VAN DE VOORDE HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DE VOORDE HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.801.028

Publication

23/01/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

iMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0508.801.028

Benaming

(voluit) : VAN DE VOORDE HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

VA;NKDQPHÁND~L

13 JAN, 2014

DENDERMONDE

Griffie

Zetel : 9160 Lokeren, Kleine Dam 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DE VOORDE HOLDING" te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40, opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op vierentwintig december tweeduizend dertien.

1° Kapitaalverhoging

Met één miljoen tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 1.225.000,00), om het van vijfenveertigduizend driehonderd zeventig euro drieëndertig cent (¬ 45.370,33) te brengen op één miljoen tweehonderd zeventigduizend driehonderd zeventig euro drieëndertig cent (¬ 1.270.370,33), door creatie van duizend zeshonderd vierenveertig (1.644) gewone aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande gewone aandelen, uitgegeven ais vergoeding voor een inbreng in natura en volledige volgestort toegekend.

De te publiceren conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura van aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DE VOORDE HOLDING", opgesteld op 23 december 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, luidt als volgt

"...8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Van de Voorde Holding met zetel te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40, RPR Dendermonde 0508.801.028,

voor een totale inbrengwaarde van 1.225.000,00 EUR,

bestaat vit:

Deen pakket van 300 aandelen van BVBA Modecoupon Lokeren, met zetel te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40, RPR Dendermonde 0893.353.469;

Deen pakket van 120 aandelen van BVBA Hell Van de Voorde, met zetel te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40,` RPR Dendermonde 0842.607,227.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.644 aandelen van de BVBA Van de Voorde Holding zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Odat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Odat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

fdat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

' Aalst, 23 december 2013,

Op de laatste Ll1z. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotarts, held] van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA Auditas - DBW

vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor..."

2° Wijziging van artikel vijf van de statuten.

Ingevolge de genomen beslissingen omtrent de kapitaalverhoging, beslist de vergadering om artikel vijf van

de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd zeventigduizend driehonderd zeventig

euro drieëndertig cent (¬ 1.270.370,33) en is verdeeld in vierduizend vierhonderd veertig (4.440) aandelen

zonder vermelding van waarde."

3° Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder.

De vergadering verleent de zaakvoerder aile bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

4° Coördinatie van de statuten.

Opdracht werd gegeven aan ondergetekende notaris tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde statuten

van de vennootschap welke nadien dienen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

5° Volmacht

Volmacht werd verleend aan BVBA Haentjens Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 9160

Lokeren, Tweebruggenstraat 3210001, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Haentjens Bart,

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle

nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW,

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, voor bekendmaking.

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Gelijktijdig hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder overeenkomstig ' artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag van de bedrijfsrevisor over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van aandelen overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, gecoördineerde statuten.

4:.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam on handtekening

11/01/2013
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1IIll 1111111111 Illl 1111111111 Il1I IlIl 11111111

*13007995*

GRIFFIE N~~í

rLI!(

31 DEC. 2012 DENDERMONDE

r~i ie

Ondernemingsnr : SQ Û 60_4 p 23

Benaming (voluit) : VAN DE VOORDE HOLDING

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN NA SPLITSING DOOR OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, : Broederminstraat 9, op twintig december tweeduizend twaalf, dat:

- de naamloze vennootschap "HOLDING VDV", gevestigd te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40, ingeschreven het rechtspersonenregister van Dendermonde met ondernemingsnummer 0458.611.644, werd gesplitst doorli inbreng van haar geheel vermogen, activa en passiva, niets uitgezonderd, in drie nieuwe vennootschappen, met name:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DE VOORDE HOLDING", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER PAN INVESTT", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 92.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DERAEVE", waarvan de maatschappelijke zetel.: zal gevestigd zijn te 9200 Dendermonde (Grembergen), Westbroek 9.

- diensvolgens geheel het vermogen van de gesplitste vennootschap, niets uitgezonderd, onder algemene titel is: overgegaan op de verkrijgende vennootschappen; - alle verrichtingen, gebeurd sedert één juli tweeduizend en twaalf boekhoudkundig geacht worden te zijn;' verricht voor rekening van de nieuwe opgerichte verkrijgende vennootschappen,

Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen: van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DE VOORDE: HOLDING".

Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

1< Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;, aansprakelijkheid

2. Naam : VAN DE VOORDE HOLDING

3, Zetel : te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40

4, Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het;: organiseren en uitgeven van cursussen en opleidingen; dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van: ;; adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks. ;, of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het; verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies,;; expertises, technische handelingen, interim-management en raadgevingen of andere op eender welk vlak:; binnen het maatschappelijk doel,

- het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop,,; van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

- selectie en rekrutering van personeel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon en de handel.

het onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- holdingvennootschap: zowel in België als in het buitenland, het kopen, verkopen, afstaan, ruilen en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participatie onder welke vorm ook in en het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen van industriële, commerciële, financiële, onroerende aard, zowel bestaande of op te richten ondernemingen alsook alle roerende en onroerende investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen.

De vennootschap kan namelijk alle onroerende goederen, effecten, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen door aankoop, ruiling, inbreng, intekeningen, koop of levering, optie tot ` aankoop en op iedere andere manier, deelnemen aan alle verenigingen, syndicaten voor studie of opzoekingen en aan alle samensmeltingen; haar portefeuille van effecten en participaties beheren en productief maken, onder meer door het beheer, het toezicht, de controle, de documentatie, de financiële of andere bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden realiseren of liquideren, door afstand, verkoop of op een andere wijze.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplá.tst kapitaal

VIJFENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZEVENTIG EURO DRIEËNDERTIG CENT (E 45.370,33) en is verdeeld in TWEEDUIZEND ZEVENHONDERD ZESENNEGENTIG (2.796) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde splitsing.

De inbreng in de verkrijgende vennootschap werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, beschreven en de waardering ervan werd gecontroleerd in het verslag dat daarvan werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

', beperkte aansprakelijkheid "WF&Co Bedrijfsrevisoren", met kantoor gevestigd te 9051 Gent(Sint-Denijs-Westrem),

Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Stefan BEIRENS, bedrijfsrevisor.

De heer BEIRENS, voornoemd, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DE VOORDE HOLDING" als volgt:

" De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit financiële vaste activa (63.306,92 EUR) en liquide middelen (8.165,27 EUR), voor een totaal bedrag van 71.472,19 EUR. De inbreng in natura betreft een deel van het vermogen van Holding VDV NV, dat zal overgaan na splitsing van laatstgenoemde vennootschap bij oprichting van nieuwe vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van, waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde ' o bij ontstentenis van de nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als gevolg van de geplande inbreng in natura worden 2.796 aandelen van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van De Voorde Holding toegekend in ruil voor 2.796 aandelen Holding VDV NV, namelijk 699 aandelen in vruchtgebruik aan de heer Achille Van De Voorde en 2.097 aandelen in volle eigendom en 699 aandelen in naakte eigendom aan de heer Paul Van De Voorde.

Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van De Voorde Holding zaI 45.370,33 EUR bedragen en zal vertegenwoordigd worden door 2.796 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/2.796ste van liet kapitaal vertegenwoordigen.

Wij maken een voorbehoud voor eventuele achterstallige belastingsschulden, BTW-schulden of verschuldigde sociale bijdragen, aangezien de attesten voorzien door artikel 442 bis WIB 92, artikel 93undecies B van het BTW-wetboek, artikel 16ter van het KB nr. 38 van 27/07/1967 en artikel 41quinquies van de wet van 27 juni 1969 ons.niet-konden voorgelegd-worden-- --------- -- ----------------- __ ----- __ .... - ----- ----------- _-._____.;___..____.-:

Op de laatste blz, van Luilc BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

,Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 77.7

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

' rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 17 december 2012

WF&Co Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Stefaan Beirens

Vennoot"

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9, Gewone algemene vergadering : op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur

10. Bestuur

; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Benoemingen

De heer VAN DE VOORDE Paul Germain, van Belgische nationaliteit, wonende te 9160 Lokeren, Ward De

Boekstraat 26, bus E, werd in de akte van splitsing van de naamloze vennootschap "HOLDING VDV"

benoemd tot gewone zaakvoerder en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door

de algemene vergadering met gewone meerderheid.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparant verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de

btw en/of de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als de latere wijziging of

aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAENTJENS ACCOUNTANTS &

BELASTINGCONSULENTEN", gevestigd te 9160 Lokeren, Tweebruggenstraat 32/1, vertegenwoordigd door

haar zaakvoerder de heer Haentjens Filip, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

verslag van de

bedrijfsrevisor;

- verslag van de

oprichters

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15373-0007-011

Coordonnées
VAN DE VOORDE HOLDING

Adresse
KLEINE DAM 40 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande