VAN DEN HOVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN HOVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.041.807

Publication

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 18.08.2013 13438-0442-008
08/01/2015
ÿþ(n Mod Word t 1.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







L

Gent

Afdeling Oudenaarde

26 DEC. 2014

Griffie

1

I1IlI111~u~~~~nm~muu

15 3877

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 04 1.3-.0 44.

Benaming (voluit) : Van Den Hove (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Paalweg 1 - 9630 Zwalm

Onderwerp(en) akte : Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Omzetting kapitaal in euro - Kapitaalverhoging - Inbreng in natura onroerend goed - Bekrachtiging mandaten, ontslag - Statutenwijziging - Benoeming niet-statutair zaakvoerder

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VAN DEN HOVE" met maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm, Paalweg 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0427.041.807 en onderworpen aan de S.T.W. onder nummer BE 0427.041.807, nog te registreren, gehouden voor geassocieerd notaris Marc Sobrie op 23 december 2014 dat onder meer werd beslist:

De vergadering treft volgende beslissingen:

A. Zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de Raad van Bestuur de

dato 19 december 2014 houdende een omstandige verantwoording van de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij welk verslag een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30/09/2014, alsmede van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Peter Leyns, voornoemd, betreffende de omzetting opgesteld op 18/12/2014 waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

15. Conclusie

Ondergetekende, de heer Leyns Peter, bedrerevisor, gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54 B, aangesteld op 6 december 2014 door de bestuurder van de NV, Van Den Hove, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, bevestigt bij deze, hetgeen volgt:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto - actief, zoals dat blikt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige, overwaardering van het netto - actief heeft plaatsgehad. Het netto - actief volgens deze staat van C83.725,71 is niet kleiner dan het minimumkapitaal van C18.550,00 vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Aldus opgesteld en beeindigd te Evergem op 18 december 2014,

(getekend)

Leyns Peter

Bedrijfsrevisor".

B. Zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de Raad van Bestuur de

dato 19 december 2014 houdende een omstandige verantwoording van de kapitaalverhoging in natura bij welk verslag een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30/09/2014, alsmede van het verslag van de.

ej}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

bedrijfsrevisor, de heer Peter Leyns, voornoemd, betreffende de kapitaalverhoging in natura opgesteld op 18/12/2014 waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

" 13 Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap NV Van Den Hove bestaat uit een perceel bouwland, ter plaatse genaamd "Boucle Cauter'gelegen te 9630 Zwalm, gekadastreerd Sint-Blasius -Boekel 10de afdeling/Zwalm sectie A nummer 51/B op naam van

de heer Van Den Hove Georges Jozef voor de som van ¬ 31,200,00. "

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zen en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van ¬ 31.200,00, bestaat uit de toekenning van 177 nieuwe aandelen met een totale tegenwaarde van ¬ 31.200,00 aan de heer Van Den Hove Georges Jozef

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Evergem op 18 december 2014

(getekend)

Leyns Peter

Bedrjfsreviser"

1. De vergadering beslist om het kapitaal om te zetten in euro. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.250.000 BEF, te weten 30.986,69 EUR.

2. Vermits geen beschikkingen van de statuten er zich tegen verzetten de bestaande naamloze vennootschap om te zetten in een vennootschap met andere rechtsvorm, beslist de vergadering de naamloze vennootschap "VAN DEN HOVE" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende voorwaarden:

zij gebeurt zonder bij of uittreden van vennoten

- er wordt geen enkele wijziging aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen; heel het maatschappelijk bezit gaat over naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- in ruil voor hun aandelen in de naamloze vennootschap worden aan de comparanten aandelen op naam in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend en afgeleverd naar rato van een nieuw aandeel zonder aanduiding van nominale waarde voor elk oud aandeel zonder aanduiding van nominale waarde.

3. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met éénendertigduizend tweehonderd euro (31.200,00 EUR), om het te brengen van dertigduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR) op tweeënzestigduizend honderdzesentachtig euro negenenzestig cent euro (62.186,69 EUR).

Ter staving van de waardering van het ingebrachte goed, legt de voorzitter aan de vergadering een schattingsverslag voor het opgemaakte door de heer Jan De Sutter, Romeins Plein 13 te 9620 Zottegem, landmeter-expert de dato 13/11/2014.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van nagemeld onroerend goed:

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

Gemeente ZWALM - tiende afdeling (Sint-Blasius-Boekel)

Een perceel bouwland , ter plaatse genaamd "Boucle Cauter", gekadastreerd volgens titel sectie A deel van nummer 51 /A, en volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 51/B, voor een oppervlakte van 1 hectare 94 are 98 centiare. (Kadastraal inkomen: 136 C).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

VERKLARING ARTIKEL 453, 100 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

De inbrengers verklaren dat in de laatste vijf jaar véôr deze inbreng geen enkele overgang heeft plaatsgevonden met betrekking tot voormeld onroerend goed.

ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De heer Hypotheekbewaarder wordt ervan ontslagen enige inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

Mits al wat voorafgaat verklaren de inbrengers de vennootschap in het bezit te stellen van het beschreven eigendom en haar te subrogeren in de rechten en plichten die zij, inbrengers erop hebben.

Als vergoeding voor de voormelde inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Van Den Hove Georges, voornoemd, toegekend:

Honderdzevenenzeventig (177) volledig volstorte aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata tampons vanaf de inschrijving.

4. Vervolgens heeft de enige aandeelhouder, voormeid, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de honderdzevenenzeventig (177) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderdzesenzeventig euro zevenentwintig cent (176,27 EUR) per kapitaalaandeel.

5. De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van eenendertigduizend tweehonderd euro (31.200,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeënzestigduizend honderdzesentachtig euro negenenzestig cent euro (62.186,69 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderddrieënvijftig (653) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

6. De vergadering beslist om het mandaat van volgende bestuurders te bekrachtigen, sedert 1/10/2014:

- het mandaat van mevrouw Collette Bogaert als bestuurder;

- het mandaat van de heer Georges Van Den Hove als gedelegeerd bestuurder.

7. De vergadering beslist het ontslag van volgende bestuurders te aanvaarden, met

ingang van heden:

- het mandaat van mevrouw Collette Bogaert als bestuurder;

- het mandaat van de heer Georges Van Den Hove ais gedelegeerd bestuurder.

De vergadering geeft hen volledige décharge.

8. De vergadering beslist tot goedkeuring van de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij vaststelt als volgt:

I. BENAMING ZETEL DOEL  DUUR

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

luidt: "VAN DEN HOVE"

Zij is een handelsvennootschap.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9630 Zwalm, Paalweg 1.

De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen

het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de

zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen, waar zij het nodig achten, bijhuizen, agentschappen

en kantoren oprichten.

De vennootschap heeft tot doel:

- alle verrichtingen en activiteiten, welke verband houden met het bouwbedrijf en met

de handel in bouwmaterialen, zoals het uitvoeren van afbraak- en grondwerken; het oprichten

van alle mogelijke gebouwen, het aannemen van alle openbare werken en nutsvoorzieningen

zoals het aanleggen van wegen, rioleringen, water- en gasleidingen.

- studie, organisatie en advies inzake industriële burgerlijk bouwkundige, handels- en

financiële aangelegenheden.

- alle handelingen in de immobiliensektor zoals het kopen en verkopen, huren en

verhuren, beheren en valoriseren van onroerende goederen.

- exploitatie van bossen en het uitbaten van landbouwbedrijven een veeteeltbedrijven.

- het verhuren van machines en outillering van alle aard.

De vennootschap treedt op als tussenpersoon bij het verhandelen van roerende en

onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- zij kan participaties nemen in financiele, handels- of industriele ondernemingen. Zij handelt:

- voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit bij volmacht of in opdracht.

- rechtstreeks of onrechtstreeks

- alleen of in samenwerking met derden.

- in België of in het buitenland.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

li. KAPITAAL  AANDELEN

Het kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend honderdzesentachtig euro negenenzestig

cent euro (62.186,69 EUR) gesplitst in zeshonderddrieënvijftig (653) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

Enzovoort..

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en

beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan

de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen directeurs of volmachtdragers aanstellen en hun

machten, wedde of vergoedingen bepalen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of

onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de

vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken,

behoudens met instemming van de algemene vergadering van vennoten.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als

verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of

van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, enzovoort..

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke

zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de 2e zaterdag van de maand juni om

10.00.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar

de eerstvolgende werkdag.

Enzovoort..

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Enzovoort.

Elk jaar, op 31 december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld

overeenkomstig de wet.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Artikel 26.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de

algemene kosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van

commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd (5%) voorafgenomen ten bate van het

wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds

het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de

algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van

de algemene vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

tn geval van ontbinding zat de algemene vergadering, zo wettelijk vereist, een

of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de

vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt door de comparant tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor

onbepaalde duur behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone

meerderheid:

,

4 a; ,

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Varvnin

De heer Georges Van Den Hove, voornoemd, die aanvaardt. (Volgen de handtekeningen)

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD AFSCHRIFT

De Notaris Ann De Smet

Geassocieerd not§d§

Noordlaan 50

9630 Zwern

Hiermee tegelijk neergelegd: uitgifte van de statutenwijziging, bijzonder verslag van de Raad van bestuur de dato 19/12/2014 met betrekking tot de omzetting, bijzonder verslag van de, Raad van bestuur de dato 19/12/2014 met betrekking tot de kapitaalverhoging in natura, staat van Actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor de dato 18/12/2014met betrekking tot de omzetting, verslag van de bedrijfsrevisor de dato 18/12/2014met betrekking tot de kapitaalverhoging in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 15.06.2012 12171-0368-008
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 25.07.2011 11322-0005-008
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 28.07.2010 10346-0317-008
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 27.07.2009 09465-0317-008
14/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 13.08.2008 08556-0181-008
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 10.06.2007, NGL 23.07.2007 07435-0206-008
23/05/2007 : OU029301
01/09/2006 : OU029301
29/09/2005 : OU029301
06/12/2004 : OU029301
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 06.08.2015 15397-0082-008
06/08/2003 : OU029301
23/12/2002 : OU029301
20/10/2001 : OU029301
12/12/2000 : OU029301
21/10/1999 : OU029301
28/01/1999 : OU029301
08/11/1994 : OU29301
01/01/1988 : OU29301
27/03/1987 : OU29301
01/01/1986 : OU29301

Coordonnées
VAN DEN HOVE

Adresse
PAALWEG 1 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande