VAN CAUTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN CAUTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.948.543

Publication

24/02/2014 : DE066940
27/02/2013 : DE066940
21/08/2012 : DE066940
16/07/2012 : DE066940
16/01/2012 : DE066940
21/01/2011 : DE066940
23/02/2010 : DE066940
12/03/2009 : DE066940
10/01/2008 : DE066940
13/12/2006 : DE066940
16/01/2006 : DE066940
22/07/2015
ÿþf Maa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 JULI 2015

I AFDELING leiffLERMONDE

I 11111111111 I VN~IIVI Iglll!l

" 151~5A45

11111

Ondernemingsnr : 0461.948.543.

Benaming

(voluit) : VAN CAUTER BEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst-Baardegem, Eerdegemstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL NAAR EURO  DOELSWIJZIGING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 19 juni 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER BEN", met zetel te 9310 Aalst-Baardegem, Eerdegemstraat 27,' volgende beslissingen genomen heeft

1/Wijziging van de naam van de vennootschap

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "VAN CAUTER". Bijgevolg wordt artikel` één van de statuten vervangen door volgende tekst

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar; naam luidt: "VAN CAUTER"."

2/Uitdrukking van het kapitaal in Euro

De vergadering beslist het bestaand kapitaal in Euro uit te drukken. Na conversie bedraagt het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend frank, achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nu! één euro (18.592,01¬ ), en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale' waarde, die ieder éénlzevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn volledig volstort.

3/Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 der statuten te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen met het besluit hiervoor.

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één: euro (18.592,01¬ ), en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van: nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn: volledig volstort,"

4/Wijziging datum jaarvergadering

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze vast te stellen op de laatste vrijdag van de maand december te achttien uur. Bijgevolg beslist zij de eerste zin van artikel 15 der statuten door volgende tekst te vervangen:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand december te achttien uur."

5/Ontslag statutair zaakvoerder

De vergadering neemt akte en aanvaardt met ingang vanaf 1 mei 2015 het ontslag van de heer Benedikt; Van Cauter, voornoemd, als statutair zaakvoerder van de vennootschap. Bijgevolg wordt de laatste zin van artikel 10 geschrapt.

61Wijziging doel

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief en beslist het bestaande doel te vervangen door volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1, Het optreden als gemandateerd, zelfstandig spaarbankagent,

2. Bemiddelaar in verzekeringen en alle verhandelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee in' verband staan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



r 3. Het verstrekken van adviezen en diensten op fiscaal, sociaal, administratief, juridisch, commercieel, bedrijfseconomisch of organisatorisch gebied met inbegrip van de administratieve en statische verwerking van door opdrachtgevers verstrekte gegevens.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge 4. Het beheer van onroerende goederen met hun aanverwante bedrijvigheid.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen

maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze

in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten,

zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van

aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen."

6/Aanpassing statuten aan het nieuw Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van zeven mei negentienhonderd

negenennegentig, houdende invoering van het Wetboek Vennootschappen. Bijgevolg beslist zij de

hiernavolgende tekst der statuten te aanvaarden. (bij uittreksel...) :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt`. "VAN CAUTER".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9310 Aalst-Baardegem, Eerdegemstraat 27...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. Het optreden als gemandateerd, zelfstandig spaarbankagent.

2. Bemiddelaar in verzekeringen en alle verhandelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan.

3. Het verstrekken van adviezen en diensten op fiscaal, sociaal, administratief, juridisch, commercieel, bedrijfseconomisch of organisatorisch gebied met inbegrip van de administratieve en statische verwerking van door opdrachtgevers verstrekte gegevens.

4. Het beheer van onroerende goederen met hun aanverwante bedrijvigheid.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één euro (18.592,01¬ ), en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn volledig volstort.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hefzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarisssen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of

Voorbehouden aan het Belgisch ti Staatsblad

v

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand december te achttien uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag..,

ARTIKEL 20, MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23, VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van aile schulden, lasten en vereffenings-kosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten, Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort ' zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de zaakvoerder, balans.

Frederic C tAUDRON, Tim HERZEEL

ëÈ' l$té

Op 171Zer0fite : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aalst) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

TeL +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 : Naam en handtekening

e" maii: info@notariscaudron,be

26/01/2004 : AA066940
14/01/2003 : AA066940
21/12/2001 : AA066940
16/12/2000 : AA066940
07/01/2000 : AA066940
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 31.01.2017 17036-0156-013

Coordonnées
VAN CAUTER

Adresse
EERDEGEMSTRAAT 27 9310 AALST (BAARDEGEM)

Code postal : 9310
Localité : Baardegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande