdnegenendertigduizend driehonderdvijfennegentig euro vijftig cent (¬ 239.395,50) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden , en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Punt 6 -- Tweede kapitaalverhoging

Beslissing om het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met tweehonderdnegenendertigduizend driehonderdvijfennegentig euro vijftig cent (¬ 239.395,50), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van vijfhonderdachtentwintigduizend zeshonderdenvier euro vijftig cent (¬ 528.604,50) tot zevenhonderdachtenzestigduizend euro (¬ 768.000,00), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij tweehonderdnegenendertigduizend driehonderdvijfennegentig euro vijftig cent (¬ 239.395,50).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Punt 7 - Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de eenomen beslissinq(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht:

Beslissing om de statuten van de vennootschap aan te passen, als volgt:

a. Beslissing om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt :

"ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt

zevenhonderdachtenzestigduizend euro (¬ 768.000,00)."

b. Beslissing om artikel 6 van de statuten aan te passen als volgt

"ARTIKEL 6 - AANDELEN:

Het kapitaal is vertegenwoordigd door vierduizend tweehonderddertig (4.230) aandelen, zonder nominale waarde. De aandelen kunnen door de raad van bestuur worden gesplitst in onderaandelen die, in voldoende aantal verenigd, dezelfde rechten geven als het aandeel.

Alle aandelen zijn op naam.

ledere aandeelhouder ontvangt een bewijs van inschrijving in het register van aandelen. Dit wordt daartoe door de aandeelhouder ondertekend.

Aandelen zijn vrij overdraagbaar door de inschrijving van een daartoe strekkende verklaring in het register van aandelen. Een register wordt eveneens gehouden voor winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, Alle effecten dragen een volgnummer.

Conform artikel 67 § 6 van de Wet van 6 april 1995 is VALUE SQUARE verplicht om de FSMA in te lichten bij een wijziging in het aandelenkapitaal van VALUE SQUARE waarbij de grens van vijf procent (5 %) wordt overschreden."

Punt 8 - Ontslaq en (her?benoeming van bestuurders - vaststelling aanstelling vaste vertegenwoordiger besturende vennootschap:

A) Aanvaarding van het ontslag van de hierna vermelde personen, in hun na vermelde hoedanigheden, met ingang vanaf 1 februari 2013 en kwijtingverlening over hun beheer, eveneens te rekenen tot 1 februari 2013, met name:

- de heer Boris Cukon, als bestuurder;

-de heer Nicolas Van Broekhoven, als (gedelegeerd) bestuurder,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

B) Vervolgens beslissing om de hierna vermelde personen als bestuurder van de vennootschap te

(her)benoemen, voor een duur van zes (6) jaar, met ingang vanaf 1 februari 2013 met name:

- de heer Pascal CORNELIS;

- de heer Patrick MILLECAM;

-de heer Wim DESCAMPS;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BC Research" met zetel te 2000

Antwerpen, Meir 7, ondernemingsnummer 0478.639.570, RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger de heer Boris Cukon, daartoe benoemd blijkens beslissing van het

bestuursorgaan van deze besturende vennootschap op 23 april 2013.

Die elkeen deze (her)benoeming als bestuurder hebben aanvaard.

Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering van de aandeelhouders.

Dienaangaande beslist de vergadering om toch vergoedingen toe te kennen aan de voornoemde

bestuurders.

C) Vervolgens zijn voormelde (her)benoemde bestuurders in aparte vergadering samengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

-Als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap worden (her)benoemd, voor een duur van zes (6) jaar, te rekenen vanaf 1 februari 2013 :

- de heer Pascal Cornelis, voornoemd;

- de heer Patrick Millecam, voornoemd;

-de heer Wim Descamps, voornoemd. -

Die elkeen deze (her)benoeming ais gedelegeerd bestuurder hébben aanvaard.

-Als voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap wordt (her)benoemd, voor een duur

van zes (6) jaar, te rekenen vanaf 1 februari 2013: voornoemde heer Patrick Millecam, die dit

mandaat heeft aanvaard,

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur zal onbezoldigd

worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur.

Punt 9: Volmacht coördinatie statuten

Verlening aan ondergetekende notaris van alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 10: Machtiging - volmacht:

Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen

beslissingen en aanpassing van de statuten,

Voor ontledend uittreksel.

Patrick PIEN, geassocieerd notaris te Kruibeke (Bazel), vervangende zijn ambtgenoot Lucas

NEIRINCKX, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice 1DE, met standplaats te

Hamme

Tegellik hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte wijziging statuten.

- Coördinatie statuten.

Vosr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 17.12.2012, NGL 26.12.2012 12676-0447-070
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 19.12.2011, NGL 18.01.2012 12010-0212-073
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 20.12.2010, NGL 03.03.2011 11049-0562-016
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 11.08.2009 09561-0095-019
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.05.2008, NGL 21.08.2008 08584-0220-016
23/07/2015
ÿþi

mad 11.1

1, E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1 NEERGELEGD

1 3 JULI 2015

RECHiegt9t° VAN

, Kf1fIPHANir)F1 TF f;FNT

IIIII51111106220*'11! IIA I

*1

a

Ondememingsnr : 0885.750.253 Benaming (voluit) :Value Square

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Derbystraat 319 (Maaltecenter blok G)

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 7 juli 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Value Square", met zetel gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Maaltecenter blok G, Derbystraat 319, ondernemingsnummer 0885.750.253, RPR Gent, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

Eerste beslissing : Toevoeging handelsbenaming

Beslissing om de maatschappelijke naam van de vennootschap te behouden doch in de toekomst ook gebruik te willen maken van de volgende handelsbenaming : "Value Square Asset Management". De maatschappelijke naam en de handelsbenaming zullen zowel afzonderlijk ais gezamenlijk mogen gebruikt worden. De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast zoals hierna vermeld.

Tweede beslissing : wijziging datum jaarlijkse algemene vergadering

De datum van de jaarvergadering van de aandeelhouders wordt gewijzigd als volgt: deze vergadering zal voortaan gehouden worden op de laatste maandag van de maand januari, om achttien uur. De eerstvolgende jaarvergadering van de vennoten zal plaatsvinden in het jaar 2016. Derde beslissing : Aanpassing en/of wijziging van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) over voorstaand agendapunt

a. Beslissing om artikel één van de statuten aan te passen zodat het voortaan zal luiden als

volgt :

"ARTIKEL 1 - RECHTSVORM - BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Naamloze Vennootschap. Haar naam luidt: "VALUE

SQUARE". Zij gebruikt tevens de hierna volgende handelsbenaming :

"Value Square Asset Management"

De benamingen mogen afzonderlijk en gezamenlijk gebruikt worden."

b. Beslissing om artikel éénentwintig van de statuten aan te passen zodat het voortaan zal luiden als volgt :

"ARTIKEL 21- VERGADERING:

leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste maandag van de maand januari, om achttien uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De aandeelhouders, alsook de bestuurders en eventuele commissaris(sen) worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De raad van bestuur kan tevens beslissen, voor zover geen wettelijke verbodsbepalingen of beperkingen terzake bestaan, om de uitnodiging voor de algemene vergadering via e-mailbericht of faxbericht te versturen. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod ti.1

Vogr-béroudén aan het Belgisch Staatsblad



oproepingsbrief of het bericht bevat een opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Deze personen bekomen samen met de oproepingsbrief of het bericht, de bij wet bepaalde stukken.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, in de werkelijke zetel.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan hiervoor sprake, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld." Vierde beslissing: Toekenning bevoegdheden  machtiging  volmacht

- Toekenning van de bevoegdheden aan het bestuursorgaan van de vennootschap en derhalve machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Bofidi-Revac, en diens medewerkers en aangestelden, kantoor te Kortrijksesteenweg 1126a, 9051 Sint-Denijs-Westrem en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel.

Michel Ide, notaris te Hamme









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte wijziging statuten.

- Coordinatie statuten.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VALUE SQUARE

Adresse
DERBYSTRAAT 319, MAALTECENTER BLOK G 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande