VAN ASSCHE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN ASSCHE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.707.508

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 31.01.2014 14028-0470-014
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 31.01.2013 13022-0108-011
19/10/2012
ÿþOndernemingsnr ; 0474.707.508

Benaming

(voluit) : DEKRI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vosmeer 20 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  KAPITAALVERHOGING  KAPITAALVERMINDERING- DOELSWIJZIGING -- NAAMSWIJZIGING-WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING  AANPASSING VAN DE STATUTEN - ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gestoten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 24 september 2012, dragende de melding "Geregistreerd 9 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 3 oktober 2012. Boek 153 blad 15 vak 4. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25) Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS" houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap  DEKRI", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 20, opgericht bij akte verleden voor notaris Van Noten Yves te Willebroek de dato negentien april tweeduizend en één, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf mei daarna onder nummer 20010511/086, waarvan de statuten tot op heden nog niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.707.508, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing van 2620 Hemiksem, Varenstraat 49 naar 9200 Dendermonde, Vosmeer 20 zoals bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht september tweeduizend en vijf, onder nummer 05126805 te bekrachtigen en aan te passen in de statuten.

2. KENNISNAME EN BESPREKING BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKELEN 633 - 634 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt voorgebracht het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikelen 633 - 634 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de financiële situatie van de vennootschap de dato vier september tweeduizend en twaalf.

De algemene vergadering keurt het voormeld verslag van de Raad van Bestuur en de daarin voorgestelde maatregelen tot herstel van de financiële situatie van de Vennootschap goed.

Voormeld verslag van de Raad van Bestuur zal aan de akte gehecht blijven.

3. OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID:

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de Naamloze Vennootschap "DEKRI" om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEKRI" met ingang van heden.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEKRI" is de voortzetting van de Naamloze Vennootschap "DEKRI", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft behouden, doch zal hierna worden uitgebreid.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per dertig juni tweeduizend en twaalf, gevoegd bij het verslag van de Raad van Bestuur de dato vierentwintig september tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de Naamloze Vennootschap "DEKRI", worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEKRI".

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111

*12173025*

~%ClfECxB~

ModWard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 OKT, 2012

DEND,:: = .i ONDE

bel a Bf Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEKRE".

Het kapitaal en de reserves, blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEKRI" zal de boekhouding en de boeken die door de Naamloze Vennootschap gehouden werden, voortzet-ten. Ze behoudt het nummer waaronder de Naamloze Vennootschap ingeschreven was in het rechtspersonenregister met nummer 0474.707.508 en in het handelsregister te Dendermonde.

Voor elk aandeel van de Naamloze Vennootschap "DEKRI" wordt één aandeel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEKRI" toegekend.

De zeshonderd twintig aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette Naamloze Vennootschap "DEKRI".

4.VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR - VER-SLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR:

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur met daarbijgevoegde staat van activa en passiva per dertig juni tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden voordien, welk verslag het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "Danny Praet Bedrijfsrevisor", met zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, bedrijfsrevisor, de dato vierentwintig september tweeduizend en twaalf, daartoe aangewezen door de Raad van Bestuur van de vennootschap en die over de bovengenoemde staat van activa en passiva verslag uitgebracht heeft.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"10.BESLU!T VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. BVBA Danny Praet Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, werd op 7 september 2012 door de gedelegeerd bestuurders, met name de heer Van Assche Serge en mevrouw Van Handenhove Wendy, van de NV Dekri aangesteld om ingevolge artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, een verslag op te stellen aangaande de boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2012 van de NV Dekri, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 20 naar aanleiding van de omzetting van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ondergetekende bevestigt dat:

-de werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-passief volgens deze staat van -16.989,70 EUR is 35.539,70 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buitenuit.

-we merken op dat de vennootschap een inbreng in natura gepland heeft van aandelen van de BVBA Transport Vahatrans In de NV Dekri ten bedrage van 399.429,70, waardoor het netto-actief hoger zal zijn dan het minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Opgemaakt te Schellebelle op 24 september 2012

Burg, BVBA Danny Praet Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

De heer Danny Praet"

De aandeelhouders erkennen kennis genomen te hebben van beide verslagen.

Een exemplaar van deze verslagen zal aan de akte gehecht blijven.

5. VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 602 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Comparanten stellen vast dat overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "Danny Praet Bedrijfsrevisor", met zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, bedrijfsrevisor, op vierentwintig september tweeduizend en twaalf, welk verslag aan de akte wordt gehecht.

Comparanten stellen vast dat overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen een bijzonder verslag door de Raad van Bestuur werd opgesteld op vierentwintig september laatstleden, omtrent de inbrengen in natura, waarvan een exemplaar aan de akte wordt gehecht.

6. KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd negenennegentigduizend vierhonderd negenentwintig euro zeventig cent (¬ 399.429,70) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op vierhonderd éénenzestigduizend vierhonderd negenentwintig euro zeventig cent (¬ 461.429,70) door inbreng in natura.

Voormelde inbrengen in natura worden nader beschreven in het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "Danny Praet Bedrijfsrevisor", met zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

door de heer Danny Praet, bedrijfsrevisor, op vierentwintig september tweeduizend en twaalf, waarvan het besluit luidt als volgt:

"9. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg, BVBA Danny Praet-Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, werd op 7 september 2012 aangesteld door de Raad van Bestuur van de NV Dekri om verslag uit te brengen ingevolge art. 602 van het Wetboek van vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de NV Dekri verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen aandelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van deze inbreng in natura;

ode beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, namelijk de toekenning van 3.994 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde is louter vanuit financieel standpunt niet verantwoordbaar. De verstrekte vergoeding dient beoordeeld te worden in het kader van een algemene reorganisatie en financiële saneringspolitiek van de NV Dekri.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag beschreven aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Schellebelle op 24 september 2012

Burg. BVBA Danny Praet Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

De heer Danny Praet"

7. DE UITGIFTE VAN AANDELEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om een totaal van drieduizend negenhonderd vierennegentig (3.994) aandelen zonder nominale waarde uit te geven met dezelfde rechten als de bestaande aandelen aan de inbrengers.

8. KAP1TAALVERMINDER1NG DOOR INCORPORATIE VAN GELEDEN VERLIEZEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het kapitaal te verminderen met vijfentachtigduizend honderd negenentachtig euro zeventig cent (E 85.189,70) om het te brengen van vierhonderd éénenzestigduizend vierhonderd negenentwintig euro zeventig cent (¬ 461.429,70) op driehonderd zesenzeventigduizend tweehonderd veertig euro (E 376.240,00) door aanzuivering van de overgedragen verliezen op dertig juni tweeduizend en twaalf, zonder vernietiging van aandelen.

g. BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 559 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  WIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL.

A.Verslag van de Raad van Bestuur

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur de dato twintig september tweeduizend en twaalf overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de wijziging van het maatschappelijk doel. De aanwezige aandeelhouders erkennen op de hoogte te zijn van de inhoud ervan. Dit verslag verwijst naar een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld en die werd afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf.

Gezegd verslag van de Raad van Bestuur wordt aan de akte gehecht.

B.Wijziging maatschappelijk doel

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel te wijzigen als volgt:

"De onderneming heeft tot doel :

- Het verstrekken van advies, bemiddeling, verlenen van praktische hulp hoofdzakelijk aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht en verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia, verzekeringen, kredieten en leningen, reclame- en promotiecampagnes, public relations en communicatie, informatieprogramma's en hardware.

- Het terbeschikkingstellen van aangepaste bedrijfsruimte; van een gemeenschappelijk dienstenpakket.

- Advies, begeleiding en training van en door managers. Organiseren van congressen, seminaries en trainingen voor personeelseden en managers.

- Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

4 'r - Zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van directieleden en ander personeel ten behoeve van latere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge werkgevers of werkzoekers; formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten;

natrekken van referenties; enz,

- Het verwerken, invoeren en verwerking van gegevens met behulp van eigen programma's of programma's

van klanten.

-het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het

woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst

van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

-groot- en kleinhandel in fietsen;

-detailhandel in fietsen;

-verhuur van fietsen;

-reparatie van fietsen;

-organiseren van activiteiten van wielerclubs;

-promotie en organisatie van sportevenementen;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende

handelingen te verrichten welk haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader, daaronder

begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de herbesteding, de verbetering en verbouwing, de

aankoop, de oprichting en de verkoop voor zover dit past in het normale beheer van haar vermogen.

Het is haar toegestaan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, kredieten aan te gaan en alle

zakelijke en persoonlijke rechten te verkrijgen.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende of financiële handelingen verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of enig andere wijze

belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan

het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de

realisatie ervan. "

C.Wijziging artikel drie van de statuten

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om dienvolgens artikel drie van de

statuten aan te passen zoals hiervoor vermeld.

10. NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen van "DEKRI" naar "VAN ASSCHE INVEST" en besluit dienvolgens de statuten aan te passen aan voormelde beslissing.

11. WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dat de gewone algemene vergadering van vennoten vanaf heden en ook voor het afgelopen boekjaar zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand december om zestien uur

12. GOEDKEURING VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen, de statuten van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zoals hierna worden opgenomen, goed te keuren met inachtneming van de hierboven genomen beslissingen van de algemene vergadering.

13. TEKST VAN DE STATUTEN

De Algemene vergadering beslist de statuten zoals hierna opgenomen volledig goed te keuren,

Deze statuten luiden als volgt:

"De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt:"VAN ASSCHE INVEST". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Vosmeer 20.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België

in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen oprichten, zowel in België ais in het buitenland,

De onderneming heeft tot doel :

- Het verstrekken van advies, bemiddeling, verlenen van praktische hulp hoofdzakelijk aan het bedrijfsleven

op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht en verschaffen van informatie aan de

bedrijfsleiding inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia, verzekeringen, kredieten en

leningen, reclame- en promotiecampagnes, public relations en communicatie, informatieprogramma's en

hardware.

- Het terbeschikkingstellen van aangepaste bedrijfsruimte; van een gemeenschappelijk dienstenpakket.

- Advies, begeleiding en training van en door managers. Organiseren van congressen, seminaries en

trainingen voor personeelseden en managers.

- Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven

op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge t - Zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van directieleden en ander personeel ten behoeve van latere werkgevers of werkzoekers; formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten; natrekken van referenties; enz.

- Het verwerken, invoeren en verwerking van gegevens met behulp van eigen programma's of programma's van klanten,

-het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

-groot- en kleinhandel in fietsen;

-detailhandel in fietsen;

-verhuur van fietsen;

-reparatie van fietsen;

-organiseren van activiteiten van wielerclubs;

-promotie en organisatie van sportevenementen;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welk haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de herbesteding, de verbetering en verbouwing, de aankoop, de oprichting en de verkoop voor zover dit past in het normale beheer van haar vermogen.

Het is haar toegestaan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, kredieten aan te gaan en aile zakelijke en persoonlijke rechten te verkrijgen.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of enig andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden warden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt driehonderd zesenzeventigduizend tweehonderd veertig euro (¬ 376.240,00), en wordt vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd veertien (4.614) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden..

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerd ers, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand i

december om zestien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één I tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen."

14. ONTSLAG VAN BESTUURDERS

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het ontslag vast te stellen van de

bestuurders in de Naamloze Vennootschap "DEKRI", met name:

° de heer Van Assche Serge, voornoemd, en

° Mevrouw Van Handenhove Wendy, voornoemd.

De omzetting voorafgaand goedgekeurd stelt immers een einde aan hun mandaat.

De kwijting die zal verleend worden door de eerstkomende jaarvergadering van de vennoten van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zal gelden als kwijting voor de bestuurders voor de

uitoefening van hun mandaat gedurende het verstreken gedeelte van het lopende boekjaar.

15. BENOEMING NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De vennoten beslissen te benoemen tot niet-statutair zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

° De heer Van Assche Serge, voornoemd en

° Mevrouw Van Handenhove Wendy, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de

neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

-verslagen van de raad van bestuur

-verslagen van de bedrijfsrevisor

-gecoordineerde statuten

4 J VORS-behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 31.01.2012 12022-0394-011
31/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va de akte

G

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VAN KOOPHANDEL

1 8 JAN 2012

DENDERMONDE

ri ie

Ondernemingsnr : 0474.707.508

Benaming

(voluit) : DEKRI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamtoze Vennootschap

Zetel : Vosmeer 20, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag I (Her)benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 27 december 2011 op de zetel van de vennootschap is gebleken dat :

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder dat werd ingediend door de heer Van Assche Gilbert, wonende te 9240 Zele, Kamershoek 219. Dit ontslag gaat in op 27 december 2011.

De vergadering stelt vast dat de bestuurdersmandaten van mevrouw Van Handenhove Wendy, de heer Van Assche Serge en de heer Van Assche Gilbert verstreken zijn op 5 juli 2011.

Bij gebrek aan de benoeming van nieuwe bestuurders dan wel de herbenoeming van de vroegere bestuurders, worden deze geacht hun mandaat verder te hebben uitgeoefend tot op datum van 27 december 2011.

De vergadering beslist met unanimiteit om de bestuurshandelingen gesteld door mevrouw Van Handenhove Wendy, de heer Van Assche Serge en de heer Van Assche Gilbert in de periode vanaf 5 juli 2011 tot op datum van 27 december 2011 te bekrachtigen.

Vervolgens beslist de vergadering unaniem om met ingang van heden de volgende personen te

herbenoemen tot bestuurder van de vennootschap:

-mevrouw Van Handenhove Wendy, wonende te 9240 Zele, Meerskant 57

-de heer Van Assche Serge, wonende te 9240 Zele, Meerskant 57

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

Alle bestuurders verklaren het mandaat te aanvaarden.

Uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 27 december 2011 op de zetel de vennootschap is gebleken dat

De vergadering stelt vast dat het mandaat als gedelegeerd bestuurder van mevrouw Van Handenhove Wendy en de heer Van Assche Serge op 5 juli 2011 verstreken is.

Bij gebrek aan een nieuwe benoeming dan wel herbenoeming worden deze geacht hun mandaat verder te hebben uitgeoefend tot op datum van 27 december 2011.

De vergadering beslist met unanimiteit om de handelingen van dagelijks bestuur gesteld door mevrouw Van Handenhove Wendy en de heer Van Assche Serge in de voormelde periode tot op datum van 27 december 2011 te bekrachtigen.

Vervolgens beslist de vergadering unaniem om met ingang van heden mevrouw Van Handenhove Wendy

" en de heer Van Assche Serge te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Van Handenhove Wendy

Gedelegeerd Bestuurder

"

all Illllllllflllll ~ III

" iaoas9ei*

Voorbehouden aan het --Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 31.01.2011 11021-0557-011
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 23.07.2009, NGL 29.07.2009 09484-0386-007
25/09/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 24.07.2008, NGL 19.09.2008 08735-0074-007
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.12.2007, NGL 06.03.2008 08065-0188-007
16/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 31.07.2005, NGL 08.11.2006 06868-0695-009
09/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 31.08.2006, NGL 08.11.2006 06868-0630-008
08/09/2005 : AN351340
08/06/2005 : AN351340
08/12/2003 : AN351340
14/11/2002 : AN351340
07/12/2001 : ANA067632
15/05/2001 : ANA067632
11/05/2001 : ANA067632

Coordonnées
VAN ASSCHE INVEST

Adresse
VOSMEER 20 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande