VAN BOGAERT@ADMIN

Société en commandite simple


Dénomination : VAN BOGAERT@ADMIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.787.965

Publication

23/10/2013
ÿþ] .y

Op de laatste blz. vanl..uik vermelden : 'Recto : Náëm er liciFfánigFi idvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : eiS*) . g93-* " °b5

Benaming (voluit) : Van Bogaert@admin

(verkort)

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leiedam 4, 9800 Deinze, België

(volledig adres)

Onderwerpen? akte :Uittreksei" uit oprichtingsakte

Tekst :

Er blijkt uit een onderhandse akte de dato acht oktober tweeduizend en dertien dat zijn verschenen:

1 / Mevrouw Kristina Van Bogaert, geboren te Gent op 04 maart 1958, identiteitskaartnummer 591-2608975-68, rijksregisternummer 58.03.04-318-25, wonend te 9800 Deinze , Leiedam 4

2/ Mevrouw Sotie Boerjan, geboren te Gent op 30 januari 1982, identiteitskaartnummer 591 -6293691-45, rijksregisternummer 82,01.30-168-79, wonend te 9870 Zulte, Anglo 39

I. OPRICHTING.

VERKLARING VAN OPRICHTING

Die, in hun hoedanigheid van oprichters, bij onderhandse akte de statuten van een gewone commanditaire vennootschap op richten.

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt dertigduizend (¬ 30.000 ,00) euro en is verdeeld in driehonderd (300) aandelen, met een fractiewaarde von 1/100. van het kapitaal. Op de aandelen is ingetekend door de oprichters en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot de volledige inbreng en wel als volgt:

door mevrouw Kristina Van Bogaert, voornoemd, gecommanditeerde vennoot genoemd op tweehonderd en negenennegentig {299) aandelen hetzij voor negenentwintigduizend en negenhonderd (¬ 29.900,00) euro;

door mevrouw Sotie Boerjan, voornoemd, stille vennoot genoemd op één (1) aandeel hetzij voor honderd (¬ 100,00) euro;

Samen: op driehonderd aandelen, hetzij op dertigduizend (¬ 30.000,00) euro.

Deze som van DERTIGDUIZEND (¬ 30.000,00) EURO, als inbreng in geld, vertegenwoordigt geheel het kapitaal, waarop aldus volledig werd ingeschreven.

Volstorting van kapitaal.

$irjiagen bij bet Butec$ Statstitad = 231IOr/21113"="Annexes du Moniteur be7gë

N

*'1316117

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ue crmc

NEERGELEGD



f it OKT. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAf1lb TE GENT

na neerlegging ter griffie va

Mod POF 11.1

,

tuil* B - vervolg Asod POP 11.1



Comparanten verklaren dat elk der in geld onderschreven aandelen

volledig werd volstort, door storting in speciën door hen uitgevoerd op

rekening 13E05 1325 4250 5075 op naam van de vennootschap. De

vennootschap beschikt vanaf heden uit hoofde hiervan over een bedrag

van dertigduizend (¬ 30.000,00) euro.

II. STATUTEN.

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR :

Artikel 1 : Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire

vennootschap. Zij verkrijgt de naam "Van Bogaeri@admin"

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze - Leiedam 4.

Hij kan overal worden overgebracht in België door eenvoudige beslissing

van de zaakvoerder, die

alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die

eruit voortvloeit, te doen

vaststellen. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder, administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in

België of in het buitenland

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft als doel :

I. Algemene activiteiten.

A/ Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer

" adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het coördineren en administratief ondersteunen van bedrijven, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen,

" het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar,

" studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen,

" het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariààtswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande

Op de laatste blz." van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü 1Vlomfeur1iérgë

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

huik e- vervolg

Mod pal' 11.1

of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar dval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. E/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

F/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en

uitbaten van onroerende goederen; het ter beschikking stellen onder welke vorm ook van onroerende goederen aan bedrijfsleiders; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ili. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg hlud Pi]F 11.1

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.. "

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering, beslissend met eenparigheid van stemmen,

TITEL II : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op DERTIGDUIZEND EURO (30.000,00E) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, met een fractiewaarde van 1/10e van het kapitaal.

Artikel 6 : Ondeelbaarheid van aandelen,

De aandelen zijn ondeelbaar,

Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, of is de eigendom ervan opgesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap, onder voorbehoud van de rechten toebehorend aan diegene die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, overeenkomstig artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 7 : Afstand en overdracht van aandelen,

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de unanieme goedkeuring van alle vennoten.

Artikel 7bis: Vennoten.

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

TITEL III: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 8 : Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door één of. meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Artikel 9 : BevoeQdheid der zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

Artikel 10 : Vergoeding van de zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Naast het

Op de laatste blz. van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lulk B - vervolg Mod POF 17.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

onbezoldigd mandaat kan de zaakvoerder een vergoeding ontvangen voor eventuele representatie, verplaatsingskosten, enz... gemaakt voor rekening van de vennootschap.

TITEL IV: TOEZICHT

Artikel 11 : Controle van de vennootschap.

Iedere vennoot , zowel de gecommandifeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een boekhouder, accountant of bedrijfsrevisor. De vergoeding voor deze laatste volt slechts ten laste van de vennootschap indien deze boekhouder, accountant of bedrijfsrevisor werd aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking. In deze gevallen zullen de opmerkingen van de boekhouder, accountant of bedrijfsrevisor worden medegedeeld aan de vennootschap.

Indien, overeenkomstig de toepasselijke wettelijke bepalingen hef toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, ot indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

TITEL V: ALGEM ENE VERGADERING

Artikel 12 : Biieenroeping van de algemene vergadering,

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste zaterdag van december om 10 u, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring tekenen.

De algemene vergadering wordt op buitengewone wijze bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder conform de bepaling van het wetboek vennootschapsrecht. Artikel 13 : Stemrecht.

Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen.

TITEL VI : BALANS EN WINSTVERDELING

Artikel 14 : Jaarrekeningen

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende kalenderjaar.

Op dertig juni van elk jaar worden de boeken afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris op overeenkomstig de toepasselijke wettelijke bepalingen.

Artikel 1 S : Winstverdeling

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit 'batig saldo te bestemmen voor de aangroei van een fonds voor voorzieningen of voor



















L



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B ^ vervolg

Mod ADF 11.1

reserve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling, heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend. De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder te bepalen.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

TITEL VII : ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 16 : Ontbinding van de vennootschap.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van een der vennoten.

Artikel 17 : Vereffenina - verdeling.

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan le duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of

consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen ten laste van de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volstort in een grotere verhouding.

Het batig saldo der vereffening zal gelijk worden verdeeld tussen de titularissen van aandelen verhoudingsgewijs met hun aandeel in het kapitaal.

TITEL VIII: SLOTBEPALINGEN

Artikel 18:

Voor de uitvoering van de statuten doet iedere in het buitenland wonende aandeelhouder, die geen woonplaats in België heeft gekozen, alsmede iedere zaakvoerder, lasthebber, commissaris en vereffenaar van de vennootschap, keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar alle betekeningen en aanzeggingen geldig zullen kunnen gedaan worden. Artikel 19:

Voor al hetgeen in de onderhavige statuten niet voorzien wordt, gelden de bepalingen van het wetboek van de vennootschappen.

Alle bepalingen in deze statuten die een herhaling zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van Vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden.

Ingeval een hernummering van de artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, zullen de in deze statuten aangehaalde artikelnummers moeten gelezen worden als de nieuwe artikelnummers ingevolge hernummering,

De aandeelhouders verklaren zich volkomen te willen schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en derhalve zullen alle clausules die strijdig zouden zijn met de gebiedende bepalingen van

4

$ijlagen-bij-het Betgisch-Staratsbtffct -23/iQPZOt3 = Annexes llllllllllllll belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I T.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

LueK B - vervolg Und paF tt.t

die wet als ongeschreven beschouwd worden.

TITEL IX: OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten eenparig volgende

beslissing genomen:

1. EERSTE BOEKJAAR

De activiteit van het eerste boekjaar begint op het moment dat

onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel werd neergelegd en wordt afgesloten op dertig juni 2014.

2. EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op zaterdag 26

december2014

3. AANVAARDING EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De voornoemde gecommanditeerde vennoot mevrouw Kristina Van Bogaert wordt benoemd tot zaakvoerder, voor de ganse duur van de vennootschap en dit met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid. Laatstgenoemde verklaart haar mandaat te aanvaarden. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. BEKRACHTIGING

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt en dit te rekenen vanaf 01 juli 2013.

WAARVAN AKTE.

Opgemaakt te Deinze op 08 oktober 2013 in drie exemplaren.

Na vervulling van alles wat hierboven staat en de akte integraal werd voorgelezen, hebben de comparanten getekend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL MET ALS ENIG DOEL NEERLEGG1NG TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Kristina Van Bogaert

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : kopie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VAN BOGAERT@ADMIN

Adresse
LEIEDAM 4 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande