VAN ASBROUCK CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN ASBROUCK CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.244.563

Publication

22/07/2014
ÿþMod PAF 11.5

CV-1\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

01

II

bel

ar

Re sta

*19190997*

ME. 3ZEC1 ITBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

I 0 JULI 2014

AFDELING DENDERMONDE

unifié

~

Op de laatste biz. van t_ûik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nofaris,"x etzijvan aïpet%-o(.6 ri(én)"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 16/06/2014

De vereffenaar brengt verslag uit over de vereffening en de goedkeuring van de Rechtbank van koophandel Gent afdeling Dendermonde dd. 26 met 2014 (BI 452/11) van het plan van verdeling van de activa onder de schuldeisers. De vergadering keurt het verslag unaniem goed.

Met éénparigheid van stemmen wordt de afsluitbalans van de vereffening per 31 maart 2014 goedgekeurd.

De vereffenaar wordt eervol ontslagen en met algemeenheid van stemmen wordt kwijting gegeven voor de uitoefening van haar mandaat.

De vergadering besluit unaniem tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende 5 jaar.

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap neer te leggen en te bewaren gedurende ten minste vijf jaar op het adres 9400 Ninove, Edingsesteenweg 357/1.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen volmacht toe te kennen aan:

- Zakenkantoor Michiels BV o.vv.e. BVBA met maatschappelijke zetel 1750 Gaasbeek, Onderstraat 27 vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw MICHIELS Lina, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor:

- iedere formaliteit voor de neerlegging van de beslissingen van deze vergadering met betrekking tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel teneinde over te kunnen gaan tot publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad; - de nodige formaliteiten op het rechtspersonenregister, ondernemingsloket, belastingen, BTW en bij andere diensten te vervullen.

Tegelijk neergelegd PV dd 16/06/2014 + origineel akkoord rechtbank

Eva Van Tuiden

Vereffenaar

0465.244.563

Van Asbrouck Consulting in vereffening

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Edingsesteenweg 357/1 - 9400 Ninove

Sluiting vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 28.09.2012 12586-0336-008
10/01/2012
ÿþ" mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ulaan ii lilialu 111

*12007366+

á

st

Ondernemingsnr : 0465_244.563

Benaming : Van Asbrouck Consulting

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edingsesteenweg 357/1

9400 Ninove

Onderwerp akte :ontbinding

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Nathalie Meert te Antwerpen op één december

tweeduizend en elf, eerstdaags te registreren op het vijfde registratiekantoor te Antwerpen, blijkt dat

de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op veertien november

tweeduizend en elf, dat het voorstel tot ontbinding toelicht, op basis van een staat van activa en

passiva afgesloten op vijftien oktober tweeduizend en elf.

Zij neemt tevens kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, over deze staat van activa en

passiva, en ontslaat de voorzitter van de voorlezing in extenso van deze verslagen. De vergadering j

sluit zich aan bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

De besluiten van dit laatste verslag luiden als volgt:

"5. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

hebben de zaakvoerders van VAN ASBROUCK CONSULTING BVBA een staat van activa en

passiva, afgesloten op 15 oktober 2011, opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten

van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 4.641,76 EUR en een netto

actief van 1.425, 25 EUR. i

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van :j de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder algemeen voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan. 25 november 2011

De Bedrijfsrevisor (getekend)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o. v. v. e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart Van Steenberge"

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit met ingang vanaf heden de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Zij stelt vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel, als vereffenaar aan te stellen VAN TULDEN Eva, geboren te Mortsel op dertig april negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2600 Berchem, Fruithoflaan 110/46 aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Aan de vereffenaar is derhalve alle bevoegdheden verleend, omschreven in de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft. In het bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevoegdheid verleend om voorschotten uit te keren op het vereffeningsresultaat.

VIERDE RESOLUTIE:

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie en de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen, behoudens het artikel betreffende het doel, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

COÔRDINATIE

Artikel 1.

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening.

Haar benaming luidt: 'VAN ASBROUCK CONSULTING". Haar naam mag niet meer gewijzigd worden. Alle stukken die uitgaan van de vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Artikel 2.

De vennootschap is opgericht op zes januari negentienhdnderd negenennegentig en bestaat met ingang van één december tweeduizend en elf nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft als doel:

Advies en dienstverlening met betrekking tot algemeen bedrijfsbeheer, uitwerking, implementatie en beheer van productieprocessen, commercieel beheer en marketing, bedrijfsdoorlichting en reorganisatie van bedrijven.

Algemeen en specifiek advies in selectie, verwerking en toepassingen met betrekking tot zaaizaad en de agrarische sector in hef algemeen en de agro-industrie.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen en door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Indien door de zaakvoerder(s) aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend, handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, tenzij zij bewijst dat de medecontracterende partijen) op de hoogt was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding.

De openbaarmaking van de statuten volstaat niet als bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden door een besluit van een buitengewone algemene vergadering met instemming van de regels van de vennootschappenwet.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming."

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 9400 Ninove, Edingsesteenweg 35711 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar (mits homologatie door de Rechtbank van Koophandel) gevestigd in om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels Gewest.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) (destijds zevenhondervijftigduizend Belgische Frank) en is verdeeld in í zevenhonderdvijftig (750) zonder nominale waarde.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering. In het bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevoegdheid verleend om voorschotten uit te keren op het vereffeningsresultaat.

Artikel 7.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het''

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

mad 2.1

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de

algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de

vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke

voorschriften.

Artikel 11.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone algemene vergadering van

de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde afrekening en de vergadering

zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren. Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd

wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt

tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden

bewaard.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt:

a) ondergetekende notaris voor het aanvragen van het attest van goed gedrag en goede zeden van de vereffenaar en voor iedere formaliteit voor de neerlegging van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ten einde te kunnen overgaan tot de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad;

b) de hiervoor aangestelde vereffenaar om het verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de aanstelling van de vereffenaar te ondertekenen en in te dienen;

c) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Zakenkantoor Michiels", met zetel te 1750 Gaasbeek, Onderstraat, 27, ondernemingsnummer BE 0434.611.171, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Mevrouw Lina Michiels, en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie, de belastingdiensten en alle andere overheidsinstellingen.

ONDERHAVIG UITTREKSEL WORDT UITGEREIKT MET HET DOEL TE WORDEN NEERGELEGD OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Nathalie Meert

te Antwerpen, 2 december 2011

Mee ter publicatie neergelegd : afschrift akte dd. 01/12/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 31.08.2011 11494-0452-008
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.08.2010 10502-0010-008
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 11.08.2009 09567-0323-009
27/11/2008 : DE639863
08/09/2008 : DE639863
04/03/2008 : DE639863
07/09/2006 : DE639863
04/10/2005 : AA639863
20/06/2005 : AA639863
15/09/2003 : AA639863
05/12/2002 : AA639863
20/11/2002 : BL639863
31/10/2000 : BL069197
26/01/1999 : HAA015908

Coordonnées
VAN ASBROUCK CONSULTING

Adresse
EDINGSESTEENWEG 357, BUS 1 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande