VAN DE PUTTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DE PUTTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.309.603

Publication

08/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MW Word 11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van lE RECHTBANK VAN

V bah aa Bel Staz

2 7 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr ; 0464.309.603.

Benaming

(voluit) VAN de PUTTE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Overheet, 38, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING DOEL KAP1TAALVERHOGING - W1JZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden op negentien juni tweeduizend veertien voor ondergetekende, Notaris Johan

Dedoncker, te Berlare, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «VAN de PUTTE», gevestigd te 9290 Berlare, - Overheet, 38, met ondernemingsnummer 0464.309.603. volgende beslissingen heeft genomen met

eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per eenendertig' maart tweeduizend veertien.

, Aile vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van voormelde staat van activa en passive te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de steel van activa en passive blijven aan deze akte gehecht, TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en dienovereenkomstig de volgende; tekst in te voegen in artikel drie van de statuten na de tekst : "... zij mag onroerende goederen vervreemden: met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederem en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar mogen uitmaken,"

' 'De stichting, de exploitatie, de organisatie van en het beheer van, bed en breakfast, restaurants,: snackbars, herbergen, winkels, bars en aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het hotelwezen, toerisme, recreatie, immobiliën, horeca, organisatie van evenementen, showbis, vakantieplanning of voedingssector en dit in de ruimste zin der woorden en zonder dat deze opsomming' beperkend weze, dit zowel in binnen- als buitenland.

Aile activiteiten van vervoer, door aile middelen, zowel nationaal als internationaal, zowel van goederen,, materialen, planten, dieren, personen, niets uitgezonderd; evenals aile nevenactiviteiten dienaangaande ' betreffende het benodigde vervoermateriaal, de vervoerde goederen, zoals aile handel, verwerkingen,: productie, enzomeer dienaangaande in de meest uitgebreide betekenis van de termen."

DERDE BESLISSING:

De vergadering neemt kennis van het verslag van het college van zaakvoerders aan de buitengewone algemene vergadering de dato veertien mei tweeduizend veertien en keurt dit verslag goed,

Een exemplaar van dit verstag wordt gevoegd bij onderhavige akte om te worden bewaard in het dossier. VIERDE BESLISSING : Vaststelling belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op een bedrag van zestigduizend zevenhonderd drieëntwintig euro negenenveertig cent (¬ 60.723,49), zoals blijkt tilt de jaarrekening afgesloten op dertig juni, tweeduizend en twaalf, goedgekeurd door de algemene vergadering van vijf december tweeduizend en twaalf.

VIJFDE BESLISSING:

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van; artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, zestigduizend zevenhonderd drieëntwintig euroi negenenveertig cent (¬ 60.723,49) bedraagt.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van zestigduizend euro (¬ 60.000,00). De vennoten verklaren het volledige bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te wtlîen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting binnen de Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

wettelijke termijn van de roerende voorheffing van tien procent van het tussentijds dividend in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijds dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van vierenvijftigduizend euro (E 54.000,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van twintigduizend euro (E 20.000,00) op vierenzeventigduizend euro (E 74.000,00), door inbreng in speciën.

De vergadering beslist ten gevolge van deze verhoging van het kapitaal geen nieuwe aandelen uit te geven.

Na deze verhoging van het kapitaal bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap vierenzeventigduizend euro (E 74.000,00) , vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

ACHTSTE BESLISSING - Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting.

Vervolgens hebben aile vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten

- de heer Patrick Van de Putte, vennoot voormeld sub 1, ten belope van vijftig procent, hetzij tot beloop van zevenentwintigduizend euro (27.000,00 ¬ );

mevrouw Martine Bonnarens, vennoot voormeld sub 2, ten belope van vijftig procent, helzij tot beloop van zevenentwintigduizend euro (27.000,00 E).

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, volstort is ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van vierenvijftigduizend euro (54.000,00 E).

De voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de Vennootschap bij KBC Bank NV, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op zestien juni tweeduizend veertien, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

NEGENDE BESLISSING Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierenvijftigduizend euro (54.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dal het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierenzeventigduizend euro (74.000,00 E), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde,

TIENDE BESLISSING  Wijziging boekjaar.

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal lopen vanaf één januari tot en met één en dertig december van ieder jaar.

Ais overgangsmaatregel wordt beslist dat het huidig boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend dertien wordt verlengd tot en met één en dertig december tweeduizend veertien.

ELFDE BESLISSING  Wijziging datum algemene vergadering.

De vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te wijzigen. Deze zal voortaan gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni om twintig uur, De algemene vergadering over het boekjaar begonnen op één juli tweeduizend dertien zal aldus gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien,

TWAALFDE BESLISSING - Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissingen, beslist de vergadering

a)In artikel drie van de statuten na de tekst "...zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar mogen uitmaken.";

Volgende tekst toe te voegen:

"De etichting, de exploitatie, de organisatie van en het beheer van, bed en breakfast, restaurants, snackbars, herbergen, winkels, bars en aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het hotelwezen, toerisme, recreatie, immobiliën, horeca, organisatie van evenementen, showbis, vakantieplanning of voedingssector en dit in de ruimste zin der woorden en zonder dat deze opsomming beperkend weze, dit zowel in binnen- ais buitenland.

Alle activiteiten van vervoer, door alle middelen, zowel nationaal als internationaal, zowel van goederen, materialen, planten, dieren, personen, niets uitgezonderd; evenals alle nevenactiviteiten dienaangaande betreffende het benodigde vervoermateriaal, de vervoerde goederen, zoals alle handel, verwerkingen, productie, enzomeer dienaangaande in de meest uitgebreide betekenis van de termen."

b)de eerste zin van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen volgende tekst: "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzeventigduizend (74.000,00) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde."

c)de eerste zin van artikel twintig van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar."

d)de eerste zin van artikel zestien van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I Voor-b'ehaulen aan het Belgisch Staatsblad

7

"De geWone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste Woensdag van de

maand juni, om twintig (20) uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid

in de oproepingsberichten."

DERTIENDE BESLISSING.

De vergadering verleent volmacht aan ondergetekende notaris Johan Dedoncker om de statuten te

coördineren.

VEERTIENDE BESLISSING

De vergadering beslist aan de zaakvoerders aile machten te verlenen tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

VIJFTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent volmacht aan de heer Stijn 'Goossens, bedrijfsleider, wonende te 9200

Dendermonde, Bookmolenstraat, 1, en zijn bedienden en aangestelden met mogelijkheid om elk afzonderlijk te

handelen, om aile administratieve formaliteiten en wijzigen in het ondememingsloket uit te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Verslag zaakvoerders omtrent wijziging doel.

Coördinatie statuten.

Op de laatste bu, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/12/2012 : DE055302
14/12/2011 : DE055302
03/01/2011 : DE055302
17/12/2009 : DE055302
16/12/2008 : DE055302
28/12/2007 : DE055302
27/12/2006 : DE055302
20/12/2005 : DE055302
31/10/2005 : DE055302
22/12/2004 : DE055302
29/12/2003 : DE055302
16/12/2002 : DE055302
19/12/2001 : DE055302
16/12/2000 : DE055302
04/07/2016 : DE055302

Coordonnées
VAN DE PUTTE

Adresse
OVERHEET 38 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande